Palazzo Pantolon Haberleri

2024 Eurovision'a Finlandiyalı Windows95man damga vurdu! Üzerine bir pantolon giy

2024 Eurovision Şarkı Yarışması'nı İsviçre kazandı. Heyecan dolu gecede Finlandiyalı Windows95man seçimiyle olay oldu. Nude iç çamaşırıyla seyircileri şoke eden şarkıcıya yorumlar gecikmedi.

Magazin 2024-05-12 11:20:27

Bu nasıl moda? İdrar lekeli pantolon satışa çıktıktan kısa bir süre sonra tükendi... Fiyatı şaşkına çevirdi

Milano Moda Haftası'nda Jordanluca isimli bir markanın satışa sunduğu kot pantolon eleştiri oklarının hedefi haline geldi. 25 bin liraya satılan kot pantolonun üzerindeki idrar lekeleri büyük tepki çekti. Pantolonun satışa çıktıktan kısa bir süre sonra tüm bedenlerinin tükenmesi ise şaşkına çevirdi.

Trend 2024-04-28 15:28:15

Yaz modası kapınızda! En sevilen markaların 500 TL altı yazlık pantolon modelleri

Sezon trendlerini takip edenler buraya! Bu yazın en iyi pantolonlarını sizin için derledik. DeFacto, Koton ve İpekyol gibi önde gelen markaların 500 TL altındaki her tarza uygun yüksek bel, düşük bel, geniş paça ve cigarette kesim gibi çeşitli modellerdeki ürünleri, kalite ve konforu uygun fiyatla buluşturuyor. Bu benzersiz koleksiyonu keşfetmeye hazır mısınız? İşte, rahatlığı ve şıklığı bir arada sunan yazlık pantolonlar...

Haber 2024-04-17 16:38:45

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in yıllar önce canlı yayında yaptığı pantolon indirme olayı gündem olmuştu! Olayın detaylarını ilk kez anlattı

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil yer aldığı programlardaki hal ve hareketleriyle çok konuşulmuştu. Bunlardan biri de şüphesiz Ya Şundadır Ya Bunda programıydı... Programda Mehmet Ali Erbil'in pantolonunu indirdiği adamın cinsel organı görünmüştü. 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi” programına konuk olan Mehmet Ali Erbil, o dönem yaşananları anlattı.

Magazin 2024-03-25 18:01:45

Adı: 'Eski sevgili pazarı' İstanbul'da kuruldu, yoğun ilgi görüyor! Sana kırmızı hiç yakışmıyor yazan da var Derdinden, kederinden yırttığım pantolon yazan da

14 Şubat Sevgililer Günü'ne günler kala Nişantaşı'nda 'eski sevgili pazarı' kuruldu. Eski sevgililerinden kalan eşyalarını satmak isteyenler, ürünlerin üzerine "Sana kırmızı hiç yakışmıyor" gibi ilginç notlar da yerleştirerek satışa sundu. Yiğit Sahur, "Şu anki kız arkadaşımla birlikte sosyal medyada bu pazarın kurulacağını gördük. Elimizde önceki ilişkilerimizden kalan eşyaları toplayarak satış yapmaya başladık. Yoğun da bir ilgi var, daha ilginç diyaloglar da yaşarız diye düşünüyorum" dedi.

Haber 11-02-24 13:43

Adım Farah'ın güzeli Demet Özdemir Milano pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Ceketinin içine hiçbir şey giymedi

Son olarak Adım Farah dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan ünlü oyuncu Demet Özdemir bu defa Milano pozlarıyla adından söz ettirdi. Siyah pantolon ceket kombini yapan Özdemir ceketinin içine hiçbir şey giymeden poz verdi. Ünlü ismin pozlarına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 01-02-24 17:46

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn'in fiyatıyla dudak uçuklatan büstiyer tarzı çok konuşuldu! Küçük gelmiş ama

Sosyal medyada 'Barbi' lakabıyla tanınan sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn kıyafet seçimiyle bir kez daha gündeme gelmeyi başardı. Sosyal medya hesabında hayranlarıyla siya bir büstiyer ve pantolon kombininden oluşan kıyafetiyle poz veren fenomen isim özel tasarım büstiyerinin fiyatı dudak uçuklattı. Fenomen isim tasarım büstiyeri için 620 sterlini (23 bin 888 TL) gözden çıkarttı.

