Muharrem Ince Tepkisi Haberleri

Bahçeli'den çok sert 'Sur' tepkisi: Bölücü alçaklar...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki mazbata töreninde yaşananlara sert tepki gösterdi. Bahçeli, "Aziz Atatürk ile Cumhurbaşkanımıza kaba ve yaralayıcı ifadeler kullanan bölücü alçaklar bu milletin evladı, Türkiye Cumhuriyeti’nin de mensubu olamazlar." ifadelerini kullandı.

Haber 2024-04-22 13:09:26

Eski patronunun tuttuğu tetikçi kurşun yağdırdı! İstanbul'da DJ kabusu yaşadı: Babalar sözünü tutar

Eski patronları, DJ Muharrem Ülker'in kabusu oldu! İstanbul'da işten ayrılan Ülker'e patronları başka bir mekanla anlaşmaması için gözdağı verdi, patronlardan biri "Orada çalışmaya başlarsan gereğini yaparız" diye mesaj attı. DJ Ülker yeni işyerinde başlamaya çalıştıktan sonra eski patronun tuttuğu tetikçi kurşun yağdırdı. Eski patrondan bir de sosyal medyada "Babalar sözünü tutar" paylaşımı geldi.

Haber 2024-04-16 10:18:00

Akşener'in profiline tıklayan Fatih Portakal inanamadı! Canlı yayında kameraya gösterdi... 2-3 gündür tuhaf bir gelişme yaşanıyor

İYİ Parti'de genel başkanlığı devretmesi beklenen Meral Akşener'in sosyal medya hesabında son günlerde attığı adımlar gündem oldu. Akşener peş peşe birçok İYİ Partiliyi ve gazeteciyi ya engelledi ya da takipten çıktı. Bu isimler arasında koltuğuna talip olanlar gibi gazeteciler Fatih Portakal ve İsmail Saymaz da vardı. Fatih Portakal'ın canlı yayında "gereksiz bir kapris, çocukça bir hareket" tepkisi dikkat çekti. İsmail Saymaz da "Ben şanslı gruptanım" dedi.

Haber 2024-04-16 09:15:06

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan Afrikalı öğrenci tepkisi: 'Otobüs biletlerine astronomik bir zam yapacağız'

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Abant İzzet Baysal Üniversite’ne özellikle Afrika ülkelerinden öğrencilerin getirildiğini belirterek aldıkları yeni kararı açıkladı. Karabük'te Afrikalı öğrencilerin sayısındaki artışın Bolu'da da yaşandığını belirten Özcan "Bu şekilde gelmiş olan öğrencilerin, otobüs biletlerine astronomik bir zam yapacağız. Bunlar öğrenci mi değil mi belli değil? Orada suça karışıp, karışmadıkları belli değil, kim oldukları belli değil” dedi

Haber 2024-04-15 22:20:15

Survivor Aleyna'yı şarkıcının el hareketi rahatsız etti! Tepkisi olay oldu

Yunanistan Survivor yayınına Türk takımı katıldı. Aleyna, şarkıcının el hareketinden rahatsız oldu. Tepkisini kolunu hızlıca bırakarak gösterdi. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 15-04-24 14:04

İzzet Yıldızhan’a tepkisi gündemdeydi! Ece Seçkin makro mini modasına uydu

Şarkıcı Ece Seçkin, İzzet Yıldızhan'ın teknede yarı çıplak çekilen videosuna tepki göstererek; "Bize 'sahneye külotla çıkmayın, çocuğumun psikolojisi bozuluyor' diyen İzzet ağabeyime bakın!" demişti. Seçkin şimdi de son dönemin modasına uyarak verdiği pozlar dikkat çekti.

Magazin 12-04-24 08:16

Bahçeli'nin bayram mesajında 'Van' tepkisi: Mazbatanın verilmesi skandal

Siyasi liderlerden peş peşe bayram mesajları gelmeye devam ediyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli paylaştığı bayram mesajında Van'da yaşanan olaylara dikkat çekerek, "Hukuken seçime girmesi baştan yanlış olan ve bölücü terör örgütü PKK’ya övgüler düzdüğü bilinen bir şahsa belediye başkanlığı mazbatasının verilmesi de baştan ayağa skandaldır ve yanlıştır." ifadelerini kullandı.

