Bir An Nasil Yazilir Haberleri

Akşener, Erdoğan'la görüştü; İYİ Parti'den çok sert çıkış geldi: Meral Hanım rotayı iyice şaşırdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener Beştepe'de bir araya geldi. İki ismin 'sürpriz' görüşmesi Ankara kulislerini hareketlendirirken İYİ Partili isimden Akşener için çok sert bir açıklama geldi. İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Vedat Bayram, "Meral Hanım rotayı iyice şaşırdı. Önce ittifaklar yaptı sonra hepimizin gözü önünde herkesi ortada bıraktı. Şu an Meral Hanım siyasi bir harekete girişse yanında 100 kişi bile bulamaz" dedi.

Haber 2024-06-06 07:10:15

Bakan Koca'dan MHRS açıklaması! 'Çok büyük bir iyileşme var'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 13 Mayıs'ta Merkezi Hekim Randevu Sistemi'nde (MHRS) başlayan 'Onaylı Randevu' uygulamasına ilişkin açıklamada bulundu. Bakan Koca, "Randevu sadakat oranında çok büyük bir iyileşme var. Şu an görünen; bir iki branş dışında, ileri tarihlere randevu alınması gerekmeden sorun çözülüyor" dedi.

Haber 2024-06-05 12:30:32

Bahçeli'den 'Hakkari' çıkışı! İçişleri Bakanı Yerlikaya'yı tebrik etti: Türkiye muz cumhuriyeti değildir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Hakkari Belediye Başkanı'nın görevden alınmasıyla ilgili İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı tebrik eden Bahçeli, "Örgüt propagandası yapmak suçlarından yargılanması süren ve hakkındaki kararın açıklanması an meselesi olan birinin seçimlere katılması başlı başına bir skandaldır." ifadelerini kullandı.

Haber 2024-06-04 11:16:55

İmza töreninde korkutan anlar! Bir taraftar sahneye atladı, Mourinho'nun üzerine koştu

Mourinho'yu resmen takımın başına getiren Fenerbahçe'de, Ülker Stadyumu'nda düzenlenen törende herkesi korkutan bir an yaşandı. Bir Fenerbahçe taraftarı bir anda sahneye atlarken Mourinho'ya doğru koşmaya başladı. O anlarda yürekler ağza geldi. İşte detaylar...

Spor 2024-06-02 21:39:23

Yeni savaş kapıda! Çin'den 'güç kullanma' tehdidi: ABD'nin adımı ne olacak?

Çin Milli Savunma Bakanlığına getirilen eski deniz komutanı Amiral Dong Jun, Shangri-la Diyaloğu'nda dünyadaki tansiyonu tavan yaptıran açıklamalarda bulundu. Dünya kamuoyu İsrail'in Filistin zulmünü manşetlerine taşırken, dünyanın diğer ucunda büyük bir savaşın patlak vermesi an meselesi... Çin ile Tayvan arasındaki bağımsızlık krizi giderek derinleşirken, Pekin cephesinin güç kullanma tehdidi başta ABD olmak üzere tüm dünyayı ayağa kaldırdı.

Manşet 02-06-24 09:41

Usta oyuncu Ahmet Uğurlu'ya son görev! Mustafa Uğurlu tabutun başından bir an olsun ayrılmadı

Türk sinemasının ve tiyatrosunun usta ismi Ahmet Uğurlu hayatını kaybetti. Ahmet Uğurlu son yolculuğuna uğurlandı. Tamer Karadağlı cenaze töreninde Uğurlu ailesini yalnız bırakmadı. Mustafa Uğurlu ise cenazede ayakta durmakta zorlandı.

