Taze Hurma Haberleri

Evliliği büyük ses getirmişti! Taze gelin Ebru Gündeş yüzüğünün boyutunu beğenmedi... Konserinde olay gönderme

Şubat sonunda dördüncü kez nikah masasına oturan Ebru Gündeş'in Murat Özdemir ile evliliği büyük ses getirmişti. Gündeş ile Özdemir'in yasak aşk iddiaları ise magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Taze gelin Ebru Gündeş şimdi de son konserindeki hareketleri ile gündem oldu. Yüzüğünün boyutunu beğenmeyen Gündeş'in istediği herkesi şaşırttı.

Magazin 2024-04-25 11:51:13

Süper Lig tescil edilmeyebilir sözleri ortalığı karıştırmıştı, TFF'den jet hızında yanıt geldi!

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'dan olay yaratacak bir iddia ortaya atılmış, Hurma Süper Lig'in tescil edilmeme tehlikesiyle karşı karşıya kaldığını ifade etmişti. Bu sözlerin ardından TFF'den konuyla alakalı bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 2024-04-23 16:31:31

Mert Demir ve Serenay Sarıkaya sonunda el ele görüntülendi! Yorumlar gecikmedi: Gözler Cem Yılmaz'da...

Mert Demir ve Serenay Sarıkaya uzun süredir aşk iddialarıyla gündeme geliyordu. Taze aşıklar sonunda gülücükler saçarak çıktıkları mekandan el ele ayrıldı. Mert Demir ve Serenay Sarıkaya'nın bu hallerini gören sosyal medya kullanıcılarının aklına ise eski sevgili Cem Yılmaz geldi.

Magazin 2024-04-23 09:07:02

Vücudunuzdaki ölü derileri temizleyecek bu ürünler vazgeçilmeziniz olacak

Cildinizin mat ve cansız görünmesine yol açan ölü derilerden kurtulmanın zamanı geldi! Cilt bakım rutininin temel adımlarından biri olan peeling uygulaması, cildinize taze ve sağlıklı bir görünüm kazandırma konusunda oldukça etkili. Baştan aşağıya parlak ve canlı bir cilde sahip olmanızı sağlayacak peeling ürünlerinden oluşan listemizle cildinizin ihtiyacına uygun peeling ürünlerini hemen keşfetmeye ne dersiniz? İşte detaylar!

Kadin 2024-04-20 12:39:19

Diğer Haber Etiketleri

Ebru Gündeş istedi Fatih Karagümrük süper li yapılan açıklama son dakika Süper Lig karagümrük Süleyman Hurma tff ele Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz ayaklar Göz ilik mon Limonian Kore Güzelliği peeling vücut peelingi ayak maskesi maske eo Güneş muz kayla Avokado hurma tuvalet bağırsak keten tohumu tarçın Kefir kilo verme Adıyaman deprem kıbrıs 140 journos hurma fiyatları kuru incirin faydaları kuru incirin kadınlara faydaları kuru incir Ramazan iftar Oruç etli tatlılar şerbetli tatlı tatlısı tarifi hurma tatlısı tarifi pratik hurma tatlısı tarifi gerçek hurma tatlısı bastı glüt istan cevizi leziz Sahur siyah pirinç yulaf ezmesi tarhana yayla bulgur pilavı oda kokusu pierre cardin eyüp sabri tuncer tarif yiyecekler dolma hurmanın faydaları mısır çarşısı zwilling saklama kabı vakumlu poşet vakum pompası alışveriş kişisel bakım ürünleri nivea krem maybelline kapatıcı cerave krem loreal paris rexona clinical protection rexona deodorant veet tüy dökücü krem bioderma atoderm axe deodorant ogx şampuan gillette venus philips tıraş makinesi vazelin clear men diyabet Antioksidan muz nasıl saklanır İbrahim Tatlıses tatlıses Yasemin Şefkatli İdo Tatlıses hünnap hünnapın faydaları hünnap faydaları grip nar portakal limon greyfurt havuç hastalık salgın tarifi et yemekleri organik Türkiye ürün İhracat turşu istanbul adliyesi terör saldırısı portakal suyu faydaları nelerdir galatasaray maçı levent mercan pandemi virüs Nipah virüsü Derya Tuna kurabiye tarifi pırasa tarifi kahve sohbetleri kek yapmak meyveler ve sebzeler kek tarifi pasta tarifi cennet hurması düğü dürme sebze ve meyve detoks matara tupperware suluk su şişesi detoks suyu karakteri Oyuncu Güldür Güldür domates patates soğan buzdolabı cinayet Kocaeli kavga ibrahim saraçoğlu öksürük nezle Stanley stanley termos çanta beslenme çantası baba oldu evlendi Kaan Urgancıoğlu Burcu Denizer

