Unutulmaz Unluler Haberleri

Gelin ve damadın ilk dansı korkunç bir şekilde bitti! Kendisini dansa kaptıran gelinin dizi çıkınca hastanelik oldu

Her gelin ve damat düğün günlerinin unutulmaz olmasını ister ve bir gelin de talihsiz bir tıbbi kazanın ardından kesinlikle unutulmaz bir gün geçirdi. Julie Benn ve Paul Richter çifti Pensilvaya'da yaptıkları düğün töreninde ilk dansları sırasında korkunç bir kaza yaşadı. Gelin Julie'nin ilk dans sırasında dizi çıkınca ikili soluğu hastanede aldı.

Trend 2024-04-17 13:42:25

Arceo jantlar dünya şehirlerini fethediyor

Arıcıoğlu Otomotiv’in sadece Türkiye’de değil bütün dünyada ilgi gören jant markası Arceo, özgün koleksiyonuyla otomobil tutkunlarına heyecan vermeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda “Exclusive” serisi altında birçok dünya şehrini jantlarının adına taşıyan marka, her aracın havasını değiştirmenin yanı sıra sürücülere de unutulmaz bir yolculuk keyfi sunuyor.

Finans 2024-04-04 14:23:48

Kuşum Aydın değişimiyle şaşırttı! Param bitti diyerek isyan etti

Bir dönem ekranların unutulmaz isimleri arasında olan Kuşum Aydın artık gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Değişimiyle şaşırtan Kuşum Aydın 'mucize krem' arayışında hayal kırıklığı yaşadı ve bakın nasıl isyan etti.

Magazin 2024-03-28 07:16:09

Şöhretin zirvesinde her şeyi bırakıp yurt dışına gitti! Sema Özcan 53 yıl sonra ortaya çıktı

Sema Özcan'ın unutulmaz ismi Sema Özcan yıllar önce şöhretin zirvesindeyken her şeyi bırakıp yurt dışına yerleşti. Yıllar sonra ortaya çıkan Yeşilçam'ın güzel oyuncusu Sema Özcan'ın son hali...

Magazin 2024-03-21 13:43:28

Diğer Haber Etiketleri

sosyal medya tiktok düğün Dans jant Otomobil ele Kuşum Aydın Oyuncu Sema Özcan Beren Saat tekindor aşkı memnu Zerrin Tekindor Elazığ bella duygulu Tayfun Duygulu Evrim Akın fenomen Sabriye Şengül survivor Müge Akyamaç ayaklar ilik Kalp‎ mon sevgi bombshell parfüm levis adidas ayakkabı kadın stanley termos mutfak tartısı mutfak terazisi buharlı ütü smoothie blender arzum blender moka pot yaşında Tolga Savacı nursel Tiyatro tiyatro bileti al tiyatro biletleri tiyatro oyunu tiyatro sahnesi tiyatrolar biletinial kültür sanat stand up komedi Müjde Ar müjde ar annesi tarifi et yemekleri Bursa Şişli Defne Samyeli magazin sevgilisi filiz cüreklibatır Cüneyt Arkın karakteri Şehnaz Dilan eo Göz mor yaz çiçekleri kadın parfüm parfüm avon parfüm eros parfüm tatlısı tarifi ayva tatlısı ayva ayva tatlısı nasıl yapılır ayva tatlısı tarifi püf noktaları şerbeti nasıl yapılır tarif reyhan şerbeti reyhan şerbeti tarifi Kocaeli teknoloji airpods philips airfryer philips airfryer xxl akıllı saat bluetooth kulaklık şarjlı diş fırçası oral b şarjlı diş fırçası oralbi şarjlı diş fırçası hoparlör akıllı hoparlör jbl hoparlör iPhone yılbaşı gecesi en eğlenceli kutu oyunları en iyi kutu oyunları kutu oyunları uno tombala tabu xl monopoly türkiye jumanji isim şehir isteme çiçeği isteme çikolatası isteme kız isteme Serpil Çakmaklı yeşilçam aktan Kıvanç Tatlıtuğ beşiktaş iyet oynanacak portekizli süper li Süper Lig Anderson Talisca Ricardo Quaresma Cristiano Ronaldo ünlü oyuncu Meltem Cumbul züğürt ağa Şener Şen nilgün nazlı şener şen filmleri Füsun Demirel kadınları sinema oyuncusu Pembe Mutlu çiçek abbas Saddam Hüseyin Aysegül Aldinç best model of turkey Model Sema Şimşek kurtlar vadisi kapıcılar kralı Melek Baykal anne Gümüş Güngör Bayrak evlendi yabancı damat başakşehi bıraktı formaları real madrid sezon Almanya Mesut Özil fenerbahçe Başakşehir galatasaray hagi Van çocuğun Eriş Akman aile şerefi doğukan güngör Itır Esen Bahar Öztan alara Astrolog burç burçlar Oğlak burcu Terazi burcu Kova burcu Astroloji ilk aşk