Haber 09-04-24 12:26

Yolcu uçağını yatak odasına çevirdiler! Üç koltukta birbirlerine sarılarak uyudular... Yolcuların tepkisi gecikmedi

Bir uçak yolcusu, dört saatlik bir uçak yolculuğu boyunca üç koltukta birbirlerine sarılarak uyuyan çiftin görüntüsünü sosyal medyadan paylaşınca yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı görüntülere tepki gösterirken diğer bir kısmı ise hiçbir sorun olmadığını dile getirdi.

Trend 09-04-24 08:43

Ece Seçkin'in yarı çıplak haldeki İzzet Yıldızhan'a tepkisi gündemde! Yanıt gecikmedi

Türkücü İzzet Yıldızhan, ünlü isimlerin konserlerinde giydiği iddialı kıyafetleri eleştirmişti. Teknede yarı çıplak şarkı söylerken objektiflere yansıyan türkücüyü şarkıcı Ece Seçkin, sosyal medya hesabından eleştirmişti. İzzet Yıldızhan'dan Ece Seçkin'e yanıt geldi.

Magazin 08-04-24 10:06

Fenerbahçe 2. dakikada sahadan çekildi, Mehmet Büyükekşi'nin tepkisi gündem oldu!

Galatasaray ile Fenerbahçe, 2023 Turkcell Süper Kupa maçında karşı karşıya gelmek için 11 Nisan Stadyumu'na çıktılar. Sarı-kırmızılı ekip, 1’inci dakikada Mauro Icardi’nin golüyle 1-0 öne geçti. Golün santrası dahi yapılmadan sarı-lacivertli oyuncular soyunma odasına yönelerek sahadan çekildi. Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesinin ardından Mehmet Büyükekşi'nin tepkisi sosyal medyada olay yarattı.

Spor 07-04-24 21:59

Aramızda Kalmasın canlı yayınında bomba anlar! Müge Dağıstanlı Ebru Polat'a 'Kalça estetiği var mı?' diye sordu! 'Elleyebilirsin' deyince...

Müge Dağıstanlı ile Yelda Kırçuval'ın sunduğu Aramızda Kalmasın programına iddialı pozları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Ebru Polat konuk oldu. Müge Dağıstanlı Ebru Polat'a 'Kalçanda protez var mı yok mu?' diye sordu. 'Kalçamda protez yok' yanıtını veren Polat 'Belim çok ince elleyebilirsin istersen' deyince canlı yayında bomba anlar yaşandı.

Magazin 03-04-24 11:49

Maç sonu röportajı sırasında Volkan Demirel'in geldiğini gören Muslera'nın tepkisi olay oldu!

Süper Lig'in 31. haftasında oynanan Hatayspor mücadelesi ile birlikte 500. maçına çıkan Fernando Muslera, maç sonu röportajı sırasında Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'i görürken, tepkisi olay oldu. İşte detaylar...

Spor 02-04-24 23:44

Yer: İzmir! Kimseye aldırış etmeden İZBAN'da uyuşturucu içti... Pişkin tepkisi şaşkına uğrattı

İzmir'de kaydedildiği iddia edilen görüntülerde bir kadın İZBAN'da herkesin ortasında metamfetamin diye ifade edilen uyuşturucu maddeyi içti. Vatandaşların tepki göstermesine rağmen kılını kıpırdatmayan kadının pişkin tepkisi ise pes dedirtti. Olay, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. İşte skandal görüntüler!

Haber 02-04-24 15:39

CHP lideri Özgür Özel'den 'erken seçim' yorumu! En çok sevindiği ve en çok üzüldüğü şehirleri açıkladı... 'Hayal kırıklığı' dedi, 3 isme tepkisi dikkat çekti

31 Mart seçimlerinde elde ettiği başarıyla 47 yıl sonra yeniden birinci parti olan CHP'de genel başkan Özgür Özel, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 14 Mayıs'ta da bu sevinci yaşayabileceklerini ancak hatalarından ders çıkardıklarını söyleyen Özel, "Aldığımız her oyun CHP değil, Türkiye İttifakı oyu olduğunun farkındayım" dedi. Erken seçim iddialarıyla ilgili de konuşan Özel, en çok sevindiği ve en çok üzüldüğü şehirleri açıkladı. Özel'in özellikle 3 isme yönelik tepkisi ise dikkat çekti.

