Kot Elbise Haberleri

Mezuniyet makyajı nasıl yapılır? Evde mezuniyet makyajı yapımı

Mezuniyet günü, hayatta yeni bir dönemin başlangıcını simgeler. Bu özel günde, şık ve mutlu olmak en doğal istektir. Mezuniyet gününde, elbise seçimlerini iyi bir saç modeli ve profesyonel bir makyajla tamamlamak önemlidir. Peki, mezuniyet makyajı nasıl yapılır?

Kadin 2024-05-28 21:34:17

Yaz modasına yön veren en trend şort modelleri

Yaz modasında bu sezonun en trend şort modelleri, hem rahatlık hem de şıklık sunan çeşitli stillerle karşımıza çıkıyor. Beli ince bacakları daha uzun gösteren yüksek bel şortlar popülerliğini korurken hemen hemen her tür üstle kolayca kombinlenebilen kot şortlar da tercih edilmeye devam ediyor. Sıcak havalarda ferah bir seçenek sunan keten ve pamuklu kumaşlardan yapılan şortlar da revaçta. Bunun için sizlere yaz mevsiminin en trend şortlarından oluşan bir liste hazırladık. Hadi, içeriğe geçelim!

Haber 2024-05-27 16:44:46

Acun Ilıcalı, Ali Koç'un yeni yönetim listesine girdi! Toplantıya katılan Ilıcalı'nın kombini sosyal medyada olay oldu!

Fenerbahçe'de seçim heyecanı yaşanıyor... Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'de başkanlığa yeniden aday olan Başkanı Ali Koç'un yeni yönetim listesine girdi. Ilıcalı, kongre üyeleriyle düzenlenen toplantıya takım elbise ile katıldı. Ilıcalı'nın takım elbiseli görüntüsü ile ilgili sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 2024-05-24 11:44:40

Düğün sezonu açıldı! özel davetlerde giyebileceğiniz payetli elbise modelleri

Özel davetlerde fark yaratmak isteyenler için payetli elbiseler mükemmel bir seçenek. Sade bir saç ve makyajla bile mükemmel uyum sağlayan payetli elbiseler, abartıya kaçmadan göz alıcı bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. O zaman düğün sezonu açıldığına göre özel davetlerdeki şıklık yarışına katılmak isteyenleri buraya alalım! Sizler için birbirinde şık birbirinden rahat farklı kesim ve tasarımlardaki payetli elbise modellerini bir araya getirdik. Devamı için sizi içeriğe alalım.

Kadin 2024-05-22 20:40:54

Diğer Haber Etiketleri

dudak Göz mezuniyet makyaj şort kadın şort trend Acun Ilıcalı ele güzellik sırt topuk vf elbise elbise modelleri erçel film festivali karakteri Oyuncu sosyal medya ünlü oyuncu Hande Erçel Gaziantep Kurban Bayramı toplum gönüllüleri vakfı yardımlaşma Kocaeli dekolte Serenay Sarıkaya Hadise yapay zeka İstanbul moda pantolon Milano aras bulut Buse Meral Aras Bulut İynemli sevgilisi ünlü şarkıcı İrem Derici kot ceket kot ceket erkek erkek kot ceket mavi kot ceket levis levis mont ayak eo jarse kumaş viskon yazlık elbise yazlık elbise modelleri yazlık uzun elbise modelleri ucuz yazlık elbiseler Apollonia Llewellyn siyah doğum günü kırmızı elbise modelleri şık elbiseler aktan turu Mustafa Üstündağ Mine Tugay Koton calvin klein jack jones only siyah kot ceket polyester viskoz tommy hılfıger united colors of benetton ipekyol adidas ayakkabı defacto twist Altın Model Iskra Lawrence antalya yangın fenomen tiktok cinayet Ordu istedi Merve Boluğur Selülit selülit tedavisi selülite iyi gelen şeyler selülit nedir kazak çamaşır deterjanı kot pantolon emily kadınları Emily Ratajkowski emlak Hazar Ergüçlü erden fenerbahçe iyet maçı maçın sezon İsmail Kartal kıyafet toplantı kamera yaşında Bella Thorne magazin Gillian Anderson anne Zehra Güneş Tuğba Ekinci Çağatay Ulusoy gecesi Ece Sükan Defne Samyeli Manken Derin Talu Deren Talu tuna Nesrin Cavadzade mu tunç Büşra Develi ofis şıklığı kadın kaban kadın ceket kadın blazer ceket kadın gömlek kalem etek fular kadın takım elbise alara davet elbisesi payetli elbise abiye elbise saten elbise yılbaşı gecesi

