Firlatilma Ani Izle Haberleri

Mehmet Ali Yılmaz'ın son röportajı! Ali Koç'tan övgüyle bahsetmiş, olaylı Fenerbahçe maçı için 'Çok bozuldum, üzüldüm' demişti

Mehmet Ali Yılmaz'ın ani ölümü siyaset ve spor dünyasını sarstı. Beşiktaş'taki evinde kızı tarafından ölü bulunan Yılmaz'ın vefat haberi sonrası son röportajı yeniden gündem oldu. Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası açıklamalarda bulunan Yılmaz, Ali Koç'tan övgüyle bahsetmiş ve yaşananlardan dolayı üzüntüsünü dile getirerek "Çok bozuldum, çok üzüldüm. Hiç yakışmadı bize" demişti.

Spor 2024-04-24 15:36:16

Ani fren dorseyi yerinden çıkarttı

Düzce’de tırın ani fren yapması ile dorse yerinden söküldü.Olay, Kervan Kavşağı mevkiinde meydana geldi.

Yurthaber 2024-04-24 07:56:15

Rüzgarlı havalara dikkat! Ani bir şekilde başlıyor, hızlı ilerliyor... Uzmanı uyardı

Yüz felcinin herhangi bir yaş aralığı, cinsiyet ve kritere bağlı olmadan herkeste görülebileceği uyarısında bulunan Fizyoterapist Berkay Eren, “Soğuk hava, rüzgarlı olan günler ve mevsim geçişleri, yüz bölgesindeki sinirleri olumsuz etkileyerek yüz felcine neden olabilir” dedi.

Kadin 2024-04-18 15:33:05

Ani öfke patlamalarına dikkat! Gizli şekere yakalandığınızı nasıl anlarsınız?

Gizli şeker hastalığı, bazen belirtileri fark edilmeden ilerleyebilen bir durumdur ve tanısı konulması zaman alabilir. Gizli şeker hastalığının belirtilerini ve bu belirtileri nasıl tanıyabileceğinizi ele alacağız. Kan şekerinin kontrol altına alınmaması, ciddi sağlık sorunlarına yol açabileceğinden, bu belirtileri fark etmek ve erken müdahale etmek önemlidir.

Kadin 2024-04-13 16:04:53

Diğer Haber Etiketleri

bahçe maçı Bakan haber son iyet maçı Mehmet Ali Yılmaz Ali Koç Trabzonspor fenerbahçe Düzce cinsi Göz sant semen rüzgar yüz felci ayak ayaklar basit karbonhidratlar gizli şeker şeker hastalığı şeker hastalığı belirtileri Astrolog Astroloji burçlar ilik güneş tutulması dolar ihtiyaç kredisi asgari ücret menenjit şarbon şarbon hastalığı şarbon nedir salgın hastalık ikinci el Araç fiyat Zam yapay zeka yapay zeka nedir seçim Yerel seçim Seçim 2024 İstanbul içerenköy pankart İzmir Bursa apandisit apandis apandisit ağrısı nerede olur apandisit ameliyatı apandisit belirtileri Pınar Sema Aydemir pınar saka meniere meniere hastalığı latam Avustralya Yeni Zelanda uçak enfeksiyon bağışıklık hava sicakligi bahar Oyuncu sosyal medya teşkilat deniz baysal 5 yaş damarlar hemoraji hücre hücreler mon inme (beyin krizi) baş dönmesi Diyarbakır soğuk Lodos beslenme omega 3 ele sahra söyledi survivor all star Sahra Işık istedi alara ense Güneş zihin sıcaklık da, maçın oynanacak süper li Süper Lig trabzonspor, Turgut Doman yapılan açıklama beşiktaş maç beşiktaş maç bjk maç ekranı maç günleri maç kaç kaç maç kaçta bitiyor maç saat kaçta maç saati maç saatleri dijitürk AKOM ibb kar yağışı hava durumu son dakika hava durumu son dakika hava durumu tahmini meteoroloji grip influenza kedi Esenyurt sevgilisi Özgü Namal kalp krizi Zonguldak Hard disk Rusya düğün Kına Yargıtay öpücük Otomobil Milli Piyango gönül gönül dağı trt 1 yayın akışı kardeşlerim atv yayın akışı show tv yayın akışı buse ferit yalı çapkını arka sokaklar turu doğru Deniz Can Aktaş fox tv yayın akışı arak karakteri star tv yayin akisi arka sokaklar yeni bölüm kanal d yayın akışı