Haber 02-04-24 08:21

Memleket Partisi ilk belediye başkanlığını Yozgat'ta kazandı! İlk ve tek oldu

Muharrem İnce'nin Genel Başkanlığını yaptığı Memleket Partisi, 31 Mart yerel seçimlerinde beklediği başarıyı elde edemese de ilk kez bir belediyeyi kazandı. Memleket Partisi'nin adayı Sami Eroğlu, Yozgat’ın Sorgun ilçesine bağlı Bahadın beldesinde belediye başkanı seçildi.

Haber 01-04-24 16:42

Çocuğunuzda bu belirtiler varsa hemen harekete geçin! Bebeklik döneminde görülmeye başlıyor

Çocuk-Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Öğretim üyesi Canan İnce Börekci, ‘Otizm Farkındalık Ayı’ dolayısıyla yaptığı açıklamada otizmin sosyal-iletişimsel alanlarda yetersizlikler, sınırlı ilgi alanları ve tekrarlayan davranışlar ile seyreden bir bozukluk olduğunu belirtti.

Kadin 01-04-24 14:52

CANLI ÇANAKKALE seçim sonuçları: Çanakkale'de seçimi kim kazandı? AK Partili Jülide İskenderoğlu mu, CHP'li Muharrem Erkek mi? 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları

Çanakkale 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları için nefesler tutuldu. Yayın yasağının kaldırmasıyla birlikte Mynet'in yerel seçime özel olarak hazırladığı 'Yerel seçim 2024' sayfasında il il seçim sonuçlarının tüm detayları anbean canlı olarak yayınlanıyor. Çanakkale seçim sonuçları da bölgedeki vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte, 2024 yerel seçim sonuçlarına dair tüm detaylar...

Finans 31-03-24 20:27

Canlı Çanakkale seçim sonuçları! Çanakkale'deki seçim sonuçlarında Cumhur İttifakı AK Parti adayı Jülide İskenderoğlu mu, CHP adayı Muharrem Erkek mi, İYİ Parti adayı Alaaddin Burak Kunt mu kazanacak?

Yerel seçimler geldi çattı! Bazı illerin seçim sonuçları merakla bekleniyor. Bunların arasında İstanbul, Ankara ve Bursa gibi büyükşehirler; Bolu, Çanakkale gibi iller var. Sandıktan çıkacak sonuçlar Çanakkale'deki vatandaşlar tarafından da merak ediliyor. Çanakkale seçim sonuçlarında Cumhur İttifakı AK Parti adayı Jülide İskenderoğlu mu, CHP adayı Muharrem Erkek mi, İYİ Parti adayı Alaaddin Burak Kunt mu kazanacak?

Haber 29-03-24 13:49

Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, seçim çalışmalarını Balıkesir'de sürdürdü

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, yerel seçim çalışmaları kapsamında Balıkesir'in Gönen ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu, vatandaşlarla bir araya geldi.

Yurthaber 29-03-24 08:14

Muharrem İnce'den Özgür Özel'e: O zamanlardan DEM'leneceğin belliydi! Cümle alem biliyor!

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yüklendi. Partisinin Yalova'daki seçim çalışmalarına katılan İnce, burada yaptığı açıklamada CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e seslenerek, “Bak İzmir’i kaybeden CHP Genel Başkanı olursun, dikkat et” dedi. Özel için dikkat çeken ifadelerde bulunan İnce, "O zamanlardan ‘DEM’leneceğin belliydi. HDP’nin barajı aştığını görünce ayakların tavana vurarak sevinç çığlıkları attığını cümle alem biliyor." ifadelerini kullandı.

Haber 28-03-24 07:04

Esra Ezmeci'den 'eş değiştirme' tepkisi! Sapkınsınız, üçlü fanteziler...

Beyaz TV'de yayınlanan Yeni Baştan programını sunan psikolog Esra Ezmeci kendisine gelen itirafları yayınlamasıyla da adından söz ettiriyor. Daha önce 'Swinger' açıklamasıyla gündeme gelen Ezmeci 'eş değiştirme' tepkisiyle dikkat çekti.