Magazin 31-05-24 15:31

Bayram öncesi ‘kafalarına göre zam’ yok… Tatile gidecekler dikkat! Otobüs bileti fiyatlarında ‘4 ay' sınırı

Kurban Bayramı öncesinde seyahat planı yapanlar dikkat! Otobüs bileti fiyatları ne kadar, zam gelecek mi? diye merak edenler için Tüm Otobüsçüler Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Yıldırım açıkladı. Yıldırım şu an otobüs bileti fiyatlarının kampanyalı olduğunu ancak yoğunluğun artması ile fiyatların yükselebileceğini kaydetti. Ancak fiyatların 4 ayda bir belirlenmesi nedeniyle zammın en fazla üst sınıra kadar çekilebileceğinin altını çizdi.

Finans 30-05-24 11:53

Doğumda öldüğü söylenen oğluyla 33 yıl sonra kavuştu! Annenin mutluluk gözyaşları bir an olsun dinmedi... Evlat edinen ailesi ölüm döşeğinde söyledi

Çin'in Wenzhou eyaletinin Yongjia bölgesinde Li soy ismine sahip bir çift bebeklerinin doğum sırasında öldüğünü öğrenince büyük bir üzüntü yaşamıştı. 33 yıl sonra ortaya çıkan sırda aile çocuklarına kavuştu. 33 yaşındaki Zhang isimli adam ise kendisini evlat edinen ailenin ölüm döşeğindeyken biyolojik ailesine ilişkin bilgileri kendisiyle paylaştığını söyledi.

Trend 30-05-24 10:14

Flört uzmanından kafa karıştıran açıklama! Erkeklerden neredeyse vazgeçiyordum ama basit bir şey onlara olan inancımı geri getirdi

Sosyal medyadan yaptığı ikili ilişkilere yönelik paylaşımları sayesinde flört uzmanı olarak kabul edilen Jana Hocking, bir an hayatını değiştirene kadar erkeklerden vazgeçmek üzere olduğunu söyleyince dikkatleri üzerine çekti. Romantik ilişkilerinde umutsuzluğa kapıldığı anda Hocking, erkeklerin kadınlara yönelik psikolojik ve fiziksel şiddete karşı çıkan tavrını görerek kendisini iyi hissettiğini belirtti.

Trend 29-05-24 11:50

Bakan Tekin'den Kocaeli'de öğretmene yapılan saldırıyla ilgili açıklama! Bakanlık olarak adli sürecin takipçisi olacağız

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bir öğrenci velisi, ders işlendiği sırada sınıfı basarak öğretmene saldırdı. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin yaşanan olayın ardından yaptığı açıklamada "Bakanlık olarak bu menfur olayla ilgili soruşturmayı başlattığımız gibi adli sürecin de takipçisi olacağız. Okullarımızın daha güvenli hale gelmesini amaçlayan ve içerisinde şiddete karşı yasal düzenlemelerin de yer aldığı yeni ÖMK'nin bir an önce hayata geçirilmesi için elimizden ne geliyorsa yapacağız" dedi.

Haber 28-05-24 18:54

Netanyahu için 'Türkiye harekete geçsin' çağrısı! Bahçeli caniyahu deyip ateş püskürdü: Bir an evvel bekliyoruz

MHP lideri Devlet Bahçeli, Roma gezisiyle çok tartışılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yüklendi, "Artık İBB'nin müsriflikten bahsetmesine kimse inanmaz" dedi. Bahçeli'nin konuşmasına İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu hakkındaki çıkışı da damga vurdu. Bahçeli, Netanyahu için Türkiye'nin harekete geçmesini isteyip ses getirecek çağrısını açıkladı.

Haber 28-05-24 11:20

Liste fiyatı rafa kalktı, 300 bin liraya kadar indirim! Süre daralınca düşüş yüzde 20’yi buldu: ‘Kurtulmak istiyorlar…’

7 Temmuz'dan itibaren GSR tescili olmayan sıfır araçların satışına izin verilmemesi Türkiye otomotiv pazarında son dönemde birçok markanın kredi, takas desteği ve nakit indirimi gibi kampanyalarını artırdı. Sıfır otomobil fiyatlarında 300 bin liraya kadar gerileme görüldü, hatta liste fiyatlarının da altında satılıyor. Sektör temsilcileri, “Bayiler ve distribütörler ellerinde olan bu araçları bir an önce eritip esasında bu riskten kurtulmak istiyorlar” diyor.

