Sihirli Annem Dizisinin Oyuncu Kadrosu Haberleri

Yalı Çapkını dizisine bomba transfer! Usta oyuncu dizinin kadrosuna dahil oluyor

Her hafta büyük bir heyecanla izlenen “Yalı Çapkını” dizisinin yeni bir değişiklik olmazsa 7 Haziran’da sezon finali yapması planlanıyor. Dizinin oyuncu kadrosuna usta bir isim dahil oluyor.

Magazin 2024-04-22 09:54:19

Damla Ersubaşı babasının öldüğünü açıklarken küfürler havada uçuştu! Torbacı, babamın kalbi...

Sihirli Annem dizisiyle tanınan oyuncu Damla Ersubaşı'nın babası vefat etti. Ersubaşı, babasının vefat haberini verdikten sonra eski eşine ve eşinin kardeşine hakaretler yağdırdı. Ersubaşı'dan ağızları açık bırakan ifadeler...

Magazin 2024-04-12 08:39:23

Amazon Prime’ın Fallout dizisine ilgi yoğun! İlk günden gündem oldu

Amazon Prime Video'da izleyici ile buluşan Fallout dizisi ilk günden büyük ilgi gördü. Eleştirmenlerin beğenisini kazanan diziye gelen ilk yorumlar oldukça olumlu. İşte Fallout konusu ve oyuncu kadrosu...

Magazin 2024-04-11 14:39:15

Tesettürlü pozlarıyla gündemdeydi! Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı aşkını ilan etti

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Sihir Annem dizisinde hayat verdiği 'Tuğçe' karakteriyle adından söz ettiren Damla Ersubaşı son olarak tesettürlü pozlarıyla gündem olmuştu. İki çocuk annesi Ersubaşı eski eşi Mustafa Can Keser ile olaylı boşanmasıyla da uzun süre konuşulmuştu. Ünlü oyuncu şimdi de aşkını ilan etti. Ersubaşı'ın aşk dolu karelerine yorum yağdı.

Magazin 2024-04-03 13:55:54

Uyuşturucu ve kumar itirafı gündem olmuştu! Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı 'evim arandı, kan testim verildi...' diyerek anlattı

Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği Tuğçe karakteri ile hafızalara kazınan Damla Ersubaşı, eski eşi Mustafa Can Keser ile sancılı bir boşanma süreci yaşadı. Ünlü çiftin davası devam ederken Ersubaşı'ya ait bir video sosyal medyada gündem oldu. 'Uyuşturucu batağına düştüm' diyen Ersubaşı daha sonra bu videonun videonun 1.5 yıl önce çekildiğini, eski eşinin montajlayarak medyaya servis ettiğini söylemişti. Damla Ersubaşı uyuşturucu testinin sonucunu paylaştı.

Magazin 30-03-24 11:07

Tesettürlü halleri gündem olmuştu! Damla Ersubaşı kötü yorumlara isyan etti

Sihirli Annem dizisiyle tanınan Damla Ersubaşı'nın başörtülü halleri gündem olmuştu. Damla Ersubaşı kendisine gelen kötü yorumlara isyan ederek "Henüz kapanmadım" dedi.

Magazin 26-03-24 09:47

Sihirli Annem'in Dudu Peri'si Nevra Serezli'den yıllar sonra itiraf... Biraz acıtıcı geldi diyerek açıkladı

Sihirli Annem dizisi 7'den 77'ye neredeyse herkesin severek izlediği bir diziydi. 2003 yılında başlayan dizinin en çok sevilen karakterlerinden biri de Dudu Peri'ydi. Dizide Dudu Peri'ye hayat veren Nevra Serezli katıldığı YouTube programında yeniden çekilen Sihirli Annem dizisi hakkında konuştu.

Magazin 18-03-24 15:49

Çukur dizisinin Ersoy'u Mehmet Yılmaz Ak'ın itirafı olay oldu! Dizideki o sahnede bayılmış...

