En Etkili Boy Uzatma Egzersizleri Haberleri

Cildinize iyi gelecek en iyi C vitamini serumu önerileri ve kullanıcı yorumları

Antioksidan özellikleriyle bilinen C vitamininin öne çıkan özellikleri arasında; yaşlanma belirtilerini azaltması, lekeleri ve matlığı yok etmesi ve cildinizi gençleştirmesi yer alıyor. Ancak birçok seçenek arasından cildinize doğru olan serumu seçmek düşündüğünüz kadar da kolay olmayabilir. Bu nedenle en etkili olan C vitamini serumlarını ve kullanıcıların deneyimlerini derledik. Cilt bakım rutininize C vitamini eklemeyi düşünüyorsanız, öncesinde içeriğimize bir göz atmanızı öneririz.

Kadin 2024-04-17 13:08:24

Pürüzsüz bir cilt için en iyi yatırım! İşte 2000 TL altı epilasyon cihazları

Pürüzsüz bir cilt hayal değil! Uygun fiyatlı ve konforlu epilasyon cihazlarıyla istenmeyen tüylerle savaşmak artık oldukça kolay ve ekonomik. Güzelliğinizi korumanın yüksek maliyetli olmasına gerek olmadığını gösteren epilasyon cihazlarını sizin için bir araya getirdik. Hem cebinizi hem de cildinizi düşünerek hazırladığımız bu listede 2000 TL'nin altında bulabileceğiniz, etkili ve güvenilir epilasyon cihazları yer alıyor. İşte detaylar!

Kadin 2024-04-13 21:42:03

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun'dan Filistin açıklaması

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "7 Ekim’den bu yana, her alanda İsrail’in soykırımına karşı devletiyle, milletiyle en onurlu ve en etkili duruşu sergileyen ülke Türkiye'dir." ifadesini kullandı.

Haber 2024-04-09 00:22:28

Romantik ilişkilerde en uyumlu burçlar! Bu çiftler birbirine körkütük aşık

Astroloji, ilişkilerde uyuma dair bilgi edinmede oldukça etkili bir araçtır. Her burcun kendine özgü özellikleri vardır ve bazı burçlar birbiriyle daha uyumludur. Bu çiftler arasındaki uyum, derin bir bağ ve tutku içerir. Bu da ilişkilerinin daha uzun sürmesini sağlar. İşte adeta birbirleri için yaratılan burç çiftleri...

Kadin 2024-04-02 08:49:39

Diğer Haber Etiketleri

eo Göz Güneş hücreler ilik posa tett vf c vitamini c vitamini serumu alara güzellik epilasyon aleti philips epilasyon philips epilasyon aleti braun epilasyon aleti braun silk epil evde lazer epilasyon epilasyon makinesi epilasyon Fahrettin Altun Astroloji çiftler Aşk sevgili romantik burçlar mini vantilatör kireç çözücü çamaşır suyu kantaron çiçeği makyaj malzemeleri misel su (makyaj temizleme suyu) hava durumu İstanbul Hava Kirliliği meteoroloji kulübün spor süper li Süper Lig galatasaray fenerbahçe beşiktaş Trabzonspor son dakika vitamini dermal siyah the purest solutions peeling salisilik asit tonik retinol nemlendirici krem yüz temizleme jeli hyaluronik asit güneş kremi kanser sarımsak bolu dağı kar mor mor rengi bandana fular Koton defacto wwf market Bolu ocak temizlik dürbün kamera teleskop mon fayans Kira cilt kişisel bakım ürünleri nivea krem maybelline kapatıcı cerave krem loreal paris rexona clinical protection rexona deodorant veet tüy dökücü krem bioderma atoderm axe deodorant ogx şampuan gillette venus philips tıraş makinesi vazelin clear men dudak sant serum cerave la roche posay serum dermoskin neutrogena vichy oral b oral b diş fırçası oral b başlık oral b şarjlı diş fırçası oral b yedek başlık dış görünüş sevgi Sevgililer Günü makyaj arka sokaklar karakteri Oyuncu Yüsra Geyik masaj aleti titreşimli masaj aleti lavabo tıkanmış lavabo nasıl açılır tesisat lavabo açıcı zayıflama chia tarif haydari haydari nasıl olur antalya su baskını yağış sinirli enerji negatif pozitif tuz limon sirke saç dökülmesi anket Mustafa Sarıgül iphone 5 iphone 11 iphone 11 pro iphone 11 pro max iphone xr iphone xs iphone xs max iphone 7 iphone 7 plus iphone 6s iphone 6s plus iphone 6 iphone 6 plus iphone 5s Ardahan İspanya kettle Elektrik faturası elektrik faturası hesaplama fatura tasarruf demlik kabartma tozu çaydanlık Çay kekik bağışıklık Lazer ayva kahve karbonat isim roll-on nedir Deodorant kepek nasıl geçer kepek evlilik ilişki sorunları Cinsellik para rüyad rüyada rüyada kabus görmek sürekli kabus görmek uyku uyuma uyumak kabus rüya 5 yaş kısırlık infertilite tüp bebek tedavisi estetik boy uzatma sosyal medya yoğurt yağ yakan yağ yakan besinler yağ yakma yağ yakmak için ne yemeli

