Rasim Oztekin Dizileri Haberleri

Rasim Ozan Kütahyalı ile Tanju Özcan birbirine girdi! 'Kayyum' paylaşımı ortalığı karıştırdı: Gözaltına alınmaya hazırım

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ve 'kayyum' çıkışı ortalığı karıştırdı. Kütahyalı; Özcan'ın Kuran-ı Kerim'e el basıp, bayrağı öptükten sonra yemin ederek görevine başladığı videoyu paylaştı. Yaptığı yorum sonrası Özcan'dan telefon geldi.

Haber 2024-04-16 08:16:45

Rasim Ozan Kütahyalı'dan olay iddia! F.Bahçe'nin yeni başkanı Acun Ilıcalı olacak

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı katıldığı bir Youtube programında Türk futbolunda son dönemde yaşananlara dair çarpıcı iddialarda bulundu. Acun Ilıcalı'nın Fenerbahçe başkanı olacağını söyleyen Kütahyalı Erden Timur'un da yeni yönetimde olmayacağını öne sürdü.

Spor 2024-04-09 15:20:19

Rasim Ozan ile Ahmet Çakar Beyaz Futbol'da birbirine girdi! Ertem Şener 'acil' reklama gitti

Fenerbahçe'nin U-19 takımıyla çıktığı ve sahadan çekilerek yarıda kalan ve Fenerbahçe – Galatasaray Süper Kupa Finali'nin masaya yatırıldığı Beyaz Futbol programında eski Hakem Ahmet Çakar ile Rasim Ozan Kütahyalı arasında tartışma çıktı. Sunucu Ertem Şener, "acil" reklama gitti. Kütahyalı'nın Çakar'a yönelik "Hocam Suudi Arabistan’da ateşle oynadın sonra seni kurtardık. Telefonlar geldi tweetlerin değişti." ifadeleri dikkat çekti.

Spor 2024-04-08 06:56:24

Başkent’te göçük altında kalan işçi hayatını kaybetti

Ankara’nın Çankaya ilçesinde inşaat işçisi Rasim Yılmaz, bir binanın yıkım işlemleri gerçekleştirilirken istinat duvarının çökmesi sonucu enkaz altında kalarak hayatını kaybetti.

Yurthaber 2024-04-01 15:05:18

Diğer Haber Etiketleri

Rasim Ozan Kütahyalı Tanju Özcan Bolu Belediyesi 10 AZ de erden son dakika fenerbahçe Acun Ilıcalı galatasaray maçı maçın süper kupa Ahmet Çakar Ankara Seçim 2024 Nevşehir nevşehir seçim sonuçları Yerel seçim Mehmet Bilgin Rasim Arı Ekrem İmamoğlu cem küçük ele sosyal medya Derya Uluğ gecesi karakteri Oyuncu Rasim Öztekin Pelin Öztekin anne gününde Esra Ezmeci Ebubekir Şahin turu yaşında peaky blinders thomas shelby arthur shelby doğru istedi magazin söyledi Nagehan Alçı pis yedili güneş zavrak Cüneyt Özdemir Fatih Altaylı sinema oyuncusu ünlü şarkıcı Yalçın Dümer 2. sayfa Müge Dağıstanlı Gülşen Yüksel star tv yayin akisi perşembe dizileri aktan kelebe Modacı Özcan Deniz Feyza Aktan Samar Dadgar Özgü Namal meryem kurtlar vadisi Ahmet Serdar Oral ünlü oyuncu Nihat Altınkaya survivor erkan Erkan Kolçak Köstendil Ertem Şener kavga Sinan Engin Beyaz TV beyaz tv canlı asude kalebek Uraz Kaygılaroğlu Star TV Jess Molho Demet Akalın sihirli annem özçivit kuruluş osman Burak Özçivit kuruluş osman ne zaman kuruluş osman yeni sezon Bez bebek asena keskinci Reyhan Asena Keskinci Yurdaer Okur erçel Uğur Uzunel Hande Erçel Burak Deniz masumlar apartmanı Fatih Erbakan Yeniden Refah Partisi Melisa Döngel yalı çapkını Yiğit Kirazcı Bahtiyar Memili arka sokaklar birce mandıra filozofu mandıra filozofu çekildiği yer mandira filozofu evi philips televizyon akıllı televizyon büyük televizyon en iyi televizyon markası Serenay Sarıkaya Kıvanç Tatlıtuğ Afra Saraçoğlu aile gönül trt1 dizi breaking bad mark margolis better call saul scarface düğün dernek Ahmet Kural Murat Cemcir