Astrolog açıkladı: 16 Nisan tarihine dikkat! Bolluk, bereket ve büyüme sizi bekliyor

Astrolojinin bolluk, bereket, büyüme gezegeni Jüpiter, astrolojide değişimi, anilikleri ve yaramaz gezegeni olan Uranüs ile 16 Nisan tarihinde kavuşuyor. Burcuna göre temsil ettiği alanlarda ani gündemler yaşayabilirsin. İşte Jüpiter ve Uranüs kavuşumunun burçlar üzerindeki etkileri...

Kadin 13-04-24 10:33

Tam güneş tutulması sırasında yaşanan ani rahatsızlıklar Google aramalarına yansıdı! 'Gözlerim neden ağrıyor?'

ABD'de milyonlarca kişi tarafından izlenen "tam güneş tutulması" sırasında yaşanan göz ağrılarındaki artış, arama motoru istatistiklerine yansıdı. Google'da 'Gözlerim neden ağrıyor?' aranması tutulmayla eş zamanlı arttı. Tutulma sırasında güneşe doğrudan bakmanın gözlerde ciddi hasara neden olduğu belirtildi. Benzer şikayetlerin Ağustos 2017'de ABD'de görülen son tam güneş tutulmasında da gözlemlendiği kaydedildi.

Haber 09-04-24 17:56

İhtiyaç kredisi faizleri, döviz, asgari ücret… Yüzde 82’ye yükselmişti! Seçim sonrası iki zorlu karar: ‘Ani durgunluğun habercisi’ diyerek anlattı

31 Mart seçimleri sonrası piyasanın oldukça sakin bir seyir izlediğini ve döviz kurunda korkulan sıçramanın olmadığını söyleyen Prof. Dr. Hayri Kozanoğlu, bunu Cumhurbaşkanı’nın balkon konuşmasında Orta Vadeli Program’a ve 12. Kalkınma Planı’na referansla, Mehmet Şimşek’in uyguladığı kemer sıkma programının devam edeceğini ima etmesine bağladı. Kozanoğlu ayrıca, kredi faiz oranları için uyarıda bulundu. Ekonomi yönetiminin önünde iki zorlu karar olduğunu dile getirdi.

Finans 03-04-24 14:08

Şoke eden olay! Bacak ağrısıyla uyanan genç çocuk 48 saat sonra yaşamını yitirdi

Sağlıklı ve hayat dolu 20 yaşındaki bir genç, uyanıp annesine kendini kötü hissettiğini ve bacaklarının ağrıdığını söyledikten 2 gün sonra sonra yaşamını yitirdi. Mackenzie Allan Scott Lowe, ani bir hastalık ortaya çıkmadan önceki gece arkadaşlarıyla birlikte hayatın tadını çıkarıyordu. Henüz 20 yaşında olan gencin ani ölümü ailesini derinden etkiledi. Mackenzie'nin ailesi, onun ani ölümünden önceki saatlerde yaşadığı hafif semptomları açıkladı.

Kadin 02-04-24 12:14

Korkutan şarbon salgını: Vaka sayısı 65’e yükseldi! Komşu ülke alarma geçti

Laos'ta son günlerde büyükbaş hayvanlardaki ani ölümlerin artması ve hastanelerdeki şarbon vaka sayısının 65’e yükselmesinin ardından komşu ülke Tayland alarma geçti.

Haber 01-04-24 07:21

İkinci el araç piyasasında tablo terse dönüyor! Uzman isim tarih verdi: Fiyatlar ani şekilde yükselecek!