Trend 30-01-24 10:30

Diyarbakır'da mağaza önünden pantolon çalınması güvenlik kamerasında

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde mağaza önündeki hırsızlık güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Yurthaber 24-01-24 11:54

Seda Bakan'ın pantolon kombini gündem oldu! Pantolonun arkası dikkat çekti

Özel hayatı ve rol aldığı dizilerle adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu Seda Bakan son paylaşımıyla da adından söz ettirdi. Oyuncunun pantolon kombini çok konuşuldu. Pantolonundaki siyah- mavi renk detayları ise dikkat çekti.

Magazin 20-01-24 14:56

Kim Kardashian'ın eski kocası Kanye West bu sefer de eşinin yarı çıplak hallerini paylaştı! Bu yıl pantolon yok

Son dönemde gündemden düşmeyen Kanye West ile Bianca Censori, geçtiğimiz ay İtalya tatilinde tur için bindikleri teknedeki uygunsuz görüntüleriyle gündem olmuştu. Çift gündemden düşmemeye yeminli gibi. West bu sefer eşinin yarı çıplak hallerini paylaşarak şoke etti.

Magazin 03-01-24 15:16

Uraz Kaygılaroğlu'nun yanlış anlaşılan paylaşımı gündem oldu! Yanımdaki çıplak değil

Star TV'nin yeni dizisi Sakla Beni'de 'Mete' rolünü canlandıran Uraz Kaygılaroğlu'nun paylaşımı yanlış anlaşıldı. Kaygılaroğlu, geçmiş tarihlerde çekilmiş tulum eşliğinde oynadığı görüntüleri paylaştı. Ünlü oyuncunun yanında tulum oynayan arkadaşının pantolon rengi sosyal medyada gündem oldu. Kaygılaroğlu'nun açıklaması takipçilerini gülümsetti.

Magazin 09-12-23 09:35

Dalgınlığın en üst seviyesi! Evden çıkarken pantolonunu giymeyi unuttu ancak iş yerinde fark etti... Görüntüler sosyal medyada çok konuşuldu

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü unutkanlık ve dalgınlığın bazı durumlarda sınırı olmadığını gösterdi. Bir kadın evden çıkarken pantolon giymeyi unutunca ortaya eğlenceli bir o kadar da ilginç görüntüler çıktı. Genç kadın şortunun olmadığını ancak iş yerinde fark etti.

Trend 08-12-23 07:50

Tiktok fenomeni Yaren Alaca ceketinin fermuarını açıp poz verdi! İddialı tarzına beğeni yağdı

Tiktok'ta çektiği videolar ile ünlenen genç fenomen Yaren Alaca sosyal medyayı aktif kullanıyor. Cesur pozlarıyla adından sıkça söz ettiren Yaren Alaca iddialı paylaşımlarına bir yenisi daha ekledi. Siyah ceket ve siyah pantolon kombiniyle dikkat çeken Alaca ceketinin fermuarını açıp dekolteli poz verdi.

Magazin 15-11-23 17:19

Gelen linke tıkladı, parasından oldu! Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu'ndan uyarı geldi

Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, birçok firmanın indirim yaptığı bu dönemde, internet sitelerinden alışveriş yapanlara gönderilen sahte linklere karşı güvenlik uyarısında bulundu. Gönderilen fırsat linkine girerek site üzerinden alışveriş yapan Aykut Karadan ise mağdur oldu. Karadan'a gelen kargodan, satın aldığı 4 pantolon yerine 3 kullanılmış pantolon çıktı. 500 lirasından olan Karadan, 'Şeffaf kargo ve kapıda ödemeli' denilince insanlar bu zaafa kapılıyorlar" diye konuştu.

