Hindistanda Korkunc Olay Haberleri

'Seyircinin taşkınlığına dayanamadı sahneyi terk etti' haberlerine Cem Yılmaz'dan ilk açıklama geldi!

Yaptığı şovlarla adından sıkça söz ettiren Cem Yılmaz'ın son sahnesinde olay çıktığı ve ünlü komedyenin seyircisine sinirlenip sahneyi terk ettiği söylenmişti. Cem Yılmaz'dan konuyla ilgili ilk açıklama geldi.

Magazin 2024-05-10 01:28:53

Galatasaray'ın yıldızı Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın yeni anlaşması olay yarattı!

Icardi'nin eşi Wanda Nara yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmezken yeni anlaşması olay oldu. Nara, erişkinlere yönelik içeriklerin oluşturduğu Divasplay ile çalışacağını duyurdu.

Spor 2024-05-09 23:17:05

Irına Shayk 84 bin Swarovski kristalli elbisesinin askısını indirip poz verdi

"Berrak kristal renginin zamansız güzelliği ve ışıltılı kalitesi, havanın narin ama güçlü özünü mükemmel bir şekilde yansıtan ikonik bir görünüme ilham verdi" diyerek hazırlanan Irına Shayk'ın elbisesi hayranlarından tam not aldı. Model bir göğsünü kapatarak verdiği pozla olay oldu.

Magazin 2024-05-09 15:21:36

Seyircinin taşkınlığına dayanamadı sahneyi terk etti! Cem Yılmaz'ın son gönderisinde skandal olay

Son dönemde özel hayatı ve sosyal medya üzerinden yaptığı göndermelerle adından sıkça söz ettiren Cem Yılmaz bu defa son gönderisinde sahneyi terk etmesi ile gündeme geldi. Salonda seyircinin taşkınlığına dayanamayan Cem Yılmaz o kişiler salondan çıkarılıncaya kadar sahneye gelmedi. Gösterideki o anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 2024-05-09 15:01:24

Diğer Haber Etiketleri

Cem Yılmaz söyledi açıklama galatasaray paylaşım Wanda Nara icardi son dakika Model Irina Shayk Hasan Can Kaya sosyal medya Malezya Endonezya gelin damat Ekrem İmamoğlu Murat Kurum ibb köfte ele Gülşen ünlü şarkıcı yaşında hyuna yaşlı kadın Gümüşhane ölüm bahçe maçı Fatih Karagümrük fatih karagümrük teknik direktör fatih karagümrük teknik direktörü karagümrük teknik direktör karagümrük teknik direktörü maçın Tolunay Kafkas Brezilya sel Modacı Nilüfer evlilik istedi Rasim Ozan Kütahyalı Nagehan Alçı ümit zileli özçivit Filiz Akın Fahriye Evcen Özgür Özel CHP Defne Samyeli kaş komşu işkence Astsubay pusu Kocaeli Apartman yöneticisi silahlı saldırı İstanbul Havalimanı uçak İYİ Parti Ece Üner Şahan Gökbakar yılmaz özdil Kastamonu cinayet Okul müdürü Eyüpsultan Başakşehir yangın ali erbil Mehmet Ali Erbil Yasmin Erbil lise öğrenci İzmir nikah İçişleri Bakanlığı turu atatürk olimpiyat süper li Süper Lig karagümrük Süleyman Hurma Şampiyonluk Zeynep Bastık bıraktı Konyaspor maçı oynanacak fenerbahçe Sinan Engin Abdülkerim Durmaz ceset Kenan İmirzalıoğlu Oyuncu Sinem Kobal duvak maganda buruk devam edecek erden galatasaraylı Tümer Metin Gözaltı Zonguldak Kim Milyoner Olmak İster dua aktan survivor Yunus Emre Özden Meksika cumhurbaşkanlığı bungalov bungalov ev Çatalca Nijerya Hollanda polis rüşvet turist doğukan güngör karakteri Feyza Civelek Antalyaspor ekipleri ligi nuri beşiktaş Nuri Şahin Samsun Horoz dövüşü besikta sezon Semih Kılıçsoy manchester city Tarık Akan Doğa Bekleriz Eser Yenenler Simge Sağın

Tüyler ürperten görüntüler! Çiftin havuz başındaki kavgası bir anda şiddetlendi... Sevgilisini otelin havuzunda boğmaya çalıştı

Olayın tarihi ve yeri doğrulanmadı ancak sosyal medyada paylaşılan görüntülere göre Malezya'daki bir otelin havuz başında korkunç bir olay yaşandı. Bir çift havuz başında kvaga etmeye başlarken o anlar otelde bulunan bri başka müşteri tarafından odasının balkonundan kaydedildi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde adamın kadını otelin havuzunda boğmaya çalıştığı anlar yer aldı.

