Jest Haberleri

Megastar Tarkan'dan eşi Pınar Tevetoğlu'na evlilik yıl dönümüne özel büyük jest!

Sahne tarzları ve başarılı kariyeriyle sık sık gündeme gelen şarkıcı Tarkan bu kez farklı bir konuyla gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde eşi Pınar Tevetoğlu'yla sekizinci yılını kutlayan Megastar, eşine yıl dönümüne özel büyük bir jest yaptı. Eşiyle boğaz turu yapan şarkıcı o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 2024-05-07 09:10:37

Ebru Şallı oğlu Beren'in sevgilisine jest yaptı! Görenler beğeni yağdırdı

Ebru Şallı oğlu Beren'in sevgilisi Laçin Terlemez'e sürpriz doğum günü partisi düzenledi. Şallı'nın 21 yaşındaki oğlunun son haline de beğeni yağdı.

Magazin 2024-04-10 14:17:15

Özgür Özel ile Meral Akşener arasında 'Balıkesir' polemiği yaşanmıştı! Balıkesir'de CHP adayı Ahmet Akın farklı sonuçla seçimi kazandı

CHP lideri Özgür Özel ile İYİ Parti lideri Meral Akşener arasında 'Balıkesir adayı' krizi yaşanmıştı. Özel 2019 seçimlerini hatırlatarak Akşener'e adayları Turhan Çömez'i geri çekme çağrısı yapmıştı. Akşener ise "CHP'nin jest isteme işleminden bıktım usandım, midem bulanıyor artık" yanıtını vermişti. Bu tartışmaların ardından Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimindeki sonuç dikkat çekti. CHP'nin adayı Ahmet Akın, AK Parti ve İYİ Parti adaylarının önünde farklı şekilde seçimi kazandı.

Haber 2024-04-01 00:55:49

Torununun oruç tuttuğunu öğrenen dededen çok konuşulacak jest! İftar için restoran kapattı... O anlara yorum yağdı

TikTok'ta 'Alina' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Alina Sivrican isimli bir kadın dedesinin oruç tutmasını kutlamak için kendisine yaptığı jesti paylaştı. 'Dedemle iftara gidiyoruz' notunu ekleyerek yaptığı paylaşımında genç kadın oruç tutmasını kutlamak isteyen dedesinin restoranı kapattığını söyledi.

Trend 2024-03-27 07:47:25

Diğer Haber Etiketleri

ele Tarkan turu Ebru Şallı gününde sevgilisi yaşında Balıkesir Seçim 2024 Ahmet Akın tiktok Oruç iftar atan de galatasaray maçı maçın Kerem Demirbay İsmail Saymaz turgut altinok Özgür Özel Meral Akşener İYİ Parti CHP Oğuzhan Uğur Erdal Beşikçioğlu aspava Kim Jong-un Vladimir Putin araba eo Turhan Çömez sosyal medya fenomen Tammy Hembrow dövme kasık kemal evirgen magazin Oyuncu ünlü oyuncu Umut Evirgen Alina Boz Somer Sivrioğlu Adana hırsızlık telefon Otomobil ak dakika haberleri devam edecek kulübün n dakika haberleri beşiktaş Burak Yılmaz seçim yönetim istifa eleme a milli takım Türkiye Letonya euro 2024 Bodrum Richard Branson gemi Türk bayrağı Bülent Ersoy verildi voleybol takımı melissa vargas Filenin Sultanları a milli kadın voleybol takımı Malatya Büyükşehir Belediyesi Selahattin Gürkan Yerel seçim İstanbul Ordu Hatay Bolu Ankara Yalova Muharrem İnce Voleybol karakteri Pınar Pınar Deniz Kaan Yıldırım ferit yalı çapkını Afra Saraçoğlu doğukan polat 10 erden portekizli süper li Süper Lig fenerbaçe fenerbah.e Arda Güler Jorge Jesus özür mesajları annesinin sergio oliveira anneler günü Samsun Meksika oynanacak spor spor to spor tot spor toto Derbi Bafétimbi Gomis aktan Masterchef Mauro Icardi mauro icardi wanda nara galatasaraylı paylaşım Wanda Nara Simge Sağın semen iş görüşmesi mülakat gülümsemek gülümse aday araştırma uzman At da, kata son dakika messi Altın hediye iPhone güzellik ilik kadın erkek çekici flört teknik hoşlanma belirtileri mesaj Mustafa Ceceli deprem Hollanda Kahramanmaraş Hülya Avşar yumruk kişilik testi kişilik tipi testi galatasaray başkan nef stadı Dursun Özbek lansman daire Sinan Akçıl Aydın Trabzonspor Abdülkadir Ömür Galler kaza 30 Ağustos Zafer Bayramı Halide Edip Adıvar Müge Anlı transfer

Icardi'den büyük jest! Kerem Demirbay hat-trick yaptı...