İkinci el piyasasında bir süredir yaşanan durgunluk sonrası fiyat tablosu terse dönüyor. Sektör temsilcileri seçimler sonrası işaret ederek ikinci el araçlarda da ani fiyat artışlarının yaşanacağını kaydetti.

Finans 27-03-24 11:30

Kaç tane yapay zekâ vardır? Yapay genel zekâ (AGI), dar yapay Zekâ (ANI) ve süper yapay zekâ (ASI) nedir?

Teknoloji genel olarak ekonomiden kültüre, sanattan eğlenceye, iletişimden ulaşıma kadar birçok farklı alanda önemli izler bırakmış ve bırakmaya da devam eden, insanların hayatlarını kolaylaştıran fırsatlar bütünü olarak tanımlanabilir. Teknolojinin insanlara sunduğu pek çok farklı uygulama mevcuttur. Bu uygulamalardan biri de yapay zekâ modelleridir. Peki, kaç tane yapay zekâ vardır, yapay genel zekâ (AGI), dar yapay zekâ (ANI) ve süper yapay zekâ (ASI) nedir?

Haber 25-03-24 17:53

Seçim pankartıyla gündem olmuştu: Farkındalık oluşturmak istedim dedi! O muhtar adayı, aldığı kararı böyle açıkladı

İstanbul İçerenköy Mahalle Muhtarlığı adayı Ömer Akın, seçim pankartına yazdığı ‘Dünya fani, ölüm ani. Bir oy versen, ne olur yani?’ yazısıyla gündem olmuştu. Muhtar adayı Akın, "Bütün afişler benzer. Biraz farkındalık oluşturmak istedim. Güzel bir yansıma oldu. İyi bir enerji ve sinerji oluştu. Mizahi yönden çok konuşuldu." dedi. Akın, seçimlere bir hafta kalmışken aldığı kararı da açıkladı.

Haber 24-03-24 17:16

Uludağ’a Mart karı...40 yıl sonra yeniden kar gördü

Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden olan Uludağ’da sezonun bitmesiyle beraber pistler boş kalırken, hava sıcaklığının ani düşmesiyle kar kalınlığı 58 santimetreye yükseldi.

Yurthaber 22-03-24 14:09

Bursa’da aniden bastıran dolu yağışı etkili oldu

Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ’da havanın ani düşmesiyle kar kalınlığı 58 santimetreye yükseldi.

Yurthaber 22-03-24 11:59

Apandisit nedir, neden olur? Apandisit belirtileri ve tedavisi

Apandisit, apendiksin (kör bağırsak) iltihaplanması olarak bilinen ani ve acil bir tıbbi durumdur. Apendiks, bağırsakların başlangıcında bulunan ve bağışıklık sistemi için önemli olan bir yapıdır. Apandisit, apendiksin tıkanması sonucu bakterilerin çoğalması ve iltihaplanmasıyla meydana gelir. Peki, apandisit nedir ve belirtileri nelerdir?

Haber 21-03-24 15:25

O elenince halay çekmişti! Survivor'dan diskalifiye edilen Sema Aydemir Pınar Saka'nın kocasıyla birbirine girdi! Olay sözler

Survivor’a ani gelişinin ardından Pınar Saka ile yaşadığı gerginliklerin ardından diskalifiye olan Sema Ayedemir Pınar'ın elendiğini duyunca kendini tutamamış ve hayal çektiği videosunu yayınlamıştı. Pınar Saka'nın kocası Erhan Seçkin bu görüntülerin ardından açtı ağzını yumdu gözünü...

Magazin 16-03-24 13:27

Meniere hastalığı nedir, belirtileri nelerdir? Meniere hastalığının çaresi var mı?

Meniere hastalığı, iç kulağın dengesini sağlayan yapıların anormal bir şekilde çalışması sonucunda ortaya çıkan kronik bir iç kulak bozukluğudur. Bu hastalık genellikle ani başlayan baş dönmesi atakları, işitme kaybı, kulak çınlaması ve dolgunluk hissi gibi semptomlarla karakterizedir.

