Gur Kaslara Sahip Olmanin Yolu Haberleri

Seçmen sorgulama: Seçmen kaydımı nasıl öğrenirim? Seçmen kaydı sorgulama işlemi nasıl yapılır? e-Devlet seçmen kaydı sorgulama

Gerek genel seçimlerde gerek ise yerel seçimlerde bireylerin oy kullanabilmesi için bu hakka sahip olması gerekmektedir. Oy kullanma hakkının olup olmadığını öğrenmenin en doğru yolu ise seçmen kaydı sorgulamaktır. Seçim dönemlerinde sandık seçmen listeleri hazırlanmaktadır. Bu listeler hazır hâle geldikten sonra çeşitli kanallar aracılığıyla sorgulama işlemi yapılabilmektedir.

Haber 2024-03-31 05:40:29

Optik illüzyon: Sadece keskin gözlere sahip kişiler gizli balığı 7 saniye içinde bulabiliyor

Optik illüzyonlar zekanızı test etmenin iyi bir yolu olabilir. Aynı zamanda dikkat seviyenizi de ölçmeye yarayan bu testler eğlenceli vakit geçirmeniz için harika bir seçenek. İddialara göre sadece keskin gözlere sahip kişiler resimdeki gizli balıkları sadece 7 saniye içinde bulmayı başarıyor. Peki, siz gizli balığı kaç saniye içinde bulabildiniz?

Kadin 2024-03-18 08:32:30

Aynı anda üç kadınla evli! Çok eşli evliliğinin sırlarını açıkladı... Kıskançlığı uzak tutmanın özel bir yolu var

Jerome Gunn isimli bir sosyal medya fenomeni çok eşli ilişkisini paylaştıktan sonra popüler olmayı başardı. Aynı anda üç kadınla evli olan Gunn bu kez kıskançlık söz konusu olduğunda başa çıkmak için özel bir yönteme sahip olduğunu itiraf ederek dikkatleri üzerine bir kez daha çekti.

Trend 2024-03-14 15:16:16

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ekrem İmamoğlu'na sert sözler! 'Ya ne işe yarıyorsun?'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik "Yalandan başka bir şey yok. Kadir Topbaş'ın yaptıklarına, bizim yaptıklarımıza sahip çıkıyor. Dürüst ol dürüst, yaptığın bir şey yok. Çam ve Sakura Hastanesi'nin yolunu yapmadı yolunu... Ulaştırma Bakanlığı'na talimat verdim ve yolu yine biz yaptık. Ya ne işe yarıyorsun? Şunu da ben yaptım de, yok" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-03-10 18:14:10

Diğer Haber Etiketleri

seçmen sorgulama seçim alara balıklar balıkları Göz Optik illüzyon test zeka testi sosyal medya çok eşlilik Recep Tayyip Erdoğan Ekrem İmamoğlu Seçim 2024 mon diş zerdeçal diş macunu Kastamonu defacto defacto erkek mont defacto mont cinayet Panamá idrar yolu enfeksiyonu idrar yolu enfeksiyonu antibiyotik dudak hibiskus ilik posa kozmetik kozmetik ürünleri avva avva gömlek avva mont avva tişört erkek giyim erkek giyim markaları erkek giyim tarzları araç kasko bedeli kasko trafik sigortası hawk hawkeye gözlük gözlük çeşitleri gözlük modelleri erkek gözlük çörek otu çörek otu faydaları çörek otu nasıl kullanılır çörek otu nasıl tüketilmeli çörek otu zararları çörek otunun faydaları çörek otunun zararları Konya Büyükşehir Belediyesi Kulaklık kulaklık bluetooth kulaklık kablolu kulaklık kablosuz kulaklık mikrofonlu kulaklık oyuncu bluetooth kulaklık kulak içi bluetooth kulaklık kulaküstü bluetooth kulaklık tavsiye jbl kulaklık bluetooth jbl kulaklık kablosuz bluetooth kulak üstü kulaklık bluetooth kulaklık gaming kulaklık JBL jbl 500bt jbl 560bt jbl bluetooth kulaklık jbl hoparlör jbl kablosuz kulaklık jbl kulak içi kulaklık jbl kulak üstü kulaklık jbl kulaklık jbl t500 jbl t500bt jbl tune 220tws jbl tune 500bt son dakika herschel herschel bel çantası herschel çanta ipek yolu baharat yolu jumping jack jumping jack faydaları jumping jack hareketi tırnak tırnak kırılması güzellik kadın outdoor ayakkabı outdoor outdoor bot gore tex gore tex ayakkabı gore tex bot ayakkabı eş anlamlı kelimeler eş anlamlısı nedir sirke limon tuz bulaşık makinesi bardak yöntem eş anlamlısı philips Elektrikli süpürge philips elektrikli süpürge farklı lezzetler istan cevizi leziz soğuk kahve soğuk kahveler kahve kahve çeşitleri özgürlük özgürlük eş anlamlısı organizer kablo düzenleyici kablo koruyucu polen bağışıklığı güçlendiren besinler bağışıklık yara kanser iltihap Karaciğer‎ kalp hastalıkları kolesterol bal Kadıköy Haydarpaşa Garı kadıköy çarşı boğa heykeli bahariye caddesi moda park Barış Manço fenerbahçe kilise Hotmail hotmail aç hotmail com giriş aloevera jel aloe vera aloe vera faydaları cilt aloe vera jel cilt bakımı Bilecik hızlı tren Erzincan Kemaliye turist Otomobil fiyata kalp krizi yaz klima Konya navigasyon sözlük koltuk Adil Karaismailoğlu Bağışıklık Sistemi vitamin