Finans 27-05-24 11:18

Ev sahibine kızıp evi havaya uçurmuştu! Kiracının ütü ve doğal gazlı planı şaşkına çevirdi... Komşuları patlama anını anlattı

Bursa'da yaşayan bir kiracı, ev sahibine kızdı evi havaya uçurdu. Herkesi şaşkına çeviren olayın detayları ortaya çıktı. Evlerinin dümdüz olduğunu belirten ev sahibi Nilgün Balı "Şu an sokakta kaldık. Doğal gaz borusunu kesip ütüyü de fişe takmış. Hepsini planlamış." ifadesini kullandı.

Haber 22-05-24 14:54

Damat ve annesinin dans performansı düğüne damga vurdu! Alkış sesleri bir an olsun susmadı... Sosyal medyadan beğeni yağdı

Bir anne ve oğlunun düğün töreninde sahneye çıkarak dans ettikleri anlar kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti. Görüntülerde anne ve oğlu yavaş bir müzikle dans ederken bir anda müziğin değişmesiyle adeta şov yaptı. O anlar düğün konuklarını şaşırtırken sosyal medyada da beğeni topladı.

Trend 22-05-24 13:12

Ekiplerin enkaza geldiği ilk an! Yanmış cenazeler, Reisi'nin yüzüğü... Görüntülerdeki, o detaya dikkat çekti: Akla bir sürü senaryo geliyor!

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazasına ait yeni detaylar ve görüntüler ortaya çıktı. Enkaz alanına ilk ulaşma anlarına ait görüntüler paylaşılırken, yanmış cansız bedenlerin enkaz çevresine yayıldığı görüldü. Reisi'nin yüzüğü de helikopter enkazında bulundu. Şimdi tüm dünya "Sabotaj mı, kaza mı?" sorusuna yanıt ararken; Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, o detaya dikkat çekti: "Akla bir sürü senaryo geliyor!"

Manşet 21-05-24 07:47

Sokak köpekleri için bol kanlı katliam paylaşımı sosyal medyayı yıktı! Erdoğan'ın tepkisi kulislerden sızdı: Ne bekliyorsunuz, iş çığırından çıktı

Özellikle küçük yaştaki çocukların ısırılması vakalarıyla zaman zaman gündeme gelen sokak köpekleri konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kurmaylarıyla toplantı yaptığı, Erdoğan'ın toplantıda “Bu iş çığırından çıktı. Neyi bekliyoruz? Bir an önce halledin artık” diye tepki gösterdiği öne sürüldü. Gazeteci Nevşin Mengü'nün söz konusu haberle ilgili "Bol kanlı bir katliama hazırlanılıyor" ifadelerini kullandığı sosyal medya paylaşımı geniş yankı uyandırdı.

Haber 19-05-24 15:12

Şenol Güneş adım adım imzaya gidiyor! Beşiktaşlıları endişelendiren gelişme Güney Kore'den geldi

Güney Kore Futbol Federasyonu'ndan yetkili bir kişi, Şenol Güneş ile anlaşmanın an meselesi olduğunu ifade etti. Önümüzdeki sezon için Beşiktaş ile de görüştüğü öne sürülen Şenol Güneş'in Güney Kore Futbol Federasyonu'yla daha yakın olduğu öğrenildi.

Spor 16-05-24 15:54

İstanbul'da bir mahalle bu olayı konuşuyor! Gözyaşları içinde anlattı: 'Bir gün güzel giyimli insanlar geldi...'