Trend 09-05-24 14:57

12 günlük gelin erkek çıktı! Bir yıllık sevgiliydiler... Şaşkına dönen damat polise koştu: Bazı tuhaflıkları vardı

Endonezya'da yaşanan bir olay dünya basınında geniş yankı buldu. 1 yıldır sevgili olduğu kişiyle evlenen 26 yaşındaki A.K.; evlendikten 12 gün sonra hayatının şokunu yaşadı. Evlendiği kişinin kadın değil erkek olduğunu fark eden damat, polise koştu. Damat, nişanlısında bazı tuhaflıklar olduğunu ancak böyle bir şeyi asla tahmin edemediğini belirtirken, erkek olduğu ortaya çıkan 'gelin' hakkında 4 yıl hapis istemiyle dava açıldı.

Trend 09-05-24 13:46

Ekrem İmamoğlu ‘köfte’ polemiğini unutamıyor! Yaptığı son paylaşım yine olay oldu: ‘Köfte deyip geçmeyin!’

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sosyal medya hesabından son yaptığı paylaşım dikkat çekti. İBB iştiraklerinden olan BELTUR'da satılan köftelerle ilgili videoyu paylaşan İBB Başkanı İmamoğlu, "Köfte deyip geçmeyin" ifadelerine yer verdi. İmamoğlu'nun paylaşımı 31 Mart'taki seçim döneminde AK Parti'nin İBB Başkan adayı Murat Kurum'la yaşadığı 'köfte' polemiğini getirdi.

Haber 09-05-24 11:32

Gülşen'in yeni klibi sosyal medyayı salladı! Transparan mayosuyla yerlerde süründü

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden biri olan Gülşen sahne tarzı ve iddialı kombinleriyle sıkça adından söz ettiriyor. Her açıklaması ve her paylaşımı olay olan ünlü şarkıcı bu defa son klibiyle gündem oldu. Transparan bir mayo ile adeta kendinden geçen Gülşen'in o anlarına yorum yağdı.

Magazin 09-05-24 09:42

K-pop yıldızı Hyuna, zayıf kalabilmek için günde sadece bir parça suşi yiyor! Olay itiraf

K-pop yıldızı Hyuna, zayıf kalabilmek için günde sadece bir parça suşi yiyerek hayatta kaldığını açıkladı. Huyuna sağlıksız hale geldiğini ve bayılma sorunu yaşadığını da söyledi.

Magazin 09-05-24 09:41

Kendisinden haber alınamayan yaşlı kadının acı sonu! 300 metrelik uçurumda ölü bulundu

Gümüşhane'de acı bir olay yaşandı. Öğle saatlerinden itibaren kendisinden haber alınamayan yaşlı kadını köy sakinleri aramaya başladı. Acı sonuç ortaya çıktı. Yaşlı kadının yaklaşık 300 metrelik uçuruma düşerek hayatını kaybettiği belirlendi.

Haber 09-05-24 00:13

Tolunay Kafkas'tan olay yaratan ifadeler! ''Bazı anlama özürlüler var, onlara da çok sinirleniyorum''

Fatih Karagümrük takımının teknik direktörü Tolunay Kafkas, Sofiane Feghouli'nin aldığı 5 maçlık cezayla ilgili çok sert konuştu. Tecrübeli çalıştırıcı, olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçına dikkat çekerek "Adil olmak zor. Daha ileri gitmek istemiyorum ve menfaatim için bir şey konuşmuyorum. Bazı anlama özürlüler var." diye konuştu.

