Her Yer Haberleri

Tehlikeli hastalıkta yeni çalışma! 10 vakanın 4'ü obeziteyle bağlantılı çıktı

En tehlikeli ve ölümcül hastalıklar arasında yer alan kanser, dünyada ve ülkemizde dolaşım sistemi hastalıklarından sonra ikinci ölüm sebebi. Dünya üzerinde 2020 yılında 19 milyon 292 bin kişiye kanser teşhisi konulurken, 9 milyon 958 bin kişi kanser nedeniyle hayatını kaybetmiştir. Bu denli tehlikeli olan kanser hastalığına yakalanmamak için bazı noktalara dikkat etmek gerekiyor. Bunlardan biri de fazla kilolar...

Kadin 2024-06-12 07:33:10

39 yaşındaki Cristiano Ronaldo'dan akılalmaz performans! Her şeyi 10 dakika içinde yaptı

Türkiye'nin 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki (EURO 2024) rakiplerinden Portekiz, hazırlık maçında İrlanda Cumhuriyeti'ni 3-0 mağlup etti. Portekiz'e galibiyeti getiren golleri 18. dakikada Joao Felix, 50 ve 60. dakikalarda Cristiano Ronaldo kaydetti. Ronaldo'nun attığı goller sosyal medyada gündeme oturdu.

Spor 2024-06-12 07:24:47

Bayhan kameraları görünce çok gerildi! Görüntü vermek istemedi... Önce üzerlerine yürüdü sonra tehditler savurdu

2003 yılında katıldığı Popstar Türkiye yarışmasıyla sesini tüm Türkiye'ye duyurmayı başaran ve şarkılara kattığı yorumlarla hafızlarda yer edinen Bayhan, son dönemde seslendirdiği Tiryakinim şarkısıyla müzik listelerini salladı. Bayhan önceki gün kameraları görünce çok gerildi. Görüntü vermek istemeyince önce üzerlerine yürüdü sonra tehditler savurdu...

Magazin 2024-06-12 07:19:27

Gökhan İnler futbola başladığı Udinese'ye sportif direktör olarak dönüyor

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ın kadrosunda yer alan tecrübeli oyuncu Gökhan İnler, İtalya'ya dönmeye hazırlanıyor. Kariyerine İsviçre liginde başladıktan sonra 2007 yılında Udinese'ye transfer olan ve ardından 2011 yılında İtalya ekibinden ayrılan tecrübeli oyuncu, Udinese'ye sportif direktör olarak geri dönüyor. Gökhan İnler, yarın İtalyan ekibine imzayı atacak.

Spor 2024-06-11 22:41:49

Yer: Kocaeli! Genç kızları darp etti, sebebi bakın ne çıktı: 'Benim yüzümü sakın unutma'

Kocaeli'de farklı tarihlerde genç kızlara şiddet uygulayan kadın gözaltına alınmasının ardından tutuklandı. Kadın, mahkemedeki ifadesinde genç kızları erkek arkadaşıyla yakınlaştığı iddiasıyla darp ettiğini öne sürdü. Vali Seddar Yavuz ise B.K.’nın yakalanmasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden ‘Gereği yapıldı’ notuyla şüphelinin fotoğrafını paylaştı.

Haber 11-06-24 20:30

Dursun Özbek, Galatasaray'ın transfer yapacağı mevkileri açık açık söyledi! ''Sağ bek, orta saha ve...''

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Özbek, "Sağ bek, orta saha ve Mertens'i yedekleyecek bir oyuncu bakıyoruz. Fırsat transferi olabilecek oyunculara bakıyoruz. Çok dinamik bir şey bu. Her şey kağıt üzerinde kalmaya bilir. Ben çok başarılı bir 2024-25 sezonu geçireceğimizi düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Spor 11-06-24 20:01

O sahne çok konuşulmuştu... Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'i Doğukan Güngör kamera arkasını paylaştı

Her bölümüyle büyük ses getiren Kızılcık Şerbeti dizisi sezon finali bölümüyle de çok konuşulmuştu. Dizide Özge Özacar'ın hayat verdiği Görkem karakterinin balkondan düştüğü sahne sosyal medyayı sallamıştı. Dizide Fatih karakterine hayat veren Doğukan Güngör o sahnenin arka planını paylaştı.