Haber 13-03-24 19:12

Yeni Zelanda'ya giden uçakta dehşet anları! En az 50 yolcu yaralandı! İnsanlar koltuklarından fırlayıp tavana çarptı

Avustralya-Yeni Zelanda seferini yapan LATAM Havayolları'na ait yolcu uçağında korku dolu anlar yaşandı. Boeing 787 tipi yolcu uçağında ani irtifa kaybı sonucunda en az 50 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu bildirildi. O anları anlatan bir yolcu ise "İnsanlar koltuklarından fırlayıp uçağın tavanına çarptı" ifadelerini kullandı.

Haber 11-03-24 21:01

Yalancı bahara aldanmayın: Ani hava sıcaklığı değişimlerine dikkat! Bağışıklığı etkileyerek enfeksiyona zemin hazırlıyor

Kulak Burun ve Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. İsmet Çerçi, bahar mevsiminde meydana gelen ani hava sıcaklığı değişimlerine dikkat edilmesi konusunda uyardı.

Haber 04-03-24 09:56

Ani vedası olay olmuştu! Deniz Baysal Teşkilat'tan neden ayrıldığını ilk kez açıkladı

TRT1 ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Teşkikat dizisinde yaşanan oyuncu değişiklikleri herkesi şaşırtmıştı. Dizide 'Zehra' karakterine hayat veren Deniz Baysal'ın ani vedası büyük ses getirmişti. Ünlü oyuncu diziden neden ayrıldığını ilk kez açıkladı...

Magazin 02-03-24 15:38

Ani baş dönmesi o tehlikenin işareti olabilir! 'Kadınlarda daha fazla...'

Nöroloji Uzmanı Dr. Hikmet Dolu, ani baş dönmesinin inme işareti olabileceğini söyledi. Uzm. Dr. Dolu, “Erkeklerdeki felç ihtimali, kadınlara kıyasla daha yüksek olsa da kadınlarda felçten dolayı gerçekleşen ölüm oranları erkeklere kıyasla daha fazladır" dedi.

Kadin 22-02-24 16:03

Dünyada en az izle yapılan rahim kanseri cerrahisi ilk kez Diyarbakır’da yapıldı

Diyarbakır’da görev yapan jinekolojik onkoloji doktorları Behzat Can ve Sedat Akgöl, ekibiyle dünyada en az izle yapılan rahim kanseri cerrahisini ilk kez uygulayıp tıp literatürüne ekledi.

Yurthaber 21-02-24 14:42

Aman dikkat kalıcı hasar bırakabiliyor! Soğuk havalarda ortaya çıkıyor... “Başvurularda artış söz konusu”

Yüz felci için uyaran uzman, “Mevsim geçişlerinde, daha çok rüzgarlı, lodoslu havalarda ortaya çıkmasını bekliyoruz. Son dönemde hava durumundaki ani düşüşler, rüzgar etkisiyle hastaların başvurularında bir artış söz konusu. Birkaç hafta önce gelen bir hastamız taksi şoförüydü, cam açık bir yolculuk sonrası yüz felci tablosuyla başvurmuştu. Çok rüzgarlı havalarda belki kulak, ağız, burun çevresini atkı, bere bu tip örtülerle kapatmak iyi olabilir. Bu hastalarda kalıcı hasar da kalabiliyor” dedi.

Kadin 20-02-24 15:25

Yemenin tam zamanı! Diyetisyen özellikle uyardı: Bu dönemde daha çok görülüyor

Mevsim geçişlerinde ani ısı değişimleri ile birlikte yorgunluk, halsizlik ve sürekli karbonhidrat yeme isteğinin çok sık görülen şikâyetler arasında olduğunu, yeterli ve dengeli beslenerek bu şikâyetlerden kurtulmanın mümkün olduğunu belirten Diyetisyen Pınar Doğan, “Mevsim geçişlerinde Omega-3 yağ asitleri içeren besinleri tüketin. Yağlı tohumlar olan kuru yemişler, ceviz fındık, badem gibi besinler Omega-3’den zengin kaynaklardır. Bunun dışında haftada 2 gün balık tüketimi de önemlidir” dedi.