Kerem Demirbay, Rizespor maçında hat-trick yaptı. Attığı son penaltı golünce Icardi'nin topu kendisine vermesi sarı-kırmızılı taraftarların beğenisini topladı.

Spor 08-03-24 21:32

İstiklal Marşı'nı yanlış okuyan Turgut Altınok'un jest ve mimiklerini taklit etti: Allah'tan başka bir şey okumadı

İstiklal Marşı'nın 6. kıtasını canlı yayında yanlış okuyan Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, gazeteci İsmail Saymaz'ı da şaşırttı. Altınok'un İstiklal Marşı'nı yanlış okurken sergilediği jest ve mimiklere dikkat çeken Saymaz, "Milliyetçilerin, ülkücülerin yarıştığı Ankara arenasında 'Ben İstiklal Marşı'nı okurum' diye başlayıp her dizesinde hata vermek nedir Allah aşkına?" dedi.

Haber 05-03-24 15:05

Özgür Özel 'Jest bekliyoruz' dedi, Meral Akşener'den sert yanıt geldi! 'Bıktım, usandım, midem bulanıyor artık'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in "Jest bekliyoruz" sözlerine çok sert yanıt verdi. Akşener, "Cumhuriyet Halk Partisi’nin bu jest isteme işleminden bıktım, usandım, midem bulanıyor artık" dedi. İşte Akşener'in o açıklamaları...

Haber 01-03-24 17:45

Simit, kokoreç değil...Beşikçioğlu tüm salona ısmarladı, Oğuzhan Uğur dayanamayıp sordu: Erdal Bey bu para nereden geliyor

Sosyal medyada siyasilerle yaptığı yayınlarla ses getiren Oğuzhan Uğur'un son konuğu oyuncu ve CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu oldu. Beşikçioğlu seyircilere jest yaparak tüm salona aspava ısmarladı. Uğur'un bu durum üzerine, "Erdal Bey bu para nereden geliyor" demesi izleyenleri güldürdü.

Haber 27-02-24 10:13

Kim yeni hediyesiyle çok mutlu! Putin'den dostuna 'araba' kıyağı: 'Biz yaptık, sen bin'

Rusya lideri Vladimir Putin'in Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'a yaptığı jest dünyanın gündemine bomba gibi düştü. İki lider son dönemlerde sıcak temaslarıyla dikkatleri üzerlerine çekiyordu. Putin'in Rusya üretimi araba hediyesi karşısında Kuzey Koreli aile mutluluğunu bizzat dile getirdi.

Haber 20-02-24 09:49

Gelin makyajı için aldığı fiyat dudak uçuklattı! TikTok'ta dert yakındı... Stüdyo sahibi büyük jest yaptı

TikTok'ta 'filmingecem' kullanıcı adıyla içerik üreten bir kullanıcı daha önce evde aile arasında nişan yaptığını ve bu yüzden makyajını kendi yaptığını ancak bu kez nikah için profesyonel bir makyaj stüdyosu ile görüşen kadın aldığı 40.000 TL artı yol ve KDV masrafı karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Kadin 05-02-24 16:02

CHP’nin beklentisini duyan İsmail Saymaz şaşkınlığını gizleyemedi: ‘Önceki güne kadar beklemişler…’

CHP ile İYİ Parti arasındaki ipler kopsa da gelen bazı kulis bilgileri dikkat çekmeye devam ediyor. İYİ Parti’nin yerel seçimlere tek başına girme kararının ardından CHP’nin bazı şehirlerde son ana kadar ‘jest’ beklediği öne sürüldü. Gazeteci İsmail Saymaz bu beklenti ile ilgili şaşkınlığını gizleyemeyerek "Fazla mı iyi niyetliler... Yoksa göründüğünden daha mı saflar? Bilemedim" dedi.