Magazin 11-06-24 18:02

5 TL madeni parada şimdi de 'logo' tartışması: Bu ülke sizin babanızın malı mı?

Cumhuriyet'in 100. yılı için basılan 100 milyon lira değerindeki 5 liralık madeni paralar geçtiğimiz günlerde tedavüle çıkarılmıştı. 5 lira madeni parada yer alan bir detay tartışmaları beraberinde getirdi. CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, madeni parada 'Türkiye Yüzyılı' logosu almasına dikkat çekti, "Bu ülke sizin babanızın malı mı? Türkiye'nin parası, sizin AKP reklamı yapacağınız bir alan mı?" diyerek tepki gösterdi.

Finans 11-06-24 15:47

'Sevgilisi kızı Zehra'dan küçük!' Kaya Çilingiroğlu’nun yeni aşkı tanıdık çıktı

Hülya Avşar'ı aldattığını ağzından kaçırmasıyla hafızalarda yer edinen Kaya Çilingiroğlu iddialara göre Mehmet Ali Erbil ile kısa süreli aşk yaşayan 22 yaşındaki oyuncuyla birlikte. İddialara göre; Nevide Çiçek Zehra Çilingiroğlu'dan küçük.

Magazin 11-06-24 13:31

1 milyon 115 bin liralık hesapla gündem olan işletmenin hiç vergi vermediği iddia edildi! Ağırel isyan ederek açıkladı: Sayın Şimşek kusura bakmasın ağır konuşacağım

Geçtiğimiz günlerde Bodrum'da yer alan bir işletmenin adisyonu ağızları açık bırakmış ve toplam 1 milyon 115 bin lira hesap gelmişti. Gazeteci Murat Ağırel bu işletmeyi araştırdı ve hiç vergi ödemediğini savundu. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e seslenen Ağırel, 'Sayın Şimşek kusura bakmasın ama biraz ağır konuşacağım' diyerek sert eleştiriler yöneltti.

Finans 11-06-24 12:35

Bomba iddia... Kızılcık Şerbeti'ndeki gizemli kadın bakın kim çıktı! Herkes onu sesinden tanıdı

Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Doğukan Güngör ve Barış Kılıç gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi sezon finali bölümüyle uzun süre konuşuldu. Her sahnesi ayrı olay olan diziye Kaan Taşaner'in hayat verdiği Giray karakterinin gerçek yüzünün ortaya çıktığı sahne damga vurdu. O sahnedeki kadının yüzü gösterilmedi ama herkes sesinden tanıdı. İddialara göre o kadın bakın kimmiş...

Magazin 11-06-24 10:56

Kim Milyoner Olmak İster'de Müge Anlı sorusu! Yarışmacı zorlandı... Çift cevap joker hakkını kullandı

Kenan İmirzaloğlu'nun sunuculuğunu yaptığı Kim Milyoner Olmak İster yarışması her hafta izleyicileri ekran başına kilitliyor. Bu kez yarışmacıya daha önce Balıkesir'de kaybolan kuşu Maviş'i bulmak için Müge Anlı'nın programına başvuran 90 yaşındaki Ayşe Teyze'ye dair bir soru soruldu. Yarışmacı çift cevap joker hakkını kullandı.

Magazin 10-06-24 16:45

Ayaklarınızı konforla buluşturacak Crocs modellerinde en düşük fiyatlar

Her yaşa ve uygun birbirinden konforlu terlikleriyle, sandaletleriyle yediden yetmişe binlerce kişinin favorisi olan Crocs modellerinde kaçırılmayacak fırsatlar başladı. Ayak sağlığınızı önceliyor, sağlık ve konfor arıyorsanız Crocslar tam da size göre! En düşük fiyatlarla sahip olmak ve her adımda yazın keyfini çıkarmak için sizin için seçtiğimiz modellere bakmayı ihtimal etmeyin. İşte detaylar!

Haber 10-06-24 16:22

CHP 12. katta Cumhurbaşkanı Erdoğan için özel hazırlık! 18 yıl sonra bir ilk: Bayrak ve koltuk detayları dikkat çekiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel arasındaki ikinci büyük görüşme yarın! AK Parti Genel Merkezindeki tarihi ziyaretin ardından bu kez gözler CHP Genel Merkezine çevrildi. İlk görüşmede yer alan 'boş koltuk' tartışmalara neden olmuştu. CHP yarın için bununla ilgili bir adım attı. Genel Merkezin 12. katındaki hazırlıktan çarpıcı detaylar ortaya çıktı.