Hande Erçel'in Cannes tarzı dillere düştü! Ünlü oyuncu kendini tutamadı

Son dönemde Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündemde olan Hande Erçel sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Erçel, bu yıl 77.'si düzenlenen Cannes Film Festivali'ne onur konuğu olarak katıldı. Festivalde kırmızı bir elbise ile boy gösteren Erçel'in tarzı sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 17-05-24 08:03

Üniversiteliler, depremzede öğrencilere bayramlık için tezgaha geçti

Gaziantep'te Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) üyeleri ve Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) öğrencileri, bağışçılardan aldıkları elbise ve eşyaları üniversite yerleşkesinde açtıkları stantta "pazarcı" gibi satarak elde ettikleri gelirle depremzede öğrencilere "bayramlık" almak için çaba gösteriyor.

Yurthaber 14-05-24 10:20

Yer: Kocaeli! Yakayı ele verdi, elbise dolabından böyle çıktı

Kocaeli'de düzensiz göçmenlere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 21 şüpheli ve 23 düzensiz göçmen yakalandı. Polis ekiplerince ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda şahıslardan bazılarının elbise dolabına, bazılarının otomobilin bagajına saklandığı görüldü.

Haber 13-05-24 20:46

Serenay Sarıkaya gala tarzıyla sosyal medyanın diline düştü! Bedeli ise dudak uçuklattı

Son dönemde özel hayatı ile adından sıkça söz ettiren Serenay Sarıkaya bu defa Netflix'te yayınlanacak olan Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin galasında boy gösterdi. Geceye kırmızı bir elbise ile katılan Sarıkaya'nın tarzı sosyal medyayı ikiye böldü. Ünlü ismin kombini için harcadığı para ise dudak uçuklattı.

Magazin 08-05-24 08:19

Hadise'nin cesur dans performansı sosyal medyayı salladı! Garip bir dans

Hadise son dönemlerde cesur sahne tarzları ve danslarıyla çok konuşuluyor. Ünlü şarkıcının kot şortu ve uzun çizmeleriyle yaptığı dans yine çok konuşuldu. Hadise'nin dansı sosyal medyayı salladı.

Magazin 06-05-24 15:21

Yapay zeka fenomeni Milla Sofia gerçeği aratmadı! Ayırt etmekte zorlandılar... Bu nasıl fizik?

Yapay zeka tarafından oluşturulan bir karakter olmasına rağmen sosyal medyada hızla takipçi sayısını arttırmayı başaran Milla Sofia gerçeği aratmayan pozlarından dolayı viral olmaya devam ediyor. Fenomen ismin son olarak beyaz bir bluz ve kot etekle poz verdiği anları paylaşıldı. Sosyal medya kullanıcıları Sofia'nın kusursuz fiziğini övmelere doyamadı.

Trend 02-05-24 10:16

Türkiye'nin farklı illerinde ortaya çıktılar! Herkes bu cisimleri merak ediyor: Şimdi de İstanbul'da görüldü

Türkiye'nin farklı illerinde görülen cisimler sosyal medyanın gündeminde... Hatay'da tanımlanamayan cisimleri görüntüleyen bir vatandaş, “Havaya baktığım zaman 3 cisim gördüm. Sanki takım elbise giymişlerdi ve havada asılı duruyorlardı" dedi. Birçok ilde görülen cisimler son olarak İstanbul'da da görüntülendi.