Aşk-ı Memnu'nun Bihter ve Matmazel'i yıllar sonra buluştu! Son hallerine yorum yağdı

Halit Ziya Uşak Uşaklıgil'in ölümsüz eserinden televizyona uyarlanan Aşk- ı Memnu yayınlandığı dönemde damga vurmuştu. Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ ve Hazal Kaya'nın başrollerini paylaştığı dizi hâlâ popülerliğini koruyor. Aşk-ı Memnu'nun unutulmaz karakterleri Bihter ve Matmazel'i canlandıran Beren Saat ve Zerrin Tekindor yıllar sonra yeniden buluştu.

Magazin 21-03-24 09:36

Elazığ Belediyesi, çocuklara unutulmaz bir Ramazan yaşatıyor

Ramazan aynının maneviyatını yansıtan etkinliklerin yanı sıra çocuklar içinde çocuk etkinlik alanını hizmete sunan Elazığ Belediyesi, miniklerden ve ailelerinden tam not aldı.

Yurthaber 19-03-24 15:33

90’ların unutulmaz ismi Tayfun Duygulu, eşiyle birlikte yaşadığı 3 katlı villasının kapılarını açtı!

Evrim Akın bu hafta Tayfun Duygulu ve eşi Bella Duygulunun evine konuk oldu. 3 katlı villalarının kapılarını açan çiftin sade ve şık evi dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 16-03-24 11:08

Böyle ticaret görülmedi! Düğün ve balayı masraflarını karşılamak için kullanılmış banyo suyunu satıyor... Unutulmaz olmasını istiyorum

Hayallerindeki düğün ve balayını finanse etmek için büyük bir çaba gösteren sosyal medya fenomeni Amanda Leon herkesi şaşkına çeviren bir yönteme başvurdu. Fenomen isim unutulmaz düğün ve balayı için banyo yaptığı suyunu kavanozlara koyarak satmaya başladı. Leon kavanoz başına 31 sterlin (yaklaşık 1.272 TL) para kazanıyor.

Trend 15-03-24 11:02

Sabriye Şengül'ün son hali ağızları açık bıraktı! Survivor itirafı olay oldu! Adem Kılıçcı sorulunca...

Survivor'ın unutulmaz isimlerinden biri olan Sabriye Şengül, Boks ve Kickboks'ta 3 Türkiye Şampiyonluğu elde etmişti. Survivor'a iki defa katılan Sabriye Şengül sempatik halleri ve samimi tavırları ile geniş bir hayran kitlesine ulaşmıştı. Uzun zamandır ortalarda görünmeyen Sabriye Şengül bir YouTube programına konuk oldu ve son haliyle herkesi şaşırttı. Şengül'ün Survivor itirafı ise sosyal medyayı salladı.

Magazin 06-03-24 15:30

Gurbetçi Şaban filminin Bahar'ı Müge Akyamaç yıllara meydan okuyor! Son hali görenleri şaşırttı

Kemal Sunal'ın unutulmaz filmleri arasında yer alan Gurbetçi Şaban tekrarlarıyla yine izleyiciye keyifli anlar yaşatıyor. Kemal Sunal'la kamera karşısına geçen Müge Akyamaç'ın yıllar sonraki hali şaşırttı.

Magazin 05-03-24 17:09

Kadınlar Günü'nde sevdiklerinizin kalbine dokunacak hediye önerileri

Kadınlar Günü; sevgi, saygı ve takdiri en güzel şekilde ifade etmemizi sağlayan özel bir fırsat. Kadınların hayatımızdaki değerini hatırlatan, onların gücünü ve zarafetini kutlamamızı sağlayan bu özel günde sevdiklerinize unutulmaz bir hediye vermek istiyorsanız, doğru yerdesiniz. Kadınlar Günü'nde, sevdiklerinizin kalbine dokunacak harika hediye önerilerini sizin için seçtik. Her beğeniye hitap edecek listemize gelin, birlikte göz atalım.