Dişleri süt gibi bembeyaz yapan mucize kür! Anında etki ediyor

Beyaz ve sağlıklı dişlere sahip olmak, genel görünümünüzü ve özgüveninizi artırır. Süt gibi bembeyaz dişlere sahip olmanın mucizevi bir yolu var! Evde hazırlayabileceğiniz basit bir kür, dişlerinizde anında etki gösterir.

Kadin 13-02-24 10:07

10 bin kilometre köy yolu ağına sahip Kastamonu’da ekiplerin karla mücadelesi

Kastamonu’da, 3 bin 668 kırsal yerleşim yerine ulaşımın sağlandığı 9 bin 840 kilometrelik köy yolu ağında İl Özel İdare ekiplerinin karla mücadele çalışmalarını gece gündüz demeden sürdürüyor.

Yurthaber 30-01-24 14:01

Fiyatı 650 TL'ye düştü! Su itici, ısı yalıtımlı Defacto montta Yılın Son Fırsatları'na özel indirim

Kışın soğuk havalara karşı korunmanın en iyi yolu, kaliteli bir mont sahip olmaktan geçer. "Kaliteli bir mont almak istiyorum ancak bütçeme de uygun olsun!" diyorsanız Amazon'un Prime üyelerine özel Yılın Son Fırsatları kapsamında indirime giren DeFacto Slim Fit Kapüşonlu Su İtici Isı Yalıtımlı Şişme Mont tam size göre! Kış aylarında sıcacık ve stil sahibi olmak isteyenler için bu montu inceledik, işte detaylar!

Haber 14-12-23 11:12

Silahını çıkarıp, yolu kapatan çevreci iklim aktivistlerini vurdu! Panama'daki cinayet anı kamerada

Panama'da yaşanan olay bir anda dünya kamuoyunda geniş yankı buldu. Çifte vatandaşlığa sahip olduğu belirtilen 77 yaşındaki bir adam, yolu kapatan iki çevre aktivistini silahla vurarak öldürdü. O anlara ait görüntüler ise dehşete düşürdü.

Haber 09-11-23 12:31

Urocare nedir? Urocare nasıl kullanılır?

Bu ilaç Urocare etken maddesine sahip, fosfomisin olan bir antibiyotik türüdür. Ülkemizde 3 gr saşe biçiminde kullanıma sahiptir. Portakal ve mandalina aroması içerir. Fosfomisine duyarlılık gösteren idrar yolu enfeksiyonlarının tedavisinde kullanılır. Kullanım biçiminin kolaylığı ve tek doz olması sebebiyle çok sık tercih edilen bir ilaç türüdür. Peki urocare nasıl kullanılır?

Haber 20-09-23 23:10

O iki il arası seyahat süresi 1,5 saate düşüyor! Bakan Uraloğlu Türkiye'nin en uzun demir yolu tüneli diyerek duyurdu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye'nin 17 kilometre mesafesi ile en uzun demir yolu tüneli olma özelliğine sahip 'Bahçe-Nurdağı Varyantı Demir Yolu Tüneli Işık Görme Töreni'ne katıldı. Bakan Uraloğlu hat sayesinde Adana ile Gaziantep arasındaki seyahat süresinin 1,5 saate, yolcu trenlerindeki seyir süresinin ise 1 saatten 10 dakikaya düşeceğini söyledi.