Canlı Nevşehir seçim sonuçları! Nevşehir seçim sonuçları doğrultusunda AK Parti adayı Mehmet Savran mı CHP adayı Mehmet Bilgin mi İYİ Parti adayı Rasim Arı mı kazandı?

Tüm Türkiye yerel seçim sonuçlarına kilitlendi. Sonuçlar herkes tarafından merakla bekleniyor. Seçim sonucu merak edilen illerden bir tanesi de Nevşehir. Nevşehir seçim sonuçları Nevşehirliler tarafından en çok araştırılan konular arasında. Peki, Nevşehir'de AK Parti adayı Mehmet Savran mı CHP adayı Mehmet Bilgin mi İYİ Parti adayı Rasim Arı mı seçimi kazandı?

Finans 31-03-24 15:09

Canlı Nevşehir seçim sonuçları! Nevşehir'deki seçim sonuçlarında AK Parti adayı Mehmet Savran mı, CHP adayı Mehmet Bilgin mi, İYİ Parti adayı Rasim Arı kazanacak?

Yerel seçim geldi çattı, Türkiye'nin gözü kulağı seçim sonuçlarında! İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerin seçim sonuçları ile birlikte bazı illerin de seçim sonuçları büyük bir merakla bekleniyor. Bu illerden biri de Nevşehir! Nevşehir'de mevcut belediye başkanı ve AK Parti adayı Mehmet Savran mı, CHP adayı Mehmet Bilgin mi, 2019-2021 yılları arasında Nevşehir belediye başkanlığı yapan İYİ Parti adayı Rasim Arı kazanacak?

Haber 29-03-24 18:20

Rasim Ozan Kütahyalı İmamoğlu'nu yine topa tuttu: Para aldıysan kaçamazsın! Spor çantalarıyla dizayn ediyorlar

Canlı yayında ağır ifadeler kullanarak İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef alan Rasim Ozan Kütahyalı'dan gündem yaratacak yeni açıklamalar geldi. Kütahyalı "Belli adamlardan para aldıysan kaçamazsın" diyerek Adnan Oktar ve Ekrem İmamoğlu'nu örnek gösterdi. Kütahyalı ayrıca "Spor çantalarıyla dizayn ediyorlar" çıkışıyla dikkat çekti.

Haber 26-03-24 14:44

Ekrem İmamoğlu için olay sözler! Rasim Ozan Kütahyalı açtı ağzını yumdu gözünü: Risk alarak söylüyorum...

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı'nın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla ilgili kullandığı ifadeler gündem yarattı. Yerel seçimlere kısa bir süre kala çarpıcı iddialarda bulunan Kütahyalı, "Risk alarak söylüyorum her türlü şerefsizliği yapıyorsun. Adam satın alma, adam kayırma, ona buna paralar dağıtma. Sırf Kürtlerin yeniden sırtına binebilmek için" diye konuştu.

Haber 26-03-24 06:33

Cem Küçük ile Rasim Ozan Kütahyalı arasında 'DEM Parti' tartışması! Zır cahillik ya

Cem Küçük ile Rasim Ozan Kütahyalı arasındaki DEM Parti tartışması gündem oldu. Kütahyalı'nın "Selahattin Demirtaş, Meral Danış Beştaş'a açık destek verirse yüzde 9 oy alır. Bu iş biter. Demirtaş ve Osman Kavala serbest kalır" iddiasına tepki gösteren Küçük, "Zır cahillik ya, kendini devletin yerine koyup da. Devlet böyle pazarlık yapar mı ya? Sen devleti ne sanıyorsun?" dedi. Kütahyalı ise son paylaşımıyla isim vermeden Cem Küçük'ü hedef aldı.

Haber 26-03-24 00:06

Şarkıcı Derya Uluğ’dan Kızılcık Şerbeti itirafı: Teklif gelirse...