Daha önce Yargı'da Savcı Pars rolüyle hafızlara kazınan Mehmet Yılmaz Ak şimdi de Bahar'da Timur karakterine hayat veriyor. Ünlü oyuncu katıldığı bir programda çektiği bir sahne yüzünden bayıldığını itiraf etti.

Magazin 15-03-24 12:33

Demet Evgar Bahar dizisinin setinden o sırrı paylaştı! 'Her derde deva olduğu gibi...' Gösterdikten sonra bir ısırık aldı

Ekranların ilgiyle izlenen dizisi Bahar ile son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen ünlü oyuncu Demet Evgar, hem dizideki sahneleri hem de oyunculuğu ve güzelliğiyle gündemden düşmüyor. İzleyiciler Bahar dizisini merakla takip ederken Evgar, sosyal medya hesabından çekim hazırlıkları sırasında bir paylaşım yaptı. Evgar, bu paylaşımda 'çillerinin sırrını' açıkladı.

Kadin 14-03-24 10:39

Bahar dizisinin Rengin'i Ecem Özkaya’nın eski hali sosyal medyada gündem oldu! Görenleri şaşırttı

Ünlü oyuncu Ecem Özkaya'nın eski halleri sosyal medyada gündem oldu. Bahar dizisinde rol alarak son dönemde gündeme gelen oyuncunun eski haline sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 14-03-24 07:55

Bahar'ın yıldızı Demet Evgar'ın sır gibi sakladığı kardeşi bakın kim çıktı! Meğer rol arkadaşıymış...

Yayın hayatına başladığı günden itibaren reyting rekorlarına imza atan Bahar dizisinin başrolü Demet Evgar'ın kendi gibi oyuncu bir kardeşinin olduğu ortaya çıktı. Daha önce aynı dizide rol alan abla kardeş aynı sahneleri paylaşmış. Demet Evgar'ın sır gibi sakladığı kardeşi bakın kimmiş...

Magazin 13-03-24 23:14

Kayhan Yıldızoğlu'na veda! Eski eşi Suna Yıldızoğlu gözyaşlarına hakim olamadı: Annem babam gibiydi

90 yaşında hayatını kaybeden usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu'nun cenazesi Levent Camii'nde kılındı. Suna Yıldızoğlu, eski eşinin tabutunun başında gözyaşlarına hakim olamadı. Ünlü oyuncu eski eşi için "Annem babam gibiydi" dedi.

Magazin 11-03-24 15:34

15 yıl sonra Arka Sokaklar'dan ayrılmıştı... Fenomen diziyle geri dönüyor! Onur Bay'ın son halini görenler çok şaşırdı

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da hayat verdiği 'Tekin' karakteri ile adından söz ettiren Onur Bay 15 yıl sonra diziden ayrılmıştı. Uzun zamandır ortalarda görünmeyen ünlü oyuncu Kirli Sepeti dizisinin kadrosuna dahil oldu. Onur Bay'ın son hali sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 05-03-24 08:30

Kızılcık Şerbeti'ne dahil olan Ahmet Mümtaz Taylan açıkladı! Settar Tanrıöğen istemiş

Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni Abdullah Ünal’ı Ahmet Mümtaz Taylan günlerdir gündemdeydi. Settar Tanrıöğen’in yerine gelen ünlü oyuncu "Kendisinin de isteğiyle, onayıyla bu şekilde devam etme gereği doğdu" dedi.

Magazin 04-03-24 09:19

Arka Sokaklar'dan Kül Masalı dizisine bomba transfer! Ünlü oyuncu kadroya dahil oldu

Yapımcılığını Cemil Cengiz’in üstlendiği TRT’nin Kül Masalı dizisinin yeni bölümü 7 Mart Cuma günü seyirciyle buluşacak. Dizinin kadrosuna Ela Yörüklü dahil oldu.