Finans 08-11-23 16:02

Sosyal medya fenomeni Tilly, pantolonunun kasık dekoltesiyle görenleri şaşkına çevirdi! Bir gören bir daha baktı

Sosyal medyada 60 bini aşkın takipçisi bulunan Tilly, Cadılar Bayramı kıyafetinin sonrasındaki paylaşımıyla da hayranlarının beğenisini topladı. Fenomen isim kasık bölümünün tamamen açıkta kaldığı bir pantolon tercih etti. Fenomen ismin paylaşımı kısa sürede hayranlarının beğenisini topladı.

Trend 02-11-23 15:28

Serin havalarda sizi sıcacık ve şık tutacak deri ceketler

Bahar aylarının şık ve kurtarıcı giysisi şüphesiz deri ceketler. Hem pantolon hem eteklerle kombinlenebilen bu parçaların modası asla geçmiyor. Geçmişten günümüze popülerliğini sürdüren deri ceketler, her dönem kadın ve erkek gardıroplarının baş tacı. Peki, serin havaların hissedildiği şu günlerde içinizi ısıtacak ve şıklığınızı koruyacak deri ceketlere birlikte bakmak ister misiniz?

Haber 30-10-23 16:58

Akıncı'nın yıldızı Büşra Develi'nin davet tarzı olay oldu! Bakan bir daha baktı

Son olarak Akıncı dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Büşra Develi davet tarzıyla sosyal medyayı salladı. Geçtiğimiz akşam bir davete katılan güzel oyuncu beyaz salaş bir pantolon ve beyaz bir gömlek giydi. Gömleğinin düğmelerini tamamen ünlü ismin iddialı tarzına yorum yağdı.

Magazin 28-10-23 17:32

Yalı Çapkını'nın yıldızı Afra Saraçoğlu'nun konser tarzının bedeli ortaya çıktı! Duyanlar inanamadı

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Seyran karakteriyle büyük beğeni toplayan Afra Saraçoğlu dizideki rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile görüntülenmesinin ardından magazin gündeminden düşmüyor. Özel hayatıyla sık sık konuşulan Saraçoğlu'nun geçtiğimiz günlerde bir konsere katılmış ve beyaz gömlek jean pantolon tarzıyla dikkat çekmişti. Güzel oyuncunun konser tarzının bedeli ortaya çıktı.

Magazin 05-09-23 11:13

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn pozuyla manzaranın önüne geçti! “Neredeyse göğüslerinden düşecek”

Sosyal medyada yarım milyonu aşkın takipçisi bulunan Apollonia Llewellyn aktif olarak kullandığı Instagram hesabından yaptığı son paylaşımıyla hayranlarının beğenisini kazandı. Beyaz bluz ve pantolon takımı tercih ederek New York manzarasına arkasını dönen Llewellyn’in gönderisi kısa sürede beğeni topladı.

Trend 23-08-23 11:29

Göğüs estetiği yaptırdım, pişmanım demişti... Songül Karlı o pozuyla sosyal medyayı salladı

Estetikli haliyle gündemden düşmeyen Songül Karlı, yayınladığı son pozuyla takipçilerini şaşırttı. Ünlü türkücüyü görenler tanımakta güçlük çekti. Karlı sütyen-kot pantolon kombiniyle de dikkatleri çekti.

Magazin 06-08-23 14:15

Hayal Köseoğlu tarzıyla beğeni topladı! İddialı kombiniyle pozlar verdi

Uzun süre beden dismorfik bozukluğu ve kısa süre blumia'yla mücadele ettiğini açıklamasıyla dikkat çeken oyuncu Hayal Köseoğlu son pozlarıyla beğeni topladı. Güzel oyuncu göğüslerini kapatan crop ve pantolon kombiniyle hayranlarından tam not aldı.

Magazin 23-06-23 14:05

Birce Akalay göğüs dekolteli deri büstiyeriyle poz verdi! Oyuncuya beğeni yağdı

Birce Akalay, katıldığı bir davetten pozlar paylaşarak magazin basının gündeminde yer aldı. Göğüs dekolteli deri büstiyer ve kalça dekolteli bir pantolon tercih eden ünlü oyuncuya takipçilerinden beğeni yağdı.