Şarkıcı Derya Uluğ katıldığı bir programda özel hayatı hakkında merak edilenlere sorulan sorulara samimi cevaplar verdi. Şarkıcı ayrıca son dönmelerin en çok konuşulan dizileri arasında yer alan Kızılcık Şerbeti dizisiyle ilgili de konuştu.

Magazin 18-03-24 13:04

Rasim Öztekin'i anma gecesinde gözler onu aradı ama o yoktu... Pelin Öztekin'in paylaşımı gündem oldu

Seksenler dizisinde hayat verdiği 'Fehmi' karakteri ile hafızalara kazınan Rasim Öztekin ölümümün 3. yıldönümünde düzenlenen bir törenle anıldı. Öztekin'in dizideki rol arkadaşları İlker Ayrık ve Özlem Türkad gecede sunuculuk yaptı. Bu özel gecede gözler Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin'i aradı ama o yoktu...

Magazin 09-03-24 14:34

Esra Ezmeci 'Erkeğin itiraf etmesi zordur' dedi! Beynimden vurulmuşa döndüm diyerek anlattı

Klinik psikolog Esra Ezmeci konuk aldığı Rasim Bey'in dertlerini dinledi. 'Erkeğin itiraf etmesi zordur' diyerek konuya giren Esra Ezmeci'nin konuğu yaşadıklarını anlattı. Rasim Bey kızının sevgilisinin annesiyle olanları anlatarak içini döktü.

Magazin 07-03-24 07:44

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin dizileri sert eleştirdi! 'Açık söylüyorum eşimle, kızımla izleyemiyorum'

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) işbirliğinde gerçekleştirilen 4. Medya Buluşması İstişare Toplantısı'na katılan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin son dönemdeki popüler dizileri sert eleştirdi. Şahin 'Açık söylüyorum eşimle, kızımla dizi izleyemiyorum' açıklamasıyla dikkat çekti.

Magazin 29-02-24 18:09

Peaky Blinders'ın yıldızı uyuşturucu batağına saplandı! Son hali görenleri şaşkına çevirdi...

Milyonlarca kişi tarafından dünyanın en iyi dizileri arasında gösterilen Peaky Blinders'ın yıldızı Paul Anderson, uyuşturucu batağına düştü. Geçtiğimiz aylarda kokain bulundurduğunu itiraf etmesinin ardından Londra'da görüntülenen Anderson'ın son hali, hayranlarının ağzını açık bıraktı...

Magazin 23-02-24 12:21

Rasim Ozan Kütahyalı 'İş çığrından çıktı' diyerek araya girmekte zorlandı! Küfürler havada uçuştu: 'Senin çalıştığın yerin...'

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı'nın programında Mustafa Albayrak ile Ümit Zileli birbirlerine girdi. FETÖ üzerinden başlayan tartışmada ortam bir anda gerildi. Tartışma giderek alevlenirken Kütahyalı araya girmekte zorlanırken 'İş çığrından çıktı' dedi. İki isim sırayla birbirlerine "Senin çalıştığın yerin..." diyerek küfretti.

Trend 19-02-24 22:43

40 milyon liralık tazminat uzun süre konuşulmuştu! Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı ile neden ayrıldıklarını anlattı

2010 yılında dünyaevine giren Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın boşanma haberi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Nagehan Alçı'nın Kütahyalı'dan 40 milyon lira tazminat istediği de uzun süre konuşulmuştu. Alçı, katıldığı bir Youtube programında Rasim Ozan Kütahyalı ile neden ayrıldıklarını ilk kez anlattı.

Magazin 03-02-24 14:43

Uğur Dündar WhatsApp görüntülerini paylaştı: Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ı böyle savundu! ‘Demek ki birileri fena halde rahatsız…’

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan için ortaya atılan iddialar sonrası Gazeteci Uğur Dündar’dan paylaşım geldi. Dündar WhatsApp görüntüleri yer alan paylaşımında, “Gaye Erkan ABD'de Türkiye'ye kaynak bulmaya çalışırken iftira servis ediliyor. Demek ki birilerinin fena halde rahatsız” dedi. Konuya ilişkin yargı süreci başlarken, baba Erol Erkan da, ‘Her şey er ya da geç ortaya çıkacak’ ifadelerini kullandı. Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı da dikkat çeken bir çıkışta bulundu.