Kadin 19-02-24 13:13

Sahra Işık Survivor'ı neden terk ettiğini sonunda açıkladı! Seda Aktuğlu kocasını aramış... Sert ifadeler, olay açıklamalar

Survivor'ın en iddialı isimlerinden olan Sahra Işık ani bir kararla adadan ayrıldı. Yarışmadan ayrılmasının sebepleri merak edilirken Sahra Işık imalı mesajları paylaştı. Kocasıyla ilişkisine dair iddialar gündeme gelince Sahra merak edilen soruya yanıt verdi ve yaşananlara Seda Aktuğlu'nun sebep olduğunu söyledi.

Magazin 18-02-24 19:32

Sahra Işık Survivor'ı neden apar topar bıraktı? Bomba iddia: Sahra'nın kocası Acun'u arayıp...

Survivor'ın iddialı isimlerinden Sahra Işık Survivor'ı ani bir kararla bırakınca arkasında yatan sebep merak edildi. Survivor Sahra'nın özel hayatına dair ortaya atılan iddia gündem oldu. Seda Aktuğlu iddiaya göre Sahra'nın eşini aradı ve olaylar gelişti.

Magazin 16-02-24 14:02

Uzman isim uyardı! Ani sıcaklık değişimleri hastalıkları tetikliyor

Mevsimsel sıcaklıkların bu dönemde çok fazla değişim gösterdiğini belirten İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Özkan Akyol, “Şubat ayı olmasına rağmen sıcaklık yükseliyor akşamları ise düşüyor. Sabah evden çıkarken çok soğuk başlayan günlerde hava sıcaklığı öğleden sonra artabiliyor ya da bir gün hava güneşli iken sonraki gün aniden çok soğuyabiliyor. Bu ani sıcaklık değişimleri kişilerin sağlığını olumsuz etkileyebiliyor" dedi.

Kadin 12-02-24 17:49

BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR MAÇI CANLI İZLE! Maç ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Beşiktaş ve Trabzonspor, bu hafta Tüpraş Stadyumu'nda kozlarını paylaşmaya hazırlanıyor. Futbol severler ise Beşiktaş Trabzonspor maçı canlı izleme ekranını internette araştırıyor. Peki maç ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, nasıl izlenir? İşte detaylar...

Spor 01-02-24 16:54

AKOM'dan İstanbul için kar uyarısı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentte salı öğle saatlerine kadar çoğunlukla karla karışık yağmur şeklinde etkili olması beklenen yağışların, kısa süreli kuvvetlenerek ani kar sağanakları şeklinde de görülebileceği uyarısında bulundu.

Yurthaber 29-01-24 15:24

Meteoroloji'den 9 il için uyarı! İstanbul, Bursa... '24 saatte 17 derecelik sıcaklık farkı' Kuvvetli yağış ve kar! Son dakika 20 - 24 Ocak hava durumu

Meteoroloji'den 9 il için sarı kodlu uyarı geldi! Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu raporunu paylaşırken kuvvetli yağış uyarısı da yaptı. Yurdun belirli bölgelerinde ise kar yağışı var. Öte yandan sıcaklıklardaki ani düşüş de dikkat çekici seviyede. İşte il il hava durumu tahminleri ve son dakika hava durumu raporu...

Haber 20-01-24 11:00

Arkadaş, akraba, eş, dost herkes hasta! Siz de hayatı zindan eden grip salgınına yakalanmamak için bu 7 şeyi mutlaka yapın

İnfluenza ve Covid virüsleri sağlığı tehdit etmeye devam ediyor.Türkiye'de pandemi döneminden bu yana yaşanan en büyük grip salgını yaşanıyor. ABD'de ise 40'tan fazla bebek ve çocuk bu virüs nedeniyle hayatını kaybetti. İnfluenza virüsünün en büyük belirtileri arasında aşırı halsizlik, yorgunluk, baş ağrısı, ani başlayan ateş, öksürük, boğaz ağrısı ve burun akıntısı var! Yatağa düşmemek için 7 tavsiye burada...