Haber 25-01-24 07:58

Sosyal medya fenomeni Tammy Hembrow'den romantik jest! Sevgilisinin adını kasığına dövme yaptırdı... Göstermeyi ihmal etmedi

Sosyal medyadan yaptığı vücut pozitifliğine yönelik paylaşımları sayesinde geniş bir hayran kitlesine ulaşan Tammy Hembrow, iki aydır ilişki yaşadığı Matt Zukowski'nin adını kasığına dövme olarak yaptırdı. Fenomen isim romantik jestini sosyal medyadan yaptığı paylaşımla gösterirken kullanıcıların yorumlarını da beraberinde getirdi.

Trend 28-11-23 09:59

Alina Boz ve Umut Evirgen'in nikah detayları ortaya çıktı! Somer Şef'ten büyük jest

Magazin gündeminden düşmeyen Alina Boz ve Umut Evirgen çiftinin evleneceği öğrenilmişti. Düğünlerine sayılı günler kala çiftin nikah detayları ortaya çıktı. İkilinin düğünleri için Somer Şef'ten büyük jest geldi.

Magazin 27-11-23 23:51

Aşık kargocudan görülmemiş jest! 850 bin liralık telefon çalıp, sevgilisine otomobil aldı

Adana'da akıllara durgunluk veren bir hırsızlık olayı yaşandı. Kargo çalışanı Azim G. (21), teknoloji mağazasına teslim etmesi gereken 850 bin lira değerindeki 33 cep telefonunu çalıp sattı. Azim G. çalıntı telefonların parasıyla sevgilisi İ.G.'ye (19) otomobil aldı. Azim G. güvenlik kameralarından tespit edilip yakalanırken, İ.G. "Hırsızlıktan haberim yoktu. Otomobili hediye ettiğini sandım" dedi.

Haber 16-11-23 14:59

Son dakika: Beşiktaş'ta Burak Yılmaz'dan yönetime büyük jest! İstifa kararı...

Son dakika haberleri: UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu 3. maçında Bodo/Glimt ile Beşiktaş kozlarını paylaşmıştı. Siyah - beyazlılar, deplasmandaki müsabakadan 3-1'lik mağlubiyetle ayrılmış ve kötü gidişe engel olamamıştı. Şenol Güneş'in ayrılığı sonrası Burak Yılmaz yönetiminde 3. maçına çıkan ve 2. yenilgisini alan Kara Kartal'da sıcak bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Spor 27-10-23 12:33

Letonya'dan A Milli Takımımıza jest! Ermenistan'ı mağlup ettiler...

EURO 2024 Elemeleri D Grubu 6. hafta maçında Letonya ile Ermenistan karşı karşıya geldi. Skonto Stadyumu'nda oynanan müsabaka, Letonya'nın 2-0'lık galibiyetiyle sonuçlandı ve bu skor sonrasında Ermenistan 7 puanla 3. sırada kaldı. İşte detaylar...

Spor 12-10-23 21:15

Ünlü İngiliz iş insanından jest... Işıkları Türk bayrağını yansıttı

Muğla’nın Bodrum ilçesine gelen Resilient Lady isimli dev yolcu gemisi, 2 bin 63 yolcu getirdi. Ünlü İngiliz iş insanı, yazar ve ticari astronot Richard Branson'a ait geminin ışıkları Türkiye Cumhuriyeti'nin 100’üncü yılı nedeniyle Türk bayrağını yansıttı. Branson'ın talimatıyla geminin ışıklarının Türk bayrağına çevrildiği öğrenildi.

Haber 05-10-23 01:49

Bülent Ersoy'a milyonluk jest! Mermer çantasının fiyatı dudak uçuklattı

Türk sanat müziğinin divası Bülent Ersoy, önceki akşam Afyon'da konser verdi. Yoğun ilginin olduğu gecede ünlü sanatçıya büyük bir sürpriz yapıldı. Ersoy'a, Afyonlu ustaların el emeği olan ve üç ayda hazırlanan mermer bir çanta hediye edildi. Mermer çantanın fiyatı dudak uçuklattı.

Magazin 02-10-23 12:33

Milli voleybolcu Melissa Vargas'a Malatya Belediyesi'nden büyük jest! Hayalleri gerçek oldu

Küba asıllı milli voleybolcu Melissa Vargas 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finaline damga vuran oyunculardan biri olmuştu. "Malatyalıyım" diyerek gönülleri fetheden sempatik voleybolcuya Malatya Büyükşehir Belediyesi'nden büyük jest geldi.