Finans 20-01-24 14:38

Pis Yedili'nin Dilkopat'ıydı! Güneş Zavrak değişimiyle herkesi şaşırttı! Görenler tanıyamadı

Bir dönemin fenomen dizileri arasında yer alan Pis Yedili'de hayat verdiği Dilkopat karakteriyle adından söz ettiren genç oyuncu Güneş Zavrak şimdi de yıllar içindeki değişimiyle gündem oldu. Sempatik halleri ve samimi tavıtlarıyla hafızalarımıza kazınan ünlü ismin son halini görenler tanıyamadı.

Magazin 12-01-24 07:24

'Hedefte Fatih Altaylı var' Özdemir, Rasim Ozan Kütahyalı'dan gelen mesajı paylaştı: ‘Devlet içinde tanıdıklarım var kesin bilgi’

Fatih Altaylı son günlerde yaptığı paylaşımlar ve yorumlarla gündemden düşmezken dikkat çeken bir çıkış da gazeteci Cüneyt Özdemir’den geldi. Altaylı hakkındaki tartışmalarla ilgili Rasim Ozan Kütahyalı’nın açıklamalarına değinen Özdemir ‘Belli ki hükümet Altaylı’dan rahatsız’ yorumunda bulundu. Ayrıca Özdemir, Kütahyalı ile de Fatih Altaylı hakkındaki iddiaları ile ilgili görüştüğünü belirterek kendisine “Benim devlet içinde tanıdıklarım var. Kesin bilgi. Bu iş doğru” dediğini söyledi.

Haber 04-01-24 17:11

2. Sayfa konuğu Yalçın Dümer kimdir, nereli ve kaç yaşında? Yalçın Dümer dizileri

Yalçın Dümer, 27 Aralık 2023 Çarşamba günü 2. Sayfa magazin programının konuğu oldu. Ünlü isim, Serpil Çakmaklı ile olan evliliğinin ardından ünlü şarkıcı Esra Balamir ile 1998 yılında evlenmiş ve bu evlilik 1999 yılında son bulmuştu. Peki, Yalçın Dümer kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte 2. Sayfa'nın konuğu Yalçın Dümer'in hayatı ve biyografisi...

Magazin 27-12-23 09:43

SAKLA BENİ 8. BÖLÜM İZLE! Star TV Sakla Beni yeni bölüm ne zaman? Son bölüm özeti ve perşembe günü dizileri

Sakla Beni 8. bölüm izle ekranı sorgulanıyor. Star TV'nin sevilen dizisi bu akşam sekizinci bölümü ile izleyiciyle buluşacak. Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Nazım Namidar gibi isimleri kadrosunda bulunduran dizinin konusu ve oyuncularının yanı sıra yayın saati de merak edildi. 'Sakla Beni yeni bölüm ne zaman, Sakla Beni saat kaçta' sorularına yanıt aranıyor. Peki, Sakla Beni yeni bölüm ne zaman, saat kaçta? Son bölüm özeti ve Sakla Beni 8.bölüm full izle ekranı!

Magazin 21-12-23 19:41

Kızıl Goncalar'ın Levent'i Özcan Deniz kimdir, nereli ve kaç yaşında? Özcan Deniz kaç kez evlendi? Şarkıları ve dizileri

Özcan Deniz, Kızıl Goncalar dizisinde Levent karakterine hayat veriyor. Kızıl Goncalar dizisi Özgü Namal'ın canlandırdığı Meryem karakteri ile Levent'in farklı yaşamlarına karşın kesişen hayatlarını ve sonrasında gelişen olayları konu edinecek. Yönetmenliğini Ömür Atay'ın üstlendiği, senaryosunu Necati Şahin'in kaleme aldığı Kızıl Goncalar bugün saat 20.00'de Fox Tv'de ekrana gelecek. Peki, Özcan Deniz kimdir, nereli ve kaç yaşında? Özcan Deniz kaç kez evlendi?

