Murat Dalkilic Sevgilisi Haberleri

Murat Övüç'ün oğlu nişanlandı! Geline 2 kilo altın takıp paylaştı

"10 odalı bir malikanede oturuyorum. Kasamı açıp dolarlarımı, eurolarımı öpüyorum" diyerek adından söz ettiren fenomen Murat Övüç oğlunun nişanında gelinine 2 kilo altın taktı.

Magazin 2024-06-10 08:18:24

Serenay Sarıkaya sevgilisi Mert Demir'i kulisten izledi! Ateşe düşmüş

Aşk hayatıyla sık sık gündeme gelen Serenay Sarıkaya sevgilisi Mert Demir'i "Kralım" notuyla paylaştı. Paylaşımı görenler "Serenay ateşe düşmüş" dedi.

Magazin 2024-06-09 14:56:06

Babaları annelerini öldürdü, kızlarının sözleri şoke etti! Dikkat çeken 'yasak aşk' detayı: 'Annemin sevgilisi vardı...'

Bursa’da Hakkı Koca (55), tartıştığı eşi Leyla Koca'yı (45), otomobilden inip uzaklaştığı sırada 4 bıçak darbesiyle öldürdü. Çiftin kızları M.K. (16) ile Ş.K. (15), ağırlaştırılmış müebbet hapisle yargılanan babalarından şikayetçi olmadı. Duruşmada tanık olarak ayrı ayrı ifade veren M.K. ile Ş.K., annelerinin babalarını aldattığını, Mustafa Z. isminde sevgilisi olduğunu, bazı günler onunla kaldığını, kendilerine kötü davrandığını ve babalarına sürekli hakaret ettiğini söyledi. İşte detaylar...

Haber 2024-06-09 11:30:24

Tunceli'de kamyonet, YKS dönüşü şarampole yuvarlandı: 4 yaralı

Tunceli'nin Hozat İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Kaflı (45) yönetimindeki kamyonet, kent merkezindeki Yüksek Kurumları Sınavı’ndan (YKS) ilçeye dönüş yolunda kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada Kaflı ile oğlu Egemen (19) ve 2 öğrencisi yaralandı.

Haber 2024-06-08 20:16:03

Bülent Şakrak ve Serkay Tütüncü birlikte tatile çıktı! Zeynep Bastık dayanamadı... Olay yorum

Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen Bülent Şakrak, Ceyda Düvenci ile boşanmasının ardından Esra Akpınar yeni bir aşka yelken açmıştı. İhanet iddialarıyla da gündeme gelen Şakrak şimdi de Zeynep Bastık'ın yeni sevgilisi Serkay Tütüncü ile tatile çıktı. Ünlü isimlerin paylaştığı tatil karesine Bastık kayıtsız kalamadı.

Magazin 08-06-24 13:18

Gündem olan Akşener-Erdoğan-Bahçeli sözleri! 'Seçimlerden önce görüştüler' dedi: Akşener, Bahçeli'den özür diledi

Geçen gün gerçekleşen Erdoğan-Akşener zirvesi siyasette yeni tartışmaları doğurdu. Kulisler hareketlenirken bir iddia da Haber 7 yazarı Ferhat Murat'tan geldi. Akşener'in seçimlerden önce Hem Cumhurbaşkanı Erdoğan hem de MHP lideri Devlet Bahçeli'yle görüştüğünü belirten Murat, 'Akşener, geçmişe yönelik Devlet Bahçeli'den özür diledi' ifadelerini kullandı.

Haber 08-06-24 08:35

İYİ Parti ile ilgili bomba iddia: Bu pazartesi ya da salı günü İYİ Parti'den 4 milletvekili AK Parti'ye geçecek

Haber7 yazarı Ferhat Murat, İYİ Parti ile ilgili bomba yaratan iddialarda bulundu. Meral Akşener'in aktif siyasette olup olmayacağıyla ilgili konuşan yazar Ferhat Murat, "İYİ Parti'de şu an aktif olarak siyaset yapan 4 tane milletvekili AK Parti'ye geçecek." diye konuştu.