Magazin 02-03-24 17:30

İnci Taneleri”nin Piraye’si Selma Ergeç alıntı iddialarıyla ilgili konuştu! Çok zorlarsanız...

İnci Taneleri dizisinin Gönül Yarası filminden alıntı olduğu iddia edilmişti. “İnci Taneleri”nin Piraye’si Selma Ergeç önceki gün Etiler’de görüntülendi. Oyuncu, İnci Taneleri'nin Gönül Yarası'na benzerliğiyle de ilgili konuştu.

Magazin 02-03-24 10:13

Bomba iddia... Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu o filme konuk olacak!

“Yalı Çapkını” dizisinin Seyran’ı Afra Saraçoğlu kariyerindeki yükselişine devam ediyor. İddiaya göre; Saraçoğlu, 'Bir Cumhuriyet Şarkısı' filmine oyuncu olacak.

Magazin 01-03-24 11:17

Ara sokaktaki cinsel ilişki itirafı çok konuşulmuştu! Deniz Cengiz, Cüneyt Özdemir yayınında eleştirilere tepki gösterdi

Jet Sosyete dizisinde hayat verdiği 'İlayda Çıkrıkçıoğlu' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Deniz Cengiz seks itirafıyla uzun süre gündem oldu. Tuluğ Özlü'nün sunduğu Umarım Annem Dinlemez adlı podcast programına konuk olan Cengiz'in ara sokaktaki cinsel ilişki itirafı izleyenleri şoke etti. Yayının ardından ünlü oyuncu Cüneyt Özdemir'in programına katıldı ve hakkındaki yorumlara tepki gösterdi.

Magazin 22-02-24 11:30

Jet Sosyete'nin İlayda'sı Deniz Cengiz sosyal medyayı salladı! Ara sokakta nasıl cinsel ilişkiye girdiğini itiraf etti

Jet Sosyete dizisinde hayat verdiği 'İlayda Çıkrıkçıoğlu' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Deniz Cengiz seks itirafıyla gündem oldu. Tuluğ Özlü'nün sunduğu Umarım Annem Dinlemez adlı podcast programına konuk olan Cengiz ara sokakta nasıl cinsel ilişkiye girdiğini itiraf etti.

Magazin 21-02-24 10:50

Taş Kağıt Makas dizisinin afişi yayınlandı!

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, yayınlanan tanıtımları ile büyük beğeni toplayan “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Çekimlerinin tüm hızıyla devam ettiği dizinin 28 Şubat 2024 tarihi itibariyle çarşamba akşamı saat 20.00’de yayınlanacağı açıklandı. Zengin oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle merak uyandıran dizinin afişi de yayınlandı.

Magazin 20-02-24 18:26

Artık göğüslerimi beğeniyorum demişti! Sydney Sweeney iddialı tarzıyla kırmızı halıda

Euphoria dizisinin Cassie'si Sydney Sweeney son dönemi parlayan isimlerinden. Ödül gecesine iddialı kırmızı elbisesiyle gelen güzel oyuncu daha önce "Artık göğüslerimi beğeniyorum." diyerek dikkat çekmişti.

Magazin 19-02-24 14:23

Halit Ergenç'le yatak sahnesi gündem olmuştu! Tuba Büyüküstün transparan tarzıyla galaya damga vurdu

Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç'i bir araya getiren ‘Yarın Yokmuş Gibi’ dizisinin galası gerçekleştirildi. Dizideki cesur sahneleri çok konuşulan Büyüküstün transparan tarzıyla galaya damga vurdu. Siyah mini elbisesiyle geceye katılan güzel oyuncu takipçilerinden tam not almayı başardı.

Magazin 13-02-24 09:12

Kızılcık Şerbeti’nin Metehan’ı Rahimcan Kapkap’ından duygusal ödül konuşması: Müsadenizle ödülümü...