Magazin 18-12-23 20:54

Kızıl Goncalar'ın Meryem'i Özgü Namal kimdir, kaç yaşında? Özgü Namal'ın eşi Ahmet Serdar Oral neden öldü, ne zaman? İşte dizileri...

Özgü Namal, Kızıl Goncalar dizisinde Meryem karakterine hayat veriyor. Kızıl Goncalar dizisi Özcan Deniz'in canlandırdığı Levent karakteri ile Meryem'in farklı yaşamlarına karşın kesişen hayatlarını ve sonrasında gelişen olayları konu edinecek. Yönetmenliğini Ömür Atay'ın üstlendiği, senaryosunu Necati Şahin'in kaleme aldığı Kızıl Goncalar bugün saat 20.00'de Fox Tv'de ekrana gelecek. Peki, Özgü Namal kimdir, nereli ve kaç yaşında? Özgü Namal'ın eşi Ahmet Serdar Oral neden öldü, ne zaman?

Magazin 18-12-23 20:54

SAKLA BENİ 7. BÖLÜM İZLE! Sakla Beni dizisi hangi gün, saat kaçta? İşte perşembe dizileri ve Star TV yayın akışı

Sakla Beni 6. bölüm full izle ekranı sorgulanıyor. Sevilen dizi bu akşam altıncı bölümü ile izleyiciyle buluşacak. Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Nazım Namidar gibi isimleri kadrosunda bulunduran dizinin konusu ve oyuncularının yanı sıra yayın saati ve hangi kanalda yayınlandığı da merak edildi. 'Sakla Beni hangi gün, Sakla Beni saat kaçta' sorularına yanıt aranıyor. Peki, Sakla Beni saat kaçta, hangi gün yayınlanıyor? Son bölüm özeti ve Sakla Beni 6.bölüm full izle ekranı!

Magazin 14-12-23 19:37

Survivor Nihat Altınkaya kimdir, nereli ve kaç yaşında? Nihat Altınkaya dizileri neler, evli mi? Survivor 2024 takım kadroları belli oluyor!

Nihat Altınkaya, 10 Aralık 2023 Pazar gününün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Survivor 2024 takım kadroları belli oluyor. Nihat Altınkaya, Acun Ilıcalı'nın paylaşımı ve Survivor 2024 takım kadrolarına ilişkin yayımlanan fragman sonrası merak konusu oldu. Peki, Survivor Nihat Altınkaya kimdir, nereli ve kaç yaşında? Nihat Altınkaya evli mi?

Magazin 10-12-23 20:02

Ne Gemiler Yaktım'ın Başkomiser Toprak'ı Erkan Kolçak Köstendil kimdir, nereli ve kaç yaşında? Erkan Kolçak Köstendil dizileri

Erkan Kolçak Köstendil, Ne Gemiler Yaktım dizisinde Toprak karakterine hayat veriyor. Dizide Devrim Özkan, Deniz Baysal Yurtcu ve Berk Hakman gibi isimlerle başrolü paylaşan oyuncunun biyografisi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Erkan Kolçak Köstendil kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Show TV'nin yeni dizisi Ne Gemiler Yaktım'ın Toprak'ı Erkan Kolçak Köstendil'in oynadığı dizi ve filmler...

Magazin 04-12-23 20:12

Beyaz TV'de gergin anlar! Rasim Ozan Kütahyalı ile Ertem Şener tartıştı, Sinan Engin programı terk etti

Beyaz TV'de yayınlanan programda Rasim Ozan Kütahyalı ile Ertem Şener arasında tartışma yaşandı. Araya Ahmet Çakar'ın girmesiyle büyüyen tartışma sonrası Çakar, Rasim Ozan Kütahyalı'nın programdan ayrılmasını talep etti.

Spor 06-11-23 11:07

Sakla Beni'nin Naz'ı Asude Kalebek kimdir, nereli ve kaç yaşında? Asude Kalebek'in dizileri

Sakla Beni dizisinde Naz karakterini canlandıran Asude Kalebek vatandaşlar tarafından merak edildi. Dizinin yönetmenliğini Nadim Güç üstleniyor. Star TV'nin yeni dizisi Sakla Beni'nin senaryosunu ise Armağan Gülşahin ve Nergis Otluoğlu Akoğlu kaleme aldı. Asude Kalebek dizinin fragmanı sonrası merak edildi. Peki, Asude Kalebek kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Sakla Beni'nin Naz'ı Asude Kalebek'ın hayatı ve biyografisi...