Kadin 04-03-24 22:16

Vasiyeti yerine getirildi! Tolga Savacı'nın eşi Nermin Bezmen paylaştı

Yeşilçam'ın unutulmaz yıldızlarından Tolga Savacı, geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında yaşamını yitirmişti. Vasiyeti yerine getirilen Savacı ABD'de toprağa verildi. Usta sanatçının eşi Nermin Bezmen, sosyal medyadan eşine veda etti.

Magazin 03-03-24 15:20

Tiyatro severler için mart ayı yine dolu dolu! Sahnelere renk katacak oyunları sizin için seçtik

Günlük yaşamın stresinden, karmaşasından uzaklaşıp kendinizi sanat dolu bir deneyime bırakmaya ne dersiniz? Unutulmaz performanslar, duygusal anlar ve keyif dolu dakikalar yaşamak isterseniz bu ay gösterimde olan oyunlara bir göz atabilirsiniz. Tiyatro severler için özenle seçtiğimiz birbirinden güzel oyunlar sizleri bekliyor, işte detaylar!

Magazin 29-02-24 15:49

Kahkaha dolu gecelere davetlisiniz! En yeni oyunlar ve sevilen stand-up gösterileri burada

Tiyatro sahnelerinin büyülü atmosferinde, kahkahalarla dolu unutulmaz akşamlar yaşamaya ne dersiniz? İstanbul başta olmak üzere Ankara, İzmir, Eskişehir ve daha pek çok ildeki güncel tiyatro ve stand-up gösterimlerini bu içeriğimizde sizin için bir araya getirdik. Gülme garantili, renkli ve eğlenceli gösterimler için şimdiden yerinizi ayırtın, heyecan dolu bir kültür sanat deneyiminin tadını çıkarın! İşte detaylar...

Magazin 21-02-24 17:13

Müjde Ar yazıyordu... Aysel Gürel filmi rafa kalktı

Türk pop müziğinde unutulmaz şarkı sözlerine imza atan Aysel Gürel’in anısına çekilmesi planlanan film bir kez daha rafa kalktı. Gürel'in kızı Müjde Ar yapım şirketiyle anlaşamadı.

Magazin 19-02-24 08:53

Evdekiler parmaklarını yiyecek! Bu akşam ailenize yapabileceğiz karnıyarık tarifi

Ailecek sevilen karnıyarık tarifi, evde yapıldığında daha da özel! Taze patlıcanlar, nefis kıyma harcı ve domatesle buluşarak sofralarınıza neşe katacak. Pratik hazırlanışıyla zaman kazandırırken, ailenize unutulmaz bir ziyafet sunabilirsiniz. Hadi birlikte tarife bir göz atalım.

Yemek 12-02-24 14:44

Bursa’da özel çocuklarla özel kutlama

Bursa’da özel çocukların üye olduğu 12 dernekle irtibata geçen restoran işletmecisi, 400 çocuk ve ailesine unutulmaz bir gün yaşattı.

Yurthaber 25-01-24 14:40

Şişli Belediyesi vefatının 2. yılında Fatma Girik’i andı

Şişli Belediyesi, vefatının 2’nci yılında Yeşilçam’ın unutulmaz ismi Fatma Girik için anma töreni düzenledi.

Yurthaber 25-01-24 08:30

Defne Samyeli hakkındaki aşk iddiasını duyan Sevda Demirel: Adamsız duramıyorsun...

Defne Samyeli'nin eski sevgilisi Cem Yılmaz'ın arkadaşıyla yeni bir aşka yelken açtığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Bir dönemin unutulmaz ismi Sevda Demirel Defne Samyeli'nin aşk hayatına dair olay ifadeler kullandı.