Hem portatif hem kullanışlı! Sıcak yaz aylarının kurtarıcısı mini vantilatörler

Yaz aylarında sıcaktan bunalanlara mini vantilatörler tavsiye ediliyor. Küçük boyutları sayesinde kolaylıkla taşınarak her yere götürülebilen mini vantilatörler, kullanıcılarına her zaman serinlik vadediyor. Böylece yaz sıcaklarıyla etkili mücadele ediliyor. Birçok markanın birbirinden kaliteli mini vantilatör modeli bulunuyor. Gelin, bütçenize uygun en kaliteli ve yüksek performanslı mini vantilatör çeşitlerine beraber göz atalım.

Haber 01-04-24 18:08

Bir türlü geçmeyen lekelerin korkulu rüyası olacak en iyi kireç sökücü önerileri

Temizlik ve hijyen söz konusu olduğunda kullanacağınız ürünlerin önemi oldukça büyük. Özellikle mutfak ve banyo gibi alanlarda zamanla oluşan inatçı kireç ve paslanma sorunlarıyla başınız dertteyse en etkili kireç sökücü ürünlerle işiniz çok kolay! Üstelik fazla zaman ve efor harcamadan! Peki, kireç sökücü ne işe yarar? Kireç sökücü, su ile devamlı temas hâlinde olan ve kireci emen yüzeyleri temizlemek için kullanılır. Öyleyse gelin, bu mucizevi ürünleri birlikte incelemeye başlayalım.

Haber 01-04-24 17:58

Temizlik günlerinin olmazsa olmazı en iyi çamaşır suyu önerileri

Temizlik denince akla gelen ilk ürünlerden biri olan çamaşır suyu, evde mutfak ve banyo gibi alanlarda kullanılıyor. Mikrop ve bakterilerden kurtulmanın en pratik çözümü olduğu için vazgeçilmez temizlik ürünleri arasında yer alıyor. Siz de etkili temizlik için çamaşır suyu almak istiyor ancak en iyi çamaşır suyu hangisi karar vermekte zorlanıyorsanız doğru yerdesiniz. Gelin, yüksek performansıyla maksimum hijyen sağlayan, en iyi çamaşır suyu önerilerini inceleyelim.

Haber 01-04-24 17:57

Yüz temizliğini çocuk oyuncağı haline getirecek en iyi ve etkili makyaj temizleme suları

Cilt bakımına önem verenler buraya! Yüz bölgesi vücudun en hassas bölgeleri arasında bulunuyor. Bu nedenle makyaj sonrasında etkili bir bakım yaparak cildinizde biriken kalıntılardan kurtulmak son derece önemli. Cildinizi arındıracak bu bakım ürünlerinin başında ise makyaj temizleme suları gelir. Biz de size bu konuda kolaylık sağlayacak bakım ürünlerini mercek altına aldık ve en iyi makyaj temizleme sularını bir araya getirdik. Gelin, birlikte inceleyelim!

Kadin 01-04-24 17:53

İstanbul’da hava durumu alarmı! Bu kez tehlike çok başka! 4 gün sürecek! Listede 5 il daha var…

Havaların ısınması ile birlikte bu kez de İstanbul’da hava kirliliği alarmı verildi. İstanbul için yapılan uyarıda 4 gün boyunca hava kirliliğinin en yüksek seviyelere ulaşacağı bildirildi. Havada kötü bir kokunun hakim olması beklenirken kirli havanın İstanbul dışında 5 ilde daha etkili olması bekleniyor. İşte meteoroloji uzmanları tarafından yapılan o uyarının detayları…

Haber 29-03-24 07:56

Dünyanın en ateşli taraftarlarını açıkladılar! Süper Lig'den sadece 1 takım var

Dünyaca ünlü bir spor sitesi, dünyanın en ateşli ve etkili taraftar gruplarını gösteren bir liste yayınladı. Yayınlanan listede Süper Lig'de yalnızca bir takımımız yer aldı. İşte detaylar...