“Kızılcık Şerbeti” dizisinin Metehan’ı Rahimcan Kapkap En İyi Çıkış Yapan Oyuncu Ödülü’nün sahibi oldu. Oyuncu, yaptığı duygusal konuşmayla aldığı ödülünü yaz aylarında kaybettiği babasına armağan etti.

Magazin 10-02-24 12:30

Sihirli Annem'in Toprak'ı ve Yavuz'u yıllar sonra bir araya geldi! Değişimleri gündem oldu

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle ve reyting rekorları kıran Sihirli Annem dizisinde hayat verdikleri Toprak ve Yavuz karakteriyle hafızalara kazınan Jennifer Boyner ile Jess Molho yıllar sonra bir araya geldi. Boyner'in 'Baba kız buluşması' notunu düştüğü o kareye adeta yorum yağdı.

Magazin 08-02-24 16:22

Sihirli Annem'in Toprak'ı Jennifer Boyner kocaman oldu! Defne Joy Foster paylaşımı dikkat çekti

'Sihirli Annem' dizisinde canlandırdığı Eda karakteri ile hafızalara kazınan ve çok genç yaşta hayatını kaybeden Defne Joy Foster ölüm yıl dönümünde anıldı. Sihirli Annem dizisinde kızı Toprak'ı oynayan Jennifer Boyner de yaptığı paylaşımla ve değişimiyle gündeme geldi.

Magazin 04-02-24 13:26

Heyecanla beklenen dizide bomba ayrılık! 2 oyuncu birden dizi başlamadan projeden ayrıldı

Ayda Aksel ve Yeşim Ceren Bozoğlu, başrolünde yer alacağı Yan Oda dizisinin çekimleri başlamadan kadrodan ayrıldı. Aksel, geçirdiği kaza sonrası bacağını kırdığı için projeden çekilirken Bozoğlu da şartlarda anlaşamadı.

Magazin 01-02-24 16:59

Aile'nin final bölümü sosyal medyada gündem oldu! Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'ya övgü yağdı

Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izlenen Aile dizisi dün akşam 30. bölümüyle ekrana veda etti. Her bölümü beğeni toplayan Aile final bölümüyle de sosyal medyayı salladı. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başarılı oyunculuğuna övgü yağdı. Zeynep Bastık da kayıtsız kalamadı.

Magazin 31-01-24 10:24

Hazar Ergüçlü'nün pavyon dansı uzun süre konuşulmuştu... İddialı dizi İnci Taneleri’nin yayın tarihi belli oldu

Oyuncu Hazar Ergüçlü’nün pavyon dansı günlerdir gündemdeydi... Daha yayına gelmeden dikkatleri üzerine çeken ‘İnci Taneleri’ dizisinin yayın tarihi belli oldu.

Magazin 16-01-24 17:16

Uzun süredir Hazar Ergüçlü'nün pavyon dansı konuşuluyor... İddialı dizi İnci Taneleri’nin fragmanı yayınlandı

Oyuncu Hazar Ergüçlü’nün pavyon dansı günlerdir gündemdeydi. Daha yayına gelmeden dikkatleri üzerine çeken ‘İnci Taneleri’ dizisinin birinci bölüm tanıtım filmi yayınlandı.

Magazin 15-01-24 13:01

Bakan bir daha baktı... İbrahim Çelikkol'un üstsüz pilates pozu gündem oldu!

'Kuş Uçuşu' dizisinin yemeğinde bir araya gelen ünlü oyuncular Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol arasındaki diyalog ve sonrasında Çelikkol'un Akalay'ı omzundan öpmesi gündem olmuştu. Şimdi de ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol'un pilates pozları gündem oldu.