Haber 01-08-23 14:57

Maskaralardan nemlendiricilere mutlaka denemeniz gereken kozmetik ürünleri

Işıl ışıl saçlara, pürüzsüz bir tene sahip olmanın yolu, düzenli bakım ve makyaj rutinlerinden geçiyor. Bu rutinleri etkili kılmak içinse doğru ürünleri kullanmak gerekiyor. "Peki ama ihtiyaçlarıma uygun ürünleri nasıl bulacağım?" diye düşünüyorsanız bu konuyu merak etmenize hiç gerek yok. Sosyal medyada çok konuşulan ve kullanıcıların genelinden olumlu yorumlar alan kozmetik ürünlerini sizin için seçtik. Haydi gelin, mutlaka denemeniz gereken o ürünleri inceleyelim.

Kadin 05-07-23 15:52

Bayramda rahat ve şık olmanın yolu Avva'dan geçer! İndirimleri keşfedin

Stil sahibi, havalı parçalarla bu sezon da şıklığı zirvede yaşamaya ne dersiniz? En sevilen erkek giyim markalarından biri olan Avva'da bayrama özel indirimler başladı. Birbirinden kaliteli ürünleri moda severlerle buluşturan Avva'nın erkek giyim koleksiyonuna indirimli fiyatlarla sahip olmak için acele edin.

Haber 20-06-23 11:09

Bedelinin yalnızca yarısı ödeniyor! Araç kaskosunda yeni uygulama otomobil sahiplerinin ilgisini çekti: Poliçedeki en büyük indirimi almanın yolu...

Artan fiyatları nedeniyle araç sahipleri trafiğe kasko sigortası yaptırmadan çıkmaya ya daha uygun paketler aramaya başladı. Araç kaskosunda yeni hayata geçirilen bir uygulama ise ilgi çekti. Bazı firmaların başlattığı bu uygulamaya göre kasko sigortası bedelinin yalnızca yarısı ödenerek sahip olunabiliyor. Peki araç kaskosunu ucuza getirmenin yöntemi ne? Sigorta uzmanları araç kaskosunda yeni dönemi anlattı, işte ayrıntılar...

Finans 09-06-23 09:16

Fiyatı 985 TL'ye düştü! Stilinize hava katacak güneş gözlüğünde indirim

Her yıl olduğu gibi bu yaz da stilinize uygun bir güneş gözlüğü arıyorsanız, sizin için harika bir fırsatımız var! Bugün başlayan Prime Day indirimleri kapsamında Hawk erkek güneş gözlüğü de indirime girdi. Yazın güneşten korunmanın en şık yolu kaliteli bir güneş gözlüğüne Prime Day indirimleri kapsamında uygun fiyatla sahip olmak isterseniz acele etmelisiniz. İşte detaylar!

Haber 04-06-23 23:24

Çörek otu faydaları nelerdir, ne işe yarar? Çörek otu nasıl kullanılır, tüketilir, zararı var mı?

Çörek otu, binlerce yıldır kullanılan ve pek çok sağlık yararına sahip olan bir bitkidir. Aynı zamanda Nigella sativa olarak da bilinen çörek otu Orta Doğu, Güney Asya ve Kuzey Afrika'da yetişir. Küçük siyah tohumları özellikle alternatif tıpta kullanılan çörek otunun en önemli kısmını oluşturur. Bu tohumlar antioksidan ve anti-inflamatuar özelliklerinin yanı sıra cilt sağlığı, sindirim sistemi ve solunum yolu sağlığı gibi pek çok alanda faydalı olabilir.

Haber 10-04-23 12:01

Bisiklet kenti Konya'da bisiklet tamir istasyonlarının sayısı arttı

Türkiye'nin en uzun bisiklet yolu ağına sahip şehri olan Konya'da, bisiklet tamir istasyonlarının sayısı artırıldı.

Yurthaber 29-03-23 07:43

En iyi ses kalitesine sahip JBL kulaklık modelleri

Müzik dinlemenin en eğlenceli yolu olan kulaklıklar, ergonomik tasarıma ve kaliteli ses sürücülerine sahip olduğunda müzik keyfini zirveye taşıyor. En iyi kulaklık markalarından biri olan JBL, her modelinde malzeme kalitesi ve yüksek ses gibi kullanıcı dostu özelliğiyle müzik tutkunlarının takdirini kazanıyor. Gelin, her bütçeye ve beğeniye uygun en kaliteli JBL kulaklık modellerini beraber inceleyelim!