Spor 25-03-24 09:06

Tüm cilt tipleri için en iyi Pure Solutions ürünleri

Cilt bakımında aradığımız çözümü bulmak bazen düşündüğümüz kadar kolay olmasa da doğanın saf gücünü ve bilimin ileri teknolojilerini bir araya getiren The Purest Solution, cilt sağlığınızı ve güzelliğinizi desteklemek için en etkili içerikleri sunuyor. Lekeler, sivilceler, siyah noktalar veya cilt tonu eşitsizliği gibi her türlü cilt problemine karşı etkili olan Pure solutions ürünlerinden oluşan bir liste hazırladık. İşte detaylar!

Kadin 23-03-24 04:29

1 tanesi 25 ilaca bedel: Yüksek tansiyonu düşürür, diyabeti önler! Kansere karşı en güçlü kalkan! İşte saymakla bitmeyen faydaları

Sarımsak, doğanın en etkili şifalı bitkilerinden biri olarak bilinir ve sağlık üzerinde birçok olumlu etkiye sahiptir. Sarımsağın içerdiği bileşenler sayesinde sağlık için birçok faydası bulunmaktadır. Yüksek tansiyonu düşürmekten, diyabet riskini azaltmaya kadar sağlığımızı korumak için güçlü bir kalkandır. Aynı zamanda kilo verme, cilt ev saç sağlığına da oldukça fayda sağlar. Sağlık açısından bu mucizevi besini düzenli olarak tüketerek, vücudunuzu destekleyebilirsiniz.

Haber 22-03-24 07:52

Bolu Dağı geçişinde kar yağışı! Beyaz örtüyle kaplandı... Görüş mesafesi 30 metreye kadar düştü

Türkiye’nin en önemli geçiş noktalarından biri olan D-100 kara yolunun Bolu Dağı geçişinde hafif kar yağışı etkili oluyor.

Haber 21-03-24 00:48

Stilinize basit ama etkili bir dokunuş! 2024 modasına damgasını vuracak fular modelleri

Düşük maliyetli bir aksesuar seçeneği olan fularlar kıyafetlerimizi canlandırmanın en kolay yollarından biri. İlkbahar sezonu da gelmişken pek çok farklı fular modelini hırkalardan blazer ceketlere kadar kombinlerimizde kullanmaya başlamanın zamanı geldi de geçiyor. Stilinize basit ama etkili bir dokunuş katmanızı sağlayacak ve 2024'e damgasını vuracak çeşitli fular modellerini sizler için derledik. İşte detaylar!

Kadin 20-03-24 22:05

Bolu Dağı’nda sis etkili oluyor

Türkiye’nin en önemli geçiş güzergahlarından birisi olan Bolu Dağı’nda sis sebebiyle yer yer görüş mesafesi 5 metreye kadar düştü.

Yurthaber 15-03-24 14:03

Daha ucuz ve etkili bir yöntem zor bulunur! Bu karışım ocağı pırıl pırıl yapıyor... 'İnatçı lekeleri zahmetsizce kaldırıyor' Temizliyor, parlatıyor ve hiç çizmiyor

Mutfakta yapılan temizliğin en zor aşamalarından bir tanesi de ocak temizliği. Özellikle kurumuş ve uzun süredir kalmış olan lekelerin, yapış yapış yağların temizlenmesi bazıları için adeta kabusa dönüşebiliyor. Ancak bir uzman, uzun uğraşlar vermek yerine çok basit ve ucuz bir yöntemle ocak temizliği yapılabileceğini paylaştı. Üstelik hazırlayacağınız temizlik karışımını evinizdeki ürünlerle dahi yapabilirsiniz. Bu karışımı kullandığınızda ocağınız tertemiz bir hale gelebilir ve parlayabilir.