Haber 01-05-24 22:31

Bu nasıl moda? İdrar lekeli pantolon satışa çıktıktan kısa bir süre sonra tükendi... Fiyatı şaşkına çevirdi

Milano Moda Haftası'nda Jordanluca isimli bir markanın satışa sunduğu kot pantolon eleştiri oklarının hedefi haline geldi. 25 bin liraya satılan kot pantolonun üzerindeki idrar lekeleri büyük tepki çekti. Pantolonun satışa çıktıktan kısa bir süre sonra tüm bedenlerinin tükenmesi ise şaşkına çevirdi.

Trend 28-04-24 15:28

Adı Aras Bulut İynemli ile anılıyordu... Cadı'nın yıldızı Buse Meral tarzıyla galaya damga vurdu

Son dönemde adı Aras Bulut İynemli ile anılan güzel oyuncu Buse Meral, Erman Bostan’ın senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini üstlendiği Furkan Andıç ile başrolünü paylaştığı 'Cadı' filminin galasına tarzıyla damga vurdu. Transparan mini bir elbise giyen Meral, güzelliğiyle takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 25-04-24 14:48

İrem Derici'nin iddialı sahne tarzı sosyal medyayı salladı! Sevgilisinin çektiği pozlara yorum yağdı: Hadise sandım

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı İrem Derici bu kez sahne tarzıyla adından söz ettirdi. İddialı bir elbise tercih eden Derici'nin pozlarına beğeni ve yorum yağdı. Ünlü şarkıcı Hadise'ye benzetildi.

Magazin 14-04-24 09:42

Levi's Trucker serisinin en beğenilen kot ceketi indirime girdi

Levi's markasının ikonik Trucker serisinin en beğenilen parçalarından biri olan The Trucker Kot Ceket, Günün Fırsatları kapsamında indirime girdi. Zamansız şıklığı ve kalitesiyle öne çıkan, yaz aylarında gardırobunuzun vazgeçilmez parçaları arasında yer alacak bu kot cekete bir şans vermeye ne dersiniz?

Haber 03-04-24 14:17

Yaz boyunca üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz 400 TL altı elbise modelleri

Yaz aylarında hem hareket özgürlüğü hem de tarz arayanlar için yazlık elbiselerden oluşan harika bir liste hazırladık. Konfor ve şıklığı bir arada sunan bu elbiselerle açık havada geçireceğiniz her anınızda rahatlık sizinle! Ferah renklere ve şık tasarıma sahip olan elbiseler, kombinlerinizi canlandırırken rahatlığı da beraberinde getiriyor. Hadi, yaz boyunca üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz 400 TL altı harika elbise modelleriyle dolu içeriğimize birlikte göz atalım!

Kadin 02-04-24 21:38

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn erkek kardeşinin düğününde tercih ettiği kıyafetle eleştirildi! Tam bir rol çalan görümce

Sosyal medyada 'Barbi' lakabını kullanarak yarım milyonu aşkın takipçiye ulaşan fenomen isim Apollonia Llewellyn erkek kardeşinin düğününde tercih ettiği kıyafetiyle gündem yaratmayı başardı. Açık pembe uzun bir elbise tercih eden fenomen ismin elbisesi yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 26-03-24 11:01

Arkadaşının doğum günü için seçtiği elbise sosyal medyayı ikiye böldü

Bir kadın, arkadaşının doğum günü yemeği için seçtiği elbiseyle dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medyayı ikiye bölen o paylaşıma yorum yağdı.

Kadin 25-03-24 10:34

EYYO elbise modellerinde zarafeti ve şıklığı yansıtıyor

Kadınların büyük bir çoğunluğu gerek gündelik hayatında gerekse özel günlerde elbise giymeyi tercih ediyor. Çünkü elbiseler, çok daha zarif ve etkileyici bir görünüm sunuyor. Farklı zamanlarda, farklı tarzlara hitap eden elbiseler kadınların gönüllerini çelmeyi başarıyor.

Kadin 20-03-24 14:09

İtirafı gündem oldu! Mustafa Üstündağ sanayideki tamircinin kıyafetini takım elbise karşılığında aldı: Dükkan dükkan erkek seyrediyordum

Oyuncu Mustafa Üstündağ “Orhan Usta” rolüne hayat verdiği Emanet filminin kostümlerini sanayi mahallesinden aldığını açıkladı. Üstündağ, "Sultandağı’nda sanayiye gittim. Filmde oradan aldığım kıyafetlerle oynadım" dedi.