Haber 24-03-23 11:08

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Dünya kamuoyuyla paylaşmak istiyorum' diyerek duyurdu: Tahıl koridoru anlaşmasının süresinin uzatılmasını sağladık

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çanakkale'de! Erdoğan, Seddülbahir Kalesi ve Gelibolu - Eceabat Yolu açılışında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dünya kamuoyuyla paylaşmak istiyorum" diyerek önemli bir gelişmeyi de açıkladı. Erdoğan, tahıl koridoru anlaşmasının süresinin uzatılmasını sağladıklarını duyurdu. Erdoğan anlaşma için 'Hayati öneme sahip' ifadelerini de kullandı. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 18-03-23 16:31

Fiyatı 935 TL'ye düştü! Herschel bel çantasında inanılmaz indirim

Andy Warhol'un ünlü eserlerini taşımanın en çevre dostu ve şık yolu Herschel'in Andy Warhol Koleksiyonu'ndaki bel çantası modellerine sahip olmaktan geçer. Herschel'in en beğenilen modellerinden biri olan Eco Seventeen şimdi inanılmaz bir fırsatla tam %72 indirimle sizleri bekliyor. İşte detaylar!

Haber 15-03-23 17:36

İpek Yolu: İpek Yolu haritası, güzergâhı ve önemi nedir?

Tarih açısından büyük öneme sahip olan İpek Yolu, ipek ticareti için kullanılıyordu. İpek ticareti için kullanılmasının yanı sıra kültürlerin ve fikirlerin taşınmasında da etkili olmuştur. Uzak Doğu’dan gelen baharat, süs eşyası, kağıt, ipek gibi pek çok ürün bu yol üzerinden taşınıyordu. Binlerce kilometre uzunluğa sahip olan İpek Yolu pek çok devlet üzerinden geçer. Peki, İpek Yolu nedir?

Egitim 03-03-23 17:39

Baharat Yolu nedir, hangi devletlerin üzerinden geçer? Baharat Yolu haritası, güzergâhı ve önemi nedir?

Dünya tarihinin şekillenmesinde önemli bir yere sahip olan Baharat Yolu tarih satırlarında adından sıkça bahsettirmiştir. Uzak Doğu’yu Batı’ya bağlayan bu yol ticaret amacıyla kullanılmıştır. Eski çağlarda baharat pahalı olduğu için yalnızca zenginler ve soylular tarafından tüketilmiştir. Orta Çağ Avrupası’nda Doğu medeniyetlerine baharat satışı yapmak için bu yol kullanılıyordu. Peki, Baharat Yolu nedir?

Egitim 03-03-23 17:38

Jumping jack hareketi nedir, nasıl yapılır? Jumping jack hareketi hangi kasları çalıştırır, ne işe yarar?

Spor yapmak birçok insan için vazgeçilmezdir. Sporu zinde kalmak ve fit bir bedene sahip olmak için hayatınızın bir parçası hâline getirebilirsiniz. Gündelik hayatta enerjik ve aktif olmanın yolu spordan geçer. Yalnızca spor salonunda değil ev ortamında da kalori yakabileceğiniz farklı çalışmalar bulunur. Özellikle de kardiyo egzersizlerinde ve kilo yakımında sıkça tercih edilen hareketlerden birisi de jumping jack hareketidir. Peki, jumping jack hareketi nedir?

Haber 03-03-23 17:34

Tırnaklarınızın sürekli kırılmasından şikayetçiyseniz bunları yapın! İşte zayıf tırnakları güçlendirmenin 7 doğal yolu

Genellikle yalnızca bir tırnak kırıldığında diğer tüm tırnaklar kesilir. Güçsüz tırnaklara sahip olan kadınlar tırnaklarını bir türlü uzatamaz. Ancak tırnakları güçlendirmenin birbirinden farklı doğal yolları bulunuyor. Bu yollar sayesinde tırnaklarınızı güçlendirebilir ve gönül rahatlığıyla istediğiniz kadar uzatabilirsiniz.

Kadin 22-02-23 15:09

Ayaklarınızı yağmurdan kardan koruyacak waterproof ayakkabı modelleri

Kış aylarına uygun üretilmiş bir ayakkabıya sahip değilseniz yağışlı havalar bazen oldukça zorlayıcı olabiliyor. Zor hava şartlarında dahi anın tadını çıkarmanın yolu ise waterproof özellikli ayakkabılardan geçiyor. Waterproof ayakkabılar su geçirmeme özellikleri sayesinde ayaklarınızın her daim kuru kalmasını sağlayan bir yapıya sahip. Gelin, su geçirmez özellikleriyle karlı ve yağmurlu hava şartlarına inat gün boyu konfor sağlayacak waterproof ayakkabıları birlikte inceleyelim!