Magazin 02-11-23 19:52

Demet Akalın'ın partneri Jess Molho kimdir, nereli ve kaç yaşında? Sihirli Annem'in Yavuz'uydu! İşte Jess Molho dizileri...

Demet Akalın'ın partneri Jess Molho vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Sihirli Annem'de canlandırdığı Yavuz karakteri ile hafızalara kazınan başarılı oyuncu; Ninja Warrior Türkiye ve O Ses Çocuklar gibi birçok yarışma programını da sunmuştu. Peki, Jess Molho kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Demet Akalın'ın partneri Jess Molho hakkında merak edilenler...

Magazin 16-10-23 13:33

Kuruluş Osman'ın Saadet Hatun'u Sevil Akı kimdir, nereli ve kaç yaşında? Sevil Akı'nın dizileri

Kuruluş Osman dizisinde Saadet Hatun karakterini canlandıran Sevil Akı vatandaşlar tarafından merak edildi. Burak Özçivit'in başrolde olduğu dizide Yıldız Çağrı Atiksoy, Seda Yıldız, Özge Törer gibi oyuncular yer alıyor. Dizi bu akşam 5. sezonun ilk bölümüyle ATV'de izleyici karşısına çıkacak. Peki, Sevil Akı kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Kuruluş Osman'ın Saadet Hatun'u Sevil Akı'nın rol aldığı dizi ve filmler...

Magazin 04-10-23 20:25

40 milyon liralık tazminat isteği gündem olmuştu! Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı tek celsede boşandı

2010 yılından beri evli olan Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın boşanma haberi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Davacı Nagehan Alçı'nın mahkemeye verdiği boşanma dilekçesinde Kütahyalı'dan 40 milyon lira tazminat istediği, ayrıca 60 bin lira aylık nafaka talep ettiği iddiası uzun süre konuşulmuştu. Ünlü çift anlaşmalı olarak boşandı.

Magazin 03-10-23 15:46

Bez Bebek'in minik Yağmur'u Asena Keskinci'nin son hali büyüledi! İddialı pozları dikkat çekti

Bir dönemin en çok izlenen dizileri arasında yer alan Bez Bebek'te Yağmur rolüne ünlü oyuncu Asena Keskinci hayat veriyordu. Dizide çocuk oyuncu olan Asena Keskinci şimdilerde kocaman bir genç kız oldu. Değişimiyle görenleri hayrete düşüren Keskinci'nin iddialı pozları da dikkat çekti.

Magazin 19-09-23 20:43

Yabani'nin Serhan'ı Yurdaer Okur kimdir, nereli ve kaç yaşında? Yurdaer Okur'un dizileri

Yurdaer Okur, FOX TV'de bu akşam ekrana gelecek olan Yabani dizisinde Serhan karakterine hayat verecek. Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Dolunay Soysert, Şebnem Hassanisoughi ve Bertan Asllani gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Yabani dizisi için geri sayım devam ediyor. Peki, Yurdaer Okur kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Yabani'nin Serhan'ı Yurdaer Okur'un rol aldığı yapımlar...

Magazin 12-09-23 21:17

Bambaşka Biri'nin Tahir'i Uğur Uzunel kimdir, kaç yaşında, nereli? Masumlar Apartmanı ile hafızalara kazınan Uğur Uzunel'in dizileri

Uğur Uzunel, Bambaşka Biri dizisinde Tahir karakterini canlandırıyor. Burak Deniz ile Hande Erçel'in başrolü paylaştığı dizi için geri sayım devam ediyor. Bambaşka Biri dizisinin kadrosunda Cem Davran ve Menderes Samancılar da yer alıyor. Peki, Uğur Uzunel kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, FOX TV'nin yeni dizisi Bambaşka Biri'nin Tahir'i Uğur Uzunel hakkında merak edilenler...