Manşet 07-06-24 23:25

Murat Boz sahnedeki el hareketi ve dansıyla gündemde! O anlara yorum yağdı

Son dönemde açıklamaları ve yaptığı imaj değişiklikleri ile sık sık adından söz ettiren Murat Boz bu defa Almanya'daki konser görüntüleriyle gündem oldu. Ünlü popçu sahnedeki dansı ve el hareketiyle tepki çekti.

Magazin 07-06-24 12:45

Murat Sancak resmen geri döndü! Kendisi açıkladı: Hevesler kursaklarda kalacak

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da başkanlığı bırakan Murat Sancak geri döndü. Adana Demirspor yaptığı paylaşımla Sancak'ı duyururken, Murat Sancak da kendi hesabından bir paylaşımda bulundu. İşte detaylar...

Spor 06-06-24 15:28

Wilfried Zaha Galatasaray'dan ayrılıyor mu? Icardi'den sonra bir kafa karıştıran paylaşım daha: Yol ayırımı!

Galatasaray, yıldız futbolcuların sosyal medya hesabındaki hareketlilik 'ayrılık' iddialarını gündeme getirdi. Taraftarın sevgilisi Icardi'nin Instagram profilinden uzun süredir duran 'Galatasaray' başlıklı öne çıkarılan hikayeleri kaldırmasının ardından Wilfried Zaha'nın paylaşımı da olay oldu. Zaha'nın paylaşımı 'ayrılık mesajı' olarak yorumlandı.

Spor 06-06-24 14:28

'Babaannem ve halam birini öldürüp kıyma makinesinde çektiler' Müge Anlı'da dehşete düşüren iddia: 'Ne pis kokmuştu' diye anlatırdı

Müge Anlı'nın programında tüm stüdyoyu buz kestiren bir iddia ortaya atıldı. Güllü'nün yeğeni Ahmet stüdyoya geldi ve babaannesi ile halasının bir adamı öldürüp kıyma makinesinde çektiklerini anlattı. Müge Anlı, Ahmet'in "Babaannem sürekli o adam ne pis kokmuştu diye anlatırdı" dediğini söyledi. Yeğen Ahmet kan donduran detayları anlatırken "Lavaboda akıtmışlar" dedi. Kıyma makinesinin evde olma nedenini de salça yapmasıyla açıkladı. Murat ise o makinenin kendisi adına borçla alındığını söyledi.

Haber 06-06-24 12:23

Eski FBI ajanı sevgilisi Erdal Kaya'dan sessiz sedasız ayrılmıştı! Yasemin Kay Allen ayrılık sebebi sorulunca...

Demet Evgar'ın başrolünde yer aldığı Bahar dizisine 'Dora' karakteri ile dahil olan Yasemin Allen son dönemde özel hayatıyla gündemde. Eski bir FBI çalışanı olan Erdal Kaya ile aşk yaşayan ünlü ismin aşkı kısa sürdü. Sevgilisinden sessiz sedasız ayrılan ünlü oyuncu ayrılık sebebi sorulunca çok gerildi.

Magazin 06-06-24 09:15

Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz Bodrum'da tatilde! Denizde aşka geldiler

Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar'ın kızı olan Yasmin Erbil, Survivor All Star'dan dönen sevgilisi Yiğit Poyraz ile tatile çıktı. İkilinin denizde aşka geldiği anlar gündem oldu.

Magazin 06-06-24 07:10

Real Madrid, Arda Güler'i küme düşmemeye oynayan takıma kiralıyor!

Real Madrid'de müthiş bir sezon geçiren Arda Güler hakkında transfer iddiası ortaya atıldı. İspanyol devinin taraftarlarının da sevgilisi haline gelen Arda Güler'in kadroda yer açılması amacıyla kiralanacağı ifade ediliyor.