Haber 05-01-23 16:55

Utangaç eş anlamlısı nedir? Utangaç kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Türkçe kelime ve anlam açısından oldukça zengindir. Bunun en temel nedenlerinden birisinin de Türkçenin köklü bir geçmişe sahip olması ve kelime türetmenin birden fazla yolu olmasıdır. Kelime türetme yolunda en çok kullanılan yöntem kök ve gövde hâlindeki kelimelere farklı ekler getirerek yeni anlamda yeni kelimeler türetmek ve oluşturmaktır. Utanmak fiilinden türetilen utangaç kelimesinin eş anlamlısı olan sözcükler nelerdir?

Egitim 30-12-22 16:38

Ne kadar yıkarsam yıkayım geçiremiyorum diyorsanız bu basit yöntemi deneyin! Matlaşan bardakları parlatmak için...

Mutfakta sıklıkla kullandığımız ürünler zamanla yıpranabiliyor. Cam bardaklar en sık hasar alan mutfak ürünleri arasında yer alıyor. 'Matlaşan bardaklar nasıl parlatılır?' aratılıyor. Bakımsız ve pis görünüme sahip olan mat bardaklardan şikayetçiyseniz bu durumu önlemenin yolu basit! Mat bardakları yeni almışınız gibi pırıl pırıl yapacak yöntemi kesinlikle denemelisiniz.

Kadin 05-12-22 10:19

Ülkü eş anlamlısı nedir? Ülkü kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Ülkü kelimesi birkaç farklı anlam üzerinden ele alınan kelimelerden biridir. Bu anlamlar içinde Türk Dil Kurumunun açıklamış olduğu anlam ulaşılmak istenen amaç ya da şey olarak öne çıkıyor. Düşünce yolu ya da ideal olarak da kullanılabilen bu kelime Türkçede önemli bir yere sahip olan kelimeler arasında yer alır. Pek çok alanda kullanılabilen ülkü kelimesi eş anlamlılara da sahiptir. Genellikle ideal ya da amaç edinilen şey anlamında kullanılan ülkü kelimesinin eş anlamları nelerdir?

Egitim 02-12-22 19:56

Ev temizliğine önem verenler için en iyi Philips marka süpürgeler 2023

Evlerin sık sık tozlanması ve bu nedenle tetiklenen alerjik reaksiyonlar, birçok kişinin en büyük dertleri arasında yer alıyor. Tozu önlemenin en iyi yolu ise emiş gücü yüksek, kaliteli bir elektrikli süpürge kullanmaktan geçiyor. Evinizde biriken toz problemini çözmek istiyorsanız alerji filtreli ve yüksek emiş gücüne sahip Philips süpürge modelleri sizi bekliyor! Gelin, bu ürünlere birlikte göz atalım.

Haber 01-12-22 18:16

Yeni tatlar keşfetmek isteyen kahve tutkunlarına kahve tatlandırma yöntemleri ve yardımcı ürünler

Kahvelere aroma kazandırmanın birkaç yolu olsa da bunun en kestirme seçeneği, hazır aroma şuruplarını kullanmak. Ev ortamında çikolata çeşitlerini eriterek ya da vanilya tozu kullanarak kahvelere aroma verebilirsiniz. Ancak bu yöntem oldukça uğraştırıcı. Bu nedenle özel olarak üretilen şuruplardan tercih edebilirsiniz. Farklı lezzetlere sahip aromaları listeledik. Gelin, bu ürünler neler birlikte inceleyelim.

Yemek 13-11-22 22:51

Özgürlük eş anlamlısı nedir? Özgürlük kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Türkçe bünyesinde barındırdığı kelimelerin fazlalığı sayesinde dünyanın en zengin dilleri arasında yer alır. Türkçede kelime türetmenin birden fazla yolu vardır. Kelime türetme yollarından birisi de Türkçede kök ve gövde yapıdaki kelimelere çeşitli ekler getirerek yeni anlamlarda kelimeler türetmektir. Özgürlük kelimesi de bu yolla türetilmiş bir kelimedir. Birden fazla anlama sahip olan ve Türkçe kökenli olan özgürlük kelimesinin eş anlamlıları nedir?