Spor 08-05-24 20:23

Brezilya'daki sel felaketinde can kaybı 100’e yükseldi! Çok sayıda kişi kayıp

Brezilya’nın Rio Grande do Sul eyaletindeki sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 100’e yükseldi. Brezilya ordusunu da teyakkuza geçiren faciada, halen 128 kişinin kayıp olduğu belirtildi. Rio Grande do Sul Valisi Eduardo Leite yaşanan faciayla ilgili "Son derece istisnai bir durumdan geçiyoruz. Bu, kritik bir olay değil eyalet tarihinin en yıkıcı olayıdır." ifadelerini kullanmıştı.

Haber 08-05-24 19:41

Şarkıcı Nilüfer'in iddialı sahne tarzı olay yaratmıştı! Ünlü modacıdan bomba sözler: O itibara yazık”

Dillere pelesenk olan şarkıları ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen şarkıcı Nilüfer son olarak iddialı sahne tarzıyla adından söz ettirmişti. Transparan sahne tarzıyla ilgili ünlü modacı Neslihan Yargıcı'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Yargıcı, Nilüfer'in tarzı için, “O itibara yazık” ifadelerini kullandı.

Magazin 08-05-24 18:01

40 milyon liralık tazminat çok konuşulmuştu! Nagehan Alçı'dan eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı'ya olay gönderme... Canlı yayında bomba anlar

2010 yılında dünyaevine giren Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı 13 yıllık evliliklerini geçtiğimiz yıl tek celsede bitirdi. Alçı'nın Kütahyalı'dan 40 milyon lira tazminat istediği de uzun süre konuşuldu. Alçı şimdi de eski eşine canlı yayında yaptığı bir gönderme ile olay oldu...

Magazin 08-05-24 15:24

Burak Özçivit'in eşi Fahriye Evcen son pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Filiz Akın yine kendini tutamadı

Son dönemde eşi Burak Özçivit ile yaptıkları reklam anlaşmalarıyla gündemden düşmeyen güzel oyuncu Fahriye Evcen sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her gönderisi olay olan ünlü isim bu defa son pozlarıyla dikkat çekti. Evcen'in son karelerine Filiz Akın tepkisiz kalamadı.

Magazin 08-05-24 13:19

Özgür Özel'den 'Taha Hüseyin Karagöz' açıklaması! O görüşme olay olmuştu: Nikah davetiyesi için uğramış!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Taha Hüseyin Karagöz ile makamında yaptığı görüşme olay oldu. Söz konusu ziyaret, muhalif kesimde büyük tepkiye yol açarken, CHP lideri Özgür Özel'den açıklama geldi. Eleştirilerin ardından gazeteci İsmail Küçükkaya'ya konuşan Özel, "Nikah davetiyesi için uğradı, kapıdan çevirecek halimiz yoktu" dedi. Karagöz de eleştirilere yanıt verdi.

Haber 08-05-24 12:19

Kırmızıya bürünen Defne Samyeli'nin sahne tarzı olay oldu! Mücevherlerinin fiyatı dudak uçuklattı

İddialı paylaşımları ve özel hayatıyla çok konuşulan Defne Samyeli, geçtiğimiz günlerde İstanbul'daki sahnesiyle dikkat çekti. Kırmızılara bürünen Samyeli'nin mücevheri dikkat çekti. Mücevherin değeri ise duyanları şoke etti.

Magazin 08-05-24 11:25

Komşusunu iple arabasının arkasını bağlayıp, metrelerce sürükledi! Kaş'ta dehşete düşüren işkence görüntüsü

Antalya'da iki komşu arasında köpek yüzünden başlayan tartışma, insanlık dışı bir vahşete düşürdü. Tartışma sonrası darp ettiği O.S.'yi iple arabasının arkasına bağlayan Ş.T., komşusunu metrelerce sürükledi. Dehşet anları kameraya anbean yansırken; ihbar üzerine olay yerine jandarma ekipleri Ş.T.'yi gözaltına aldı. O.S. ise hastanede tedavi altına alındı.