Spor 05-06-24 19:01

Uzman çavuş, 1 aylık eşini katletmişti! 'Kızlarına sahip çıksalardı' sözüne hakimden tokat gibi yanıt

Elazığ'da uzman çavuş Murat Coşansel, 1 aylık eşi fizyoterapi teknikeri Burcu Demir'i (32), çalıştığı hastanenin bahçesinde silahla öldürdü. Coşansel duruşmada, cinayeti ağır tahrik altında işlediğini öne sürdü. Demir'in babası ise olaydan 1 hafta önce Burcu'nun aradığını ve ağlayarak, eşinin kendisini tehdit ettiğini söylediğini aktardı. Tanık olarak dinlenen sanığın amcasının "kızlarına sahip çıksalardı böyle olmazdı" sözleri ise mahkeme başkanını çileden çıkardı. Hakimin yanıtı sert oldu.

Haber 05-06-24 16:55

Bolu'da evde eşini başka bir adamla yakalamıştı! Aldatılan koca sınır dışı edildi

Bolu'da yabancı uyruklu adam, eşini evde bir başka adamla yakaladı. Kocanın eve gelmesiyle birlikte adam, 3'üncü kattan aşağı atlayarak, 1. kattaki dairenin balkonuna düştü. Adam hastaneye kaldırılırken koca "düzeni bozmak" suçlamasıyla sınır dışı edildi. Evde sevgilisiyle basılan İ.H. ile sevgilisi A.M. ise Bolu'da kaldı.

Haber 04-06-24 17:13

Eski sevgilisini darp ettiği iddia edilmişti! Bahar'ın Aziz Uras'ı Demirhan Demircioğlu yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülendi

Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın yer aldığı Bahar dizisinde Aziz Uras karakterine hayat veren Demirhan Demircioğlu daha önce eski sevgilisini darp ettiği iddiaları ile gündeme gelmişti. Konuya dair uzun süre sessizliğini koruyan ünlü isim daha sonra hakkındaki iddiaları yalanlamıştı. Demirhan Demircioğlu şimdi de yeni sevgilisi ile el ele görüntülendi.

Magazin 04-06-24 14:45

Hande Erçel sahneye çıkmakta zorlandı! Elbisesiyle zor anlar yaşarken gözler Hakan Sabancı'yı aradı

ELLE Style Awards 2024 ödül törenine Hande Erçel ve sevgilisi Hakan Sabancı beraber katılarak gündem oldu. Çiftin gergin hallerinin yanında Hande Erçel'in zor anları da geceye damga vurdu.

Kulis 04-06-24 08:33

İsviçre'nin EURO 2024 yolu: Almanya, Macaristan ve İskoçya ile karşılaşacak

İsviçre, EURO 2024'te A Grubu'nda Almanya, Macaristan ve İskoçya ile karşılaşacak. Murat Yakın'ın yönetimindeki İsviçre, başarılı bir performans sergilemeyi hedefliyor.

Spor 03-06-24 13:58

A Milli Futbol Takımı'nda EURO 2024 hazırlıkları sürüyor!

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) A Grubu'nda yer alan İsviçre, ev sahibi Almanya, Macaristan ve İskoçya ile mücadele edecek. 6. kez Avrupa Şampiyonası'na katılacak olan İsviçre'yi Türk asıllı Murat Yakın çalıştırıyor.

Spor 03-06-24 13:54

Güneş kremiyle benzerliğini anlattı! 'Mutlaka kullanın' uyarısı... 'Görme kaybına yol açabilir'

Güneşin parlak ışınlarının göz sağlığı için tehdit oluşturabileceğini dile getiren Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Ali Murat Hacımustafaoğlu, “Yaz aylarında güneş gözlüğü kullanımı ihmal edilirse güneşin zararlı UV ışınları retinaya, şeffaf yapıdaki korneaya ve göz merceğine zarar vererek gözdeki problemlerin artmasına neden olabilir. Güneş ışınları, göz lensindeki proteinlerin yapısını bozarak katarakt oluşumunu hızlandırabilir” dedi.