Kadin 15-03-24 11:52

Dürbün, teleskop ve kameralar için kullanabileceğiniz en iyi ve etkili güneş filtresi modelleri

Hem fotoğrafçılık hem de gökyüzü gözlemleri için kullandığınız kamera ya da teleskopların en önemli ekipmanlarından biri, şüphesiz ki güneş filtresi. Bu ürünler, özellikle kullanım sırasında güneş ışınlarına maruz kalınan alanlarda sorunsuz bir deneyim yaşamak açısından önemli. Siz de dürbün, teleskop veya dijital kameranız için iyi bir güneş filtresi arayışındaysanız birbirinden başarılı modellere yer verdiğimiz listemize mutlaka göz atın.

Haber 14-03-24 17:10

Derz arası kirlerini silip süpürüyor! Fayanslarınızı tek seferde bembeyaz yapacak karışım

Fayans aralarındaki kirler temizlik yaparken en zorlu alanlardan biridir. Bazen standart temizlik ürünlerinin yeterli olmadığı derz arası kirleri için farklı temizlik yöntemleri araştırılıyor. Derz arası kirlerini silip süpüren ve fayanslarınızı tek seferde bembeyaz yapacak harika karışımı eve kolaylıkla deneyebilirsiniz. Bu karışım, derzlerde biriken zorlu lekelerle etkili bir şekilde başa çıkmanıza yardımcı olarak fayanslarınızı ilk günkü parlaklığına geri döndürebilir.

Kadin 09-03-24 07:27

Cilt kırışıklıklarına artık veda edin! Cildi daha genç gösteren 3 etkili yöntem

Cilt kırışıklıkları yaşlanmanın doğal bir parçası olsa da onları azaltmak veya önlemek mümkündür. Cilt kırışıklıklarına artık veda etmenizi sağlayacak ve cildinizi daha genç gösterecek 3 etkili yöntem bulunuyor. Bu yöntemleri uygulayarak, cildinizin genç ve sağlıklı bir görünüm kazanmasına yardımcı olabilir ve yaşlanmanın etkilerini en aza indirebilirsiniz.

Kadin 04-03-24 15:59

Deodoranttan nemlendirici kreme kişisel bakım kategorisinin çok satan ürünlerini sizin için seçtik

Günlük yaşamın koşuşturmacası içinde bazen kendimize vakit ayırmakta zorlansak da iyi bir kişisel bakım rutini, güvenimizi artırır ve kendimizi daha iyi hissetmemizi sağlar. Tabii doğru ürünleri seçmek ve düzenli bir bakım rutini oluşturmak da oldukça önemli. Deodoranttan nemlendirici kreme, kişisel bakım ürünlerindeki en popüler ve etkili seçenekleri sizler için bir araya getirdik. Haydi, kendinizi taze ve sağlıklı hissetmenizi sağlayacak sizin için seçtiğimiz 15 ürüne birlikte bakalım.

Haber 01-03-24 18:34

Daha aydınlık ve pürüzsüz bir cilt için en iyi retinol serum markaları

Ciltte mucizevi bir dönüşüm sağlayan retinol, cilde sayısız fayda sunan bir bileşen. Şimdiye kadar belki de retinolün kırışıklıklarla savaşmak için en etkili bileşen olduğunu duymuş olabilirsiniz ancak bu sadece hikayenin bir kısmı. Çünkü retinol lekelerin azaltılması, cildin parlaklığının artırılması ve daha sağlıklı bir cilt görünümü için de önemli bir rol oynuyor. Sizler için en iyi retinol serum markalarından oluşan bir seçki hazırladık. Daha fazlası için gelin, içerimize bir göz atalım!

Kadin 26-02-24 02:18

Fiyatı 779 TL'ye düştü! Ağız ve diş sağlığınız için olmazsa olmaz Oral-B D150 Şarj Edilebilir Diş Fırçası'nda indirim

Ağız sağlığımızı ve dişlerimizi korumanın en etkili yolu şarjlı diş fırçası kullanmaktan geçiyor. Manuel fırçalara göre çok daha etkili bakım sunan şarjlı diş fırçalarını bir kez kullananlar bile övgülerle söz ediyor. Şimdi ağız sağlığınız için yatırım yapmanın tam zamanı! Sadece geçen ay Amazon'da 100 adetten fazla satan Oral-B D150 Şarj Edilebilir Diş Fırçası indirime girdi, bu fırsatı kaçırmamak için yazımızı okumaya devam edin.