Magazin 10-01-24 17:28

'Ömer' dizisindeki Kur'an sahnesi sosyal medyada gündem oldu! Selahattin Paşalı ve Barış Falay şov yaptı

Tecrübeli oyuncu kadrosu ve etkileyici konusuyla Ömer dizisi yeni sezonda da tüm dikkatleri üzerine çekti. Merakla beklenen Ömer dizisinin 38. bölümü dün akşam Star TV'de ekrana geldi. Dizide yer alan bir sahne sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 09-01-24 11:20

Pınar Deniz makyajsız haliyle görüntülendi! Sade tarzıyla beğeni topladı

Yargı dizisinin Ceylin'i Pınar Deniz geçtiğimiz gün bir AVM'de görüntülendi. Sezonluk ürünleri inceleyen başarılı oyuncunun makyajsız doğal güzel güzelliği objektiflere yansıdı. Ünlü oyuncu yeni yıl dileklerinde bulunarak, "Yeni yıl bizlere güzellikler getirsin" dedi.

Magazin 03-01-24 10:40

Özge Özpirinçci'den 'Kızıl Goncalar'a ceza tepkisi: Baskı ve yasaklar...

Kızıl Goncalar dizisi ekrana geldiği ilk günden beri gündemden düşmüyor. Son olarak RTÜK, Kızıl Goncalar dizisinin yayınlandığı FOX TV'ye idari para cezası ile iki kez program durdurma cezası vermişti. Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci'de hedef gösterilen ve RTÜK'ün ceza verdiği 'Kızıl Goncalar' dizisine yaptığı paylaşımla destek verdi. Özpirinçci, "Sanata nihai şeklini baskı ve yasaklar değil; hayat verir" dedi.

Magazin 29-12-23 11:41

En Son Babalar Duyar'ın mavi saçlı asi kızı Defne yıllar sonra ortaya çıktı! Burçak Işımer'in son hali görenleri şaşırttı

2002-2006 yılları arasında yayınlanan En Son Babalar Duyar dizisi ekrana geldiği dönemde büyük bir ilgiyle izleniyordu. Ayşegül Atik, Ali Erkazan, Hatice Aslan, Levent Ülgen, Ali Sunal ve Arzu Balkan gibi ünlü isimleri yer aldığı güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle büyük beğeni toplayan dizide Defne karakterini canlandıran Burçak Işımer'in son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 28-12-23 14:55

Kara Ağaç dizisine flaş transfer! Güzel oyuncu kadroda

Yeni yılda TRT1 “Bir Sevdadır”, “Fatih”, “Aşka Tutsak” ve “Kara Ağaç” dizilerini peş peşe seyirciyle buluşturacak. Heyecanla beklenen dizilerin oyuncu kadrosu da şekillenmeye başladı. Olgun Şimşek'in başrolünde yer aldığı Kara Ağaç dizisine flaş transfer yapıldı.

Magazin 27-12-23 15:29

ÖMER 37. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE! Ömer dizisi son bölümde neler oldu? İşte yeni bölüm konusu ve Star TV yayın akışı!

Ömer dizisi 37. bölüm izle ekranı günün en çok araştırılan konu başlıkları arasında yer aldı. Star TV'nin sevilen dizisi Ömer'in oyuncu kadrosunda Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay, Merve Dizdar, Emre Taşkıran, Onur Bilge, Gamze Karaduman gibi isimler yer alıyor. 2. sezonunda olan Ömer dizisinin 37. bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Peki, Ömer yeni bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 25-12-23 20:37

'1,5 sene öncesine ait' Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'nın videosu olay olmuştu! Açıklama geldi 'Bazı kısımları kesilmiş, sağlık sonuçlarını paylaşacak'

Yıllar önce yayınlanan Sihirli Annem dizisinde Tuğçe karakterini canlandırarak geniş kitleler tarafından ve sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlüler arasında bulunan Damla Ersubaşı, özel hayatıyla da sık sık gündem oluyor. Son olarak Ersubaşı'nın daha önce uyuşturucu batağına düştüğünü söylediği video sosyal medyada hızla yayılarak gündem oldu. O video ile ilgili Ersubaşı'nın avukatından açıklama geldi.