İstanbul Balat'ta babasının vasiyeti üzerine bakkal işleten Necibe Batmaz, hemen ödeme yapamayanlar için veresiye defterlerinin olduğunu ifade ederek, "Bir gün güzel giyimli insanlar geldi. Veresiye defterimi sordular. Bana veresiye defterini almak istediklerini tüm borçları ödemek istediklerini söylediler siz hesaplayın dediler. Herkesin tüm borcu ödediler çok duygulandım o an, 2 gün boyunca ağladım" dedi.

Haber 11-05-24 22:18

Adana'daki çiftliği suç merkezine çevirmişler! Kalaşnikoflar, pompalı tüfekler ortalığa saçıldı; polis yüzüstü yere yatırıp yakaladı

Adana'da cezaevinden firar eden Sinan Ö., kuzeninin çalıştığı, Mehmet G.'nin çiftlik evine sığındı. Çok sayıda polis ekibi çiftliğe baskın yaptı, ortaya akılalmaz manzaralar çıktı. Giysi dolabının içinden adeta bir cephanelik çıktı. Polis ekiplerinin şüphelileri yere yüzüstü yatırıp gözaltına aldığı an dikkat çekti. Aralarında Kalaşnikof gibi tüfeklerin de bulunduğu çok sayıda silah baskınla gözler önüne serildi.

Haber 06-05-24 11:21

Yatırım Yapmaya Karar Veren Herkesin Yaşadığı 6 Mini Dram

Yatırım yapmaya başlamak heyecan verici olduğu kadar bazen de bir o kadar kafa karıştırıcı olabilir. Yatırım yapmadan önce ince eleyip sık dokursunuz ama bir bakmışsınız ki hiç beklemediğiniz bir noktayı atlamışsınız. İşte o an ünlü yönetmenlerin bile düşünemeyeceği dramı yaşarsınız!

Trend 03-05-24 20:46

Lösemi tedavisi gören kız arkadaşına hastane odasında evlilik teklifi etti! Kalk kız evlencez pankartı açtılar

İzmir'de 20 yaşındaki Emre Coşkun, lösemi tedavisi gören kız arkadaşı 19 yaşındaki Nehir Yurtsever'e hastane odasında, diz çökerek evlilik teklifi etti. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Yurtsever "Evlilik teklifi alınca çok şaşırdım çünkü hiç beklemiyordum. Bu konuyu ara sıra konuşuyorduk ama seneler sonra olur diye bahsediyorduk. Özellikle hastalık sürecini yaşadıktan sonra hiçbir şeyi ertelememe kararı aldık. Bir an önce buradan çıkıp bu hayali yaşamak istiyorum" dedi.

Haber 03-05-24 16:58

Nuri Şahin'in ekibi Dortmund, Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Paris Saint-Germain'i 1-0 mağlup ederek finale göz kırptı!

UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk maçında Borussia Dortmund evinde Paris Saint-Germain'i konuk etti. Hafta içinde Fransa'da şampiyonluğunu ilan eden PSG, moralli bir şekilde Signal Iduna Park deplasmanına çıktı. Temponun bir an bile düşmediği bu zorlu maçı Dortmund 1-0 kazanarak avantajı cebine koydu.

Spor 01-05-24 23:56

20 günlük kuzu sahibinin peşinden ayrılmıyor

Bursa'da 20 günlük kuzu, sahibi Şerif Mert'in peşinden bir an olsun ayrılmıyor.

Yurthaber 30-04-24 11:06

MHP'den ses getirecek hamle! 'Ahlaksız paylaşımlara' dikkat çekti: Kapatılması için hazırlanıyorlar

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, "Ahlaksız paylaşımların yoğunlukla yer aldığı ve milli değerlerimizi ayaklar altına alan TikTok’un bir an önce kapatılması gerektiği açıktır. Bu doğrultuda kanun teklifi hazırlamakta olduğumuzun da bilinmesini isterim" dedi.