Magazin 11-09-23 19:31

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'dan dikkat çeken sözler! 'Senaryoda kim kimin babası, kızı veya eşi belli değil'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, televizyon dizileri başta olmak üzere birçok programın ve filmin, aile yapısına direkt etki yaptığını, yetişen yeni nesillerde çöküntülere sebebiyet verdiğini savundu. Müstehcenliğin sadece açıklıkla bağdaştırılmaması gerektiğini söyleyen Erbakan "Senaryoda kim kimin babası, kim kimin kızı, kim kimin kardeşi veya eşi belli değil" dedi.

Haber 09-09-23 17:45

Melisa Döngel iddialı pozlarıyla büyüledi! Görenler Marilyn Monroe sandı

Yeni dizisi Kirli Sepeti ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Melisa Döngel başarılı dizileri kadar aşk hayatı ve sosyal medyadaki pozlarıyla da gündem oluyor. Güzelliği ile dikkat çeken Döngel iddialı pozlarıyla büyüledi. Ünlü ismi görenler Marilyn Monroe'ya benzetti.

Magazin 08-09-23 10:55

Yalı Çapkını'ndan Kızılcık Şerbeti'ne bomba transfer! Mihri rolünü canlandıracak

Ekranların reyting rekortmeni dizileri Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti arasında oyuncu transferi gerçekleşti. Yalı Çapkını’nda Tarık’ın odaya hapsettiği genç kıza hayat veren ünlü oyuncu Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezonunda rol alacak.

Magazin 04-09-23 23:23

Melisa Döngel’in annesi Rus çıktı! Güzelliği sosyal medyayı salladı

Yeni dizisi Kirli Sepeti ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Melisa Döngel başarılı dizileri kadar aşk hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla da çok konuşuluyor. Güzelliği beğeni toplayan Döngel'in annesi Rus çıktı. Ünlü isim Türkiye'ye gelen annesini paylaştı.

Magazin 04-09-23 11:44

Arka Sokaklar'ın Birce'si Sinem Reyhan Kıroğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? Sinem Reyhan Kıroğlu'nun oynadığı diziler!

Arka Sokaklar dizisi için geri sayım devam ederken dizide Birce Yaman karakterini canlandıran ünlü oyuncu Sinem Reyhan Kıroğlu da vatandaşlar tarafından arama motorlarında araştırılmaya başlandı. Rıza ve ekibiyle Narkotik Şubede görevliyken tanışan ve ekibin başarılarını duyduktan sonra dahil olan Birce Yaman karakterinin izleyiciler tarafından beğenilmesi bekleniyor. Peki, Sinem Reyhan Kıroğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Arka Sokaklar'ın Birce'si Sinem Reyhan Kıroğlu'nun dizileri...

Magazin 01-09-23 19:58

Mandıra Filozofu konusu nedir, oyuncuları kimler? Mandıra Filozofu nerede çekildi? Kanal D yayın akışı

Mandıra Filozofu filmi ile ilgili aramalar filmin Kanal D yayın akışı listesinde yer almasıyla hız kazandı. Müfit Can Saçıntı ve merhum oyuncu Rasim Öztekin'in başrolde olduğu komedi filmi bu akşam televizyonda ekrana gelecek. Her yayınlandığında büyük bir ilgi ile izlenen filme yine filme ilgi oldukça yoğun. Peki, Mandıra Filozofu konusu nedir, oyuncuları kimler? Mandıra Filozofu nerede çekildi? Kanal D yayın akışı

Magazin 31-08-23 19:08

Hande Erçel ve Burak Deniz'li Bambaşka Biri'nden ilk kareler geldi!

Bir süredir ekranlardan uzak olan Hande Erçel ve Burak Deniz yeni dizileri ile geri dönüyor. Bambaşka Biri dizisinde rol alacak ünlü isimlerin yeni dizilerinden ilk kareler ortaya çıktı.

Magazin 31-08-23 13:57

Üstün görüntü kalitesiyle filmleri ve dizileri âdeta size yaşatacak Philips marka televizyon önerileri

"Televizyonsuz asla yaşayamam." diyorsanız doğru yerdesiniz! Sizin için bir araya getirdiğimiz üstün görüntü kalitesiyle kendinizi âdeta izlediğiniz filmde veya dizide hissettirecek Philips marka televizyon önerileriyle karşınızdayız! Listemizi inceleyerek beğendiğiniz ürünü satın alabilir ve ev konforunda sinema deneyimi yaşayabilirsiniz. Hazırsanız başlayalım!