Kadin 03-06-24 09:59

Aslı Bekiroğlu çok açık sözlü! Önce fantezi itirafı yaptı ardından...

Aslı Bekiroğlu'nun sevgilisi Can Koçkan ile olan müstehcen fotoğraflarının sosyal medyaya sızdırılması bir dönem çok konuşulmuştu. Oyuncu son olarak katıldığı Melis İşiten'in Zaten Şov programında da yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

Magazin 03-06-24 08:08

Nagehan Alçı'dan boşanan Rasim Ozan Kütahyalı'nın yeni aşkı bakın kim çıktı

Gazeteci Nagehan Alçı ile bir süre önce boşanan Rasim Ozan Kütahyalı aşk pozunu paylaşınca gündem olmuştu. Rasim Ozan Kütahyalı'nın yeni sevgilisi bakın kim çıktı.

Magazin 02-06-24 14:32

Üniversiteli Aslıhan Zengin'i bıçaklayıp kaçmıştı! Yeni detaylar ortaya çıktı: Hem darp, hem aldatma...

Kağıthane’de üniversite öğrencisi Aslıhan Zengin'i (20) arkadaşlarının evine gireceği esnada bıçaklayan Murat H. (35), 5 ay sonra yakalandı. Murat H.'nin bipolar rahatsızlığı olduğu, kanserden ölen eski eşini çok kez darbettiği ve aldattığı öğrenildi. Görüntülerdeki kişinin kendisi olduğunu kabul eden Murat H., olayı kendisinin gerçekleştirmediğini, çocuğu ateşlendiği için sokakta koşarak taksiye bindiğini söyledi. Murat H.'yi teşhis eden Zengin ise onu tanımadığını söyledi. İşte detaylar...

Haber 02-06-24 10:59

Gönül Dağı setinde tanışıp sevgili oldular! Berk Atan ve Sude Zülal Güler’den aşk pozu

'Kazara Aşk', 'Gülümse Kaderine', 'Muhteşem Yüzyıl Kösem', 'Mayıs Kraliçesi' gibi birçok projede rol alan Sude Zülal Güler sevgilisi Berk Atan ile aşk pozuyla gündeme geldi.

Magazin 02-06-24 09:59

Yer: İzmir! Oğlunu katletti: Cinayetin nedeni şoke etti...

İzmir'de bir baba, eve köpek getirdiği gerekçesiyle tartıştığı oğlu 21 yaşındaki Ahmet Doğanoğlu'nu bıçaklayarak katletti. Baba Murat Doğanoğlu olay sonrası kaçarken, polis ekipleri Doğanoğlu'nu evinin yakınındaki bir kahvehanenin tuvaletinde yakaladı. Yakalanan Doğanoğlu tutuklandı.

Haber 01-06-24 17:58

Galatasaray’da Dries Mertens gelişmesi! Kararını verdi; Gelecek sezon...

Galatasaray’da çok önemli bir gelişme daha yaşandı. İlerleyen yaşına rağmen gösterdiği başarılı performansla taraftarların sevgilisi haline gelen Dries Mertens’in 1 yıl daha Galatasaray'da olacağı öğrenildi. Belçikalı futbolcuyla önümüzdeki günlerde yeni sözleşme imzalanacak.

Spor 01-06-24 13:34

Mikrofonu açık kalan Hulusi Akar'dan ilk açıklama! Murat Bakan veryansın etti: Çok ilginç olan şu

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar'ın Meclisteki oturum sırasında açık kalan mikrofonuna yansıyan diyalog tartışmaları beraberinde getirdi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan konuşurken Akar'ın yanındaki kişi "Oylayıp reddedeceğiz" dedi. Nedenini soran Akar "Bilgi geldi" yanıtını aldı. O anlar gündem oldu; Murat Bakan, Akar'ın daha sonra kendisine ulaştığını ve aralarında geçen diyaloğu açıkladı, "Hulusi Akar'ın durumuna ben üzülüyorum" dedi.