Magazin 16-06-23 23:04

Sosyal medya fenomeni Alex Mucci Roma’daki tarihi kolezyumun önünde sınır tanımadı! İçine hiçbir şey giymeden sadece pantolon askısı taktı

Instagram’da 8 milyonu aşkın takipçisi bulunan Alex Mucci Roma’daki tarihi kolezyumun önünde çekildiği fotoğraflarla tepkilerin odağına yerleşti. Bir arkadaşıyla beraber kolezyumun önünde cesur pozlara imza atan Mucci’nin hayranlarının büyük bir bölümü duruma tepki gösterdi.

Trend 09-06-23 10:29

Ege Kökenli'nin sütyenli tarzı olay oldu! Göğüs dekoltesiyle nefes kesti

Güzelliği, kusursuz fiziği ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Ege Kökenli iddialı tarzıyla sık sık adından söz ettiriyor. Ünlü oyuncu bu defa bir markanın özel gecesi için hazırlandı. Jean bir pantolon giyen Ege Kökenli üzerine ise crop giymeyi tercih etti göğüs dekoltesiyle adeta mest etti.

Magazin 06-05-23 17:25

Eski yetişkin film yıldızı Riley Reid’ten sektöre gönderme! “İnsanlar artık farklı davranıyorlar”

Bir dönem yetişkin film yıldızı olarak ünlenen asıl adı Ashley Mathews olan Riley Reid, sosyal medya eski günlerine gönderme yapan bir paylaşım yayınladı. Instagram hesabında 2 milyon takipçisi bulunan fenomen isim beyaz ceket pantolon kombini yaparken anne olmasıyla birlikte insanların kendisine olan bakış açısının değiştiğini söyledi.

Trend 29-03-23 14:14

Didem Soydan sosyal medyayı salladı! Transparan pantolon ve kasık dekoltesi olay oldu

Kendine has tarzı ve açıklamalarıyla dikkat çeken Didem Soydan ne giyse olay oluyor. Güzel model son olarak trasparan pantolonu ve kasık dekoltesiyle dikkat çekti. Soydan'a hayranları yorum yağdırdı.

Magazin 20-03-23 07:18

Spermli pantolon delil olarak sunuldu! İki liseli erkek çocuğuna mahalle muhtarından cinsel taciz iddiası... Önce para verip, sonra silahını çıkarmış

Bağcılar'daki bir mahalle muhtarının liseli iki erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiası bir anda gündem yarattı. Ortaya çıkan detaylar ise mide bulandırdı. İddialara göre muhtarlığa çağırdığı çocuğu kamera olmayan alana götüren muhtar, silah tehdidiyle cinsel istismarda bulundu. Olayı öğrenen anne, oğlunun giydiği ve üzerinde sperm örnekleri olan pantolonu polise teslim etti. Tutuklanan muhtarın ise ifadesinde çocuğun 18 yaşından küçük olduğunu bilmediğini söylediği iddia edildi.

Haber 17-03-23 11:23

Pınar Altuğ'dan boy yorumlarına sert yanıt! Siz söyleyince...

Pınar Altuğ, arkadaşının nikahında giydiği topuklu ayakkabı nedeniyle, eşi Yağmur Atacan ise yine aynı nikahta giydiği pantolon nedeniyle eleştiri oklarının hedefi oldu.

Magazin 05-03-23 00:57

Pantolon nasıl yazılır, pantolon yazımı nasıl olmalıdır? Pantolon mu pantalon mu, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Günlük yaşamda ve özellikle giyim sektöründe pantolon sözcüğü sıklıkla kullanılır. Pek çok kişinin doğru yazılışına hâkim olduğu pantolon sözcüğü kimi durumlarda ise yanlış bir şekilde yazılır. Bunun temel nedeni ise pantolon sözcüğünün doğru yazılışının, kelimenin kökeni olan Fransızcası ile karıştırılmasıdır. Fransızca kökenli bir sözcük olan pantolon, Türk diline ödünçlenmiştir. Bir alt giyim parçasını ifade eden pantolon yazımı nasıldır?