Daha önce hiç duymadınız! Dahiyane saklama tüyosuyla muzlar 26 gün boyunca taze ve sarı kalıyor

Büyük küçük herkesin en sevdiği meyvelerden biri de muz. Muzların çok çabuk kararması ve bozulması sorunu bazen can sıkıcı olabiliyor. Birçok kişi muzları en uzun süre saklamak için çeşitli saklama yöntemleri deniyor. Bir gıda saklama uzmanı, 26 gün sonra bile muzların kararmasını önleyecek dahiyane bir tüyo paylaştı. Bu tüyo ile muzları uzun süre sarı renkte ve taptaze şekilde saklayabilirsiniz.

Kadin 20-04-24 11:14

Avokadoların uzun süre kararmaması için basit tüyoyu paylaştı! Asla israf etmeyeceksiniz

Avokado, sağlığa olan faydaları ve çok yönlülüğü nedeniyle popüler bir meyvedir, ancak oldukça çabuk bozulabilirler. Bir beslenme uzmanı onları daha uzun süre taze tutmak için basit bir tüyo paylaştı.

Kadin 15-04-24 07:35

Bu tarifle tuvaletten asla çıkamayacaksınız! 3 günde bağırsak temizleyen hurma kürü

Bağırsak sağlığı, genel sağlığımızın temel bir göstergesidir. Doğru beslenme alışkanlıkları bu dengeyi korumak için hayati öneme sahiptir. Bazen bağırsaklarımızı doğal yollarla temizlemek isteyebiliriz. İşte tam da bu noktada, 3 günde bağırsakları temizleyen hurma kürü devreye giriyor. Bu kür, içeriğinde bulunan lifler ve doğal şekerler sayesinde sindirim sistemini harekete geçirir ve bağırsakları temizler.

Kadin 26-03-24 10:05

6 Şubat'ın unutulmayan acılarından İsias Otel... Çocuklarımızı canlı canlı gömdüler

6 Şubat depreminin üzerinden 1 yıldan fazla zaman geçti. Ancak acılar hala taze. Kıbrıs'tan Adıyaman'a şampiyon olmak için gelen ancak sonsuzluğa uğurlanan öğrencilerin aileleri haklı isyanlarına devam ediyor. Hayatını kaybeden sporculardan Selin Karakaya'nın annesinin, "Çocuklarımızı canlı canlı gömdüler" sözleri boğazları bir kez daha düğümledi.

Haber 21-03-24 16:53

Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar! Satışlar arttı

Kırşehir’in tarihi Uzun Çarşısı’nda Ramazan ayının gelmesi ile birlikte hurma satışları arttı. Aktarlar, hurma fiyatlarının değiştiğini ancak vatandaşların kilo yerine gramla hurma almaya devam ettiğini belirtti.

Finans 15-03-24 17:50

Kuru incirin faydaları nelerdir, nelere iyi gelir? Kuru incir günlük ne kadar tüketilmeli?

İnsan sağlığı için son derece faydalı olan çok sayıda meyve türü bulunmaktadır. İncir de bu meyvelerden biri olarak bilinmektedir. Bilimsel ismi Ficus olan incir, dut ailesine mensup bir meyve türüdür. İncirin kurutulmuş hâli ise kuru incir olarak tabir edilmektedir. Kuru incirin de taze incir meyvesi kadar sayısız yararı mevcuttur. Peki, kuru incirin faydaları nelerdir, nelere iyi gelir ve günlük ne kadar tüketilmeli?