Magazin 25-01-24 08:03

Cüneyt Arkın'ın ardından miras kavgası başlamıştı! Tanık olarak Nuri Alço dinlendi... Yüksek gelir detayı

Yeşilçam'ın unutulmaz ismi Cüneyt Arkın'ın ölümünden sonra ilk eşinden olan kızı Filiz Cüreklibatır’ın, mirastan mal kaçırdıkları ve pay alamadığı iddiasıyla Arkın’ın ikinci eşi Betül Cüreklibatır ve iki erkek kardeşine açtığı davada tanıklar dinleniyor. Duruşmada tanık olarak usta oyuncu Nuri Alço dinlendi. Alço, o dönemlerde Yeşilçam aktörlerinin yüksek bir gelir elde etmediğini söyleyerek "Kayınpederi olmasaydı Cüneyt Arkın’ın geçinmesi mümkün değildi" ifadelerini kullandı.

Magazin 17-01-24 15:55

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Şehnaz Dilan yıllar sonra ortaya çıktı! Son hali şaşırttı! 'Don giyeceğim kırmızı'

Yeşilçam'ın unutulmaz filmi Yoksul'da Leyla karakteriyle hafızalara kazınan usta isim Şehnaz Dilan yıllar sonra Nişantaşı'nda görüntülendi. Usta oyuncunun son hali dikkat çekti.

Magazin 16-01-24 12:53

Kendinize ya da sevdiklerinize hediye edebileceğiniz her bütçeye uygun kadın parfüm setleri

Parfüm sadece vazgeçilmez bir kişisel bakım ürünü değil aynı zamanda tarzımızın da bir yansıması. Sahip oldukları kokularla özel anları unutulmaz kılan parfüm setlerinden oluşan bir seçki hazırladık. İçinde parfümün yanında vücut losyonu ya da deodorantın yer aldığı, Versace'den Elizabeth Arden'a Avon'dan Privacy'e kadar her biri kendine has kokusuyla insanları etkisi altına alan parfüm setlerine gelin birlikte göz atalım.

Kadin 13-01-24 19:01

Tam mevsimi: Nefis ayva tatlısı tarifi! Pratik ayva tatlısı nasıl yapılır? Misafirlerinizin bayılacağı lezzet

Sonbahar ve kış mevsiminin gelmesiyle birlikte sofralarımızı süsleyen ayvanın hem kendisi hem de tatlısı oldukça seviliyor. Tam mevsimi gelmişken denemeniz gereken nefis ayva tatlısı tarifi ile misafirlerinizi kendinize hayran bırakabilirsiniz. En pratik adımlarla hazırlayabileceğiniz ayva tatlısı tarifi ile damakları unutulmaz bir tat bırakacaksınız. İşte ayva tatlısı tarifi ve malzeme listesi...

Yemek 13-01-24 16:41

Hem sağlıklı hem lezzetli reyhan şerbeti tarifi! Püf noktalarıyla reyhan şerbeti nasıl yapılır? İşte malzeme listesi

Reyhan şerbetinin püf noktalarıyla tarifi merak ediliyor. Hem lezzetli hem sağlıklı reyhan şerbeti damaklarda unutulmaz bir tat bırakıyor. Reyhan şerbetinin öksürüğe iyi gelmesi, vücutta onarımı hızlandırması ve iştah açmasının yanında pek çok faydası vardır. Peki, reyhan şerbeti nasıl yapılır? İşte reyhan şerbeti tarifi...

Yemek 12-01-24 18:01

Boks heyecanı Darıca’da yaşanacak

Darıca’da olimpiyat şampiyonu milli sporcular Busenaz Sürmeli ve Buse Naz Çakıroğlu’nun da katılımıyla düzenlenecek olan Türkiye Büyük Kadınlar Boks Şampiyonası sporseverlere unutulmaz bir turnuva yaşatacak.

Yurthaber 05-01-24 09:50

iPhone'dan AirPods'a, airfryerdan dikey süpürgeye çok satan teknolojik ürünler

Teknolojik ürünlere ilgi duyuyorsanız tam da olmanız gereken yerdesiniz! Geçtiğimiz yıla damgasını vuran, kullanıcılardan takdir toplayan, en çok satan teknolojik ürünleri bir araya getirdik. Seçkimizde yer alan bu teknolojik ürünler yeni deneyimler ve unutulmaz anlar yaşamanıza katkı sağlarken hayatınıza pratiklik ve değer katacak.