Magazin 27-03-24 13:47

İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü pavyon dansı kurslarını duyunca... Tepkisi gündem oldu

Yılmaz Erdoğan'ın hem senaryosunu kaleme aldığı hem de başrolünde yer aldığı İnci Taneleri dizisi büyük ses getirdi. Dizide özellikle Hazar Ergüçlü'nün hayat verdiği Dilber karakteri çok konuşuldu. Dilber karakterinin elbisesi ve dansı büyük rağbet gördü. Dilber dansı için kurslar bile açıldı. Hazar Ergüçlü pavyon dansı kurslarını duyunca verdiği cevapla gündem oldu.

Magazin 27-03-24 13:05

Yer: Ankara! Sedyeden düşüp ölmüştü: Eşinden 'ihmal' tepkisi! Sedyeye benzer bir hali yoktu, ayar yapıyorlardı

Ankara'da muayeneye götürüldüğü sırada sedyeden düşerek hayatını kaybeden 91 yaşındaki Muarrem Demir'in 82 yaşındaki eşi Meliha Demir, yaşanan elim kazada ihmal olduğunu ifade etti. Olay anında hastane görevlilerinin sedyeyle uğraştığını ifade eden Demir, "O yana bu yana uğraştılar. Sonra aşağı kafasının üstüne düştü. Hemen orada soluğu kesildi. Ağzında kan geldi." dedi. Kazanın diğer ayrıntıları da Demir'in ifadesiyle uyuşur nitelikte...

Haber 26-03-24 14:57

Ankara'da bir hastanede sedyeden düşürülen hasta hayatını kaybetti

Ankara'nın Yenimahalle ilçesindeki bir hastanede muayene olmak için beklediği sırada sedyeden düşürülen Muharrem D'nin ölümüne ilişkin, hasta bakıcılar ve hemşire hakkında, "taksirle ölüme sebebiyet verme" suçundan soruşturma başlatıldı.

Yurthaber 25-03-24 15:17

Özgür Özel'den Hamza Dağ'a 'alkol yasası' tepkisi! Şimdi rozeti çıkarıp, bıyığı incelterek içkili mekanlarda geziyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhur İttifakı İzmir adayı Hamza Dağ hakkında gündem olacak açıklamalarda bulundu. Hamza Dağ'ın AK Partili olduğunu gizlemek için bağımsız adaymış gibi seçim kampanyası yürüttüğünü iddia eden Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gönderme yaparak, "Hamza Dağ'ı da o atadı arkadaşlar. İzmir'e kayyum atamaya çalışıyor" dedi. Özel'in gündem olan açıklamalarının tüm detayları haberimizde!

Haber 24-03-24 14:34

Kız arkadaşının etek boyunu kısa buldu! O anları sosyal medyadan paylaşınca eleştiri yağdı... O eteğin diğer yarısı nerede?

İnternette ' chriskeverian ' adını kullanan TikTok kullanıcısı Chris , kız arkadaşı Hannah'nın dışarı çıkmak için seçtiği kombini eleştirirken o anları videoya çekerek sosyal medyadan paylaşmayı seçti. O anlara sosyal medya kullanıcılarından yorum yağdı. Bazıları görüntülerin kurgu olduğunu iddia etti bazıları ise Chris'in tepkisi gereksiz bulduğunu söyledi.

Trend 23-03-24 08:52

Planını ince ince işledi! Hiçbir masraftan kaçmadı... Kendisini aldatan kocasını bıçaklamak için Tayvan'dan Tayland'a uçtu

Taylandlı bir kadın, kendisini aldatan kocasından ve sevgilisinden intikam almak için Tayvan'dan Tayland'a uçtu ve ikisini de Isaan eyaleti Roi Et'teki bir otel odasında basarak bıçakladı. Olay ülke basınında geniş yankı uyandırdı.

Trend 22-03-24 09:24

Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, Denizli'de ziyaretlerde bulundu

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Denizli'de esnaf ziyaretinde bulundu, belediye başkan adaylarına destek istedi.