Egitim 28-10-22 17:25

Çalışma alanınızı düzenli tutmak için en büyük yardımcılarınızdan olacak kablo organizerleri ve toplayıcıları

Verimli çalışmanın yolu düzenli bir çalışma ortamından geçiyor. Çalışma ortamlarının en büyük sorunu olan kablo karmaşasını çözmek isteyenlere kablo organizerları ve toplayıcıları tavsiye ediliyor. Birbirinden kullanışlı tasarımlara sahip birçok kablo düzenleyici modeli üretiliyor. Gelin, çalışma alanlarınıza ferahlık kazandıracak en iyi kablo organizerlarına ve toplayıcılarına beraber göz atalım!

Haber 21-10-22 15:48

Polenin bu faydaları bilinmiyor! Kışın hastalık görmemek istiyorsanız her gün tüketin

Hastalıklara yakalanmamak için bağışıklık sistemini güçlü tutmak gerekiyor. Bunun yolu da sağlıklı beslenmeden ve polen gibi besin takviyelerinden geçiyor. Balın faydaları olduğu kadar arı polenin de birçok faydası bulunuyor. Polen arının en değerli salgısı olarak görülüyor. Sağlıkta mucizevi etkilere sahip olan poleninin faydaları merak ediliyor.

Haber 26-09-22 11:20

İstanbul'un gözde ilçesi Kadıköy'de gezilecek yerler! Kadıköy'de nerelere gidilir?

Dünyanın en güzel şehirlerinden biri olan İstanbul, Avrupa ve Asya olmak üzere iki kıtadan oluşuyor. İki kıta üzerinde pek çok farklı turistik güzelliği barındıran İstanbul, aynı zamanda birbirinden güzel ilçelere de sahip. İstanbul’un en güzel ilçelerinden biri de Anadolu Yakası’nda yer alan Kadıköy ilçesi çoğu İstanbullunun da ortak buluşma noktası oluyor. Pek çok noktadan ulaşım yolu bulunan Kadıköy, İstanbul'da sıklıkla ziyaret edilen ilçelerden biri. Peki, Kadıköy'de nerelere gidilir?

Trend 24-09-22 13:42

Haberleşmenin En Kolay Yolu Hotmail Nedir, Nasıl Kullanılır?

Windows Live Hotmail adı ile hafızalara kazınan Hotmail, Microsoft tarafından kullanıcılara sunulan ücretsiz bir e-posta sağlayıcısı oluşu ile öne çıkıyor. Kolay bir ara yüze sahip olan Hotmail, internet tarayıcıları üzerinden de kullanılabiliyor. Milyonlarca kullanıcıya sahip olan Hotmail, kullanıcılara pek çok farklı özellik sunuyor…

Haber 14-09-22 11:51

Dışişleri Bakan Yardımcısı Kaymakcı, Avrupa Hareketlilik Haftası tanıtım toplantısında konuştu:

"Hiçbir ülke 'Ben AB üyesi ülkeyim ve yaptığım her şey doğrudur' deme hakkına sahip değil. AB'nin de üyelerini gözü kapalı, körü körüne desteklemek gibi bir politikası olamaz" - "Bir yerlere yetişme kaygısı Türklerde hep var. Çünkü Türklerin yolu bayağı kesildi, zaman zaman engellendi. AB üyelik sürecimizde de maalesef çok gereksiz siyasi engeller üyelik sürecimizi geciktiriyor"

Yurthaber 07-09-22 22:22

Cildinizin kendini bulmasına yardımcı olacak en kullanışlı Aloe vera cilt bakım ürünleri

Canlı ve ışıl ışıl parlayan bir cilde sahip olmanın yolu, cildin nem dengesini korumaktan geçiyor. Bu nedenle en temel kişisel bakım aşaması, temizliğin ardından cildi yeterli miktarda nemlendirmekle başlar. Sağlıklı bir cilt için gereken doğal ürünlerin başında ise şüphesiz Aloe vera gelir. Peki, kullanıcıların en çok tercih ettiği Aloe vera cilt bakım ürünlerini incelemeye ne dersiniz?