Haber 29-12-23 14:49

Monopoly'den Tabu'ya yılbaşında sevdiklerinizle keyifli dolu vakit geçirmenizi sağlayacak kutu oyunları

Yılbaşı gecesinde sevdiklerinizle bir araya gelip eğlenceli bir atmosfer yaratmanın en harika yolu kutu oyunlarından geçiyor! Uno'dan Tabu'ya, Monopoly'den İsim Şehir Hayvan'a kadar çeşitli oyunlarla unutulmaz ve dolu dolu geçecek bir yılbaşı gecesi için hazır olun. Bu kutu oyunları, sevdiklerinizle bir araya gelmenin ve bol kahkaha ile dolu bir gece geçirmenin en güzel yollarından birisi. İşte, sevdiklerinizle geçireceğiniz keyifli bir yılbaşı için 10 harika kutu oyunu!

Haber 21-12-23 13:01

Evlilik yolu göründü! Aile tanışmasında ne alınır?

Hediyeler evlilik yolundaki bir adım olan aile tanışmasını daha da unutulmaz kılmayı sağlamanın ve yakınlığınızı göstermenin bir yolu. Sadece iki kişinin değil iki ailenin de bir araya geldiği, sevginin ve birlikteliğin ilan edildiği bir anı simgeleyen aile tanışmasında sıradanlıktan uzak, kalbinizden geçen duyguları en özel şekilde ifade etmek ilerideki ilişkiler için de oldukça önemli. Bu nedenle bu özel günü anlamlı hediyelerle kutlamanızı sağlayacak 10 eşsiz hediye önerisini derledik.

Haber 18-12-23 11:27

Yeşilçam'ın cesur kadınlarındandı... Serpil Çakmaklı son pozuyla adından söz ettirdi

Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden olan Serpil Çakmaklı yıllara meydan okuyor. Bir dönem Nihat Doğan ile hakkında çeşitli iddialarla anılan Serpil Çakmaklı bakımını eksik etmiyor. Ünlü oyuncu cilt bakımı sonrası son halini paylaştı.

Magazin 17-12-23 11:40

Beren Saat Kıvanç Tatlıtuğ ile yakınlaşma sahneleri hakkında ilk kez konuştu!

Aşk-ı Memnu'nun unutulmaz ikilisi Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, 15 yıl sonra aynı filmde partner oldu. İstanbul İçin Son Çağrı filminde Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolü paylaşan Beren Saat, filmde yer alan yakınlaşma sahneleri hakkında ilk kez konuştu.

Magazin 09-12-23 20:15

Ricardo Quaresma'dan Beşiktaşlı taraftarları heyecanlandıran sözler! Ronaldo ve Talisca'ya ulaşmak kolay, takıma getirmek isterim!

Trendyol Süper Lig'in 15. haftası dev bir derbiye sahne olacak. Beşiktaş ile Fenerbahçe, Tüpraş Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak. Karşılaşma öncesinde siyah - beyazlı ekibin unutulmaz futbolcularından Ricardo Quaresma da İstanbul'a geldi. Derbiyi stadyumda izleyecek olan Portekizli yıldız, siyah - beyazlı taraftarları heyecanlandıran sözler sarf etti. İşte detaylar...

Spor 08-12-23 17:50

Uzun zamandır ortalarda yoktu Meltem Cumbul İstanbul'a geri döndü! Heyecanla beklenen o diziye girdi

Yayınlandığı dönemde fırtınalar estiren Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımları arasında yer alan Yılan Hikayesi dizisinde hayat verdiği 'Zeyno' karakteriyle hafızalarımıza kazınan güzel oyuncu Meltem Cumbul uzun zamandır Amerika’da yaşıyordu. Ünlü isim yıllar sonra İstanbul'a döndü ve heyecanla beklenen o dizinin kadrosuna dahil oldu.

Magazin 08-12-23 15:21

Züğürt Ağa'nın Kiraz'ıydı! Yılllar sonra ortaya çıkan ünlü oyuncu Nilgün Nazlı'nın son hali şaşırttı

Şener Şen, Erdal Özyağcılar ve Füsun Demirel'in başrollerini paylaştığı Yeşilçam'ın unutulmaz filmi Züğürt Ağa'da hayat verdiği Kiraz karakteriyle hafızalara kazınan Nilgün Nazlı'nın son hali şaşırttı. 55 yaşındaki oyuncuyu görenler tanımakta zorlandı.