Haber 10-06-24 15:50

Yer: İzmir! Feci zincirleme kaza: Araçlar alev alev yandı... 6 yaralı

İzmir'in Bornova ilçesinde feci bir zincirleme trafik kazası meydana geldi. TIR, minibüs ve otomobilin karıştığı kazada 6 kişi, yaralandı. Otomobilde başlayan yangın, kazaya karışan diğer araçlara da sıçrayarak hasara neden oldu. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılırken kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Haber 10-06-24 14:53

Yazın özeti gibi görüntü! Adana'da neredeyse her balkonda 4-5 klima motoru var

Adana'daki bir apartmanın görüntüsü sosyal medyada gündem yarattı. Sıcak havanın her geçen gün etkisini artırdığı kentte, vatandaşlar adeta klimalara sarıldı. Bir apartmanın her balkonunda 4'er 5'er klima motorunun olduğu görüntü, kısa sürede yayılırken, 'yazın özeti' yorumları yapıldı.

Manşet 10-06-24 13:39

40 bin TL maaş ile çalıştıracak eleman bulamıyorlar! 'Her ay zam yapıyorlar'

Sivas'ta çoban karaborsaya düştü. Hayvancılık yapanlar, 40 bin TL maaşla çoban bulamayınca hayvanlarını satma kararı aldı. Yaklaşık 2 bin 500 küçükbaşın bulunduğu Çevirme köyünün muhtarı Hasan Gül, "Köyümde sürüye çoban lazım ama bulamıyoruz. Bulamayınca da bu mesleği yapamıyoruz. Bu gidişle hayvancılık gün geçtikçe bitecek" dedi. Çoban bulamadığı için hayvanlarını arazide kendisi otlatan Bayram Çağlar da, "40-45 bin TL maaş verip de bulamayanlar var" ifadelerini kullandı.

Haber 10-06-24 11:00

Otomobilde ‘Chery vergisi’ne ilk açıklama: 8 Temmuz ve sonrasında fiyatlar ne olacak? Çinli markalar Türkiye planını tek tek anlattı

Çin üretimi benzinli, dizel ve hibrit otomobiller yüzde 40 ek vergi ile ülkeye giriş yapacak. Karar haftasonu Resmi Gazete’de yer aldı. Bu durum sosyal medyada ‘Chery vergisi’ olarak yorumlanmıştı. Pazar payı hızla yükselen Çinli markalardan ilk açıklama geldi. Chery, karar saygı duyguklarını ve üretimi Türkiye’ye kaydırmak istediklerini dile getirdi. MG içinse özel destek alınarak fiyatların 8 Temmuz ve sonrası için mümkün mertebe dengelemeye çalışılacağı bildirildi.

Finans 10-06-24 08:35

Sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Erdoğan'dan çarpıcı açıklama: 'İngiliz Modeli' masada

Her fırsatta sigaraya karşı mücadeleye dikkat çeken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yeni düzenleme sinyali geldi. İstanbul'da dünyanın dört bir yanından gelen gençlerle bir araya gelen Erdoğan, sigaranın zararlarından bahsederken, sigara firmalarının ise insanları zehirleyerek kazancına kazanç eklediğine dikkat çekti. Bugüne kadar sigaraya karşı mücadelede aldıkları kararları hatırlatan Erdoğan, sigaraya karşı yeni kanun sinyali verdi. İngiliz modelinin masada olduğunu söyledi.

Haber 10-06-24 07:10

Aldığı cezalarla ve Aleyna ile yaşadıklarıyla All Star'a damga vurdu! Yunus Emre Survivor'dan elendi: Oyunu vermese...

Survivor All Star'a geldiği günden beri her hareketiyle olay olan ve aldığı cezalarla adından söz ettiren Yunus Emre finale adını yazdıramadı. Elenen Yunus Emre "Ağlayacağım, zor tutuyorum kendimi ama bu konuşmayı da yapmak zorundayım" dedi. Batuhan ise isyanıyla olay oldu.