Haber 23-02-24 14:15

Sevgililer günü makyajı: Sevgililer Günü makyajı nasıl yapılır? Sevgililer Günü için makyaj fikirleri

Sevgililer Günü zamanı binlerce insan hediye, saç ve makyaj önerileri gibi konularda araştırmalar yapmaktadır. Bu özel günü evde ya da dışarda geçirecek olanların yapması gereken çeşitli hazırlıklar vardır. Bu romantik akşamda sevgilisinin gözleri kendinden ayrılmasın isteyenler için görünüş önemli bir detaydır. Etkili ve güzel bir görünüm sağlamanın en önemli adımı makyajdır. Peki, Sevgililer Günü makyajı nasıl yapılır?

Kadin 22-02-24 18:55

Yüsra Geyik transparan elbisesiyle davette boy gösterdi! Bir bakan bir daha baktı

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da hayat verdiği Zeliş karakteri ile hafızalara kazınan Yüsra Geyik sosyal medya paylaşımlarıyla çok konuşuluyor. Oyuncunun transparan elbisesiyle verdiği pozları gündem oldu.

Magazin 21-02-24 15:32

Son zamanların en popüler cihazı! Bir tüy gibi hafiflemenizi sağlayacak boyun masaj aletleri

Kaslarınız sıkışmış hissediyorsa ya da omuzlarınız ve boynunuzdaki ağrılar size günlük aktivitelerinizde zorluk çıkarıyorsa endişelenmeyin çünkü çözümü bu içerikte! Kaslarınızı yumuşatmanın ve rahatlamanın en etkili yollarından biri olan boyun masaj aletlerinden oluşan bir seçki hazırladık. Kaslarınızdaki gerginliği azaltacak, ağrınızı hafifletecek ve size anında rahatlama sağlayacak masaj aletlerine gelin, birlikte göz atalım.

Haber 18-02-24 18:06

Lavabo açıcıdan daha etkili! Tıkanmış lavaboyu şıp diye açan en doğal yöntem

Tıkanmış lavabolar, evde karşılaşabileceğimiz can sıkıcı sorunlardan biridir ve genellikle hemen çözüm bulunması gereken acil durumlar olabilir. Lavabo açıcı kullanmak yaygın bir yöntem olsa da, kimyasal bir ürün olduğu için kullanılmak istenmeyebiliyor. Lavabo açıcıdan daha etkili ve hatta daha çevre dostu birçok yöntem mevcut. Bu yöntemler, lavaboyu şıp diye açan ve tıkanıklığı gideren pratik bir çözüm sunar.

Kadin 17-02-24 07:20

Karaciğeri tertemiz, karnı dümdüz yapıyor! Bağırsaklardaki tüm atık maddeleri temizliyor

Sağlıklı bir yaşam için vücudumuzun iç temizliği büyük önem taşır. Bunun için beslenme alışkanlıklarımızın yanı sıra düzenli olarak detoks yapmak da önemlidir. Detoks yapmanın en etkili yollarından biri karaciğer ve bağırsakların doğal temizliğini desteklemektir. İşte tam da bu noktada bu kür tarifi karaciğer ve bağırsaklarınızı tertemiz yapmaya yardımcı olur.

Kadin 16-02-24 15:55

Haydari tarifi: Haydari nasıl yapılır?

Türk mutfağının en bilinen ve en çok tüketilen mezeleri aynı zamanda öğünlerde, yemek davetlerinde de boy gösterir. Bu lezzetlerden biri de haydaridir. Ana maddesi sarımsak ve yoğurt olarak bilinen haydarinin evde yapımı da son derece kolaydır.

Yemek 14-02-24 22:33

Antalya'daki şiddetli yağış etkili oluyor

Antalya Valisi Hulusi Şahin, kentte etkili olan şiddetli yağışın su baskınlarına neden olduğunu belirterek, "En kısa sürede hayatın normale dönmesi için gerekli çalışmaları tamamlayacağız." dedi.

Yurthaber 13-02-24 11:44

Üzerinizde negatif enerji olduğunu düşünüyorsanız bunları yapın! En etkili 4 enerji temizleme yöntemi

Auramız zayıf olduğu zamanlar başkalarının negatif enerjilerini üzerimize alabiliriz. Böyle zamanlarda enerji temizliği yapmak kişiyi oldukça rahatlatır. En etkili 4 enerji temizleme yöntemini haberimizde derledik.