Magazin 07-12-23 09:25

Yeşilçam’ın paylaşılamayan güzeliydi... Çiçek Abbas'ın yıldızı Pembe Mutlu'nun son halini görenler tanıyamadı

Yeşilçam’ın unutulmaz filmleri arasında yer alan Çiçek Abbas, Davaro ve Mavi Mavi gibi birçok yapımda rol alan ve güzelliğiyle dikkat çeken Pembe Mutlu, uzun zamandır gözlerden uzak sakin bir yaşam sürüyor. Şimdilerde 68 yaşında olan ünlü ismin son halini görenler tanıyamıyor. Pembe Mutlu'yu gören herkes 'Yıllar hiç acımamış' yorumunu yaptı.

Magazin 01-12-23 08:25

Saddam Hüseyin bir tek ona konuşmuştu! Türk Televizyon tarihinin unutulmaz ismi Sadettin Teksoy suskunluğunu yıllar sonra bozdu: Etkisinden kurtulamadım

Türk televizyon tarihinin en akılda kalan isimlerinden ve bir döneme damgasını vuran Sadettin Teksoy, son açıklamalarıyla yine gündem oldu. Onedio'ya konuşan Teksoy; Saddam Hüseyin'le yaptığı röportajdan yaşadığı en unutulmaz olaylara kadar her şeyi anlattı. Ersoy etkisinden uzun süre kurtulamadığı olay ise dikkatlerden kaçmadı.

Haber 28-11-23 20:08

Ayşegül Aldinç yatak pozu olay oldu! Beğeni yağdı

Unutulmaz isimlerden biri olan ve her dönem güzelliği ile dikkat çeken yetenekli sanatçı Ayşegül Aldinç sosyal medya paylaşımlarıyla da gündemden düşmüyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa yatak pozuyla çok konuşuldu. Ayşegül Aldinç'in son paylaşımına beğeni yağdı.

Magazin 28-11-23 17:21

Kurtlar Vadisi'nin İnci'si Sema Şimşek podyumda elbisenin azizliğine uğradı! Fena düştü

Uzun süredir gözlerden uzak bir hayat süren, Kurtlar Vadisi'nin unutulmaz isimlerinden Sema Şimşek uzun zaman sonra sahneye çıktı. Elbisenin azizliğine uğrayan eski model kendini yerde buldu.

Magazin 26-11-23 12:07

Evlilik aşkı öldürür mü? sorusuna Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat bakın nasıl cevap verdi!

Aşk-ı Memnu'nun unutulmaz ikilisi Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, 15 yıl sonra aynı filmde partner oldu. İstanbul İçin Son Çağrı filminin başrollerini canlandıran çift, "Evlilik aşkı öldürür mü?" sorusuna bakın nasıl yanıt verdi.

Magazin 25-11-23 11:02

Kapıcılar Kralı'nın İbram'ıydı! Kemal Sunal efsanesinin iki kardeşi yıllar içindeki değişimiyle çok şaşırttı

Kemal Sunal'ın unutulmaz filmlerinden biri olan Kapıcılar Kralı'nda 'Seyit'in oğlu İbram' olarak hafızalara kazınan oyuncu Soner Yağız aradan geçen 47 yılın ardından değişimiyle çok şaşırttı. Filmin iki kardeşi yıllar sonra filmde yer alan apartmanın önünde tarihi buluşma gerçekleştirmişti. Şimdilerde 50'lerinde olan Soner Yağız ve filmde kız kardeşine hayat veren oyuncu Banu Bolaman'ın son hali görenleri şaşkına çevirdi.

Magazin 25-11-23 08:57

Melek Baykal setlere geri dönüyor! Bakın hangi dizide rol alacak

Unutulmaz projelere imza atan usta sanatçı Melek Baykal setlere geri dönüyor. Bir süredir televizyon ekranlarından uzak olan ünlü isim bakın hangi dizi ile izleyicisinin karşısına çıkacak.