Haber 12-03-24 18:16

Uzmanlar uyardı: Hurma alırken bunlara dikkat edin!

Ramazan ayının en çok tüketilen yiyeceklerinden biri olan hurma hakkında uzmanlar uyardı. Bazı hurmaların dışı daha parlak olurken bazıları daha mat olarak karşımıza çıkıyor. Öte yandan bazı hurmalar elde yapış yapış bir his bırakabiliyor. Ramazan ayında en iyi ve doğal hurmayı satın alabilmek için bu uyarıları dikkate almanızda fayda var.

Kadin 12-03-24 11:27

Hurma tatlısı tarifi: Hurma tatlısı nasıl yapılır?

Geleneksel şerbetli tatlılar içerisinde en bilinenlerden biri ise hurma tatlısıdır. İçeriğinde hurma olmamasına rağmen bu adı taşıyan hurma tatlısının yapımı son derece kolaydır. Adını aldığı hurmanın şekline benzeyen bu tatlıyı siz de aşağıdaki tarifi kullanarak yapabilir ve sofralarınızda servis edebilirsiniz.

Yemek 10-03-24 16:30

Sahur ve iftar sofralarınızın vazgeçilmezi olacak gıda ürünleri

Ramazan sofralarınızın vazgeçilmezi olacak gıda ürünlerini keşfetmeye hazır mısınız? Siyah pirinçten kemik iliği suyuna, tarhanadan hurma özüne besleyici ve doyurucu lezzetlerle Ramazan ayında az ve öz yemek isteyenler için özel bir liste hazırladık. Sağlıklı ve keyifli bir Ramazan geçirmek isteyen herkesi içeriğimize göz atmaya davet ediyoruz.

Yemek 09-03-24 03:59

Yaşam alanınızın çiçek bahçesi gibi kokmasını sağlayacak oda kokuları

Güzel kokuların bizi nasıl etkileyebileceğini hiç düşündünüz mü? Fark etmesek de bir eve girdiğimizde o evin kokusu genelde ilk dikkatimizi çeken ve muhtemelen orayla ilgili en son unuttuğumuz şey oluyor. Bu nedenle çiçeklerin eşsiz kokularını yaşam alanlarınıza taşıyacak oda kokularından oluşan bir seçki hazırladık. Sprey türünden çubuk formuna, her zevke ve ihtiyaca uygun olan oda kokularıyla evinizin her zaman taze ve enerji dolu olmasını sağlayabilirsiniz.

Haber 08-03-24 21:04

Hurma dolması tarifi: Hurma dolması nasıl yapılır?

Ramazan her yıl 1 aylığına coşkusuyla, sabrıyla, neşesiyle ve birbirinden lezzetli tatları ile gelir. Bu ayın olmazsa olmaz lezzetlerinden biri de çoğu kişinin orucunu açarken tercih ettiği hurmadır. Hurma hem lezzetli hem de çeşitli yiyeceklere farklı tatlar katan bir meyvedir. Kuru hurma ile yapacağınız hurma dolması tarifini denemek isterseniz ise tarifi aşağıda bulabilirsiniz.

Yemek 08-03-24 20:22

Hurmanın faydaları nelerdir? Günde kaç tane hurma yemek gerekir, hurma bağırsaklara iyi gelir mi?

Hurma, palmiyegiller ailesine mensup, yaygın olarak çöl, tropikal ya da ılıman iklimin egemen olduğu bölgelerde yetişen faydalı bir meyve olarak karşımıza çıkmaktadır. Koyu kahverengi renge sahip olan hurmanın ana yurdu ise Orta Doğu olarak bilinmektedir. Çeşitli vitamin ve mineraller açısından epey zengin olan hurmanın, insan sağlığı üzerinde pek çok olumlu etkisi mevcuttur. Peki, hurmanın faydaları nelerdir, günde kaç tane hurma yemek gerekir ve bağırsaklara iyi gelir mi?