Kadin 13-02-24 08:41

Saç dökülmenizin 5 muhtemel nedeni ve en etkili çözüm yolları! Yiyeceklerden ilaçlara kadar...

Tabağınıza koyduğunuz yiyeceklerden aldığınız ilaçlara kadar saçlarınızın dökülmesinin pek çok nedeni olabilir. Genellikle günde 50 ila 100 saç telini kaybederiz, ancak bu tellerin yerini genellikle yeni saçlar aldığından bunu fark etme eğiliminde değiliz. Bu, yeni saçların, dökülen saçların yerini almadığı zamandır; bu da, gözle görülür derecede daha ince buklelere, kel bölgelere ve tek seferde saç yığınlarının dökülmesine neden olabilir. İşte saç dökülmenizin 5 nedeni ve çözüm yolları...

Kadin 12-02-24 09:38

Bu kez Z Kuşağı için anket yapıldı! Sarıgül şaşırtmadı: Listede 4 CHP'li, 3 AK Partili, 2 İYİ Partili, 1 TİP'li var

Seçimler yaklaşırken vatandaşlar tarafından anketlere olan ilgi daha da arttı. Bu kez iller genelinde değil Z Kuşağının eğilimleri araştırıldı. 1997-2005 arası doğumlulara “Size göre TBMM’de en etkili/öne çıkan milletvekilleri hangileridir?” sorusu yöneltildi. CHP'li Mustafa Sarıgül zirvede yer alırken AK Partili Osman Gökçek de kendine listede yer buldu.

Haber 08-02-24 16:55

Yıllara meydan okuyan, tüm zamanların en çok satan telefonları

Visual Capitalist tüm zamanların en çok satan 15 telefonunu sıraladı. Rapora göre, ilk 15'te tam 14 iPhone modeli yer alıyor. Listenin başında Nokia ve iPhone modelleri yer alsa da Nokia, akıllı telefonlara geçişte başarısız olurken teknoloji devi Apple'ın modelleri en çok satan telefonlar listesinde zirvede boy gösteriyor. Peki 2000'lerin başından günümüze, tüm zamanların en çok satan cep telefonları hangileri oldu dersiniz? Detaylar, yazımızda!

Haber 07-02-24 12:14

O ilde 55 yılın rekoru! Arabalar kara gömüldü... Karla kaplı cadde ve sokaklarda kayak yaptı '133 cm'i geçme ihtimali var' uyarısı

Ardahan'da 2 gündür etkili olan yoğun kar ve tipi yaşamı zorlaştırdı. Kar kalınlığının 1 metreye ulaştığı kentte 55 yılın rekoru kırıldı. Otomobiller kara gömülürken Vali Hayrettin Çiçek, “Son 55 yılın en yüksek kar kalınlığına ulaştık.1968 yılındaki 133 santimetre kar kalınlığını geçme ihtimali var" dedi. Yağışı fırsat bilen bir kişi ise kayak takımlarını giyip karla kaplı cadde ve sokaklarda kayak yaptı. Meteoroloji'den 12 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı geldi. İşte hava durumu tahmini...

Haber 07-02-24 11:48

Esin kaynakları 'Kurtuluş Savaşı'...1920 yılında İspanya'da kurulan 'Los Turcos'un yüzlerce üyesi, kırmızı beyaz kıyafetlerle festivalde boy gösterdi

Festivalleriyle ünlü İspanya'nın önemli kültürel etkinliklerinden "Moros y Cristianos" (Müslüman Araplar ve Hristiyanlar) adlı festivalin en önemli gruplarından "Los Turcos" (Türkler) bu yılki geçitte de en kalabalık grup oldu. Yüzlerce Los Turcos grubu üyesi, kırmızı beyaz kıyafetleri ve ay yıldızlı fesleri ile geçitlerini yaptı. Türkiye veya Türklükle direkt hiçbir bağlantısı olmayan ve 1920'de kurulan "Los Turcos"un esin kaynağının ise Kurtuluş Savaşı olduğu biliniyor.

Haber 04-02-24 00:02

Tek malzeme kettle kirecinden eser bırakmıyor! Su ısıtıcısını en etkili temizleme tüyosu

Su ısıtıcıları zaman içinde kullanıma bağlı olarak kireçlenme eğilimindedir. Bu durum su ısıtıcısının performansını olumsuz etkileyebilir. Öte yandan kettelada biriken kireçler sağlığı riske atabiliyor. Kettle kirecini temizlemek için anında etki eden her evde bulunan malzemeyi temizlik uzmanları açıkladı. İşte su ısıtıcısını en etkili temizleme tüyosu...