Haber 29-04-24 16:08

Daha önce Fenerbahçe'de de forma giyen Papiss Cisse artık 400 TL için futbol oynuyor

Süper Lig'de bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen Papiss Cisse an itibarıyla herhangi bir takımda oynamazken, formda kalabilmek adına 10 sterlin için eski yıldızlarla futbol oynuyor. İşte detaylar...

Spor 27-04-24 15:50

Dövmesi başına bela oldu! Polis örtmesini hatta tutuklanacağını söyledi... Pişmanlık duymuyorum

Richard Hart göbeğinin tam ortasında bulunan çıplak kadın figürü dövmesi nedeniyle zor anlar yaşadı. Dövmesinden bir an bile pişmanlık duymadığını dile getiren Hart, İspanya'da bir sahilde denize girdiği sırada dövmesi nedeniyle yanına bir polis memurunun geldiğini söyledi. Polisin dövmesini kapatmasını aksi halde tutuklanacağını söylediğini ifade eden Hart, mürekkebini savundu.

Trend 27-04-24 13:26

Skandal görüntüler! Akan trafikte köpeğini pencereden attı... Sahibinin geri alması için peşini bir an olsun bırakmadı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletinde akan trafikte bir aracın camından dışarıya doğru evcil bir köpek atıldı. Köpek sahibinin onu geri alması için adım adım takip ederken açık olan cama zıpladı. O anlar sosyal medyad gündem yarattı. Köpeğin hiçbir yara almadan kurtarıldığı ifade edilirken başka bir aile tarafından sahiplenildiği öğrenildi.

Trend 26-04-24 14:17

Dijital detoks: teknoloji bağımlılığını azaltmanın 10 yolu

Son yıllarda teknolojinin gelişmesi ile hayatımızın odak noktasında tabii ki teknolojik ürünler yer alıyor. Telefondan bilgisayara her an yanımızda olan dijital dünyadan biraz uzaklaşmak için neler yapabileceğimize bir bakalım!

Kadin 25-04-24 13:27

Altın fiyatlarında kayıp yüzde 2’yi aştı! Düşüş sonrası tahmin: ‘Yükseliş bitti demek için şu an erken’ (22 Nisan Pazartesi Kapalıçarşı gram altın, çeyrek altın fiyatları…)

Altın fiyatları bugün yüzde 2’den fazla geriledi. Kapalıçarşı’da gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları kırmızıya döndü. Altında yaşanan düşüşün nedeni belli oldu. Piyasa Uzmanı Şirin Sarı yaşanan son gelişmelerin üzerine yatırımcılara uyarıda bulundu. Düşüşlerin kısa süreli olacağını belirten uzman isim altının gramı için tahminini açıkladı. ‘3000 TL ve üzerindeki fiyatları görmememiz için şu an bir neden yok” dedi.

Finans 22-04-24 14:26

Bankada yöneticiydi! O iş için istifa etti 'Ciddi bir maaş alıyordum ama artık daha yüksek bir gelir elde ediyorum' Herkese tavsiye etti

Mersin’de uzun yıllar bir bankada yönetici olarak çalıştıktan sonra hobi olarak başladığı arıcılığı meslek haline getiren Barbaros Yeşilgün, "Bu kararı vermemde en büyük faktör öncelikle çocuklarıma doğal bal üretmekti" dedi. Arıcılık yapmak için bankadaki işinden ayrılan Yeşilgün, bankada yönetici olarak çalıştığı işinde ciddi bir maaş aldığını ancak şu an yaptığı işte bankacılık hayatında elde ettiği gelirden daha yüksek bir gelir elde ettiğini söyledi.

Haber 22-04-24 09:39

Restoran ve kafelere boykot bugün başladı! 110 liralık kurabiye ‘sembol’ olmuştu, o işletmeci konuştu: ‘Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapmayı düşünüyoruz’

Hükümet evinden arabasına, gıdasından kıyafetine fahiş fiyatlarla mücadeleye devam ederken, bir tepki de vatandaştan artan kafe ve restoran fiyatlarına gelmişti. Sosyal medyada 20-21 Nisan’da kafe ve restoranlara gitmeme kararı alınmıştı. Boykot bugün başladı. Kampanyanın sembolü olan 110 kiralık kurabiyenin satıldığı işletme sahibi ise konuya ilişkin açıklama yaptı. Ürünü maliyetine sattıklarını belirten işletmeci indirim bir yana zam yapmaya hazırlandıklarını söyledi.