Kadin 06-09-22 14:30

Osmaneli-Bursa-Bandırma-Balıkesir Hızlı Tren Hattı T04 Tüneli Işık Görme Töreni (2)

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu: - "İstanbul-İzmir arasını 3,5 saate düşüren Osmangazi Köprüsü ve İzmir-İstanbul Otoyolu projesi ile 5 Temmuz-11 Temmuz tarihlerinde toplam 2,5 milyon saat tasarruf sağladık, yakıttan ise 1,5 milyon litre tasarruf elde edildi. Yakıttan, zamandan ve emisyondan sağlanan toplam tasarruf bedeli 85 milyon lirayı buldu" - "Hızlı tren bağlantısına sahip olan il sayısını 8'den 52'ye yükselteceğiz. Yıllık yolcu taşımacılığını 19,5 milyondan 270 milyon yolcuya ulaştıracağız. Emniyetli, hızlı, verimli ve etkin demir yolu ağımızın altyapısını tamamlayacağız. Demir yollarımızdaki toplam enerji ihtiyacının yüzde 35'ini yenilenebilir enerji kaynaklarından karşılayacağız"

Yurthaber 16-07-22 13:46

Tarihi İpek Yolu'nun Kemaliye'deki kalıntıları turistlerin rotasında

Asya'yı Avrupa'ya bağlayan ticaret yolu olarak bilinen ve tarih kitaplarında sıkça bahsedilen İpek Yolu'nun kalıntılarını merak edip Erzincan'a gelen turistler, doğal güzelliğe sahip bölgede yürüyüş yapıyor - Kemaliye Kaymakamı Emre Yeşilbaş: - "Burada bulunan kalıntılar, şu anda İpek Yolu'nun en fazla kalıntısının olduğu yer. Yolu restore edip tekrar görünür hale getirmek için bir çalışma başlattık"

Yurthaber 25-06-22 13:20

Aracınız için en iyi park sensörü çeşitleri

Araba park etmek zaman zaman her sürücü için problem olabiliyor. Özellikle acemi sürücüler ciddi sorunlarla karşılaşırken usta sürücüler de bazen dar veya çevreyi göremedikleri anlarda sıkıntılar yaşıyor. Bu durumu aşmanın yolu ise oldukça kolay. Park sensörleri, oldukça basit bir teknolojiye sahip olmalarına rağmen düşünülenden çok daha fazla işe yarıyor. Eğer bir park sensörü almayı planlıyorsanız yazımıza göz atmanızda fayda var.

Haber 23-06-22 17:11

Kalbinizi zırh gibi korur, doktor yüzü görmezsiniz! Ejder meyvesi, Türk çayı, nohut...

Dünyada en çok ölüm sebebi olan kalp ve kalp hastalıkları insanın başına gelene kadar genellikle görmezden gelinir. Ancak kalp sağlığınızla ilgili ufak değişiklikler yaparak büyük fark yaratabilirsiniz. Kalp sağlığını korumanın en önemli yolu beslenme alışkanlıklarını ve yaşam tarzını değiştirmekten geçiyor. Kalp sağlığını beslenme listesine ekleyeceğiniz kalp sağlığı için çok faydalı besinlerle güçlendirebilirsiniz. Sağlıklı bir kalbe sahip olmak için yiyeceğiniz besinler arasında ise yok yok!

Haber 17-06-22 07:08

Yaz aylarında evinizi serinletecek alternatif öneriler

Yaz aylarında sıcaklıkların giderek artması herkesin serinleme ihtiyacı duymasına neden oluyor. Bunaltıcı seviyelere ulaşan sıcaklıkların önüne geçmenin en iyi yolu güçlü performansa sahip ürünlerden geçiyor. Serinletici denince ürünün ekonomik olarak tasarruf sağlaması ve kalitesi ile beklentilerinizi yerine getirmesi başlıca kriter oluyor. Çocuklu aileler için koruma ve güvenlik sunan, uykusuna fazla önem verenler için sessiz performans sağlayan ürünler daha öncelikli oluyor. Farklı hız ve fon

Haber 14-06-22 16:17

Bisiklet sürücülerine güvenli yol imkanı sunan ABUS hayatı kolaylaştırıyor

Türkiye'nin en uzun bisiklet yoluna sahip Konya'da, bisikletliler için dizayn edilen, bisiklet yolu güzergahlarını, park yerlerini ve tamir noktalarını gösteren Konya Akıllı Ulaşım Asistanı'nın alt uygulaması Akıllı Bisiklet Uygulama Sistemi hizmete sunuldu - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay: - "Bisiklet ve teknolojiyi birleştirmek için önemli bir adım atarak, Türkiye'de ilk kez Akıllı Bisiklet Ulaşım Sistemi'ni hayata geçirdik"

Yurthaber 02-06-22 11:24

İdrar yolu ne demek? İdrar yolu birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler, anlam kayması veya tür kayması yoluyla ortaya çıkabilirler. Anlam kayması ile oluşan birleşik kelimelerin içerisindeki sözcükler gerçek anlamlarını yitirirken, tür kayması ile oluşan birleşik kelimelerin içerisindeki sözcüklerin türü değişir. Birleşik kelimeler bu sayede yeni sözcüklere dönüşür ve yeni anlamlara sahip olurlar. Idrar yolu birleşik kelimesi de bunlardan bir tanesidir. Idrar yolu ne anlama gelir?