Spor 14-09-23 15:31

İYİ Parti'nin belediye başkan adaylarını tek tek açıkladı! Ankara, İstanbul, Ordu, Hatay ve Bolu... Muharrem İnce'ye 'jest' gündemde

Yerel seçimlerde 81 ilde kendi adaylarını çıkaracağını duyuran İYİ Parti'nin belediye başkan adayları için konuşulan isimler dikkat çekti. Gazeteci Barış Yarkadaş, yaptığı açıklamada Ankara, İstanbul, Ordu, Hatay, Mersin, Adana, Eskişehir, Trabzon, Afyon, Kahramanmaraş, Aydın, Konya ve Bolu için hangi isimlerin öne çıktığını tek tek açıklarken; 'Muharrem İnce' için jest yapılmasının gündemde olduğunu iddia etti.

Haber 12-09-23 08:41

Filenin Sultanları'na özel jest: 85 milyonu gururlandırdınız, Türk kadınının gücünü tüm dünyaya gösterdiniz

Belçika'nın başkenti Brüksel'de dün akşam oynanan final mücadelesini zorlu bir mücadale sonrası 3-2 kazanan Filenin Sultanları, tüm Türkiye'ye unutamayacağı bir gece yaşattı. Filenin Sultanlarına İstanbul'a dönüş yolunda seyahat ettiği uçağın pilotundan özel bir anons yapıldı.

Haber 04-09-23 14:24

Kaan Yıldırım'ın ablasından Pınar Deniz'e görümce jesti! Pozlarına beğeni yağdı

Yargı dizisinde hayat verdiği Ceylin karakteriyle büyük beğeni toplayan Pınar Deniz bir süredir Kaan Yıldırım ile mutlu bir beraberlik sürdürüyor. Evlilik hazırlıklarına başlayan Deniz'e sevgilisinin ablasından sürpriz bir jest geldi. Deniz’in fotoğrafını paylaşan Nilüfer Yıldırım’ın paylaşımına beğeni yağdı.

Magazin 15-08-23 09:43

Sosyal medya fenomeni Mercedes Valentine’ın hayranı sınır tanımadı! “O kadar güzelim ki özel güzellik sigortası yaptırdı”

Sosyal medya fenomeni Mercedes Valentine son yaptığı itirafla gündem yaratmayı başardı. Hayranlarının kendisi için pek çok jest yaptığından söz eden fenomen isim bir hayranının güzelliğini sigortalattığını söyledi. Valentine, “O kadar güzelim ki özel güzellik sigortası yaptırdı. Böyle bir şey istememe gerek olmadı” dedi.

Trend 03-08-23 10:30

Yalı Çapkını'nın Fuat Korhan'ından son jest! Kendi cenazesi için bakın ne yapmış

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nın son bölümünde Ferit'in abisi Fuat'ın ölümüyle gözyaşları sel oldu. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran bölümün ardından Fuat Korhan için ölüm ilanı da yayınlandı. Dizide Fuat Korhan karakterine hayat veren Doğukan Polat arkadaşlarına son jestiyle gündem oldu.

Magazin 26-05-23 15:44

Fenerbahçe Trabzonspor maçı sonrası Jorge Jesus'tan Arda Güler'e jest!

Kritik mücadelede Trabzonspor'u 3-1 ile mağlup eden Fenerbahçe'de teknik Jorge Jesus'un, Trabzonspor maçı sırasında tartışma yaşadığı Arda Güler'i karşılaşma sonrasında performansından dolayı özel olarak tebrik ettiği öğrenildi.

Spor 19-05-23 19:06

Sevgiliye özür mesajı örnekleri: Sevgiliye gönderilecek en içten, anlamlı özür dileme mesajı olarak ne yazılır?

İnsan bazen hiç istemediği hâlde sevdiği insanın kalbini, tek bir sözüyle ya da tek bir davranışı ile kırabilir. Bu tür durumlarda yapılan hata anlaşılır anlaşılmaz karşı taraftan özür dilemek erdemli bir davranış olacaktır. Yapılan hatanın büyüklüğüne göre yapılan bir jest tüm hataları affettirebilir. Bazı durumlarda ise bir özür mesajı yeterli olur. Siz de sevgilinizin gönlünü almak ve yüzünü gülümsetmek istiyorsanız sizler için derlediğimiz özür mesajlarına göz atabilirsiniz!