Haber 08-05-24 11:20

Emekli astsubaydan kanlı pusu! Eşinin ve çocuğunun yanında komşusuna kurşun yağdırdı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde apartman yöneticisi M.Ö. (64), tadilat meselesi sebebiyle tartıştığı komşusu S.D.'yi (38), eşi ve çocuğuyla apartmandan çıkarken pusu kurarak tabancayla vurdu. M.Ö. olay yerinde polis ekiplerince gözaltına alınırken, yaraladığı S.D. ise hastaneye kaldırıldı. Öte yandan, apartman yöneticisinin emekli astsubay başçavuş olduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 08-05-24 09:59

Son dakika | İstanbul Havalimanı'nda faciaya ramak kala! Uçak gövdesi üzerine iniş yaptı: Yüreklerin ağza geldiği anlar kamerada

Son dakika haberi: İstanbul Havalimanı'nda güpegündüz facianın eşiğinden dönüldü. İniş takımı açılmayan kargo uçağı tehlikeli bir iniş yaptı. Panik dolu anlar kameraya yansıdı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olayın nedenini ve detaylarını paylaşan bir açıklama yayımladı. Olay sonrası kazanın yaşandığı 16R pisti geçici süreliğine hava trafiğine kapatıldı.

Haber 08-05-24 09:38

Taha Hüseyin Karagöz tepkisi! Önce Özgür Özel ile görüştü… Çok sert yorumlar: ‘Trol ve hain’ benzetmesi

Siyasette 'yumuşama' rüzgarları esmeye devam ederken CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Taha Hüseyin Karagöz ile makamında yaptığı görüşme olay oldu. CHP liderinin Karagöz ile bir araya gelmesine Yılmaz Özdil'den Ece Üner'e ve Şahan Gökbakar'a kadar çok sayıda isimden tepki geldi. En sert yorumu ise gazeteci Fatih Altaylı yaptı. 'Baba' filmindeki o detaya atıfta bulunan Altaylı CHP lideri Özel'e tavsiyede bulunurken "Bu görüşmeyi kim ayarladıysa hain odur" dedi. Özel'den de açıklama geldi.

Haber 08-05-24 06:47

Kastamonu'da korkunç olay! Başsız ceset bulundu, 3 kişi tutuklandı: Cinayetin nedeni yasak aşk çıktı

Kastamonu'da bir sulama kanalında başsız bir ceset bulundu. Cesedin 4 gündür kayıp olarak aranan Adem Yeşilgil’e ait olduğu belirlendi. Olayla ilgili 3 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken cinayetin yasak aşk sebebiyle işlendiği iddia edildi.

Haber 07-05-24 22:51

İstanbul'da okul müdürüne kurşun yağdırdı! Sosyal medyadan Kafasına sıktım videosu paylaştı! Okul müdüründen kahreden haber

Eyüpsultan’da sabah saatlerinde özel bir lisede Irak asıllı Y.K., okuldan atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürü İbrahim Oktugan'ı silahla vurarak yaraladı. Olay yerinden kaçan Y.K., olaydan sonra sosyal medya hesabından video paylaştı. Öğrencinin paylaştığı videodaki seslendirilen şarkıda ‘Kafasına sıktım’ sözleri dikkat çekti. Hastanede tedavi altına alınan müdür hayatını kaybetti. Saldırının görüntüleri de ortaya çıktı.

Haber 07-05-24 17:35

Son dakika! Başakşehir'de işçi yatakhanesinde korkutan yangın! Çok sayıda ekip sevk edildi

Son dakika haberi: Başakşehir’de şantiyeye ait işçilerin kaldığı bir yatakhanede yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin yangına müdahalesi sürüyor.

Haber 07-05-24 16:01

Survivor Yiğit Poyraz ile Yasmin Erbil evleniyor mu? Mehmet Ali Erbil'den olay sözler

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil bir süredir, adını Survivor yarışması ile duyduğumuz Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Sosyal medya paylaşımları ile adından sıkça söz ettiren Yasmin Erbil ile Yiğit Poyraz'ın evlenip evlenmeyeceği merak ediliyordu. Konuya dair açıklama Mehmet Ali Erbil'den geldi.

Magazin 07-05-24 14:39

SON DAKİKA | Lisede dehşet! Okuldan atılan öğrenci okul müdürüne kurşun yağdırdı

Son dakika haberi: Eyüpsultan’da yabancı uyruklu öğrenci, liseden atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürü İbrahim Oktugan’a silahla 5 el ateş etti. Odasında uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan okul müdürü hastaneye kaldırılırken, olay yerinden kaçan şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı.