Yurthaber 21-03-24 14:42

Mal varlığı olay olmuştu! Turgut Altınok'un yanıtını duyunca verdiği tepki herkesi güldürdü... 'Torpil' açıklamasında ise Oğuzhan Uğur araya girdi: Öyle demeyelim de...

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'un katıldığı programa 'torpil ve mal varlığı' iddiaları damga vurdu. Oğuzhan Uğur'un sunduğu programda Altınok'a yöneltilen sorular dikkat çekti. Altınok'un mal varlığıyla ilgili soruya verdiği yanıt sonrası bir gencin "Helal olsun! Türkiye'de böyle insanlar da varmış" tepkisi ise gündem oldu. Öte yandan "Zaten bütün Ankara'ya komşuymuşsunuz" yorumu da programa damga vururken, Altınok'un torpil yanıtı da çok konuşuldu.

Haber 21-03-24 09:00

Mustafa Sandal'dan afiş tepkisi: Vallahi yazıktır, günahtır

31 Mart Yerel seçimlerine geri sayım başladı. Tüm siyasi partiler çalışmalarını hızlandırdı. Durum böyle olunca da her yer pankart, bayrak ve posterlerle donatıldı. Şarkıcı Mustafa Sandal da her yere afiş ve pankart asılmasına tepki gösterdi.

Magazin 20-03-24 16:17

Ömer Çelik'ten Özgür Özel'e 'darbe' tepkisi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "CHP Genel Başkanı Özel'in gençlerimizi 'darbe' gibi uğursuz ve lanetli bir eylemle yan yana zikretmesi, aynı cümlede anması ve gençleri desteklemeyi, darbe ile özdeşleştirmesi tam bir akıl tutulmasıdır." değerlendirmesinde bulundu.

Haber 19-03-24 13:43

O program çok konuşulmuştu! Muharrem İnce'den Oğuzhan Uğur'a sitem: Beni harcadı

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin geçen sene Oğuzhan Uğur'un programına katılması büyük olay olmuştu. Programın fragmanında imajının zedelendiğini ifade eden İnce, Oğuzhan Uğur'a sitemde bulundu.

Haber 17-03-24 17:12

İşe kabul edildiğini öğrenince otoparkta dans ederek kutladı! O dans performansı sosyal medyada milyonlarca izlenmeye ulaştı

Yeni bir işe girdiğini öğrenen bir kadının tepkisi otoparktaki güvenlik kamerasında yansıdı. Yeni patronu kadının coşku dolu kutlamasını fark edip sosyal medyada paylaşınca görüntüler viral oldu.

Trend 16-03-24 15:16

Onun yüzünden diskalifiye edilmişti! Sema Aydemir elenen ismi duyunca... Tepkisi gündem oldu

Survivor All Star'ın son bölümünde Berna, Pınar, Gizem ve Aysu arasında eleme düellosu gerçekleşti. Aysu ile sona kalan Pınar ise Survivor'a veda eden isim oldu. Pınar Saka'nın vedası en çok Seda'yı sevindirirken Sema Aydemir'in de sosyal medya paylaşımı gündem oldu.

Magazin 15-03-24 11:40

Kızılcık Şerbeti'nde ortalık yine karışacak! Doğa'ya bomba partner

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti her bölümüyle büyük ses getiriyor. Dizinin son bölümüne Selin Türkmen'in hayat verdiği Çimen karakterinin yasak aşkı ile imam nikahı kıyıp tesettüre girmesi damga vurmuştu. İzleyenlerin tepkisi çekmeye başlayan dizi hakkında bomba bir gelişme yaşandı. Doğa'nın partneri belli oldu...

Magazin 15-03-24 08:39

ABD ile İsrail arasında 'erken seçim' krizi! Muz cumhuriyeti değiliz

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları 160 gündür devam ederken, ABD’li yetkililerden İsrail’e yönelik tepkiler sürüyor. Yahudi kökenli ABD Senatosu Çoğunluk Lideri ABD Senatosu Çoğunluk Lideri Chuck Schumer, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu başkanlığındaki koalisyonun 7 Ekim’den sonra İsrail'in ihtiyaçlarına artık uygun olmadığını belirterek, İsrail’de erken seçim çağrısında bulundu. Netanyahu liderliğindeki Likud Partisi'nden ise, "İsrail muz cumhuriyeti değil" tepkisi geldi.