Haber 31-08-23 11:25

53 kilo vermişti... Pelin Öztekin üstsüz pozuyla tepki çekti! Ne gereksiz...

Rasim Öztekin'in kızı oyuncu Pelin Öztekin sık sık değişimiyle gündeme geliyordu. 6 ayda 53 kilo veren oyuncu Pelin Öztekin bu sefer ise üstsüz pozuyla adından söz ettirdi. Yunanistan tatilinden üstsüz pozunu paylaşan oyuncu eleştirildi.

Magazin 11-08-23 14:18

Bölüm başına aldıkları ücret dudak uçuklattı! Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Afra Saraçoğlu, Sıla Türkoğlu...

Son dönemin popüler dizileri arasında yer alan Yalı Çapkını, Aile, Yargı, Benim Adım Farah ve Kızılcık Şerbeti’nin başrol oyuncularının yeni dönemde bölüm başına alacakları ücretler ortaya çıktı. Ünlü isimlerin kazançlarını duyanların ağızları açık kaldı. Bakın ne kadar kazanıyorlar…

Magazin 05-08-23 13:13

Heyecanla bekleniyordu! TRT o diziyi iptal etti! O kadar bekledik oldu mu şimdi

TRT gerek sezondaki dizileri gerekse de yazlık dizileri ile son dönemin en çok izlenen yapımlarına ev sahipliği yapan kanallardan biri oldu. Teşkilat, Gönül Dağı ve Alparslan Büyük Selçuklu gibi büyük prodüksiyonlu işlere imza atan TRT1, çalışmaları yapılan yeni dizisini iptal etti.

Magazin 04-08-23 23:20

Breaking Bad'in yıldızıydı! Usta oyuncu hayatını kaybetti! Sevenleri yasa boğuldu: Üstad nereye?

Mark Margolis, Breaking Bad ve Better Call Saul dizileri ile izleyicinin hafızasında silinmez iz bırakmıştı. İzlenme rekorları kıran dizide Hector Salamanca karakterine hayat veren ünlü oyuncu 83 yaşında hayatını kaybetti. Haberi alan sevenleri adeta yasa boğuldu.

Magazin 04-08-23 20:48

Melisa Döngel'in deniz manzaralı lüks evi hayran bıraktı! Terasta bikinili poz verdi

Aşk Taktikleri 2 ile izleyici karşısına çıkan Melisa Döngel başarılı dizileri kadar aşk hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla da çok konuşuluyor. Güzelliği ile büyük beğeni toplayan Döngel’in lüks evi sosyal medyada gündem oldu. Ünlü ismin terasta bikiniyle güneşlenmesi dikkat çekti.

Magazin 01-08-23 08:38

Düğün Dernek konusu nedir, oyuncuları kimdir? Düğün Dernek nerede, ne zaman çekildi? Kahkaha tufanı bu akşam TV'de!

Düğün Dernek konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Selçuk Aydemir yaptı. Filmin başrollerinde ise Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Devrim Yakut ve Barış Yıldız yer aldı. Düğün Dernek filmi 28 Temmuz Cuma akşamı Star TV ekranlarında olacak. Peki, Düğün Dernek konusu nedir, oyuncuları kimdir? Kahkaha tufanı Düğün Dernek filmi nerede, ne zaman çekildi?

Magazin 28-07-23 18:59

Nagehan Alçı'nın Rasim Ozan Kütahyalı'dan istediği 40 milyon liralık tazminat gündem olmuştu! Avukatından açıklama geldi

2010 yılından beri evli olan Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın boşanma haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Davacı Nagehan Alçı'nın mahkemeye verdiği boşanma dilekçesinde Kütahyalı'dan 40 milyon lira tazminat istediği, ayrıca 60 bin lira aylık nafaka talep ettiği iddiası sosyal medyada gündem olmuştu. Konu hakkında Nagehan Alçı'nın avukatından açıklama geldi.

Magazin 28-07-23 17:01