Haber 07-05-24 13:35

Nikah töreninde 'dua' tartışması! Gündem olan görüntülerin ardından bakanlık harekete geçti

İzmir'in Karşıyaka ilçesindeki bir nikah sarayında yaşanan olay sosyal medyada gündem oldu. Nikah öncesi, nikah masasında dua edilmek istendi. Nikah memuru ise o anları engelledi. Yaşananların ardından İçişleri Bakanlığı devreye girerek mülkiye müfettişi görevlendirdi. İşte detaylar...

Haber 07-05-24 13:13

Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar programında o sahne çok konuşuldu! Ünlü komedyenin konuklarına verdiği taktikler olay oldu: Onun annesiyle senin baban...

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın Youtube’da izleyici karşısına çıktığı daha sonra ise Exxen’de yayınlanmaya başlanan Konuşanlar programının her sahnesi olay oluyor. Ünlü komedyenin bu kez programında bir konuklarına verdiği taktikler çok konuşuldu.

Magazin 07-05-24 12:36

Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'dan Galatasaray maçı öncesi olay sözler!

Şampiyonluk yolunda kritik öneme sahip Karagümrük mücadelesi öncesi Karagümrük Kulübü Başkanı Süleyman Hurma dikkat çeken bir açıklamada bulundu. İşte detaylar...

Spor 07-05-24 10:50

Kayda dantel geceliği ile girdi! Zeynep Bastık yine olay oldu! 'Uykudan uyanıp...'

Dillere pelesenk olan şarkıları, sahne tarzı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Zeynep Bastık bu defa son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Dantel geceliğini ile kayda giren Bastık o anlarını takipçileri ile paylaştı. Ünlü ismin peş peşe paylaştığı kareler sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 07-05-24 09:26

Galatasaray derbisi için olay iddia! Allah korusun diyerek, Fenerbahçelileri uyardı: Ağır fark yerseniz... Camiaya ağır bir leke sürmeyin!

Konyaspor deplasmanında berabere kalarak şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Fenerbahçe'de moraller bozulurken, iki hafta sonra oynanacak Galatasaray derbisi için dikkat çeken bir açıklama geldi. Fenerbahçeli futbolcuları derbi için şimdiden uyaran spor yorumcusu Sinan Engin, "Benden, size tavsiye... Galatasaray maçına çok iyi konsantre olun. Allah korusun, şampiyonluğu kaybettiğiniz gibi bir de ağır fark yerseniz... Camiaya ağır bir leke sürmeyin!" dedi.

Spor 07-05-24 08:27

Kafası bedeninden ayrılmış halde bulundu! Kastamonu'da kesik baş dehşeti: Her şey şüpheli araçla ortaya çıktı

Kastamonu'da dehşet veren bir olay meydana geldi. Kentin Dere köyünde vatandaşlar terk edilmiş bir araca rastladı, araç şüphe uyandırdı. İhbar üzerine köye gelen ekipler su kanalının altına atılmış, başı kesilmiş bir ceset buldu. Cansız bedenin kime ait olduğuyla ilgili bir ihtimal üzerinde durulurken kayıp başın bulunması için komandolar da devreye girdi.

Haber 07-05-24 08:22

Eşiyle arasında ekran sorunu mu oldu? 'Kenan İmirzalioğlu setleri yasakladı' iddialarına Sinem Kobal'dan olay yanıt

Kendisi gibi oyuncu Kenan İmirzaloğlu ile evlendikten sonra ekranlardan uzak bir hayat sürdüren oyuncu Sinem Kobal, son dönemde sosyal medya üzerindeki paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her gönderisi olay olan ünlü isim bu defa eşiyle arasında ekran sorunu olup olmadığına dair açıklamalarda bulundu. Kobal, 'Kenan İmirzalioğlu setleri yasakladı' iddialarına noktayı koydu.

Magazin 07-05-24 07:46

Gelinin duvağını toplamaya çalıştığı sırada maganda kurşunuyla vuruldu!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde kahreden bir olay yaşandı. Bir düğünde Zemzem Özdemir, gelinin duvağını toplamaya çalıştığı sırada havaya açılan rastgele ateş sonucu ağır yaralandı. Yaşanan olay cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 07-05-24 00:02

Mauro Icardi konusunda açıklama geldi! Yunan basını transfer olacağını yazmıştı...