Magazin 20-03-24 10:23

Mine Tugay'ın giydiği fırfır detaylı elbise çok beğenildi! Sosyal medyada yorum yağdı: İlaç gibi geldi...

Geçtiğimiz aylarda estetikli haliyle eleştirilerin odak noktası olan Mine Tugay, aynı zamanda güzelliği ve fit vücuduyla dikkat çekiyor. Oyuncu bu kez Instagram hesabından fırfır detaylı mavi elbisesiyle verdiği pozları paylaştı. Oyuncunun paylaşımı kısa süre içerisinde gündem olmayı başardı.

Magazin 16-03-24 17:25

Kot ceketlerin gardıropları süslediği o vakit geldi! Sezonun en trend kot ceket modellerini seçtik

Havaların değişmeye başladığı bu günlerde, stilinizi güncel tutmanın en şık yollarından biri de kot ceketleri kombinlerinizde kullanmaktan geçiyor. Biz de sezonun en trend kot ceket modellerini sizin için seçtik ve gardırobunuza renk katacak önerilerle dolu bir seçki hazırladık. Kombinlerinize tarz katacak kot ceketlere, gelin birlikte bakalım!

Haber 15-03-24 22:01

Renklenmenin, yenilenmenin zamanı geldi! Gardırobunuzda çiçekler açtıracak kıyafet önerileri

Gardırobunuzu bahara hazırlamanın şimdilerde tam zamanı! Çiçeklerin ve neşenin hakim olduğu bu mevsimde, stilinizi canlandıracak ve ruhunuzu besleyecek parçalarla dolu olan bir seçki hazırladık. Gelin kot ceketlerden elbiselere, eteklerden bluzlara mevsim geçişlerinin ve bahar ayının enerjisini yansıtan parçalarla dolu listemize birlikte göz atalım.

Kadin 14-03-24 00:01

Sandviç arası altın! Vergi ödemek istemeyen bu yolu denedi... Türklerin altınları Almanya'ya kaldı

Türkiye’den Almanya’ya giden yolcuların usulsüz şekilde ülkeye sokmaya çalıştıkları altın takılar Alman hükümetinin radarına takıldı. 430 euro sınırının çok üstüne çıkan yolcuların vergiye ve cezaya takılmamak için bulduğu yöntemler ise şaşkınlık verdi. Türklerin altınları sandviç, iç çamaşırı, elbise içinde, boyunlarda ve kollarda altın getirdiği ortaya çıktı. Bu şekilde her yıl ortalama 100 milyon euroluk altın ve değerli takının cezaya takıldığı belirtiliyor.

Finans 09-03-24 09:34

Kıvrımlı model Iskra Lawrence her yerden dekolte verdi! Bedeniyle barışık olduğunu her zaman söylüyordu...

Moda dünyasına kendini kabul ettirmiş bir isim olan Iskra Lawrence son paylaşımıyla gündem oldu. Pembe dekolteli bir elbise giyen Model, pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 28-02-24 16:30

Nostalji tramvay hattı çalışmaları hızla ilerliyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, engelli vatandaşların Cumhuriyet Meydanı’nı daha rahat kullanabilmesi için nostalji tramvay hattındaki kot farkını giderdi.

Yurthaber 26-02-24 12:20

Ölümden kaçmak için dolaba sığınmış ama... 21 yaşındaki Güldeniz'in acı sonu!

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 4 katlı apartmanın 3’üncü katında yangın çıktı. Yangında, dairede misafir olarak bulunduğu belirtilen 21 yaşındaki Güldeniz Aşcı yaşamını yitirdi. Korkunç olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Aşçı’nın yangında evde yalnız olduğu öğrenilirken, genç kızın yangın sırasında elbise dolabının içine girdiği ve orada öldüğü anlaşıldı.