Manşet 01-06-24 10:33

Sevgilisini önce öptü sonra zehirleyerek öldürdü! Güvenlik kamerası görüntüleri ölümünden önceki son anlarını böyle kaydetti... Cesedi günlerce evde sakladı

Brezilya'da Julia Cathermol isimli bir kadın sevgilisi Luiz Ormond'u zehirleyerek öldürmeden önce güvenlik kamerasına yakalandı. Erkek arkadaşının evine bir tabak pudingle giden genç adın sevgilisini önce asansörde öptü ardından ise zehirli tatlıyı yemesini büyük bir sakinlikle izledi. Ormond'un ölümünden önceki son anları asansörde bulunan güvenlik kamerası tarafından saniye saniye çekildi.

Trend 01-06-24 09:38

Aşk kısa sürdü... Yasemin Kay Allen ve eski FBI ajanı sevgilisi Erdal Kaya sessiz sedasız ayrıldı

Demet Evgar'ın başrolünde yer aldığı Bahar dizisine 'Dora' karakteri ile katılan Yasemin Allen son dönemde özel hayatıyla gündemdeydi. Eski bir FBI çalışanı olan Erdal Kaya ile aşk yaşayan ünlü ismin mutluluğu kısa sürdü. Allen'ın sürpriz birlikteliği sona erdi.

Magazin 01-06-24 09:27

Duy Beni'nin yıldızı Rabia Soytürk sevgilisi Samet Vuruşan ile ilk kez görüntülendi! O soruyu yanıtsız bıraktı

Duy Beni dizisiyle hafızalara kazınan oyuncu Rabia Soytürk son olarak Veda Mektubu dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkmıştı. Her paylaşımı çok konuşulan Soytürk bu kez özel hayatıyla gündeme geldi. Bir süredir Samet Vuruşan ile aşk yaşayan Soytürk, Berkay konserinde sevgilisi ile ilk kez görüntülendi.

Magazin 01-06-24 09:13

7 yıl önce çırak olarak başladı! İnceliklerini öğrenip ileriye taşıdı... Çok az kişi yapıyor 'Müşteriler beğenince işi büyütmeye karar verdim'

Düzce’de 7 yıl önce sanayide çırak olarak işe giren ve mesleğin inceliklerini öğrendikten sonra motor ustası olan 47 yaşındaki Murat Çetin, araçlardan çıkan parçalardan obje, robot maketler ve heykeller yapıyor. Çetin, hayal gücünü ve el beceresini kullanarak yaptığı geri dönüşüm eserlerini sergileyeceği bir müze kurmayı hedefliyor. Çetin "Küçük objeler yapmaya başladım. Müşteriler beğenmeye başlayınca ben de işi büyütmeye karar verdim. Talep olmaya başladı. Şu anda güzel eserlerim var" dedi.

Haber 30-05-24 15:15

Çocuklarını vahşice öldürdü, sözleri kan dondurdu! 'Bıçağı görünce içime bir şeyler oldu...'

Bursa'da kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Murat Kılıç (39), çocuklarından Zeynep (11) ve Aslı’yı (6) bıçaklayarak Muhammet Ali’yi (3) ise boğarak öldürdü. Olay sonrası polise teslim olan Kılıç'ın ifadesi ise dehşete düşürdü. Kılıç'ın, “Simit, poğaça alarak kahvaltı yapıyorduk. Masanın üzerinde duran bıçağı görünce içime bir şeyler oldu. Sonra, kızlarımı rastgele bıçaklayarak öldürdüm. Oğlumu ise boğdum” dediği belirtildi. İşte olayın detayları...

Haber 30-05-24 11:59

Mehmet Ali Erbil'in 40 yaş küçük sevgilisi Nergis Kumbasar'a soruldu! Eski eşten olay sözler

Mehmet Ali Erbil'in kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile yaşadığı ilişki ailesi tarafından istenmemişti. Mehmet Ali Erbil'in özel hayatı eski karısı Nergis Kumbasar'a da soruldu. Ünlü isim verdiği yanıtla kısa sürede gündem olmayı başardı.