Haber 14-03-24 21:33

Eski CHP avukatından para sayma görüntüleriyle ilgili gündem olacak çıkış! 'İlk defa duydum' dedi, AK Parti'den 'yalanınız batsın' tepkisi geldi

Dün akşam saatlerinde sosyal medyada yayılan CHP İstanbul İl Başkanlığındaki para sayma görüntüleri bir anda gündem oldu. CHP'den açıklama gelirken İstanbul Başsavcılığı soruşturma başlattı. Çok konuşulan görüntülerin ardından CHP'nin eski avukatı Mustafa Kemal Çiçek'in çıkışı çok konuşuldu. AK Partili Ali Özkaya da 'yalanınız batsın' diye tepki gösterdi. İşte detaylar...

Haber 12-03-24 09:52

Ünlü şeften ramazan ayında Osmanlı mutfağından öneriler

Yemek yazarı ve şef Rafet İnce, gelecek kuşaklara aktarılması için çalışmalar yaptığı Osmanlı saray mutfağının ramazana özel sağlıklı lezzetlerine ilişkin önerilerini sıraladı.

Yemek 11-03-24 12:10

CHP lideri Özgür Özel'den canlı yayında 'Burcu Köksal' açıklaması: Ben Ekrem Bey tarzı bir şey söylesem ipler kopar

CHP lideri Özgür Özel, Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal'ın DEM Parti tepkisi ve Ekrem İmamoğlu'nun açıklamasının ardından canlı yayında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Özel, Köksal'ın sözleri için "Konuşma sırasında fark etsem, düzeltme yapardım" dedi. Özgür Özel "Ben Ekrem Bey tarzı bir şey söylesem Burcu hanımla ipler kopar. Sonuçta Afyon'da iyi gidiyor. Her yönüyle kritik bir yerde seçimi alıyoruz. Burada bir yol kazası olmuş." ifadelerini kullandı.

Haber 08-03-24 23:26

Bahar aylarının vazgeçilmezi olacak en trend parçalar

Kışa göre sıcak, yaza göre soğuk olan bahar aylarında kıyafet seçmek kafa karıştırıcı olabilir. Fazla kalın kıyafetler tercih ederseniz terleyebilir, ince seçeneklerle de üşüyebilirsiniz. Siz debahar ayları için hazırlık yapmak ve dolabınıza trend parçalar eklemek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Trençkottan sweatshirte bahar bahar sezonunun en trend parçalarını seçkimizde sizin için bir araya getirdik.

Haber 07-03-24 14:56

Özgür Özel 'Dili sürçtü' dedi, Burcu Köksal ise frene basmamıştı! İmamoğlu'ndan Afyon adayına 'DEM' tepkisi: Kendine başka bir parti bul!

Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapılarını DEM Parti'ye kapatacağını açıklayan CHP adayı Burcu Köksal'ın sözlerine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan çok sert tepki geldi. Geri adım atmayan Köksal için dikkat çeken ifadeler kullanan İmamoğlu "İnsan ayırt etmemek her şeyin önünde. Ben CHP'liyim ama bu partililere değil bu şehrin her insanına hizmet ediyorum. Şu partililer hariç şunlarla görüşürüm diyen ya kendine başka bir iş bulacak ya da başka bir parti bulacak!" diye konuştu.

Haber 07-03-24 12:22

Evde anne, yollarda usta ambulans şoförü! 'İlham kaynağım vinç operatörü olan annemdi'

Kocaeli’de kadın ambulans şoförleri ölüm ve kalım arasındaki ince çizgide adeta zamana karşı yarışıyor. Evde anne yollarda usta şoför olan kadınlar, yoğun trafikte önemli bir görev üstleniyor. 24 yıldır acil sağlık hizmetlerinde görev yaptığını söyleyen Ayla Arslan, "Sürücü olurken benim ilham kaynağım vinç operatörü olan annemdi. Taşıdığım sorumluluğun bilincindeyim ve yaptığım işi seviyorum" dedi.

Kadin 07-03-24 12:09

Zencefilin faydaları nelerdir? Zencefil iltihaba iyi gelir mi?