Haber 08-03-24 18:29

Sonunda bunu da gördük... Mısır Çarşısı'nda taneyle hurma satışı başladı! Fiyatlar dudak uçuklatıyor

Ramazan ayının başlamasına sayılı günler kala, farklı çeşitlerdeki hurmalar tezgahlara çıkmaya başladı. Ancak hurma fiyatları bu yıl cep yakıyor. Her bütçeye uygun hurma satışı yapılan Mısır Çarşısı'nda hurma fiyatı 200 ila 620 TL arasında değişiklik gösteriyor. Üstelik bu yıl taneyle hurma satışı da başladı. Jumbo hurmanın tanesi 15 TL'den satılıyor. İşte detaylar...

Haber 07-03-24 11:59

Ramazan ayının yaklaşmasıyla satışları arttı! Esnaftan vatandaşlara hurma uyarısı! Özellikle diyabet hastalarının dikkatine...

Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte hurma alışverişleri artmaya başladı. Esnaf, vatandaşı taze hurma alma konusunda uyarırken diyabet hastaları için de diyet hurma tavsiyesinde bulundu.

Haber 07-03-24 00:44

Yiyeceklerinizi daha uzun süre bozulmadan saklamanızı sağlayacak en iyi Zwilling vakumlu saklama kapları

Günümüzde yiyeceklerin bozulmasını engellemek, sürdürülebilir bir yaşam tarzı benimsemenin ve bütçenizi korumanın önemli bir parçası haline geldi. İsrafın azaltılması ve yiyeceklerin daha uzun süre taze kalması, hem çevresel etkileri azaltmak hem de daha sağlıklı bir yaşam sürmek için kritik bir adımı ifade ediyor. Biz de yiyeceklerinizi daha uzun süre bozulmadan saklamanızı sağlayan Zwilling'in vakumlu saklama kaplarından oluşan bir liste hazırladık. İşte detaylar!

Haber 06-03-24 17:24

Günde 3 tane yiyen bu dertten kurtuluyor! Fiyatıyla birlikte bu detaya da dikkat: Ramazan öncesi esnafın 'hurma' mesaisi...

Son günlerde hurmaya talep arttı ancak asıl patlamanın önümüzdeki günlerde yaşanması bekleniyor. Vatandaşlar "Hurma fiyatları ne kadar?" sorusunun yanıtını ararken tezgahlarda 180 TL'den başlayan hurma fiyatları çeşidine göre değişiyor. Hurmanın faydaları saymakla bitmezken diyabet hastaları içinse özel bir çeşit hurma önerisi yapıldı. Geçen yıldan kalma hurmalara dikkat! Tazesiyle beklemişinin ayırt edilmesi için nelere dikkat etmek gerektiği de açıklandı.

Finans 06-03-24 14:30

Deodoranttan nemlendirici kreme kişisel bakım kategorisinin çok satan ürünlerini sizin için seçtik

Günlük yaşamın koşuşturmacası içinde bazen kendimize vakit ayırmakta zorlansak da iyi bir kişisel bakım rutini, güvenimizi artırır ve kendimizi daha iyi hissetmemizi sağlar. Tabii doğru ürünleri seçmek ve düzenli bir bakım rutini oluşturmak da oldukça önemli. Deodoranttan nemlendirici kreme, kişisel bakım ürünlerindeki en popüler ve etkili seçenekleri sizler için bir araya getirdik. Haydi, kendinizi taze ve sağlıklı hissetmenizi sağlayacak sizin için seçtiğimiz 15 ürüne birlikte bakalım.

Haber 01-03-24 18:34

Çöp sanıp atıyorduk meğer şifa deposuymuş! Kahvesi yapılınca inanılmaz fayda sağlıyor... Diyabet tedavisine etkili

Günlük yaşamımızda sıklıkla tükettiğimiz hurmanın çekirdeklerini genelde çöpe atılıyor. Hurma çekirdeklerinin atılması yerine değerlendirilmesi, şaşırtıcı bir şekilde sağlık açısından büyük faydalar sağlıyor. Öğütülen hurma çekirdeklerinin kahvesi yapıldığında ortaya çıkan inanılmaz faydalar ve özellikle diyabet tedavisindeki etkisini duyan şaşırıyor.