Egitim 03-03-23 17:39

Vücut tipinize göre hangi kesim ve model kot pantolon seçmelisiniz? İşte cevabı!

Şıklığın kapılarını aralamak için yalnızca tarz kıyafetler almak yetmez, sahip olunan vücuda göre giyinebilmek de bir o kadar önemlidir. Aksi hâlde ne kadar şık parçalarla kombinler oluştursanız da istediğiniz etkiyi almanız mümkün olmaz. Siz de vücut tipinize en uygun pantolonu bulmak ve daha çekici kombinlere imza atmak istiyorsanız rehber niteliğindeki yazımıza mutlaka göz atmalısınız!

Haber 03-03-23 13:48

Dolabınızın yıldızı haline gelecek hem rahat hem şık en iyi kumaş pantolon modelleri

En çok tercih edilen pantolon çeşitlerinden biri elbette kumaş pantolonlar. Hem kadınlar hem erkekler için değişik modellerde tasarlanan kumaş pantolonlar, çalışma hayatına ve günlük kullanıma uygun seçenekleriyle dolapların yıldızı hâline geliyor. Ofiste, alışverişte, davette, kısacası her ortamda şık görünmenize yardımcı olacak en iyi kumaş pantolon modellerini merak ediyor musunuz? Haydi gelin, o müthiş modellere birlikte göz atalım!

Haber 15-02-23 18:08

Pantolon eş anlamlısı nedir? Pantolon kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Türkçemiz kelime açısından fazlasıyla zengin bir dildir. Farklı kültürlerden birçok yabancı sözcük zaman içerisinde değişime uğrayarak dilimize girmiştir. Aynı zamanda dilimiz kendi içerisinde de birçok kelime üretmiştir. Dilimizde çoğu sözcüğün eş anlamlı karşılığı varken bazı sözcüklerin ise zıt anlamlı karşılığı yoktur. Kelimelerin hem eş anlamlısını hem de zıt anlamlısını bilmek cümlelerimizin daha da çeşitlenmesinde büyük bir rol oynamaktadır. Peki, pantolon sözcüğünün eş anlamlısı nedir?

Egitim 03-02-23 15:39

Dolandırıcılardan 'kargo' ve 'pantolon' yöntemi! Mesajların sonu kesilmedi, icra davası ile tehdit ettiler

İstanbul'da yaşayan Mustafa Fırat Yılmaz'ın başı, pantolon dolandırıcılarıyla derde girdi. Kendilerine hukuk bürosu süsü veren dolandırıcılar, hiç satın almadığı bir pantolonun kargo bedeli için her gün mesaj atıp para istemeye başladı. İcra davası tehdidinde bulunan dolandırıcıların mesajlarının sonu kesilmedi. Adresinin bu kişilerin eline geçtiğini söyleyen adam ise suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor.

Haber 31-01-23 21:34

Her türlü hava koşulunda sizi koruyacak en iyi outdoor pantolon modelleri

Doğa yürüyüşü, kamp, kayak ve daha birçok dış mekân aktivitelerini hayatınızın merkezine koyduysanız doğru yerdesiniz! Adrenalini ve heyecanı seven kişilerin yaptığı bu etkinliklerde her türlü hava koşullarına uygun giyinmek oldukça önemli. Özel olarak tasarlanan outdoor pantolonlar, yapacağınız trekking gibi sporlarda sizi en iyi şekilde koruyacak kalkanınız olur. Peki, en iyi outdoor pantolon modellerinin hangileri olduğunu merak ediyor musunuz? Haydi gelin, onlara birlikte göz atalım!

Haber 23-01-23 16:41

İsrailli oyuncu Gal Gadot'un iç çamaşırlı pozuna yorum yağdı! 'Pantolon nerede?'

Henüz 18 yaşındayken İsrail'in en güzel kadını seçilen ünlü oyuncu Gal Gadot, Instagram hesabından paylaştığı iç çamaşırlı pozuyla dikkatleri üzerine çekti. Kazağının altına pantolon giymeyen dünyaca ünlü yıldıza yorum yağdı.