Haber 26-02-24 07:23

Sosyal medya fenomeni Julia Sandoval'ın tarzı olay oldu! Büstiyer seçimi çok konuşuldu... Sadece 1 karış

Sosyal medyanın sevilen isimlerinden Julia Sandoval ayna karşında verdiği pozlarla kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Kot büstiyeri ve kot eteğiyle ayna karşısında dizlerinin üzerine çökerek poz veren Julia Sandoval'ın paylaşımı beğeni topladı.

Trend 24-02-24 11:04

Keser sapı ile döverek katletti, vahşetin nedeni TikTok çıktı! 'Göğüs dekolteli yayın yaptığını görünce...'

Ordu'da Mükerrem Başarmak (49), eski eşi Ayşe Çetin'i (48) keser sapı ile döverek öldürdü. Başarmak hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. Kan donduran cinayetin nedeni ise TikTok çıktı. Başarmak ifadesinde, "Eşime, neden her akşam TikTok isimli uygulamaya girdiğini ve göğüs dekolteli elbise ile yayın yaptığını sordum. O da bana bağırarak kendisine karışamayacağımı söyledi. Bunun üzerine sinirlendim. Keser sapı ile 10-15 dakika vurdum" ifadelerini kullandı.

Haber 23-02-24 11:30

Geyşa olmayı seviyorum demişti! Merve Boluğur'dan 'Kara melek' paylaşımı

Yaptığı açıklamalar ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Merve Boluğur son paylaşımıyla da çok konuşuldu. Siyah mini bir elbise giyen oyuncu çektiği pozlarını Instagram hesabından paylaştı.

Magazin 20-02-24 17:59

İlk buluşmada erkeklere eve aldıracak elbise diyerek paylaştı! Dekoltesi gündem yarattı... 'Buna elbise deniliyor mu?'

Instagram'da 'İlaydaiilyy' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadının kombin videosu kısa sürede kullanıcılar arasında popüler oldu. Genç kadın siyah bir elbise ve çizmeden oluşan kombinine, 'İlk buluşmada habibiye ev aldıracak o elbise' notunu ekleyince gündem oldu.

Trend 14-02-24 07:46

Gardırobunuzu elden geçirmeniz gerekecek! Yanlış kıyafetler selüliti arttırıyor... O yöntem geçirmek yerine daha da kötüleştiriyor

Selülitten nasıl kurtulunur? Selülit nasıl gider? Pek çok kadın bacaklarındaki bu portakal kabuğu görünümünden şikayetçi. Ancak kadınlar arasında selüliti azaltma yolları olarak konuşulan bazı yöntemler, selüliti iyileştirmek yerine daha da kötüleştirebiliyor. Uzmanlara göre bunlardan bir tanesi de dar kot pantolonlar. Uzmanların verdiği o önemli bilgiler sonrasında gardırobunuzu elden geçirmeniz gerekebilir.

Kadin 05-02-24 10:40

'Kıyafetlerimi yılda bir kez yıkarım' Kotlarını dondurucuya koyuyor! 'Gerçekten kokmuyor' Herkes şaşırtıcı yöntemini konuşuyor

Kirli çamaşırların yıkanması pek çok kişi için oldukça zahmetli bir iş. Ancak hijyenin önemi düşünüldüğünde herkes buna belirli zaman ayırmaktan geri durmuyor. İngiltere'de yaşayan çevreci bir kadın ise su tasarrufu sağlamak ve kaynakları korumak için yaptığı ilginç uygulamayı paylaşmasıyla sosyal medyada gündem yarattı. Kazaklarını yılda sadece bir defa yıkadığını, kot pantolonlarını da temizlemek için dondurucuya koyduğunu söyleyen kadının paylaştığı videoya yorum yağdı.

Kadin 01-02-24 15:30

Sosyal medyada fenomeni Ivana Knöll, ayna karşısında dans ederek şov yaptı! Fenomen ismin figürleri gündem oldu

Sosyal medyada 3 milyonu aşkın takipçisi bulunan fenomen isim Ivana Knöll son olarak hayranlarının karşısına dans ettiği anlarla çıktı. Ayna karşısında kot şortu ve göbeğini açıkta bırakan bluzuyla çıkan Knöll'ün kıvrak dans figürlerini sergilediği anlar sosyal medyada beğeni topladı.