Haber 01-03-24 15:18

Muzların uzun süre kararmadan durması için basit tüyoyu paylaştı! '10 gün boyunca taze kalacak'

Muz, lezzeti, doyuruculuğu ve sağlığa faydalarıyla evlerde sık sık tüketilen meyvelerden bir tanesi. Ancak çoğu zaman satın alınan muzlar kısa sürede kararak yenilmez bir hale geliyor. Bir gıda uzmanı ise muzların daha uzun süre dayanmasını sağlayacak basit bir tüyoyu paylaştı.

Kadin 26-02-24 10:23

İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli doğum kilolarından kurtuldu! 1 ayda tam 16 kilo verdi

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli çifti ikiz bebeklerini 22 Ocak'ta kucaklarına almıştı. Bebeklerinden bir tanesi doğum sonrası kalbinden operasyon geçiren çift geçtiğimiz günlerde rahat bir nefes alıp ikizleriyle evlerine döndü. Taze anne baba İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli 1 aylık bebeklerini ilk kez bırakıp baş başa dışarı çıktı. Şefkatli'nin fit hali dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 22-02-24 12:40

Hünnabın faydaları nelerdir? Hünnap neye iyi gelir, şeker hastalığına iyi gelir mi?

Doğada yetişen birçok farklı ağaç türü vardır. Hünnap da bu ağaç türlerinden biri olan, ziziphus jjuba ismiyle bilinen bir ağacın meyvesidir. Cehrigiller familyasına mensup olan hünnap meyvesinin yetiştiği ağaç oldukça dikenli bir yapıya sahiptir. Kırmızı hurma ya da Çin hurması adlarıyla da anılan bu meyvenin sağlık yönünden çok sayıda yararı vardır. Peki, hünnabın faydaları nelerdir, neye iyi gelir ve şeker hastalığına iyi gelir mi?

Haber 21-02-24 18:43

Bu içecek kış aylarının vazgeçilmezi oldu! Antibiyotiğe hayır, gripsavara evet İçinde yok yok

Kış aylarında taze meyvelerin bir araya geldiği ve halk arasında ‘gripsavar’ olarak adlandırılan atom içeceği kış aylarının vazgeçilmezi oldu.

Haber 17-02-24 10:58

Evdekiler parmaklarını yiyecek! Bu akşam ailenize yapabileceğiz karnıyarık tarifi

Ailecek sevilen karnıyarık tarifi, evde yapıldığında daha da özel! Taze patlıcanlar, nefis kıyma harcı ve domatesle buluşarak sofralarınıza neşe katacak. Pratik hazırlanışıyla zaman kazandırırken, ailenize unutulmaz bir ziyafet sunabilirsiniz. Hadi birlikte tarife bir göz atalım.

Yemek 12-02-24 14:44

Avrupa'da 4. sırada: Türkiye organik ürün ihracatında 1 milyar dolar sınırını aştı

Kuru, taze ve dondurulmuş meyveler ve pamuk başta olmak üzere 268 farklı üründe 1,6 milyon ton organik üretim gerçekleştiren Türkiye, bu ürünlerin ihracatından elde ettiği döviz gelirinde 1 milyar doları aştı. Hedef 2 milyar dolar...

Finans 11-02-24 10:36

Limon mu sirke mi? Ev yapımı turşu için bilmeniz gereken lezzet ipuçları

Limon mu, yoksa sirke mi? Ev yapımı turşu yaparken karar vermeniz gereken kritik bir soru olsa gerek. Limonun canlı ve taze aroması mı yoksa sirkenin keskin ve yoğun tadı mı? İşte tam da bu noktada her iki bileşenin turşu yapımındaki etkisine dair derinlemesine bir bilgi sunacağız. Hangisinin tercih edilmesi gerektiğine dair ipuçları ve ev yapımı turşularınızı mükemmelleştirmenin sırlarını derledik.