Finans 20-04-24 11:28

Depremlerde stadı zarar gören Erzurumspor FK, saha sorunu yaşamak istemiyor

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor FK'nin başkanı Ahmet Dal, Kazım Karabekir Stadı'nın Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde zarar görmesi nedeniyle sadece kale arkası tribünlerinin kullanıldığını hatırlatarak, "Gönlümden geçen, maçlarımızı Erzurum'da oynayalım, oynarken de statla ilgili çalışmalar başlasın. Bir an önce bir adım atılmasını istiyorum." dedi.

Yurthaber 19-04-24 11:03

Arda Güler kendisine gelen transfer teklifini böyle reddetti! Sizde oynamam çünkü...

A Milli Takım'ın yıldız isimlerinden Arda Güler'in İspanya kariyeri şu an dek pek de istediği gibi gitmezken genç oyuncu için ayrılık iddiaları ortaya atılmıştı. Başka bir takıma kiralanacağı konuşulan Güler için ilk teklif Sevilla'dan gelirken, yıldız isim o teklifi reddetti. İşte detaylar...

Spor 18-04-24 20:11

Durağın ismine karşı çıktı! İmamoğlu ve çalışanlar hakkında suç duyurusunda bulundu

İstanbul'da savcılığa başvuran bir kişi, toplu taşıma duraklarına şirket ismi verilerek gelir elde etmeye yönelik hazırladığı projenin İBB tarafından telif hakkı ödenmeden hayata geçirildiğini öne sürerek İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Metro İstanbul çalışanları hakkında şikayette bulundu. Şikayetçi Aydın Coşkuntürk, "Şu an İstanbul Büyükşehir Belediyesinin kullanmış olduğu Pegasus-Kozyatağı metro durağının telif hakları tamamen şahsıma aittir. Burada benim bütün haklarım çiğnenmiş oluyor" dedi.

Haber 18-04-24 15:50

Estetikleriyle gündemdeydi! Dilan Çiçek Deniz'in son pozları olay oldu

Son dönemde yüzündeki değişimle sık sık adından söz ettiren ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz estetikleriyle ilgili olarak 'Paşa gönlüm o an öyle bir şey istedi, denemek istedim' açıklamasıyla uzun süre konuşulmuştu. Deniz, şimdi de son haliyle gündem oldu. Özel bir geceye katılan ünlü oyuncu tarzıyla beğeni topladı.

Magazin 18-04-24 09:24

Bakan Işıkhan son noktayı koymuştu! SGK Uzmanı Özgür Erdursun'dan dikkat çeken 'asgari ücrete ara zam' yorumu: 'Diğer ücretlerde de...'

"Asgari ücrete ara zam gelecek mi?" sorusuna net yanıt bugün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan'dan geldi. Işıkhan, "Başta nasıl bir karar aldıysa şu an öyle devam edecek" açıklamasıyla asgari ücrete temmuzda ara zam yapılmayacağını ilan etmiş oldu. Bakan Işıkhan'ın asgari ücret ve emekli açıklamalarını SGK uzmanı yorumladı.

Finans 17-04-24 17:02

İyilik Gemisi mürettebatı, Türkiye'nin yardım elini Gazze'ye ulaştırıyor

Türkiye'den Gazze için hazırlanan 3 bin 774 ton insani yardım malzemesini taşıyan 9. "İyilik Gemisi"nin mürettebatı, uzatılan yardım elini bir an önce Filistin halkına ulaştırmak için çaba harcıyor.