Haber 18-05-23 16:17

Galatasaray'ın yıldızı Sergio Oliveira'dan annesine büyük jest! Sevgisini bakın nasıl gösterdi...

Galatasaray'ın Portekizli yıldız futbolcusu Sergio Oliveira sosyal medya hesabı üzerinden annesine büyük bir jest yaptı. 30 yaşındaki futbolcu hem annesinin hem de dünya üzerindeki tüm annelerin Anneler Günü'nü kutladı. İşte Sergio Oliveira'nın o paylaşımı...

Spor 07-05-23 15:26

Başkan Deveci’den Samsunspor taraftarına bin bilet jesti

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, Süper Lig’e çıkarak şehri sevince boğan Samsunspor’un 7 Mayıs’ta gerçekleştireceği kupa töreni ve şampiyonluk şöleni için taraftara 1000 bilet hediye ederek jest yaptı.

Yurthaber 04-05-23 14:46

Türkiye'den Meksika’ya jest! Proteo anısına yavru köpek gönderildi

6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından enkaz altındakileri arama kurtarma çalışmalarına katılan Meksikalı ekibin köpeği Proteo, hayatını kaybetmişti. Türkiye, Proteo’nun anısına yavru bir Alman çoban köpeği yolladı. Yavru köpek, Meksika’ya ulaştı.

Haber 02-05-23 17:19

'Kadro dışı kalacak' iddialarının ardından affedilmişti! Bafetimbi Gomis'ten Beşiktaş - Galatasaray derbisi öncesi takıma büyük jest!

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş'a konuk olacak. Vodafone Park'ta oynanacak olan dev derbiden avantajlı bir skorla ayrılıp şampiyonluk yolunda hata yapmak istemeyen sarı - kırmızılılarda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz hafta oynanan Karagümrük maçı sonrasında teknik direktör Okan Buruk'un 'Sezon sonuna kadar oynamak istemiyor' ifadelerini kullandığı Bafetimbi Gomis, yapılan toplantıyla affedilmişti. Fransız golcüden flaş bir hamle geldi. İşte detaylar...

Spor 29-04-23 10:07

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi MasterChef jürisi oldu! Arjantinli golcüden Wanda Nara'yı mest eden hareket

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi eşi Wanda Nara'nın sunuculuk yaptığı MasterChef programında konuk jüri oldu. German, Damián, Donato gibi ünlü şeflerle birlikte MasterChef Arjantin'de yarışmacıları değerlendiren Mauro Icardi'den Wanda Nara'ya büyük bir jest geldi. İşte Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'nin o paylaşımı...

Magazin 12-04-23 09:27

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi kayınvalidesini unutmadı! Wanda Nara'nın annesine büyük jest

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi, Wanda Nara'nın annesi Nora Colosimo ile ilgili sosyal medya hesabında dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Masterchef programında sunuculuk yapmaya başlayan eşi Wanda Nara'nın annesine "Doğum günün kutlu olsun" diyerek jest yapan Mauro Icardi'nin bu hareketi beğeniyle karşılandı. İşte Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'nin o paylaşımı...

Spor 24-03-23 10:02

İş görüşmesinde işe alınmanızı garantileyecek tüyo! Ufacık bir değişiklikle fark yaratın

İş görüşmelerini oldukça gergin ve heyecanlı olabiliyor. Bu görüşmelerde sorulan sorulara verilen cevaplar kadar jest ve mimikler, duruş, özenli bir stile dikkat etmek de önem taşıyor. İş görüşmesinde işe alınma şansınızı artırmak için yapmanız gereken oldukça basit bir hamle bulunuyor.

Kadin 08-03-23 15:18

Fiyatını öğrenenler inanamıyor! Lionel Messi'den takım arkadaşlarına 24 ayar altın kaplama iPhone

Bu yıl Katar'da düzenlenen ve Arjantin'in kupayı müzesine götürdüğü Dünya Kupası'nın yıldızı Lionel Messi'den takım arkadaşlarına görülmemiş bir jest geldi. 35 yaşındaki yıldız, alınan bu zafer sonrası takım arkadaşları ve teknik heyete 35 adet özel tasarım altın kaplama telefon hediye etti. İşte detaylar...