Yemek 09-02-24 09:07

İstanbul'daki adliye saldırısında '8 yıl' detayı! 'Savcı Kiraz' iddiası gündemde... Birden altyazı geçti, hanımla ayağa kalkamadık

Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesinin üzerinden 8 yıl geçti. Saldırının gerçekleştiği İstanbul Adalet Sarayı dün bir kez daha hainler tarafından hedef alındı! Teröristlerden Emrah Yayla'nın, Kiraz'ın katiliyle akraba olduğu iddiasına Bakan Tunç'tan yanıt gelmişti. Acısı hala taze olan baba Hakkı Kiraz, dünkü saldırıyı gördükleri ana ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı. Saldırıda yaşamını yitiren Dilfıraz Karataş ile ilgili de yeni bir detaya ulaşıldı.

Haber 07-02-24 10:25

Portakal suyunun faydaları nelerdir? Portakal suyu neye iyi gelir?

Portakal, birçok kişinin severek tükettiği hem mineral hem antioksidan hem de vitamin yönünden fazlasıyla zengin olan bir narenciye çeşididir. Bu meyve, birçok farklı şekilde tüketime sahip olan meyvelerden biridir. Tek başına taze ya da kuru olarak yenebilen bir meyve olduğu gibi suyu sıkılarak da içilebilmektedir. Portakalın kendisi kadar suyu da sağlık açısından oldukça faydalıdır. Peki, portakal suyunun faydaları nelerdir, neye iyi gelir?

Haber 06-02-24 19:17

İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli oğlu Sinan Emir’i paylaştı! 'Ayel’i bekliyoruz...'

Geçtiğimiz günlerde bebeklerini kucağına alan İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin ikizlerinden birinin kalbinde sorun olduğunu ve operasyon geçireceğinin haberi İbrahim Tatlıses vermişti. Taze anne Yasemin Şefkatli'den son olarak yeni kare geldi. Şefkatli ikizlerden minik Sinan Emir'i paylaştı.

Magazin 02-02-24 14:39

Fatih Karagümrük cephesinden Galatasaray'a Levent Mercan cevabı! ''Her zamanki gibi bizimle değil menajerinden istediler''

Fatih Karagümrük'ün başkanı Süleyman Hurma, Galatasaray'ın Levent Mercan transferi için kendilerinden izin almadan oyuncularıyla görüştüklerini söyledi.

Spor 01-02-24 14:57

Meyve suyu içen adam hayatını kaybetti! 'Yeni pandemi tehdidi' uyarısı! Beynin şişmesine neden oluyor! Kişilikleri değişti

Covid-19 pandemisinin ardından uzmanlar bir sonraki pandemi tehdidi konusunda uyardı. Bangladeş'te bir adam, çiğ meyve suyu içtikten sonra beyninin şişmesine neden olan Nipah virüsünden hayatını kaybetti. Bulaştığı kişilerin yüzde 75'ini öldüren virüse dair açıklama yapılırken ölen adamın enfekte yarasanın idrarı ya da tükürüğüyle kirlenmiş çiğ hurma suyunu içtiği belirtildi. Virüs bulaşan kişilerin yüzde 20'sinde de kişilik değişiklikleri gibi uzun vadeli nörolojik sorunlar olduğu aktarıldı.

Haber 31-01-24 12:37

Taze baba İdo Tatlıses imaj tazeledi! Son hali olay oldu

İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna'nın oğulları İdo Tatlıses geçtiğimiz günlerde baba olmanın heyecanını yaşadı. Yasemin Şefkatli ile İdo Tatlıses'in İbrahim Ayel ve Sinan Emir adını verdikleri ikizleri dünyaya geldi. Taze baba İdo Tatlıses bebeklerinin dünyaya gelmesinin ardından imaj tazeledi.

Magazin 30-01-24 15:53

İbrahim Tatlıses torunu için dua istemişti! Yasemin Şefkatli oğlu İbrahim Ayel'in son durumunu paylaştı

Geçtiğimiz günlerde bebeklerini kucağına alan İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin ikizlerinden birinin kalbinde sorun olduğunu ve operasyon geçireceğinin haberi İbrahim Tatlıses vermişti. Taze anne Yasemin Şefkatli minik İbrahim Ayel'in sağlık durumunu açıkladı.

Magazin 27-01-24 07:39

Portakallı kurabiye tarifi: Portakallı kurabiye nasıl yapılır?