Magazin 10-06-24 06:57

Meral Akşener ve Mansur Yavaş nikah şahidi oldu! Sosyal medyada o fotoğrafı paylaştı: 'Vaziyetten pek memnun görünmüyor'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesi büyük yankı uyandıran Meral Akşener, İYİ Parti'nin eski yöneticilerinden Sedat Aksakallı'nın kızının düğününe katıldı. Akşener, Mansur Yavaş ile birlikte nikah şahitleri arasında yer aldı. Gazeteci İsmail Saymaz da nikahtan bir kareyi paylaşarak "Mansur Yavaş vaziyetten pek memnun görünmüyor" dedi.

Manşet 09-06-24 22:56

Mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatında yükseliş: İlk 5 ayda 3,2 milyar dolar

Mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı yılın ilk 5 ayda 3,2 milyar dolara yükseldi.Irak, 455 milyon dolarla en fazla ihracat yapılan ülkeler arasında ilk sırada yer alırken, ikinci 168 milyon dolar ile Birleşik Krallık oldu. Üçüncü sırada yer alan ABD'ye yapılan ihracat, 156 milyon dolar olurken, ABD'yi sırasıyla Almanya, Fas, İran, Fransa, Libya ve Gürcistan izledi. İhracat payının en çok arttığı ülke ise yüzde 35,25 ile ABD oldu.

Finans 09-06-24 15:26

İstanbul ayda 5,2 milyon yabancı turist ağırladı

İstanbul'a 2024'ün ilk 4 ayında gelen yabancı turist sayısı, önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 10 artarak, 5 milyon 244 bin 936 oldu. Turist sayısında Ruslar ilk sırada yer aldı.

Finans 09-06-24 14:53

Tarihi atışma ekran başına kilitledi! Evde, sokakta, kafede... Ali Koç - Aziz Yıldırım canlı yayın reytingi dizileri de maçı da geride bıraktı

Dün akşam Türkiye televizyon başında ekranlara kilitlendi! Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın katıldığı tarihi yayın reytinglere de yansıdı. Fenerbahçe başkan adaylarının düellosu reytinglerde diğer programları açık ara farkla geride bıraktı. 8 Haziran reyting sonuçları tablosunda en çok izlenen yayının Ali Koç-Aziz Yıldırım canlı yayını olduğu görüldü. Ayrıca yayının ev, sokak, kafe demeden hemen her mekandan izlendiği görüldü.

Manşet 09-06-24 13:00

Yer: Hatay! Sıcakla birlikte genleşen elektrik kablolarındaki patlamalar kamerada

Hatay'da 40 dereceyi geçen sıcak havanın etkisiyle genleşen elektrik kabloları patlamalara neden oldu. Patlama anları cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Haber 09-06-24 10:58

İki üniversite bitirdi! Şehirden sıkılıp kendini bu işe adadı: Orada bir hayat vardı, O hayata katılmak istedim

Çanakkale'de şehir hayatından sıkılan Eylem Bombatepe (40), kendini atalık tohumların sürdürülebilirliğine adadı. Her sene yüzlerce yıllık atalık tohumları bahçesine ekerek onların sürekliliğini sağlamayı amaçladığını söyleyen Bombatepe, "Bunlar değiştirilmemiş, orijinal tohumlar. Genleriyle hiçbir şekilde oynanmamış. Atalarımızdan bize yadigar gelen tohumlar" dedi. Bombatepe, "Köy hayatı her zaman daha güzel, ilginç, yaşam doluydu. Orada bir hayat vardı. O hayata katılmak istedim" diye konuştu.

Kadin 09-06-24 10:47

Köpek balığı dehşeti! 2 saat arayla 3 kişiye saldırdılar

ABD'nin Florida eyaletinin kuzeybatısında yer alan Walton County'de Cuma günü iki saat arayla köpek balığı saldırıları gerçekleşti. İlk önce bir kadına saldıran köpek balıkları talihsiz kadının kolunun bir kısmının kesilmesine neden olurken, iki saat sonra da yine yakın bir plajda iki genç kıza saldırdı.