Spor 02-03-23 14:12

Çekici kadınların erkeklerin aklında kalmak için uyguladıkları 4 teknik

Çekicilik güzellik veya yakışıklılığa göre çok daha ilgi çeken bir özellik. Çekiciliğin sadece görünümden değil davranış, zeka ve jest, mimiklerden de kaynaklandığını biliniyor. Toplumda en ilgi çeken kadınların erkekler üzerinde etki yaratmak için benzer tekniklere başvurduğu görülüyor. İşte en çekici kadınların uyguladığı 4 teknik...

Kadin 27-02-23 14:46

Ünlü şarkıcıdan depremzede aileye duygulandıran jest!

Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketinin ardından tüm Türkiye tek yürek oldu. Birçok ünlü isim bağışlar toplayarak afet bölgelerine destek için gittiler. Depremzedeler için kolları sıvayan isimlerden biri de şarkıcı Mustafa Ceceli oldu. Daha önce Ahbap Derneği'ne bağışta bulunan Ceceli şimdi de depremzede aileye yaptığı jest ile adından söz ettiriyor....

Magazin 23-02-23 14:53

Hollandalı bir ailenin Türk komşularına yazdığı not sosyal medyada gündem oldu! “Acılarınızı hiçbir surette dindiremez ama...”

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7.7 ile 7.6 büyüklüklerindeki depremler bölgede büyük bir felakete neden oldu. Yüzyılın en büyük felaketi olarak gösterilen depremlerin sonrasında tüm dünyanın gözü kulağı Türkiye’ye çevrildi. Acının dili ortak bir çığlığa dönüşürken Hollandalı bir ailenin Türk komşularına yaptığı jest sosyal medyada çok konuşuldu.

Trend 11-02-23 10:10

Depremden 87 saat sonra enkaz altından çıkarılan genç Kadir'e Mauro Icardi'den jest! Galatasaray hemen harekete geçti...

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin vurduğu 10 ilde kurtarma çalışmaları tüm hızıyla sürerken, mucizevi haberler de gelmeye devam ediyor. Enkaz altından 87 saat sonra sağ olarak çıkarılan çocuklardan biri olan Kadir, muayenesini gerçekleştiren doktora Mauro Icardi hayranlığını anlattı. Galatasaray Spor Kulübü ise hemen harekete geçti...

Spor 10-02-23 07:12

BAŞARI TEŞVİK PROGRAMI BAŞVURU FORMU 2023! Başarı teşvik programı başvuruları ne zaman? Başarılı öğrencilere büyük jest!

Başarı teşvik programı başvuru formu 2022-2023 eğitim öğrenim yılının ilk dönemi sonunda takdir veya teşekkür belgesi alan öğrenciler tarafından arama motorlarında araştırılmaya devam ediliyor. Takdir ve teşekkür belgesi almaya hak kazanan öğrencilere teşvik programı kapsamında ödeme yapılacak. Peki, Başarı Teşvik Programı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Başarı Teşvik Programı başvuru formu ile ilgili ayrıntılara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Finans 01-02-23 08:20

Hülya Avşar'dan çalışanlarına büyük jest! İşte ekibine sunduğu imkanlar...

Magazin gündeminden düşmeyen başarılı sanatçı Hülya Avşar, çalışanlarına bonkör davranıyor. Usta sanatçı, yaptığı her iş sonrası muhasebecisinden asistanına, basın danışmanından şoförüne kadar tüm ekibine 'göz hakkı' adı altında prim veriyor. Avşar'ın çalışanlarına sunduğu imkanlar dikkat çekti.

Magazin 11-01-23 13:43

Yumruk sıkma şekliniz kişilik özelliklerinizi açıklıyor

Kişilik analizleri farklı testlere bağlı olarak yapılabilmektedir. Günlük hayatta yaptığımız davranışlar, jest ve mimiklerimiz, konuşmalarımız kişiliğimiz hakkında oldukça ipucu vermektedir. Bilinçli olmadan yaptığımız bazı hareketler de kişilik analizinde kullanılmaktadır. Yumruğu sıkma şekli kişiliğimizi göstermektedir.

Kadin 29-12-22 10:09

Dursun Özbek'ten büyük jest! Galatasaray bir gecede 51 milyon euro kazandı!