Ev partilerinin, özel gün etkinliklerinin, çay davetlerinin gözde ikramlıklarından biri de hem tatlısı hem tuzlusu yapılabilen kurabiyelerdir. Özellikle mevsiminde en taze şekilde temin edilebilen meyveler ile yapılan kurabiyeler, keyifli sohbetlerin vazgeçilmez eşlikçileri olur. Kendi mevsiminin en faydalı meyvelerinden portakal ile yapılan kurabiyeler soğuk kış günlerinin en sevilen lezzetlerinden biridir.

Yemek 24-01-24 20:49

Portakallı pırasa tarifi: Portakallı pırasa nasıl yapılır?

Kış mevsiminin değerli sebzelerinden pırasa, çorbasıyla, yemeğiyle ya da salatasıyla insan sağlığına son derece faydalı bir sebzedir. Aynı mevsimin gözde meyvelerinden portakal da kış boyu insan vücudunun ihtiyaç duyabileceği birçok vitamini içeren bir meyvedir. Mevsiminde taze olarak temin edilebilen bu besinlerle portakallı pırasa yapmak isterseniz tarifini aşağıda bulabilirsiniz.

Yemek 24-01-24 20:39

Mandalinalı kek tarifi: Mandalinalı kek nasıl yapılır?

Çay saatlerinin, ev partilerinin ve davetlerin en çok tercih edilen lezzetlerinden biri de kektir. Meyvelerden ya da çeşitli malzemeler ile yapılabilen kek türleri, çayın ya da kahve sohbetlerinin yanında vazgeçilmez bir eşlikçi olarak kabul edilir. Siz de kokusu tüm evi saracak lezzetli bir kek yapmak istiyorsanız taze mandalinalardan yapacağınız kek ile dikkatleri üzerinize çekerek övgüler alabilirsiniz.

Yemek 24-01-24 20:00

Mandalinalı pasta tarifi: Mandalinalı pasta nasıl yapılır?

Yaş pasta, dünya genelinde tüm mutfaklarda yer alan, tüketilen ve yapılan bir lezzettir. Farklı ülkelerde, farklı özel günlere göre, mevsim meyveleri ya da farklı bölgeye has malzemeler kullanılarak yapılabilmektedir. Eğer daha çok doğum günleri ile özdeşleşmiş olsa da yılın her günü herhangi bir sebeple yapılabilecek olan yaş pastalar yapmak istiyorsanız en taze mandalinaların temin edilebildiği soğuk kış günlerinde mandalinalı pasta tarifini deneyebilirsiniz.

Yemek 24-01-24 18:58

1 asırdır aynı yöntemle Bilecik'in köylerinde yapıp tüketiyorlar! Yurt dışına bile satılıyor... Beğenmedikleri üründen mucize çıkıyor: Kabızlık, kansızlık, enfeksiyon son buluyor

Bilecik’in Başköy, Küplü ve Bekdemir köylüleri, yaklaşık bir asırdır atalarından bugüne kadar gelen aynı yöntemle hurma pekmezi yapmaya devam ediyor. Hurma pekmezinin kabızlık, kansızlık, dikkat dağınıklığı ve enfeksiyon gibi problemlere iyi geldiği biliniyor. İşte hurma pekmezinin faydaları...

Kadin 17-01-24 13:15

Sağlıklı yaşama adım atmak isteyenlerin ihtiyaç duyduğu detoks matara modelleri

Modern yaşamın hızlı tempolu temposunda sağlıklı yaşamı sürdürmek her zamankinden daha önemli hale geliyor. Bu bağlamda, taze sebze ve meyvelerin su içerisinde bekletilmesiyle yapılan detoks sularını pratik bir şekilde hazırlamayı sağlayan detoks mataraları vücudu arındırma, enerji artışı ve genel sağlığın desteklenmesi açısından harika bir çözüm sunuyor. Biz de bu seçkimizde sizler için her zevke hitap eden sağlık deposu 10 detoks matarasını derledik. Hadi, birlikte göz atalım.