Manşet 09-06-24 09:25

Yusuf Güney kıyametin kopacağı tarihi verince sosyal medyada dalga konusu oldu

Son dönemde astral seyahat açıklamalarıyla dile düşen Yusuf Güney, şimdi de "Bu zamana kadar yaşanan her şey fragmandı" diyerek kıyametin kopacağı tarihi verdi. Elbette bu açıklamalar dalga konusu oldu.

Magazin 09-06-24 07:16

Aziz Yıldırım ve Ali Koç'tan Dursun Özbek'e olay yaratan ifadeler! ''Ona her lafı söylemek kolay''

Fenerbahçe Başkan adayı Aziz Yıldırım ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, ortak yayında konuştu. Ali Koç, "Sizin yönetiminizdeyken 6 sene geçirdik. Güzel günlerimiz de geçti, çok badire de atlattık." dedi. Bu sözlerden sonra Dursun Özbek'e karşı kurulan cümleler sosyal medyada gündem oldu.

Spor 08-06-24 23:37

Türkiye'nin ikinci astronotu Tuva Cihangir Atasever'in uzay yolculuğu! Dünya'ya iniş yaptılar

Türkiye'nin ikinci astronotu Tuva Cihangir Atasever'in de içinde yer aldığı "Galactic 07 uzay uçuşu" gerçekleştirildi. Araç New Mexico'daki tesisten 17.30'da havalandı. Atasever'in yolcuğu 1 saatten fazla sürerken 18.40'ta Dünya'ya iniş yaptılar. Türkiye Uzay Ajansı, görevin başarılı olduğunu duyurdu.

Haber 08-06-24 17:33

Sezon finali gündemdeydi... Kızılcık Şerbeti dizisine 5 yeni oyuncu geliyor!

Geçtiğimiz günlerde sezon finali yayınlanan 'Kızılcık Şerbeti' dizisinin oyuncu kadrosundan 4 kişi ayrılmıştı. Ayrılan isimler arasında Müjde Uzman, Serkan Tınmaz, Yiğit Kirazcı ve Selin Türkmen yer almıştı. Diziye yeni sezonda 5 yeni oyuncu gelecek.

Magazin 08-06-24 16:43

Suyla dolan araçların içini pet şişelerle boşaltmaya çalıştılar! Yer: Ankara... Caddeler göle döndü, arabalar suya gömüldü

Meteoroloji'nin uyarılarının ardından Ankara'da sağanak yağış etkili oldu. Öğleden sonra başlayan şiddetli yağış, kentin birçok bölgesinde su baskınlarına yol açtı. Birçok cadde ve sokak su altında kalırken araçlar suya gömüldü, vatandaşlar ise zor anlar yaşadı. Ayaş ilçesine yol da tamamen suyla kaplanırken bazı araçların içi suyla doldu. Vatandaşlar suyla dolan araçların içini pet şişelerle boşaltmaya çalıştı. Öte yandan sağanağın etkili olduğu Uşak'ta da benzer manzaralar yaşandı.

Haber 08-06-24 16:28

Bu, erkek işi, sen yapamazsın diyenlere inat bu mesleği seçti! Her gün metrelerce yüksekliğe çıkıyor

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen 6 Şubat 2023'teki depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta yapımı süren deprem konutlarının inşaatında vinç operatörü olarak çalışan Sultan Öztürk, her gün metrelerce yüksekliğe çıkarak zorlu mesai yapıyor.

Kadin 08-06-24 15:26

Konuşanlar ekibinden Hakan ve Efe'nin ismini saydı... Konuğun sözleri herkesi şaşırtırken Hasan Can Kaya ne diyeceğini bilemedi! Çıplaklar plajına...

Hasan Can Kaya'nın sunuculuğunu yaptığı Konuşanlar programının her sahnesi sosyal medyada gündem oluyor. Son olarak programa katılan bir konuğun açıklamaları herkesi şaşırttı. Konuşanlar ekibinden Hakan ve Efe'nin ismini sayan konuk onlarla çıplaklar plajına gitmek istediğini söyledi. Konuğun sözleri karşısında Kaya, ne diyeceğini bilemedi.