Magazin 23-12-23 15:16

Sihirli Annem'in Tuğçe’si Damla Ersubaşı'dan itiraf geldi: Ağlaya ağlaya anlattı 'Uyuşturucuya düştüm... Parayı da tek başıma yedim' Eski eşini böyle suçladı

Sihirli Annem dizisinin Tuğçe'si olarak tanınan Damla Ersubaşı, eski eşi Mustafa Can Keser'den olaylı bir şekilde boşanmıştı. Çalkantılı hayatıyla sık sık gündem olan Ersubaşı, son olarak sosyal medyada paylaşılan bir video ile herkesi şoke etti. Söz konusu videoda bir dönem uyuşturucu batağına düştüğünü ve eski eşinin ailesinden para alıp kumarda ve uyuşturucuda harcadığını itiraf eden Ersubaşı, "Çocuklarımın annesiz kalmasının tek sebebi Mustafa Can Keser ve ailesi" dedi.

Magazin 22-12-23 14:26

Arak dizisinin Zeynep Çınar'ı Öykü Karayel kimdir, kaç yaşında? Öykü Karayel kiminle evli? Bir Başkadır dizisi ile gündem olmuştu

Öykü Karayel Arak dizisi ile birlikte merak edilmeye başlandı. Öykü Karayel kadrosunda Tülin Özen, Mehmet Özgür ve Yıldıray Şahinler gibi isimlerin bulunduğu Arak dizisinde İlker Kaleli ile başrolü paylaşacak. Ünlü oyuncu Netflix'te yayınlanan Bir Başkadır dizisindeki Meryem karakteriyle uzun süre konuşulmuştu. Peki, Arak dizisinin Zeynep Çınar'ı Öykü Karayel kimdir, kaç yaşında? Öykü Karayel kiminle evli? Ayrıntılar haberimizde...

Magazin 21-12-23 20:26

Lost dizisinin Kate'i son hali ile şaşırttı! Evangeline Lilly yıllara yenik düştü

Tüm zamanların en iyisi olarak lanse edilmesine karşın, 2010 yılında yayınlanan final bölümü ile izleyicide hayal kırıklığı yaratan Lost dizisi sosyal medyada tekrar gündem oldu. Lost dizisinin Kate'i Evangeline Lilly'nin son hali görenleri şaşırttı. Ünlü oyuncu yıllara yenik düştü.

Magazin 21-12-23 09:49

Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı eski eşi Mustafa Can Keser ile mahkemelik oldu! Hakkındaki iddialara cevap verdi! 'Boyun eğmeyeceğim'

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle takip edilen Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği Tuğçe karakteriyle hafızalarımıza kazınan Damla Ersubaşı eski eşi Mustafa Can Keser ile mahkemelik oldu. Ersubaşı hakkında çıkan iddialara sosyal medya üzerinden cevap verdi. Eski eşi Mustafa Can Keser'in iddiaları sonrası açıklama yapan ünlü isim "Zorbalığa boyun eğmeyeceğim" dedi.

Magazin 20-12-23 14:40

İnci Taneleri konusu ne, oyuncuları kim ve ne zaman başlayacak? Hazar Ergüçlü ve Yılmaz Erdoğan'lı İnci Taneleri'nden ilk tanıtım!

İnci Taneleri dizisi konusu ve oyuncuları merak edildi. Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem de Azem Yücedağ karakterine hayat vereceği İnci Taneleri dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Usta oyuncu Yılmaz Erdoğan başrolü Hazar Ergüçlü ile paylaşacak. Kanal D ekranlarında yayın hayatına merhaba diyecek olan diziye dair detaylı bilgiler araştırılmaya başladı. Peki, İnci Taneleri konusu ne, oyuncuları kim ve ne zaman başlayacak?

Magazin 19-12-23 00:13

KIZIL GONCALAR OYUNCULARI VE KONUSU: Özgü Namal ve Özcan Deniz'li Kızıl Goncalar konusu nedir, oyuncuları kim? Fox Tv'de izleyiciyle buluşuyor!

Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrollerini paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi Fox Tv izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Kızıl Goncalar'ın konusu ve oyuncu kadrosu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Öte yandan Kanal D'nin aldığı kararla Arka Sokaklar'ın yayın tarihi de değişti. Özgü Namal ve Özcan Deniz'in oynadığı Fox Tv'nin yeni dizisi 18 yıldır devam eden Arka Sokaklar'a rakip olacak. Peki, Kızıl Goncalar konusu nedir? Kızıl Goncalar oyuncuları kimler?

Magazin 18-12-23 20:54

ÖMER 36. BÖLÜM İZLE! Ömer dizisi yeni bölüm konusu nedir? İşte son bölüm özeti!

Ömer dizisi 36. bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranına ulaşmak istiyor. Star TV'nin sevilen dizisi Ömer'in oyuncu kadrosunda Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay, Merve Dizdar, Emre Taşkıran, Onur Bilge, Gamze Karaduman gibi oyuncular yer alıyor. İkinci sezonuyla kaldığı yerden devam eden Ömer dizisinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Peki, Ömer 36. bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 18-12-23 20:36

Çok Güzel Hareketler'in Pınar Deniz göndermesi sosyal medyayı salladı! Yargı dizisinin fanları tepki gösterdi

Şu sıralar Yargı dizisinde hayat verdiği Ceylin Erguvan karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Pınar Deniz sosyal medyada gündem oldu. Çok Güzel Hareketler programındaki 'Altın Baza Ödül Töreni' isimli skeçte Pınar Deniz'e göndermede bulunulması, hem oyuncunun hem de dizinin fanlarını kızdırdı.

Magazin 18-12-23 14:33

KIZIL GONCALAR konusu nedir, oyuncuları kimler? Kızıl Goncalar ilk bölüm ne zaman, hangi gün yayınlanacak?

Kızıl Goncalar dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu hakkında araştırmalar hız kazandı. Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği yeni dizi Kızıl Goncalar güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkat çekti. Heyecanla beklenen dizi tanıtımlarıyla da büyük ses getirdi. Peki, Kızıl Goncalar konusu nedir, oyuncuları kimler? Kızıl Goncalar ilk bölüm ne zaman, hangi gün yayınlanacak? İşte konuya dair tüm merak edilenler...

Magazin 15-12-23 13:08

Kuş Uçuşu'nun güzeli Şifanur Gül sütyen ceket tarzıyla galaya damga vurdu! Beğeni butonu çöktü

Son olarak Netflix'te yayınlanan Çağatay Ulusoy ve Salih Bademci'nin başrollerini paylaştığı Terzi dizisinde hayat verdiği 'Esvet' karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Şifanur Gül dün akşam rol aldığı Kuş Uçuşu dizisinin galasına katıldı. Sütyen ceket kombiniyle çok beğenilen ünlü isim takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 14-12-23 13:07

Bir döneme damgasını vurmuştu! Ezel'in Eyşan'ı aslında bakın kim olacakmış! Gerçek yıllar sonra ortaya çıktı

Türk televizyonlarının kült dizisi Ezel yayınlandığı döneme damga vurmuştu. Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle çok beğenilen dizi 2009 yılında yayınlanmaya başladı ve 2011 yılında da final yaptı. Dizide Ezel'in büyük aşkı 'Eyşan' karakterine Cansu Dere hayat vermişti. Fenomen dizide Eyşan karakterine hayat vermesi için Cansu Dere'den önce bakın hangi ünlü isme teklif gitmiş..

Magazin 08-12-23 10:37

Kötü Kan dizisine bomba transfer! Aile'nin yıldızı kadroda

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde hayat verdiği 'Sadi Payaslı' karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Ertan Saban’ın başrolünü oynayacağı NTC Medya imzalı “Kötü Kan” dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Diziye bomba bir transfer yapıldı.

Magazin 04-12-23 14:27