Egitim 23-05-22 22:03

Çözüm yolu ne demek? Çözüm yolu birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler, en az iki sözcüğün bir araya gelmesiyle ortaya çıkan ve yeni bir anlama sahip olan sözcüklerdir. Türkçede pek çok birleşik sözcük bulunur ve bunlar oluşumlarına, yapılarına göre farklılaşırlar. Bu sözcükler tarihsel anlamda da bir geçmişe sahiptir ve kalıplaşarak günümüze gelmişlerdir. Bunlardan biri de çözüm yolu birleşik kelimesidir. çözüm yolu ne demektir, TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 17-05-22 22:23

Çevre yolu ne demek? Çevre yolu birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler, anlam kayması veya tür kayması yoluyla ortaya çıkabilirler. Anlam kayması ile oluşan birleşik kelimelerin içerisindeki sözcükler gerçek anlamlarını yitirirken, tür kayması ile oluşan birleşik kelimelerin içerisindeki sözcüklerin türü değişir. Birleşik kelimeler bu sayede yeni sözcüklere dönüşür ve yeni anlamlara sahip olurlar. çevre yolu birleşik kelimesi de bunlardan bir tanesidir. çevre yolu ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 22:12

Uygun fiyatlı olmasına rağmen görüntüsüyle şıklığını konuşturan mobilya önerileri

Evinize yeni bir hava kazandırmanın en kolay yolu, mobilyalarınızı değiştirmekten geçiyor. "Mobilyaları değiştirmek maliyetli olur" diyorsanız doğru ürünleri tercih ederek bu sorundan kurtulabilirsiniz. Hem uygun fiyatlı hem şık mobilyalara sahip olmak istiyorsanız doğru yerdesiniz! Evinizin havasını değiştirecek mobilyalar için yazımızı okumaya devam edin!

Haber 22-04-22 11:48

Bakan Karaismailoğlu, Karayolları Genel Müdürlüğü Bölge Müdürleri Toplantısı'nda konuştu:

"2003'ten bugüne Türkiye'nin sadece bölgesinde değil, dünyada daha saygın, daha güçlü bir yer alması için çaba sarf ettik. Bu çabamızı, artan motivasyonumuzla sürdürüyoruz. Türkiye'nin sahip olduğu stratejik önemden alacağı payı artırmak, geçtiğimiz yıl kırdığımız 225 milyar dolarlık ihracat hedefini daha da yukarı taşımak için tarihi adımlar atıyoruz" - "Planlarımız, ayakları yere basan, ülkemizi aydınlık geleceğe taşıyan projelerdir. Bizim günü birlik polemiklerle geçirecek vaktimiz yok. Biz, güç, kaynak ve emeğimizi ülkemizin imarı için seferber ettik. Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında ülkemizin geleceğini inşa etmeye çalışıyoruz. Kara yolu yatırımlarımızda, geleceğin ulaşımını yönlendiren çevreci ve sürdürülebilir, akıllı ulaşım stratejilerini öne alıyoruz"

Yurthaber 21-04-22 18:32

Mikroplar en çok ellerden bulaşıyor! İşte bağışıklık sistemini güçlendirmenin 7 yolu...

Grip, nezle, soğuk algınlığı gibi hastalıklar özellikle mevsim geçişlerinde sıklıkla görülür. Bulaşıcı olan bu hastalıklardan korunmanın yolu, güçlü bir bağışıklık sistemine sahip olmaktır. İşte bağışıklık sistemini güçlendirmenin 7 yolu...

Haber 19-04-22 22:48

Bu yaz fit olmaya şimdiden karar vereceklere altın değerinde tavsiyeler

Yaz aylarına fit girmek herkesin hayali. Bu hayale kavuşmak için birçok yol ve yöntem mevcut. Vücut yapınıza uygun sporu seçerek yaza hazır hâle gelebilirsiniz. Fazlalıklarınızdan kurtulmak ve daha belirgin kaslara kavuşmak istiyor ama bunun için hangi ürünlere sahip olmanız gerektiğini bilmiyorsanız merak etmeyin. Sizin için araştırdığımız yazımıza göz atarak ihtiyacınız olan ürünlere kolayca ulaşabilirsiniz!

Haber 11-04-22 10:57
yaz