Kadin 02-02-24 12:03

Elektrik faturasını düşürmenin en etkili yolları! İşte cebinizi rahat ettirecek yöntemler

Elektrik faturaları, ev bütçelerimizi önemli ölçüde etkileyebilen masraflardan biridir. Tasarruf etmek ve cebinizi rahat ettirmek için bazı etkili yöntemlerden yararlanabilirsiniz. Pratik ipuçları ve enerji tasarrufu önlemleri ile evinizin enerji verimliliğini artırabilir, böylece daha düşük faturalarla daha konforlu bir yaşam sürmeye başlayabilirsiniz. İşte elektrik faturasını düşürmenin en etkili ve kesin yolları...

Kadin 31-01-24 10:55

Kararan çaydanlıklara en etkili çözüm! Saniyeler içinde demlikleri pırıl pırıl yapıyor

Çay demlemek her ne kadar keyif verse de zamanla demliklerin kararması kaçınılmaz bir sorun haline gelebilir. Evde deneyebileceğiniz bu yöntem ile saniyeler içinde demlikleri pırıl pırıl yapabilirsiniz. Çay keyfinizi kararan çaydanlıkların gölgesinden kurtaracak o çözüm haberimizde.

Kadin 31-01-24 09:53

Antalya-Konya yolu tır geçişine kapatıldı

İç Anadolu’yu Akdeniz’e bağlayan en önemli yol olan Antalya-Konya kara yolunda kar yağışının etkili olması nedeniyle tedbir amaçlı çekici türü araçların geçişine izin verilmiyor.

Yurthaber 30-01-24 08:18

Limon ve sarımsaktan 30 kat daha güçlü! Dünyadaki en etkili doğal antibiyotik olarak biliniyor

Doğanın bize sunduğu mucizeler arasında yer alan bitkiler, yıllardır sağlık için kullanılmaktadır. Bu bitkilerden biri de kekiktir. Kekik sadece yemeklere lezzet katmakla kalmaz aynı zamanda doğal bir antibiyotik olarak da bilinir. Hatta bazı araştırmalara göre, limon ve sarımsaktan 30 kat daha güçlü olduğu iddia edilmektedir.

Haber 30-01-24 07:38

Denenmiş doğal epilasyon yöntemleri! İstenmeyen tüylerin kökünü kurutuyor! Tekrar çıkmasına izin vermiyor

İstenmeyen tüyler kadın erkek fark etmeksizin herkeste görülen bir durumdur. Bazen can sıkıcı olan bu problemden kurtulmak için lazer epilasyon yöntemlerine tonlarca para harcamak istemiyorsanız doğru yerdesiniz. Daha önce denenmiş olup olumlu sonuçlar veren bu 2 yöntem sayesinde tüyleriniz incelecek, seyrelecek ve artık çıkmayacak. İşte en en etkili ve doğal epilasyon kürleri ve uygulanışına dair detaylı bilgiler...

Kadin 23-01-24 15:00

Roll-on ve stick deodorant nedir? Roll-on ve stick deodorant arasındaki fark

Kadın erkek fark etmeksizin her birey için bakımlı olmak ve güzel kokmak en önemli konulardan biridir. Vücut bölgesinde istenmeyen kokuların engellemesinde oldukça etkili olan birçok farklı kozmetik ürün mevcuttur. Bu kozmetik ürünlerinden biri deodoranttır. Deodorantlar da kendi içerisinde farklı çeşitlere ayrılmaktadır. Bazıları roll-on ismiyle bilinirken bazıları ise stick olarak adlandırılmaktadır. Peki, roll-on ve stick deodorant nedir, arasındaki farklar nelerdir?

Kadin 22-01-24 18:54

Kepeğe karşı en etkili formül! Sadece 2 malzeme kepeğin kökünü kazıyor, tekrar oluşumunu engelliyor

Saçtaki kepek sorunu hem kadın hem de erkeklerin sıklıkla karşılaştığı bir problem. Tertemiz saçlara kavuşmak ve kepek sorununu kökten çözmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. İşte kepeğin kökünü kazıyan 2 malzemeli formül...

Kadin 20-01-24 11:39

Kalıcı makyaj nedir, nasıl uygulanır? Kalıcı makyaj ne kadar dayanır?