Yemek 15-01-24 17:27

Dışarıdan meyveli yoğurt almayı bıraktırıyor! Nefis el yapımı çilekli yoğurt tarifi

Hazır satılan meyveli yoğurt alışkanlığından vazgeçmek için sağlıklı bir alternatif arayışında mısınız? El yapımı çilekli yoğurt tam aradığınız tarif olabilir. Dışarıdan alınan meyveli yoğurtların içerdiği şeker ve katkı maddelerinden kaçınmak, aynı zamanda taze meyve lezzetini yoğurdunuzla bir araya getirmek istiyorsanız el yapımı çilekli yoğurt tarifini denemelisiniz.

Yemek 12-01-24 15:27

Güldür Güldür'ün Mesut'u Uğur Bilgin eşiyle Bali'de... Eşiniz ne güzel

Güldür Güldür Show'da canlandırdığı "Mesut" karakteriyle tanınan oyuncu Uğur Bilgin, ağustos ayında İrem Uslu ile hayatını birleştirmişti. Taze evliler Bali tatiline çıktı. Lüks tatilden yaptıkları paylaşımlarla çift beğeni topladı.

Magazin 10-01-24 14:22

Bu hatadan kaçının: Asla buzdolabına koymamanız gereken 12 yiyecek!

Gıda saklama konusunda buzdolabının sağladığı pratiklik, bazı besinler için doğru bir seçenek değil. Bozdolabı pek çok gıdayı taze tutmak için kullanılır ancak her besin için buzdolabı uygun değildir. Bazı yiyecekler, soğuk ortamlarda hızla bozulabilir veya tadını kaybedebilir. Bu besinler, doğru koşullarda saklandığında daha uzun süre dayanabilir ve tazeliğini koruyabilir. İşte asla buzdolabına koymamanız gereken 12 yiyecek...

Kadin 10-01-24 10:31

Faydası inanılmaz! Hurmanın üstüne limon damlatıp yerseniz…

Ramazan ayında çokça tüketilen hurmanın faydaları saymakla bitmiyor. İçeriğinde yüksek vitamin, mineral, lif ve antioksidanları barındıran hurma ile c vitamini deposu limonun bir araya gelmesiyle yapılan bu tarif sağlığa inanılmaz fayda sağlıyor.

Haber 08-01-24 15:07

Baba ve kızı bıçaklanarak öldürülmüştü! Kan donduran vahşetin görüntüleri ortaya çıktı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde 2021 yılında Ahmet Avcı (52) ve kızı Ebru Avcı (25), aynı apartmanda oturan komşuları Hakan Yiğit (38) ve annesi Tülay Yiğit (58) tarafından defalarca kez bıçaklanarak öldürüldü. Kan donduran olayın dava dosyasına giren güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Babası ve kız kardeşi öldürülen Ümit Avcı (30), "Bundan yaklaşık 30 ay önce kız kardeşim ve babam hunharca katledildi. Acımız hala taze, mahkeme bitmediği sürece acımız taze kalacak" dedi. İşte detaylar...

Haber 05-01-24 12:45

İbrahim Saraçoğlu'ndan mucize yöntem! Kuru öksürüğü anında kesiyor

İbrahim Saraçoğlu öksürüğü şıp diye kesen mucizevi yöntemi açıkladı. “Tere, bunu unutmayın. 6, 7 yaprak sapları ile beraber taze tere tüketeceksiniz. O balgamı söküyor. Bunu çocuklar da kullanabilirler.” ifadesini kullanan uzman isim, hatmi çiçeği ve yulaf samanının da kuru öksürüğe ve bronşite iyi geldiğini belirtti.

Haber 25-12-23 13:04

Dayanıklılık, işlevsellik, tasarım bir arada! Stanley Yemek Kutusu'nda indirim zamanı

Açık hava aktivitelerinizde en yakın arkadaşınız olacak Stanley Classic Yemek Kutusu, Amazon'un Prime üyelerine özel başlattığı Yılın Son Fırsatları kampanyası kapsamında indirime girdi! Yiyeceklerinizi taze ve kendi ısısında tutmanızı sağlayan ürüne cazip fiyatla sahip olmak isterseniz, haydi detaylara geçelim.

Haber 11-12-23 16:04