Magazin 08-06-24 15:19

Havalar ısındı herkes akın etti! Uzmanından 'havuz' uyarısı: “Gözle ilgili rahatsızlıklar, çocuklarda kalıcı hasar bırakabilir”

Havaların ısınmasıyla birlikte aileler soluğu denizde veya havuzlarda almaya başladı. Düzenli denetimler olsa dahi havuzlarda daha fazla bakterinin yer aldığına dikkat çeken Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alper Şener, “Havuzlarda gözle görülebilir bir bulanıklık varsa ideali çocuğu o havuza sokmamak, kendimizin de girmemesidir. Bulunduğunuz tesiste havuz ve deniz aynı oranda ulaşılabilirse, deniz tercih edilmelidir” dedi.

Haber 08-06-24 14:03

İş insanı belediye meclisini bastı, gerginlik tavan yaptı! 'Kimse meclisi basamaz' diye tepki gösterdiler

Çanakkale Lapseki ilçesinde düzenlenen meclis toplantısında gergin dakikalar yaşandı. AK Parti Meclis Üyesi Hakan Genç, İYİ Partili Belediye Başkanı Atilla Öztürk'e, "Yanınızda Candaroğlu, her şeyden Candaroğlu çıkıyor." diyerek tepki gösterdi. O sırada içeri giren inşaat firması sahibi Erdem Candaroğlu, "Benim Candaroğlu, ne oldu?" diye çıkıştı. Bazı üyeler 'kimse meclisi basamaz' sözleriyle tepki gösterdi.

Haber 08-06-24 12:29

Sette kriz geçiren Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman'dan duygusal veda mesajı: Ben onu çok sevdim

Her sahnesi olay olan Kızılcık Şerbeti dizisinin yayınlanan ikinci sezon finali ile ekibe veda eden isimler belli oldu. O isimlerden biri de son dönemde yaşadığı sağlık sorunları ile gündemden düşmeyen Müjde Uzman oldu. Uzman, diziye sosyal medya hesabından paylaştığı duygusal mesajla veda etti.

Magazin 08-06-24 12:20

Türkiye'de sınav manzarası değişmedi! Kimi 1 saat önce gelip geç kaldı, kimi yüzünü kapatıp uzaklaştı

Ölçme Seçme Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) tüm yurtta bugün itibarıyla uygulandı. Her sene karşılaşılan durumlarla bu sene de karşılaşıldı. Kimi öğrenciler sınava son dakikalarda yetişti, kimi öğrenciler ise geç kalarak sınava giremedi. Beylikdüzü'nde bir aday 1 saat önce sınava gelip geç kaldı. Başka bir aday ise geç kalınca yüzünü kapayarak uzaklaştı. İşte birçok ilden gelen 'geç kalma' manzaraları...

Haber 08-06-24 11:42

Tek bir öksürük her şeyin nedeni oldu! Bağırsakları vücudundan düştü... Garip bir ıslaklık hissettim

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde ismi açıklanmayan adam öksürüğü nedeniyle bağırsaklarının vücudundan dışarı çıkması üzerine büyük bir şaşkınlık yaşadı. Olay doktorları şaşkına çevirirken adam büyük bir hızla ameliyata alındı.

Trend 08-06-24 11:34

İstanbul-İzmir Otoyolu ile akaryakıttan 5,4 milyar lira tasarruf

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul-İzmir Otoyolu'na ilişkin, "Her yıl zamandan 17,6 milyar lira, akaryakıt tüketiminden 5,4 milyar lira tasarruf ediyoruz. Karbon emisyonunu da 402 bin ton azalttık" dedi.

Finans 08-06-24 11:10

Trafik sigortasında zam oranı belli oldu: Arabası olan milyonları ilgilendiriyor: Genelde yayımlandı

Mayıs ayından itibaren her ay aylık olarak belirlenecekti. Trafik sigortasında temmuz ayı azami prim artış oranı yüzde 3,5 oldu.

Finans 08-06-24 10:29

Kızılcık Şerbeti dizisinin sezon finali sosyal medyayı salladı... Ebru Polat kendini tutamadı! Bu dizi yüzünden...

Cuma akşamlarına damga vuran Kızılcık Şerbeti dizisinin sezon finali Show Tv'de ekranlara geldi. Merak ve heyecanla izlenen dizinin her sahnesi sosyal medyada çok konuşuldu. Dizinin sezon finali ile ilgili Ebru Polat da yorum yaptı.