Yurthaber 17-04-24 13:43

İran ile İsrail arasında sular durulmuyor! Hamaney'in temsilcisinden çok sert sözler: 'İsrail'in kulağını çektik'

İran'ın İsrail'e düzenlediği misilleme saldırısı sonrası bölgede tansiyon tavan yapmıştı. İran, İsrail'e onlarca füze ve İHA ile saldırmıştı. Bölgedeki tansiyon bir an olsun düşmezken İran'ın dini lideri Hamaney'in Tebriz Temsilcisi Seyyid Muhammed Ali Al-i Haşim, İsrail'e çok sert sözlerle yüklendi. Haşim, İsrail'in kulağını çektiklerinin notunu düşerek, "Biz hiç korkmuyoruz. Biz biliyoruz, saldırı yapamazlar. Eğer yaparlarsa biz hazırız. Daha sert karşılık veririz." dedi.

Haber 17-04-24 11:48

Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı

Düzce’de ticari taksi, aynı istikamette giden motosiklete çarptı.

Yurthaber 16-04-24 08:19

Mercedes alan da Fiat Egea alan da aynı vergiyi ödüyor! ÖTV matrahları sıfır otomobilde tabloyu değiştirdi: Yüzde 80 vergi altında araç kalmadı…

Sıfır otomobil fiyatları artmaya devam ederken gelinen son noktada bütün otomobillerin yüzde 80’lik vergi diliminden başladığı görüldü. Bu noktada 1 milyonluk otomobil de 3 milyonluk otomobil de aynı vergi matrahını ödüyor. ÖTV matrahları için herhangi bir güncelleme yapılmazken sektör temsilcileri bu duruma bir an evvel çözüm getirilmesini talep ediyor.

Finans 15-04-24 09:39

Son dakika | İran-İsrail geriliminde Türkiye de devrede! Bakan Fidan mevkidaşıyla görüştü

Son dakika haberi: İran'ın İsrail'e hava saldırısı sonrası Türkiye de devreye girdi. İranla ilk teması Dışişleri Bakanı Hakan Fidan gerçekleştirdi. İranlı mevkidaşıyla görüşen Fidan'dan önemli bir çağrı geldi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz da "Bölgemizde artan gerilimin bir an önce düşmesini ve dikkatlerin Gazze'de yaşanan insanlık suçlarına yoğunlaşmasını diliyoruz" mesajını verdi.

Haber 14-04-24 15:08

İran'dan bardağı taşıracak hamle! İsrailli milyarderin gemisine el kondu

İran ile İsrail arasındaki tansiyon artık patlama noktasına geldi. 1 Nisan tarihinde İsrail'in Suriye'nin başkenti Şam'daki İran konsolosluğunu hedef alması sonrası İran'dan 'cezalandıracağız' mesajı gelmişti. İki ülke arasında savaşın her an patlak vermesi bekleniyor. Son olarak İran'dan bardağı taşıracak bir hamle geldi.

Haber 13-04-24 13:40

Orta Doğu'da savaş artık an meselesi! İran'dan ABD'ye zehir zemberek sözler... 'Uzak durmazsanız'

İsrail'in İran'a yönelik saldırısı sonrası bölgede tansiyon bir türlü durulmuyor. İran'ın İsrail'e saldırmasının an meselesi olduğunu belirten ABD, İran'ın en geç bu akşama kadar saldırı düzenlemesini bekliyor. ABD Başkanı Joe Biden'dan konuya ilişkin bir açıklama gelirken, ABD savaş gemileri de bölgeye intikal etmeye başladı. ABD'nin bu hareketliliğine İran'dan yanıt ise gecikmedi. İran'ın yanıtı çok sert oldu!

Haber 13-04-24 10:06

Armağan Çağlayan Elif Karlı'ya o şarkıyla ilgili Şu an olsa o şarkıyı size söyletmezler deyince...