Eski dönemlerden bu yana sağlık alanında kullanılan oldukça önemli, pek çok bitki çeşidi mevcuttur. Zencefil de bu bitki türlerinden biridir. Zencefilgiller ailesinin bir üyesi olarak karşımıza çıkan zencefil hem uzun hem de ince yapraklara sahiptir. Çok senelik bitki çeşitleri arasında yer alan zencefilin çiçekleri de çoğunlukla kırmızı sarı tonlarındadır. Pek çok farklı alanda kullanılan zencefilin sağlık üzerinde de olumlu etkileri vardır. Peki, zencefilin faydaları nelerdir?

Haber 06-03-24 18:27

Murat Kurum'un gündem olan videosundaki Hakkı Alkan'a FETÖ tepkisi! Los Angeles imamı olmak isteyen adam değil mi o?

İBB başkan adayı Murat Kurum'un 'sipariş listesi' videosu sosyal medyada ses getirmişti. Kurum'un videoda birlikte yer aldığı Hakkı Alkan için gazeteci Fatih Altaylı, "FETÖ'nün Los Angeles imamı olmak isteyen adam değil mi?" deyip Murat Kurum hakkında da dikkat çeken bir yoruma imza attı.

Haber 06-03-24 09:22

Özgür Özel'den katıldığı canlı yayında 'reklam arası' tepkisi! Bu doğru bir şey değil

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Halk TV canlı yayınında seçim ve gündemle ilgili soruları yanıtladı. Yayında muhalefetle ilgili uzun bir soru soran gazeteci Şirin Payzın yanıtı almadan reklam arasına gitmek isteyince Özgür Özel tepki göstererek "Bu kadar uzun ve yorum içeren bir sorudan sonra bu doğru bir şey değil." dedi. Daha sonra Özel'in yanıtının ardından ise reklam arasına gidildi.

Haber 05-03-24 23:07

Messi'nin şutu bebeğe isabet edince yürekler ağza geldi! Ufaklığın babasının tepkisi ise şaşkınlık yarattı

Inter Miami forması giyen Messi'nin dün oynadığı maçta çektiği şut tribündeki bebeğe geldi.

Spor 04-03-24 14:29

İYİ Partili aday İmamoğlu'na yüklendi: Bu saatten sonra senin hiçbir elemanın kalmadı!

İYİ Parti'nin Esenyurt Belediyesi başkan adayı Muharrem Yıldız, Ekrem İmamoğlu'na sert yüklendi. İBB Başkanına "İYİ Parti'yi kendinize arka bahçe etmiş olabilirsiniz, ama bu saatten sonra senin hiçbir elemanın kalmadı, hepsini boşalttık" diyerek seslenen Yıldız, "Akılları bir yerde, gözleri başka yerdeydi. Bedenleri İYİ Parti'deydi ama fikirleri başka yerdeydi" ifadelerini kullandı.

Haber 03-03-24 13:29

Buğra Kavuncu'dan Dursun Özbek'e 'Randevu' tepkisi! O görüntü gündem oldu... 'Başkalarına yanağınızı okşatıyorsunuz. Bize gelince…'

Galatasaray Başkanı Özbek'in AK Parti’nin İstanbul adayı Murat Kurum’la olan görüntüleri gündem yarattı. Söz konusu görüntülere İYİ Parti İstanbul adayı Buğra Kavuncu tepki gösterdi. Kavuncu yaptığı açıklamada Özbek'e tepki göstererek "Başkalarına yanağınızı okşatıyorsunuz, bize gelince randevu günü Ankara'ya gidiyorsunuz" dedi.

Haber 03-03-24 10:08

Muharrem İnce’den YSK önünde sert tepki! 'Aldıkları kararları tanımıyorum!'

Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, YSK önünde basın açıklaması yaptı. Tarsus ve Güzelbahçe ile ilgili kararlar hakkında konuşan İnce, “Buralarda seçime gireceğiz, bunu göreceksiniz. Ama yargının, YSK'nin bu şekilde alet olmasını şiddetle kınıyorum. Aldıkları kararları tanımıyorum” ifadelerini kullandı.

Haber 29-02-24 14:59