Galatasaray'da kadronun en temel taşlarından olay Icardi için flaş bir ayrılık iddiası ortaya atılmıştı. Şampiyonluk yolunda takımın can damarı olarak gösterilen Arjantinli oyuncunun sezon sonunda takımdan ayrılacağı ifade edilmişti. Tümer Metin, Icardi'nin transfer iddiasıyla ilgili açıklamalarda bulunarak kendisinin arandığını söyledi.

Spor 06-05-24 16:42

70 yaşındaki adam genç kızların uygunsuz fotoğraflarını çekti! Mahkeme serbest bıraktı

Zonguldak'ta iğrenç olay! Kozlu ilçesi sahilinde gençler, 70 yaşındaki bir adamın genç kızların uygunsuz fotoğrafını çektiğini gördü. Ekipler ihbar üzerine harekete geçerek yaşlı adamı gözaltına aldı. Mahkemeye çıkarılan M.A. çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı. Öte yandan şehrin merkezinde bir taciz olayı daha yaşandı. 2 kadını taciz ettiği iddia edilen Hasan G., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 06-05-24 16:14

'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasında 100 bin TL değerindeki futbol sorusu olay oldu! Kenan İmirzalıoğlu kendini tutamadı

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster programında yarışmacıların verdiği cevaplar sosyal medyada sık sık gündem oluyor. Programda son olarak sorulan 100 bin TL değerindeki soru sonrası Kenan İmirzalıoğlu da kendini tutamadı.

Magazin 06-05-24 13:18

Nikah öncesi dua okumak istediler! O anlar gündem oldu... Nikah memurundan Burası resmi daire, evde yapabilirsiniz sözleri

İzmir'in Karşıyaka ilçesindeki bir nikah sarayında yaşanan olay gündem oldu. Nikah öncesi, nikah masasında dua edilmek istendi. Nikah memuru ise "Burası resmi daire. Burada buna izin vermiyoruz. Lütfen" dedi. Nikah memuru, dua eden kişinin önünden mikrofonu alırken nikah masasındaki iki kişi mikrofonsuz şekilde dua etmeye devam etti. O anlar nikaha davetli olan kişiler tarafından kaydedildi.

Haber 06-05-24 12:58

Yunus Emre ve Aleyna arasındaki sular durulmuyor! Dostluğun bitme sebebi... Mide bulantısı deyip...

Yunus Emre ile Aleyna arasında sular durulmuyor. Birbirleri hakkında konuşmaktan geri kalmayan eski dostlardan Yunus Emre "Bir erkek grubumuz vardı bizim, onların uyarmasıyla, onların bazı şeyleri bana anlatmasıyla ve benim bazı şeyleri görmemle beraber ufak bir mide bulantısı geçirdim" demesi olay oldu.

Magazin 06-05-24 10:50

Emin Pazarcı'nın paylaştığı fotoğraf olay oldu! Höst diye yanıt vermişti, AK Partili isim de topa girdi: Kısıtlanmalı

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un Meksika ve Küba'ya yönelik resmi ziyaretlerini TBMM heyetiyle birlikte takip eden gazeteci Emin Pazarcı'nın paylaşımları gündem oldu. Cumhurbaşkanlığı uçağıyla birlikte fotoğrafını paylaşan Pazarcı'ya "Tasarruf tedbirleri size yok değil mi?" yorumları geldi. Yapılan eleştirilere gülerek yanıt veren Pazarcı'nın "Höst, Devlet işidir bu. Helaldir helal" ifadeleri ise dikkat çekti. Öte yandan AK Partili Birinci de topa girdi: "Mümkün mertebe kısıtlanmalı"

Haber 06-05-24 09:02

Çatalca'da şaşkına çeviren olay: 5 evi, havuzlarıyla birlikte çaldılar! Sahipleri ise şoke oldu

Çatalca’da 5 adet bungalov alan vatandaşların evleri, havuzlarıyla birlikte çalındı. Ev sahipleri, olaydan birkaç gün sonra bungalovlara gidince şoke oldu. Evlerinden geriye çakıl taşlarının kaldığı gören ev sahipleri, jandarmaya ihbarda bulundu. İddiaya göre, bungalovları inşa eden şahısla, bir ev sahibi arasındaki alacak verecek meselesinden dolayı alacaklı kişi evleri havuzlarıyla birlikte çaldı. Bungalovlardan geriye kalan çakıl taşlarının bulunduğu arazi havadan görüntülendi.