Magazin 18-01-23 13:19

Nurshat Muhammedova cansız bedeni bulunmuştu! Cinayete kurban gittiği ortaya çıktı, pantolon ve yeleğinde...

Samsun'da Türkmenistan uyruklu Nurshat Muhammedova’nın sevgilisinin dükkanında cansız bedeni bulunmuştu. Olayla ilgili gözaltına alınan Muhammedova’nın sevgilisi Kenan Pala, genç kızın psikolojik sorunları olduğunu ve intihar etmiş olabileceğini öne sürmüştü. Muhammedova’nın Pala tarafından silahla vurularak öldürüldüğü ortaya çıkarken Pala'nın pantolon ve yeleğinde atış artıklarına rastlandı.

Haber 18-01-23 09:57

Yılbaşı gecesi tekmeli yumruklu kavga! Ortalık bir anda karıştı

Yılbaşı gecesi Ortaköy ve Yenikapı Metro İstasyonu'ndaki iki grup arasında tekme yumruk ve pantolon kemerleriyle kavga etti. Kavga çevredekiler cep telefonu kameralarına yansıdı.

Haber 01-01-23 10:06

Sultangazi'deki terzilerin korkulu rüyası oldu! Pantolonum nerede? diyerek para aldı

İstanbul Sultangazi'de terzilere dadanan bir dolandırıcının yöntemi 'pes' dedirtti. Kimliği belirsiz kişi, terzilere giderek, daha önce iki adet pantolon bıraktığını ve pantolonları almaya geldiğini söyledi. Ancak terziler, kendilerine pantolon bırakılmadığını söyleyince şüpheli, pantolonların ücretini istedi. Şüpheli şahıs ağına düşürdüğü bir esnaftan 800 lira başka bir esnaftan ise bin 300 lira aldı. İlçede bulunan çok sayıda terzinin benzer yöntemle dolandırıldığı öne sürüldü.

Haber 26-12-22 22:06

Pantolon belini daraltmak için terziye gitmenize gerek kalmayacak! Pantolonu anında daraltacak tüyo

Kıyafetler kumaş kalitesi, yanlış yıkama ve hızla kilo verme nedeniyle zamanla bollaşabiliyor. Bu sorun kombin yaparken kötü görünümlere sebep oluyor. Üzerimdeki parçaların güzel durması için belimize tam oturması gerekiyor. Bollaşan pantolonlarınız için tek çarenin terziye gitmek olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. TikTok'ta paylaşılan kıyafet hilesi ile pantolonu anında daraltabilirsiniz.

Kadin 16-12-22 09:37

Dünyanın en büyük penisine sahip olduğunu iddia eden Jonah Falcon itirafıyla şaşırttı! “Bol pantolon giymek zorundayım”

Dünyanın en büyük cinsel organına sahip olduğunu iddia eden Jonah Falcon dünya basınında kendisine geniş yer bulmayı başardı. Penisinin erekte olduğunda 34 santimetre olduğunu öne süren ABD'li adam, cinsel ilişkinin kendisi için oldukça zor olduğunu itiraf ederken aynı zamanda günlük hayatında da zorlandığını söyledi.

Trend 18-11-22 10:15

Love Island (Aşk Adası) programının yıldızı Eve Gale, transparan pantolonuyla hayranlarını heyecanlandırdı

2020 yılında ikiz kardeşi Jess Gale ile birlikte İngiltere’nin popüler realite şovlerinden Love Island (Aşk Adası) programına katılarak ünlenen Eve Gale cesur bir paylaşımla takipçilerini şaşırtmayı başardı. Transparan bir pantolon ve göğüs altı dekoltesi bulunan bir tişört tercih eden Eve Gale’in paylaşımı tam not aldı.

Trend 09-11-22 11:34

Sosyal medya fenomeni Fernanda Mota Farhat pantolonuna sığmadı! Deri pantolonunun ağı yırtıldı ama...

Sosyal medya fenomeni Fernanda Mota Farhat Instagram hesabından takipçileriyle ilginç bir paylaşım yaptı. Yaklaşık 406 bin takipçisi bulunan Farhat, deri bir büstiyer ve pantolon takımını giymeye çalıştığı anları yayınladı. İçine sığamadığı için pantolonunun ağını yırtan fenomen ismin paylaşımı dikkatleri çekti.