Magazin 08-06-24 09:43

Selin Şekerci'nin elbisesine yorum yağdı! Az kaldı açılacak

Selin Şekerci son olarak Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrolünde yer aldığı Aile dizisinde hayat verdiği 'Serap Koruzade' karakteriyle adından söz ettirmişti. Sosyal medya paylaşımlarıyla da çok konuşulan Şekerci bu kez son paylaşımı ile gündeme geldi. Şekerci, uzun derin dekolteli elbisesi ile poz verdi. Oyuncuya hayranları tarafından beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 08-06-24 09:13

Arda Güler'e son teklif Manchester United tarafından 63 milyon euro!

Real Madrid, Manchester United'ın Arda Güler için yaptığı 63 milyon euro'luk teklifi reddetti. Tuttosport Gazetesi’nin düzenlediği Golden Boy ödülü sıralamasında ilk 20 içerisinde yer almayı başaran Arda Güler'in yükselişi her geçen gün devam ediyor.

Spor 08-06-24 08:39

Yer: Antalya! Sadece 15 dakikada hayatı felç etti... Plajlar boşaldı, uçuşlar durdu, tramvaylar hareket edemedi, ağaçlar devrildi

Antalya'da yaşayanlar 40 dereceye ulaşan sıcak havayla bunalırken, akşam saatlerine doğru yağmur sürpriziyle karşılaştı. Sıcak havadan dolayı Konyaaltı Sahili'ne akın eden yerli ve yabancı turistler yağmurun başlamasıyla sahili boşalttı. Sahilden giden vatandaşların plaj şemsiyeleriyle korunması ise dikkat çekti. Kısa süreli toz fırtınası nedeniyle havalimanında uçuşlar aksarken elektrik kesintisi nedeniyle de tramvaylar hareket edemedi.

Haber 07-06-24 17:41

Her şey bir çay ile başladı... Önce kovaladı, sonra vurdu! Dehşet anları kamerada

Şişli’de bir pastaneye giden İ.D., garsondan bağırarak çay isteyince ortalık karıştı. Pastanede oturan T.S.'nin uyarısına rağmen bağırmaya devam eden İ.D., hayatının şokunu yaşadı. T.S., İ.D.'yi önce silahla kovaladı, ardından da mezarlık girişinde bacağından vurdu. Yaşananlar kameralara yansırken, polis tarafından yakalanan saldırgan tutuklandı. T.S.'nin, kendisini bağırmaması için uyardığını ancak tartışmada küfür edince silahını çekerek kovaladığını ve vurduğunu söylediği öğrenildi.

Haber 07-06-24 15:56

Şevval Sam gençlik sırrını açıkladı! Duyanlar inanamadı

Son olarak oyuncu kadrosunda Caner Cindoruk, Nazan Kesal ve Melek Baykal'ın yer aldığı Yan Oda dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Şevval Sam başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla da çok konuşulan ünlü oyuncu şimdi de gençlik sırrını açıkladı. Şevval Sam'ın önerisini duyanlar inanamadı.

Magazin 07-06-24 15:53

'Karım evi temizlerken saf alkol kullanıyor' dedi! Pendik Müftüsü Musa Bilgiç ne diyeceğini bilemedi... Nur Viral'de bomba anlar

Hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Nur Viral'in programında işlenen konular ve programdaki itiraflar sık sık sosyal medyanın gündemine oturuyor. Programa bu defa bir izleyicinin itirafı damga vurdu. Pendik Müftüsü Musa Bilgiç o soru karşısında ne diyeceğini bilemedi...

Magazin 07-06-24 15:20

Yapay tatlandırıcı tehlikesi! Bilim insanları ortaya koydu: Kalp krizi ve felce neden olabilir

Tatlandırıcının insan sağlığı üzerindeki etkileri hala tartışılırken kullanımı her geçen gün giderek artıyor. Düşük kalorili yapay tatlandırıcı ksilitol maddesinin, kalp krizi ve felce neden olabileceği ortaya çıktı. Bilim insanlarının yaptığı araştırmada 2004-2011'de kalp rahatsızlığı için tedaviye alınan hastaların 1157 kan örneği ile yüksek kalp rahatsızlığı riski altındaki 2 bin 100 kişinin kan örneklerini incelenerek sonuca ulaşıldı.

Haber 07-06-24 14:56