Trend 26-01-24 11:16

Ne paylaşsa beğeni yağıyor! Yalı Çapkını'nın esmer güzeli Buçe Buse Kahraman pencere detaylı tarzı

Yalı Çapkını'nda hayat verdiği 'Pelin' karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Buçe Buse Kahraman siyah tarzıyla sosyal medyada gündem oldu. Uzun siyah ve dekolteli bir elbise giyen oyuncu çektiği pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşıma beğeni ve yorum geldi.

Magazin 24-01-24 15:38

Dünyanın en seksi kadını seçilmişti! Emrata baştan aşağı tülden elbisesiyle poz verdi! Frikik vermeyi gülle engelledi

2014 ve 2015 yılları arasında Maxim dergisi tarafından dünyanın en seksi 100 kadınından biri seçilen Emily Ratajkowski sosyal medyadaki iddialı ve cesur paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim bu defa son pozlarıyla olay oldu. Baştan aşağı tülden bir elbise giyen Emrata frikik vermeyi gülle engelledi.

Magazin 23-01-24 15:05

Elbise dövme derken bu da oldu! ‘Dilber'e ev alacağım için satıyorum…’ Sosyal medyadan sonra sıra ilan sitelerinde

Tek bir fragmanla günlerdir odak noktası olan Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı 'İnci Taneleri' dizisindeki Dilber karakteri için bu kez de ilan sitelerinde akım başlattılar. Evini, arabasını, arsasını satmak isteyenler “Dilber’e ev almak için satıyorum” diyerek ilana çıktılar.

Finans 23-01-24 09:28

Pavyon dansı gündem olmuştu... Dilber'in elbisesi yok sattı! Dilber elbisesinin fiyatı ne kadar?

Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı ve başrolde oynadığı "İnci Taneleri" dizisinin ikinci tanıtımı sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Dizide pavyonda çalışan Dilber karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü'nün dansı olay olmuştu. 25 Ocak Perşembe günü Kanal D'de ilk bölümü yayınlanacak olan 'İnci Taneleri' dizisinde pavyon dansçısı 'Dilber'i canlandıran Hazar Ergüçlü'nün giydiği elbise yok sattı. 589 TL'den satışa çıkarılan elbise için Türkiye'nin her bölgesinden talep geldi.

Magazin 20-01-24 14:59

İsmail Kartal'ın giydiği kıyafet gündem oldu!

Fenerbahçe'de rüya gibi bir sezon geçiren İsmail Kartal, Trabzonspor karşısında alınan mağlubiyetin ardından saha kenarında giydiği takım elbisesini çıkartmıştı. Kartal'ın totem yaptığı ve bu sebeple artık takım elbise giymediği ortaya çıktı.

Spor 19-01-24 08:41

Kamerasının kapalı olduğunu zannetti! Kot pantolonunun fermuarını açarak düzeltme yapmak istedi... İnsanların surat ifadeleri anında değişti

TikTok'ta 'michellesays' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Michelle isimli bir kadın internet üzerinden gerçekleştirilen bir toplantıda yuaptığı tuhaf hareketi anlatarak kısa süerede viral oldu. 179 binden fazla izlenmeye ulaşan görüntülerde Michelle, "Hayatımın en utanç verici anını yaşamış olabilirim ya da yaşamamış olabilirim ama asla bilemeyeceğim" dedi.

Trend 13-01-24 07:51

File elbise giyip sütyensiz hallerini paylaştı! Hiç giymeseydin dedirtti

"Shake It Up" dizisiyle şöhreti yakalayan 24 yaşındaki Bella Thorne sosyal medyanın en çok konuşulan ünlüleri arasında yer alıyor. Ünlü isim file elbise giyip sütyensiz poz verdiği bir videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 10-01-24 08:41

Gillian Anderson Altın Küre'de öyle bir elbise giydi ki... Dikkatli gözler hemen fark etti

Altın Küre'nin yankıları dünya magazin gündeminde sürüyor. The Crown ile büyük beğeni toplayan oyuncu Gillian Anderson geceye kadın anatomisi motifleriyle kaplı zarif bir elbiseyle geldi. Başarılı oyuncu tabii ki gündemde yerini aldı. Bakın bu elbiseyi seçmesinin nedeni neymiş...