Galatasaray’ın Mecidiyeköy’de yer alan GS LEO Residences projesi satış lansmanı Nef Stadyumu’nda gerçekleşti. Lansmana Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Nevita Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akbal ve çok sayıda davetliler katıldı. 134 özel dairenin satışı, Dursun Özbek, Faruk Akbal ve Erden Timur’un gongu çalmasıyla başladı. Kısa sürede dairelerin satışının büyük bölümü gerçekleşirken, kalan son 4 daireyi de Başkan Dursun Özbek aldı.

Spor 18-12-22 09:42

Sinan Akçıl'dan kuryeciye jest! Pizza sipariş verip hayalini gerçekleştirdi

Artvin'de binlerce genci şarkılarıyla eğlendiren Sinan Akçıl, konsere gelmek isteyen ancak o saatlerde mesaide olan kuryenin isteğini yerine getirerek pizza siparişi verdi. Kuryeyi bu davranışıyla mutlu eden ünlü şarkıcı hayranıyla fotoğraf çektirdi.

Magazin 07-11-22 13:04

Arda Güler'in annesi Serap Güler'den duygulandıran beğeni!

UEFA Avrupa Ligi B Grubu 6. ve son maçında Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile karşılaşan Fenerbahçe rakibini 2-0 mağlup ederken Arda Güler yıldızlaştı. Genç oyuncu karşılaşmayı 1 gol 1 asist ile tamamlarken, ilk golün ardından annesi Serap Güler'e büyük bir jest yaptı. Serap Güler sosyal medyadan bu anları beğeni yağmuruna tuttu. İşte detaylar...

Spor 04-11-22 08:04

Bu çiftin hayatı tesadüflerle dolu! O detay, annenin sakladığı doğum raporundan ortaya çıktı

Tesadüflerle dolu ilginç olayın adresi Aydın. Aynı gün aynı hastanede doğan, hatta lise ve üniversiteyi bile beraber okuyan Umut Onat ve Gülçin Boy adındaki gençler, 22 yıl önce göbek bağlarını kesen doktorun nişan kurdelelerini kesmesiyle nişanlandılar. Aynı doktor tarafından doğumlarının gerçekleştirildiğini Onat'ın annesinin sakladığı doğum raporlarından öğrenen çift, 22 yıl önce kendilerini doğurtan hekime jest yaparak mutluluğa adım attı.

Haber 01-11-22 09:40

Abdülkadir Ömür'den Trabzonspor taraftarına büyük jest! 'Helal olsun' dedirtti...

Trabzonspor futbolcusu Abdülkadir Ömür, Bordo Mavili oyuncularla fotoğraf çekilebilmek için tesis önünde bekleyen taraftarları görünce onlara büyük bir jest yaptı. Yağmurda ıslanmalarına gönlü razı olmayan ünlü futbolcu Abdülkadir Ömür onları aracına aldı. Taraftarlarla fotoğraf çekilerek anı ölümsüzleştiren Abdülkadir Ömür'ün bu jesti görenlere 'Helal olsun' dedirtti.

Spor 15-10-22 17:14

Sokağı kan gölüne çeviren kaza! Jest yapayım derken canından oluyordu

Galler'de yaşayan üç çocuk babası Scott Lee, eşine jest yapmak isterken canından oluyordu. Yaşadığı bölgede yeni bir mülk alan genç adam, eşinin doğum günü için bir jest yapmak adına hazırladığı pankartı asmaya çalışırken, ayağını cam kesmesi üzerine ana atar damarını kesince olanlar oldu.

Trend 01-09-22 16:32

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 30 Ağustos daveti, Halide Edip Adıvar'ın torunu Sayar'ı duygulandırdı:

"Cumhurbaşkanının yaptığı bu jest, gönlümde silinmeyecek şekilde yer etmiştir. Bu, bir muhabbetin ifadesidir" - "Sayın Cumhurbaşkanının bu yaptığı, tam bir vefa ve kadirşinaslık örneğidir. Eğer bir ülke geçmişiyle yakın ilgilenirse geleceği de ona göre parlak olur"

Yurthaber 31-08-22 12:08

Müge Anlı Kocam göndermiş diyerek notu okudu! Canlı yayında romantik anlar

Yeni sezona bomba gibi başlayan Müge Anlı sezon arasında Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenmişti. Ünlü sunucu açılışı 'Müge Anlı Yüzbaşıoğlu' olarak yaptı. Programın ilk gününde Anlı'ya kocasından jest geldi. Anlı notu "Kocam göndermiş" diyerek okudu.

Magazin 29-08-22 15:02