Kulis 30-05-24 07:29

Boşandığı eski eşinin yaşadığı eve gelip eski baldızı ve arkadaşını öldürdü!

Adana'da Murat K., boşandığı eşinin kaldığı ve kendisine ait olan evde tartıştığı eski baldızı Deniz T. ve onun arkadaşı Şahan Uğurlu’ya av tüfeğiyle ateş açtı. Saçmaların isabet ettiği eski baldızı yaralanırken, Uğurlu ise hayatını kaybetti.

Haber 29-05-24 23:46

Ankara'da sevgili dehşeti! Tabanca ile öldürüp, intihar etti

Ankara'nın Çankaya ilçesinde sevgili dehşeti yaşandı. 42 yaşındaki S.Ö, tartıştığı sevgilisi S.D.’yi tabanca ile vurduktan sonra aynı tabancayla intihar etti.

Haber 29-05-24 21:46

Bursa'da vahşet! 3 çocuğunu evinin bodrumunda katletti: 'Olayı öğrenince inanamadık'

Bursa'da 39 yaşındaki Murat Kılıç, evinin bodrumunda kızları 11 yaşındaki Zeynep ile 6 yaşındaki Aslı Kılıç'ı kesici aletle, 3 yaşındaki oğlunu ise boğarak öldürdü. Polise teslim olan Kılıç, "Ben, üç yavrumu öldürdüm. Kendi canıma kıymak istedim Başaramadım. Bilginiz olsun" dedi.

Haber 29-05-24 19:34

Ebru Şahin ile Murat Yıldırım aynı dizide buluşuyor! Dizi NOW'da yayınlanacak

Murat Yıldırım ve Ebru Şahin aynı projede buluşuyor. Bugüne kadar birbirinden farklı projeye imza atan TMC film yeni sezon için çekeceği dizi NOW'da yayınlanacak.

Magazin 29-05-24 17:08

Hadise'nin mayo tarzı sahne seçimi olay oldu! Eski sevgiliden olay gönderme

10. Yıl Marşı’nı söylerken üzerindeki kıyafeti çok tartışılan Hadise’ye eski sevgilisi Sinan Akçıl’dan olay gönderme geldi. Hadise'nin eteği eksik kalmış gibi duran görüntüsü gündemde.

Magazin 29-05-24 07:09

Murat Kurum'dan İliç açıklaması! 'Ortak görüşle alındı'

AK Parti milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Çevre Komisyonu Başkanı Murat Kurum, İliç'te altın madeni işleten işletmeye verilen ÇED raporu ile ilgili açıklama yaptı. Kurum raporun 21 kurum ve kuruluş ile inceleme ve değerlendirme komisyonu üyelerinin olumlu ve ortak görüşüyle alındığını açıkladı.

Haber 28-05-24 22:46

Boğazını ve cinsel organını kesip öldürmüştü! 'Hatırlamak istemiyorum'

Kocaeli'de korkunç bir olay yaşandı! 32 yaşındaki ağabeyi Murat Can Torun'u uykudayken boğazını ve cinsel organını kesip öldüren Emre Torun'un tutuklu yargılandığı duruşmada Cumhuriyet savcısı mütalaasını açıkladı. Savcı, Torun'un 'Canavarca hisle kardeşe karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasını talep etti.

Haber 28-05-24 18:21

Mehmet Ali Erbil sevgilisi Gülseren Ceylan ile Popstar Mehtap’ı dinlemeye gitti! O anlar sosyal medyayı salladı! 'Bakmamak için direniyor'

67 yaşındaki ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan ile bir süredir aşk yaşıyor. Aşkları tam gaz devam eden ikili son olarak Popstar yarışması ile ünlenen Mehtap’ı dinlemeye gitti. Erbil ve sevgilisine özel ilgi gösteren Mehtap'ın yanlarına gelip şarkı söylemesine rağmen ortamdan tamamen kopuk olan Mehmet Ali Erbil'in o anları kısa sürede sosyal medyada gündem oldu...