Kadin 16-01-24 13:57

Esenyurt’ta önüne atlayan kediye çarpmamak için aracıyla dükkana daldı! O anlar kamerada

Esenyurt'ta aracıyla seyir halindeyken önüne atlayan kediye çarpmamak için ani manevra yaparak bir dükkana giren sürücü, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Haber 15-01-24 11:50

Kızıl Goncalar'ın güzeli Özgü Namal aşk orucunu onunla bozmuştu! 'Hoşça kal iki gözüm' sözleri olay oldu

Eşi Ahmet Serdar Oral'ın ani ölümüyle yasa boğulan Özgü Namal uzun süre gözlerden uzak kalmıştı. Uzun zaman sonra Kızıl Goncalar dizisiyle ekrana dönen Özgü Namal birkaç ay önce de aşk orucunu bozmuştu. Mehmet Derman Doğan'la aşk yaşayan Özgü Namal sevgilisinden ayrıldı.

Magazin 11-01-24 17:46

Kışın artan o riske dikkat çekti 'Ani ölümler' diyerek açıkladı 'Soğuk havada artış gösterir'

Soğuk kış aylarında kalp krizi riskinin arttığına işaret eden Kardiyoloji Uzmanı Uzm. Dr. Fatih Çam, soğuk havaların kalp hastalıklarına davetiye çıkardığını belirtti.

Haber 08-01-24 16:31

12 çifti mağdur eden hard disk! Zonguldak'ta başlayan hikâyenin ucu Rusya'ya kadar uzandı: Aşırı derecede mutsuzuz, sadece bekliyoruz

Zonguldak'ta 12 çifte ait kına ve düğün videoları, ani elektrik kesintisi sonrası hard disk bozulunca silindi. Mutlu günlerine ait videoları alamayan çiftler mağdur olurken, fotoğrafçı Nejat Kaskun (36), hard diskteki görüntüleri kurtarmak için belleklerin Rusya'da bir firmaya gönderildiğini söyledi. 6 aydır mağdur olduklarını belirten Yusuf Akbıyık ise "Aşırı derecede mutsuzuz. En mutlu günümüz zaten ilk ve son oluyor. Mağduruz, sadece bekliyoruz. En mutlu günümüzün videosunu izleyemedik” dedi.

Haber 07-01-24 13:25

Yargıtay'dan 'yanaktan öpme' kararı! Sarkıntılık sayıldı

Eşinin arkadaşı genç kadını yanağından öpen adam 'cinsel saldırı' suçundan hapis cezasına çarptırıldı. Sanık avukatının temyiz müracaatını değerlendiren Yargıtay, dikkat çeken bir karara imza attı. Yargıtay, yanaktan öpme eyleminin kısa süreli, ani ve kesintili gerçekleşmesinden dolayı verilen 2 yıl 1 aylık hapis cezasını çok buldu. Eylemin 'sarkıntılık suretiyle cinsel saldırı' olduğuna kanaat getirildi. İşte detaylar...

Haber 07-01-24 10:59

Babasından izinsiz aldığı aracı hurdaya çevirdi: 3 yaralı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde babasından izinsiz aldığı otomobil ile ilerlerken yayalara çarpmamak için ani manevra yapan sürücünün kontrolünden çıkan otomobil taklalar atarak devrildi. Kazada 3 kişi yaralandı.

Yurthaber 03-01-24 08:16

Babasından izinsiz aldığı aracı hurdaya çevirdi! 3 kişi yaralandı

Bursa'da babasından izinsiz aldığı otomobil ile ilerlerken yayalara çarpmamak için ani manevra yapan sürücünün kontrolünden çıkan otomobil, taklalar atarak devrildi. Kazada 3 kişi yaralandı.