Haber 05-05-24 16:20

Galatasaray'da Icardi takıma veda ediyor iddiası sosyal medyayı sardı! Sarı-kırmızılı yönetim hemen harekete geçti...

Galatasaray'da kadronun en temel taşlarından olay Icardi için flaş bir ayrılık iddiası ortaya atıldı. Şampiyonluk yolunda takımın can damarı olarak gösterilen Arjantinli oyuncunun sezon sonunda takımdan ayrılacağı ifade edildi.

Spor 05-05-24 14:29

Açık açık rüşvet isteyen polislere efsane ayar: Törenle böyle görevden alındılar!

Motorla dünyayı gezen bir turist Nijerya'da ilginç bir olay yaşadı. Nijeryalı polis tarafından durdurulan turistten polis tarafından rüşvet istendi. Yaşanan anlar turistin kafa kamerasına anbean yansıdı. Görüntülerin kamuoyuna yayılmasının ardından Nijeryalı polisler tören eşliğinde görevden alındı. İşte o ilginç anlar!

Haber 05-05-24 13:30

Kızılcık Şerbeti'nin Giray'ı Kaan Taşaner kendini tutamadı! Feyza Civelek'e olay sözler

Kızılcık Şerbeti'nde Giray Şifacıgil karakterini canlandıran Kaan Taşaner, dizi setinde yaşanan olayları söyleşisinde anlatan Feyza Civelek'e olay sözler söyledi. Civelek Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu'nun özel hayatına dair konuşmuştu.

Magazin 05-05-24 13:17

Antalyaspor'dan olay yaratan Nuri Şahin açıklaması! ''Beşiktaş'a gitmesi bizi hayal kırıklığına uğratır''

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, son günlerde Beşiktaş teknik direktörlüğü için adı geçen eski futbol sorumluları Nuri Şahin'in Alman ekibi Boruissia Dortmund'dan ayrılıp gelmesinin kendilerini hayal kırıklığına uğratıp, üzeceğini söyledi.

Spor 05-05-24 12:37

Film gibi olay! Silahlı saldırıya uğradığını söyledi, gerçek bambaşka çıktı

Beyoğlu'nda eski eşine kızan Sidar A., silahla kendini bacaklarından vurup yaraladı. Hastanede kendisini maskeli bir şahsın vurduğunu söyleyen şahsın oyununu polisler bozdu. Sokaktaki kan izlerini takip eden polis, Sidar A.'nın üstünden çıkan anahtarla dairesine girdiğinde tabancalar ve çok miktarda bonzai ele geçirdi. Bir aparta da silahlı saldırı düzenlediği ortaya çıkan şahıs, tekerlekli sandalyeyle çıkartıldığı adli makamlarca ev hapsine çarptırıldı. İşte detaylar...

Haber 05-05-24 10:59

Fıkra gibi olay! Horoz dövüşü yaptırdıkları yer 'pes' dedirtti

Samsun'un Bafra ilçesinde bir barınakta horoz dövüştürüp bahis oynadıkları tespit edilen 29 kişi yakalandı. Horov dövüşü yaptırılan barınağın, Hayvanları Çevreyi ve Doğayı Koruma Derneği'ne ait olması ise görenleri şaşkına çevirdi. İşte detaylar...

Haber 05-05-24 09:59

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy için olay yaratan iddia! Manchester City rekor parayı ödemeye hazır

Beşiktaş'ta kötü geçen sezonun yıldızı Semih Kılıçsoy'a teklif yağıyor. İngiliz ekipleri genç oyuncu için adeta sıraya girmiş durumda. Önümüzdeki sezon da takımda kalması beklenen Semih Kılıçsoy için gemilere yakan Manchester City'nin devreye girdiği iddia edildi.

Spor 05-05-24 09:59

Gözlerden uzakta yaşıyor... Doğa Bekleriz'den olay Tarık Akan itirafı: Kendisini hiç sevemedim

1990'lı yıllarda gösteri dünyasının aranan isimlerinden olan Doğa Bekleriz artık gözlerden uzak yaşıyor. Mersin'de sakin bir hayat yaşayan Doğa Bekleriz'in Tarık Akan itirafı duyanları şoke etti.

Magazin 05-05-24 09:54