196Sekiz’in yeni serisi “Şimdiki Aklım Olsaydı’nın” yeni bölümünde Armağan Çağlayan'a Elif Karlı konuk oldu. Karlı bir dönem popüler olan şarkısıyla ilgili bomba ifadeler kullandı.

Magazin 12-04-24 14:06

Savaş her an başlayabilir! ABD'nin 'seyahat kısıtlaması' dikkat çekti, İsrail ise İran'ı açık açık uyardı: Saldırırsanız yanıt veririz!

ABD, İran'ın saldırı düzenleyebileceği endişesi üzerine, İsrail'deki büyükelçilik çalışanlarına seyahat kısıtlaması getirdi. İsrail'deki Amerikan Büyükelçiliği'nde görevli personele, "her ihtimale karşı" Kudüs ve çevresi ile Tel Aviv ve Be'er Sheva bölgeleri dışına çıkmamaları söylendi. İsrail'den ise tansiyonu yükseltecek yeni bir açıklama geldi. Öte yandan ABD basınında yer alan haberlere göre, İran'ın önümüzdeki 24 ila 48 saat içerisinde İsrail'e saldırması bekleniyor.

Haber 12-04-24 09:25

Savaş çanları çalıyor: İran 'Cezalandıracağız' dedi, İsrail'den sert yanıt! ABD medyası: 'Her an saldırabilir'

İsrail'in Şam'daki İran konsolosluğunu vurması sonrası bölgede tansiyon yükseldi. İran ve İsrail'den peş peşe açıklamalar geldi. İran dini lideri Ayetullah Ali Hamaney, İsrail’in İran konsolosluğuna yönelik saldırısının “cezalandırılacağını” söyledi. İsrail yönetimi ise herhangi bir saldırıya güçlü bir karşılık verileceğini belirtti. Öte yandan ABD medyası İran'ın her an saldırabileceğini belirtirken, ABD Başkanı Biden ise "İsrail'i her koşulda koruyacağız" dedi.

Haber 10-04-24 17:54

Önce bariyerlere çarptı sonra da refüje! Ankara’da hatalı şerit değiştiren aracın kaza anı kamerada

Ankara’da Sincan-Ayaş Karayolu’nda hatalı şerit değiştiren aracın kaza yaptığı an bir başka araçta yolculuk yapan vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 07-04-24 09:17

'Bay Sinema' Türker İnanoğlu'na son veda! Eşi Gülşen Bubikoğlu ve çocukları gözyaşlarını tutamadı

'Bay Sinema' olarak adlandırılan ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 2 Nisan Salı günü hayata gözlerini kapadı. 88 yaşında yaşama veda eden İnanoğlu son yolculuğuna uğurlanıyor. Duayen isim için ilk tören TİM Show Center’da düzenlendi. Eşi Gülşen Bubikoğlu ve kızı Zeynep İnanoğlu gözyaşlarını tutamadı. Cenazede Ali Koç, Ekrem İmamoğlu gibi isimler dikkat çekerken Emel Sayın da Gülşen Bubikoğlu'nu bir an olsun yalnız bırakmadı!

Magazin 04-04-24 14:43

Son dakika | Mansur Yavaş'tan zafer konuşması! Akşener'e yanıt verdi, Turgut Altınok'a sert yüklendi: Bu tarihi fark bizi şımartmayacak

Son dakika haberi: Seçim sonuçlarında netleşmesinin ardından İBB ve ABB başkanları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'tan ilk açıklamalar geldi. İmamoğlu, "Şu an görmüş olduğumuz fotoğraf bizi ziyadesiyle memnun etmekte" dedi. Yavaş ise "Büyükşehir tamam, ilçe sonuçlarını bekliyoruz" mesajıyla dikkat çekti. İlerleyen saatlerde adeta bir balkon konuşması yapan Yavaş, rakibi Turgut Altınok'a yüklenirken "Seçim bitti. Rozetimizi çıkaracağız, Ankaralıya hizmet edeceğiz" dedi.

Haber 31-03-24 20:00