Magazin 23-11-23 12:45

Gümüş'ün yıldızı Güngör Bayrak'ın hayat hikayesi şaşırttı! 3 aylıkken evlatlık verilmiş, yıllarca Paris'te yaşamış

Gümüş dizisinde hayat verdiği Şeref karakteriyle hafızalara kazınan Güngör Bayrak unutulmaz isimler arasında yer alıyor. En son Annemizi Saklarken ve Yeşilçam projelerinde rol alan Bayrak’ın kanser hastalığına yakalandığı özel bir hastanede tedavi gördüğü öğrenildi. Hayat hikayesi gündem olan ünlü ismin 3 aylıkken evlatlık verildiğini ve Cezayir asıllı Havari Berichi ile evlendikten sonra 'leydi' ünvanını aldığını duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 20-11-23 10:23

Yabancı Damat'ın çocuk yıldızı Mustafa Can son haliyle ağızları açık bıraktı! O şimdi 31 yaşında

Yabancı Damat dizisi bir döneme damga vuran yapımlar arasında yer alıyor. Unutulmaz dizinin kadrosunda birbirinden ünlü oyuncuları ver alıyordu. Nehir Erdoğan'ın Nazlı'ya, Özgür Çevik'in Niko'ya hayat verdiği Yabancı Damat'ta Mustafa Can karakterini Ozan Uğurlu canlandırıyordu. Bir dönemin çocuk yıldızının son halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 15-11-23 09:17

Mesut Özil için efsane futbolcudan çok sert sözler! Ülkeye girişine izin verilmemeli!, Tam bir yüzsüz!

Kariyerinde Real Madrid ve Arsenal gibi devlerin formalarını giymiş olan Mesut Özil, 25 Ocak 2021'de Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Sarı - lacivertli kulüple 1,5 sezon geçirdikten sonra Başakşehir'e giden ve futbolu burada bırakan Özil için Almanya'dan çok sert açıklamalar geldi. Bayern ve Werder Bremen'in unutulmaz isimlerinden Mario Basler, Mesut Özil'in Almanya'ya girişinin yasaklanması gerektiğini söyledi. İşte detaylar...

Spor 10-11-23 18:01

3 yıl sonra evinden çıktı

Kartepe’de rahatsızlığı sebebiyle 3 yıldır evden çıkamadığı öğrenilen yaşlı adam ve eşi unutulmaz bir gün geçirdi.

Yurthaber 09-11-23 12:09

Gheorghe Hagi'den transfer itirafı! ''Ümit ediyorum ki bir gün Galatasaray forması giyer''

Galatasaray tarihinde unutulmaz bir yere sahip olan Gheorghe Hagi'den transfer itirafı geldi. Gheorghe Hagi, kariyerini şu an için Alavés'te sürdüren oğlu Ianis Hagi'nin bir gün sarı-kırmızılı takımda forma giymesini istediğini ifade etti.

Spor 07-11-23 10:02

Vanlı 40 dağcı Nemrut Krater Gölü’nde unutulmaz bir gün yaşadı

Rota Doğa Sporları Kulübü üyesi 40 Vanlı dağcı, Türkiye’nin en büyük krater gölü olan Nemrut Krateri Gölü gezisinde unutulmaz bir gün yaşadı.

Yurthaber 06-11-23 10:13
Van

Aile Şerefi'nin zengin çocuğu Oktay'ın son hali şaşırttı! Eriş Akman'ı gören tanıyamadı

Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerinden Aile Şerefi'nde 'Kötü Çocuk Oktay' karakterine usta oyuncu Eriş Akman hayat veriyordu. Filmin zengin ve şımarık çocuğunu canlandıran senarist, yapımcı ve oyuncu Eriş Akman'ın son hali gündem oldu.

Magazin 05-11-23 15:05

Yeşilçam'ın sarışın güzeli Itır Esen sağlık durumunu açıkladı! Ünlü isimler yalnız bırakmadı

Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden biri olan Itır Esen bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. “Geri döndüm” diyen Esen son sağlık durumunu açıkladı. Usta oyuncuya ünlü isimlerden de destek yağdı.

Magazin 31-10-23 14:12

Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan son halini paylaştı! Sağlık durumunu açıkladı

Yeşilçam’ın unutulmaz isimleri arasında yer alan Bahar Öztan, Şaşkın Milyoner, Ortadirek Şaban, Doktor Civanım gibi filmlerle hafızalara kazındı. Sayısız filmde rol alan Türk sinemasının gamzeli güzeli Öztan kansere yakalandığını duyurmuştu. Ünlü isim son halini paylaştı.

Magazin 30-10-23 13:08