Trend 07-11-22 10:47

''Mutlu olmamdan nefret ediyorsunuz!'' Göbeğinin bir popo gibi göründüğünü söyleyince...

Tiktok fenomeni Stella Williams, geçtiğimiz günlerde dar bir pantolon içinde çekilmiş görüntülerini sosyal medya hesabında paylaştı. Ancak gelen yorumlar pek de pozitif değildi. Birçok kullanıcı, Williams'ın karnını popoya benzeterek acımasız eleştirilerde bulundu. Genç kadının buna cevabı ise sert oldu.

Trend 05-11-22 10:38

Medusa kostümüyle gündem olan Sibil Çetinkaya'nın iç gösteren bluzuna yorum yağdı!

İddialı sosyal medya paylaşımlarına hız kesmeden devam eden Sibil Çetinkaya, iç gösteren bluzuyla adından söz ettirdi. Düşük bel pantolon tercih eden Sibil Çetinkaya'ya, takipçileri tarafından eleştiri yağdı.

Magazin 03-11-22 11:54

Ağsız pantolonunu giyip cesur pozlarını paylaştı! Sosyal medyada gündem oldu

Finlandiya’da yaşayan 3 çocuk annesi Aleksandra Jasmin, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Binlerce takipçiye ulaşan Jasmin, sık sık sosyal medyada cesur pozlarını yayınlayarak dövmelerini sergiliyor. Ağsız bir pantolon tercih ederek hem beğenilerin hem de eleştirilerin odağı olan Jasmin son paylaşımında yine sınırları zorlamayı başardı.

Trend 02-11-22 10:09

Hülya Şellavcı Yeğin başından vurulmuş halde bulunmuştu! Cinayet şüphelisinin görüntüleri ortaya çıktı

İzmir'in Bornova ilçesindeki iş yerinde başından vurularak öldürülen 2 çocuk annesi Hülya Şellavcı Yeğin'in cinayet şüphelisi olarak aranan eşi K.Y.'nin görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde kot pantolon ile ceket giyen K.Y'nin atölyeye yakın noktadan hızlıca uzaklaştığı görülüyor.

Haber 30-10-22 12:54

Artan fiyatlardan şikayet edenler oraya gidiyor! Ölmüş kişilerin kıyafeti: 10 lira, 20 lira...

2022 yılındaki yüksek enflasyonun ardından kıyafet fiyatları da arttı. Elazığ'da bir esnaf ölmüş kişilerin kıyafetlerini ucuza satarak vatandaşların ilgisini çekti. Pantolon fiyatlarının 10 ile 20 liraya satıldığı dükkana vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Haber 28-10-22 23:21

Sezon boyunca trend olacak en şık ve rahat erkek pantolon çeşitleri

Modayı yakından takip eden ve girdiği her ortamda giyimiyle dikkat çekmeyi seven erkekler, sizi buraya alalım! Erkek modasına yön veren en belirleyici parçalar arasında bulunan pantolonlar, bu sezona damga vuracak modeller ile karşınıza çıkıyor. Sezon trendlerini merak ediyor ve uzun uzadıya araştırma yapacak vakti bulamıyorsanız üzülmeyin. Yazımızı okuyarak bu sezonun pantolon trendlerini öğrenebilirsiniz.

Haber 14-10-22 16:55

Sonbahar boyunca rahatlığından dolayı üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz pantolon modelleri

"Gardırobunuzda en çok hangi parçalar var?" desek şüphesiz en çok verilen cevaplardan biri pantolon olur. Farklı renklerde ve modellerde birbirinden şık pantolonlara ev sahipliği yapan gardıroplarınızda biraz daha yer açın! Hem rahatlığı hem şıklığıyla üzerinizden hiç çıkarmak istemeyeceğiniz modellerle karşınızdayız! Hazırsanız sonbaharın gözdesi olacak pantolon modellerine birlikte göz atalım.

Haber 11-10-22 13:51