Magazin 28-05-24 11:10

İhanete uğradığı söylenmişti… Ceyda Düvenci sevgilisi Güçlü Mete ile ilk kez görüntülendi! El ele poz verdi

2015 yılında yaptıkları evliliklerini 10 Temmuz 2023’te tek celsede bitiren Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci çiftinin ayrılık sebebi ihanet olarak gösterilmişti. Şakrak'ın Maviye Sürgün dizisinde tanıştığı Esra Akpınar ile yakınlaşması sonucu boşanma kararı aldığı iddiaları uzun süre konuşulmuştu. Boşanmanın ardından aşka küsmeyen Ceyda Düvenci, Güçlü Mete ile yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü çift ilk kez el ele görüntülendi...

Magazin 28-05-24 10:42

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Çağlar Söyüncü evlendi! İşte nikahten ilk kareler

Fenerbahçe’nin milli futbolcusu Çağlar Söyüncü geçtiğimiz günlerde oynanan Fenerbahçe- Galatasaray derbisinde attığı golle adından söz ettirmişti. Yıldız futbolcudan müjdeli haber geldi. Ünlü futbolcu moda tasarımcısı sevgilisi Serra Pakdemir ile dünyaevine girdi.

Magazin 28-05-24 09:47

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil sevgilisi Yiğit Poyraz'la romantik paylaşım! Öpücük pozunu paylaştılar

Survivor yarışmasında yaptıkları ile çok konuşulan Yiğit Poyraz’la uzun bir süredir aşk yaşayan Yasmin Erbil, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. Son olarak sevgilisinin kendisini öptüğü pozu paylaşan Erbil, sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 28-05-24 09:10

Sıcaklık ne zaman artacak? Beklenen haber geldi: Haziran ayı için kritik uyarı

Türkiye'nin birçok bölgesinde etkili olan sağanak ve fırtına sonrası sıcaklıkların ne zaman artacağı merak konusu oldu. Beklenen haber Hava Tahmin Uzmanı Murat Acar'dan geldi. Batı kesimlerinde çarşambadan itibaren sıcaklıkların artacağını vurgulayan Acar Haziran ayı için ayrı bir parantez açarak vatandaşlara uyarıda bulundu.

Haber 27-05-24 17:13

Aşk-ı Memnu’nun Şayeste’si Fatma Karanfil’den acı haber! Entübe edildi

Türk sinemasının usta isimlerinden Fatma Karanfil, kanser tedavisi gördüğü Florya’daki hastanede entübe edildi. 72 yaşındaki Karanfil, Aşk-ı Memnu dizisindeki Şayeste rolüyle hafızalarda yer etmişti. Ünlü oyuncunun, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Prof. Dr. Murat Dilmener Hastanesi’nde yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdiği öğrenildi.

Magazin 25-05-24 07:16

Sevgilisini paylaşmıyordu... Hande Erçel ve Hakan Sabancı'nın Cannes pozları olay oldu! Son hamlesi şaşırttı

Son olarak Burak Deniz ile başrolünü paylaştığı 'Bambaşka Biri' dizisiyle ekranlarda yer alan Hande Erçel, sevgilisi Hakan Sabancı ile Cannes'a gitti. Ünlü çiftin aşk dolu pozları kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Hakan Sabancı'nın peş peşe yaptığı paylaşımlar herkesi şaşırttı.

Magazin 24-05-24 15:46

Can Tunaboylu sevgilisini darp ettiği iddialarıyla gündemdeydi! Savunmaları gündem oldu

Yüzyüzeyken Konuşuruz ve Eskiz adlı müzik gruplarının gitaristi Can Tunaboylu, sevgilisi şarkıcı Aybike Çelik’i darp ettiği iddialarıyla gündemdeydi. İlk duruşmaya çıkan Can Tunaboylu "Ayağa kalktım ve kollarımı açtım. Sanırım bu sırada elim müştekinin yüz bölgesine gelmiş" diyerek kendini savundu.

Magazin 23-05-24 14:53