Kadınlar için şüphesiz ki makyaj yapmak ayrı bir öneme sahiptir. Makyaj sayesinde yüz bölümü daha dikkat çekici bir hâle gelir ve daha pürüzsüz bir görünüm elde edilir. Makyaj yapmak, kusurların kapatılmasında da en etkili yöntemlerden biridir. Ancak bazı dönemlerde kadınlar için her gün makyaj yapmak işkenceye dönüşebilmektedir. Bu noktada kalıcı makyaj denilen uygulamalar devreye girmektedir. Peki, kalıcı makyaj nedir, nasıl uygulanır ve ne kadar dayanır?

Kadin 19-01-24 18:23

O sihirli cümleyi mutlaka kurun! 5 maddede mutlu bir evliliğin sırrı... Cinsellik sandığınızdan daha etkili, hem de her yaşta

Evliliği uzun süre sürdürmek bazıları için çok kolay olmayabiliyor. Özellikle de monotonluk bazı çiftlerin en önemli problemlerinden. Peki, hemen hemen herkesin merak ettiği 'Mutlu bir evliliğin sırrı ne?' sorusunun yanıtı nedir? Bu sorunun tek bir mucize cevabı olmasa da harika formüller, ömür boyu sürecek mutlu bir evliliğin kapılarını aralayabiliyor.

Kadin 19-01-24 12:00

Bir taraf kabus, diğer taraf güzel rüya... Uyuma yönünüz rüyalarınızı etkiliyor! Oraya dönüp yatanlar dikkat

Sürekli kabus görmek bazılarının en rahatsızlık duyduğu şeylerden bir tanesi. Bu nedenle rüyada kabus görmek çok sık araştırılıyor. Güzel rüya ve kabusun nedenleriyle ilgili çarpıcı bir araştırma ortaya çıktı. Yapılan bir araştırmaya göre; uyuma şekli rüyalar üzerinde etkili olabiliyor. Araştırmada aktarılan verilere göre; sola yatmak kabusa, sağa yatmak ise güzel rüyaya yol açıyor. İşte uyku sırasında yaşanan bu durumun nedeni...

Kadin 18-01-24 16:28

Her 10 çiftten birinde görülüyor! Sebepsiz de ortaya çıkabilir '6 ay içinde olmazsa...'

Anne-baba olmak isteyen çiftlerin karşısına çıkan en önemli problemlerden bir tanesi kısırlık... Her 10 çiftten birinde infertilite görülebildiğini belirten Doç. Dr. Gonca Yetkin Yıldırım, “Kısırlık nedenleri kadına, erkeğe bağlı ve her ikisi kaynaklı olabileceği gibi, bazen de hiçbir sebep olmaksızın görülebilir. İnfertilite tanısı alan çiftlere uygulanan en etkili teknik ise tüp bebektir. Tüp bebek tedavisine başlarken, çiftler için en uygun olan tedavi şekli belirlenir” dedi.

Kadin 18-01-24 12:59

İstenmeyen tüylerden acısız kurtulmanın en etkili yolu! Epilasyon ve ağda tarihe karışıyor

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için birçok yöntemi denediniz ve hala etkili bir çözüm bulamadınız mı? İstenmeyen tüylerden acısız bir şekilde kurtulmanın birçok etkili yöntemi bulunuyor. Artık epilasyon ve ağda gibi hem acılı hem de masraflı yöntemlere veda edebilirsiniz.

Kadin 17-01-24 10:34

Instagram sendromu Boy uzatma ameliyatları sosyal medyada gündemdeydi 'Öyle masum ameliyatlar değil' Uzman isim uyardı, boy kriteri verdi

Zorunluluk dışındaki boy uzatma ameliyatlarının enfeksiyondan kalıcı yürüme problemlerine kadar pek çok risk taşıdığı belirtildi. Prof. Dr. Gazi Huri, sosyal medyanın yaşamda fazla yer almasıyla insanlarda mükemmel olma arzusunun geliştiğini, bunun sağlığı tehdit ettiğini söyleyip "Buna 'Instagram sendromu' diyoruz. Bu, fotoğraflardaki filtrelerin hekimden istenmesi. Bu şekilde hekimlere başvurular arttı. Son zamanlarda bu, ortopedi alanında da boy uzatmaya ilişkin olmaya başladı" dedi.

Kadin 15-01-24 12:26