Haber 03-01-24 01:01

MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI CANLI İZLE! 2024 Milli Piyango yılbaşı çekilişi sonuçları ve bilet sorgulama ekranı

Milli Piyango çekilişi canlı izleme ekranı merak ediliyor. Büyük ikramiyenin sahibi olmak isteyen vatandaşlar Milli Piyango bileti satın aldılar. Bugün (31 Aralık 2023 Pazar) gerçekleşecek yeni yıl özel çekilişinde bu sene büyük ikramiye tam tamına 400 milyon TL olarak açıklandı. Çekiliş noter huzurunda gerçekleştirilecek ve canlı yayınlanacak. Milli Piyango yılbaşı çekilişi sonuçları Mynet'te olacak.

Haber 31-12-23 12:38

ADIM FARAH 27. BÖLÜM İZLE! Adım Farah final ne zaman, bu akşam yeni bölüm var mı? Son bölüm özeti ve Fox TV yayın akışı

Adım Farah 26. bölüm Fox TV canlı izle ekranı yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in başrolde olduğu Adım Farah'ın yayın günü değişmişti. Dizinin izleyicileri yeni yayın gününü araştırıyor. Peki, Demet Özdemir ve Engin Akyürek'li Adım Farah hangi gün yayınlanıyor? İşte ADIM FARAH 26. BÖLÜM İZLE ekranı ve Fox TV yayın akışı...

Magazin 30-12-23 19:54
ele

GÖNÜL DAĞI 120. BÖLÜM TRT 1 CANLI İZLE! Bu akşam Gönül Dağı var mı, saat kaçta? Son bölüm özeti,

Gönül Dağı 119. bölüm ile heyecan serisine devam ediyor. TRT 1'in reyting rekortmeni dizisinin son bölümünde Taner ve Selma, bir süre herkesten sevgili olduklarını saklamaya karar vermişlerdi. Semih Ertürk, Berk Atan ve Cihat Süvarioğlu'nun başrolde olduğu Gönül Dağı 119. bölüm ile bu akşam ekrana gelecek. 'Gönül Dağı saat kaçta başlıyor' ekranı sorgulanıyor. Peki, TRT 1 Gönül Dağı saat kaçta başlıyor, bugün var mı? TRT 1 yayın akışı ve son bölüm özeti ile Gönül Dağı 119. bölüm canlı izle ekranı

Magazin 30-12-23 19:26

KARDEŞLERİM 111. BÖLÜM İZLE! Kardeşlerim Şengül diziden ayrıldı mı, dizi bugün var mı? ATV yayın akışı

Kardeşlerim yeni bölüm izleme ekranına dair araştırmalar hız kazandı. 2021 yılının Şubat ayında yayın hayatına başlayan Kardeşlerim dizisi 2023 yılı Ekim ayında dördüncü sezonu ile ekranda yer almaya devam ediyor. 'Kardeşlerim saat kaçta başlıyor' ekranı ve yeni bölüm hakkında detaylar dizi severler tarafından araştırılmaya başladı. Peki, Kardeşlerim saat kaçta başlıyor, yeni bölümde neler olacak? Son bölüm özeti...

Magazin 30-12-23 18:49

KIZILCIK ŞERBETİ 45. BÖLÜM İZLE! Kızılcık Şerbeti hangi gün, saat kaçta? Show TV yayın akışı

Kızılcık Şerbeti 45. bölüm izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından araştırılıyor. Geçtiğimiz hafta Kızılcık Şerbeti 44. bölüm ile ekrana gelmiş ve yayınlanan bölümde Abdullah Bey ve Alev'in sahneleri olay olmuştu. Bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümde neler yaşanacağı merak edildi. Peki, Kızılcık Şerbeti hangi gün, saat kaçta? İşte Kızılcık Şerbeti 45. bölüm izle ekranı ve Show TV yayın akışı

Magazin 29-12-23 19:28

YALI ÇAPKINI 52. BÖLÜM İZLE! Yalı Çapkını hangi kanalda, saat kaçta? Son bölüm özeti

Yalı Çapkını 52. bölüm canlı izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrolde olduğu reyting rekortmeni dizi geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümüyle reytinglerde yükselişe geçmişti. Yayınlanan fragmana göre Ferit Pelin'in dayısı Şehmuz'un karşısında sıkışır. Yalı Çapkını canlı izle ekranı sorgulanıyor. Peki, Yalı Çapkını hangi kanalda, saat kaçta? Son bölüm özeti