Magazin 09-01-24 14:53

Zehra Güneş arkadaşı Beliz Başkır ile yeni yıl pozlarını paylaştı! Elbise yakıyor

VakıfBank'ın ve Filenin Sultanları'nın yıldız orta oyuncusu Zehra Güneş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla büyük beğeni topluyor. "En güzel voleybolcu" yorumlarına yağan Güneş bu sefer arkadaşı Beliz Başkır ile pozlarını paylaşınca olay oldu.

Magazin 03-01-24 14:54

Tuğba Ekinci kasığına kadar yırtmacıyla olay oldu! Yeni yıl notu dikkat çekti

Şarkıları, sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Tuğba Ekinci bu defa yeni yıl pozuyla sosyal medyayı salladı. Kırmızı derin yırtmaçlı bir elbise giyen Ekinci yeni yıl notuyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Magazin 29-12-23 17:38

Ece Sükan derin göğüs dekoltesiyle büyüledi! Transparan tarzı olay oldu

Son olarak başrollerini Çağatay Ulusoy, Salih Bademci ve Şifanur Gül'ün paylaştığı Netflix'in sevilen dizisi Terzi'de 'Suzi' karakterine hayat veren ünlü isim Ece Sükan önceki akşam düzenlenen GQ Türkiye 2023 'Men of The Year' gecesinde tarzıyla dikkat çekti. Kırmızı transparan bir elbise diyen Sükan derin göğüs dekoltesiyle adeta büyüledi.

Magazin 20-12-23 17:19

Defne Samyeli ve kızları Derin ile Deren'den transparan şıklığı! Ödül törenine damga vurdular

Eski manken ve sunucu Defne Samyeli, kızları Derin ve Deren ile GQ Dergisi'nin ödül törenine katıldı. Geceye şıklığı ile damga vuran anne ve kızları siyah transparan elbise tercih etti. Samyeli ve kızlarının ödül töreni pozu sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 19-12-23 19:07

Transparan giyen Nesrin Cavadzade iddialı pozlarıyla mest etti! Bir bakan bir daha baktı

Şimdilerde Hilal Altınbilek, Onur Tuna ve Sumru Yavrucuk ile başrollerini paylaştığı Şahane Hayatım dizisinde 'Melisa' karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade dün gece GQ 2023 "Men of The Year" Ödül Töreni'ne katıldı. Transparan bir elbise tercih eden ünlü oyuncu iddialı pozlarıyla adeta mest etti.

Magazin 19-12-23 15:43

Akıncı'nın güzeller güzeli Nergis'i Büşra Develi süper minisiyle nefes kesti! 'Sade ama şık'

Son olarak başrolünü Şükrü Özyıldız ile paylaştığı Akıncı dizisinde 'Nergis' karakterine hayat veren güzel oyuncu Büşra Develi dün akşam düzenlenen özel bir davete katıldı. Süper mini bir elbise giyen Develi'nin sade ama şık tarzı çok beğenildi.

Magazin 17-12-23 14:37

Özgüveniniz görünüşünüze yansısın! İş görüşmesinde ne giyilir? İşte iş görüşmesi kombinleri

İş görüşmelerinde iz bırakmanın en şık yolu giydiğiniz kıyafetlerden geçiyor. Hem tarzınızı hem de profesyonelliğinizi bir araya getiren parçalarla iş görüşmelerinizde sadece yetenekleriniz ile değil stilinizle de ön plana çıkabilirsiniz. Giydiğinizde iş görüşmesinde sizi akılda kalıcı kılacak farklı tarz ve modeldeki ceket, kaban, gömlek, takım elbise ve aksesuarları derledik. Gelin mülakatlarda 1-0 önde olmanızı sağlayacak 10 muhteşem kıyafete birlikte göz atalım.

Haber 15-12-23 16:10