Magazin 29-12-23 19:00

ARKA SOKAKLAR 657. BÖLÜM İZLE! Arka Sokaklar bu akşam var mı saat kaçta? Kanal D yayın akışı

Arka Sokaklar 657. bölüm Kanal D canlı izle ekranı dizinin hayranları tarafından sorgulanıyor. Yıllardır ekranlarda fırtınalar estiren dizi bu akşam 657. bölüm ile ekrana geliyor. Rıza Baba ve ekibinin başından geçenlerin anlatıldığı dizi 18 sezondur devam ediyor. Peki, Arka Sokaklar saat kaçta, bu akşam var mı? İşte Arka Sokaklar 657. bölüm canlı izle ekranı ve Kanal D yayın akışı

Magazin 29-12-23 18:31

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ CANLI İZLE 26. BÖLÜM! Kendi Düşen Ağlamaz hangi gün, bu akşam var mı? TRT 1 yayın akışı

Kendi Düşen Ağlamaz canlı izle ve dizinin 26. bölümü ile ilgili aramalar akşam saatlerine doğru hız kazandı. Enes Koçak ve Eylül Tumbar'ın başrolde olduğu dizi, her hafta izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Dizi ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Peki, Kendi Düşen Ağlamaz saat kaçta? Kendi Düşen Ağlamaz hangi gün, bu akşam var mı? İşte Kendi Düşen Ağlamaz canlı izle ekranı ve son bölüm özeti ile TRT 1 yayın akışı...

Magazin 28-12-23 19:55

HUDUTSUZ SEVDA 14. BÖLÜM İZLE! Hudutsuz Sevda hangi gün oynuyor, saat kaçta? Fox TV yayın akış

Hudutsuz Sevda hangi gün oynuyor ve yeni bölüm ne zaman ekranı dizinin izleyicileri tarafından araştırılıyor. Deniz Can Aktaş, Miray Daner ve Biran Damla Yılmaz'ı buluşturan dizi için Fox TV yayın akışı merak edildi. Heyecanla beklenen dizi 14. bölümüyle ekrana gelecek. Peki, Miray Daner ve Deniz Can Aktaş'lı Hudutsuz Sevda hangi gün oynuyor, saat kaçta? İşte Hudutsuz Sevda 14. bölüm full izle ekranı...

Magazin 28-12-23 19:25

ARAK DİZİSİ 2. BÖLÜM İZLE! Arak hangi kanalda, hangi gün, bu akşam var mı? İlk bölüm özeti

Arak 2. bölüm izle ekranı yoğun bir şekilde sorgulanıyor. İlker Kaleli ve Öykü Karayel'in başrolde olduğu dizi ikinci bölümüyle ekran yolculuğuna devam ediyor. Zeynep ve Kara'nın kesişen hikayesinin anlatılacağı dizinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Dizinin izleyicileri 'Arak 2. bölüm izle' konusunu araştırıyorlar. Peki, Arak hangi kanalda, hangi gün, bu akşam var mı? Konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Arak 2. bölüm izle ekranı ve tv yayın akışı

Magazin 28-12-23 19:07

SAKLA BENİ 9. BÖLÜM STAR TV CANLI İZLE! Yalı Çapkını ve Sakla Beni birleşiyor mu, yeni bölüm ne zaman? Son bölüm özeti

Sakla Beni 9. bölüm izle ekranı sorgulanıyor. Star TV'nin sevilen dizisi bu akşam dokuzuncu bölümü ile izleyiciyle buluşacak. Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Nazım Namidar gibi isimleri kadrosunda bulunduran dizinin konusu ve oyuncularının yanı sıra yayın saati de merak edildi. 'Sakla Beni yeni bölüm ne zaman, Sakla Beni saat kaçta' sorularına yanıt aranıyor. Peki, Yalı Çapkını ve Sakla Beni birleşiyor mu, yeni bölüm ne zaman? Son bölüm özeti

Magazin 28-12-23 18:45