Bazen Haberleri

'Böcek ısırdı' deyip geçmeyin! Bu belirtilere dikkat... 'Tehlikeli' sonuçları var

Sıcak havalarla birlikte sivrisinek ve çeşitli böceklerle ilgili şikayetler de artmaya başladı. Diyarbakır Dağkapı Devlet Hastanesi Acil Tıp Uzmanı Dr. Yusuf Kaplan, vücutta kızarıklık ve kaşıntı gibi belirtiler gösteren böcek ısırığının bazen tehlikeli sonuçlar doğurabileceği uyarısında bulundu. Böcek ısırıkları için az da olsa ölümle sonuçlanabilecek kötü durumlara neden olabileceği vurgusu yapan Kaplan, böcek ısırması halinde yapılması gerekenleri sıraladı.

Haber 2024-06-05 14:23:30

Emekli astsubay dehşeti! 'Seni daha ne kadar çok sevebilirim' dedi, 1 gün sonra kurşun yağdırarak katletti

Adana'da emekli astsubay Yaşar Ergül (53), 10 yıllık eşi Seda Ergül'ü (35), 3 çocuğunun gözü önünde tabancayla ateş ederek öldürdü. Seda Ergül'ün cinayetten bir gün önce doğum günü olduğu, Yaşar Ergül'ün de eşine 'Bazen seni daha ne kadar çok sevebilirim diye düşünüyorum' yazılı pasta keserek sürpriz kutlama yaptığı ortaya çıktı. Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen Ergül savunmasında, eşinin çocukları bahane ederek 2 aydır kendisiyle yatmadığını iddia etti. İşte detaylar...

Haber 2024-06-05 13:30:27

Çırak olarak başladı, patron oldu! Siparişleri yetiştirmek için... Yurt dışından bile müşterileri var

Edirne’de 14 yaşındayken halk eğitimi merkezi tarafından fabrikada açılan kursa katılarak çalışma hayatına başlayan 50 yaşındaki Hatice Okay, 36 yıldır işini büyük bir aşkla sürdürüyor. Yurt dışından da müşterileri olduğunu söyleyen Okay, bazen siparişleri yetiştirmek için fazla mesai yaptığını söyledi.

Kadin 2024-06-03 10:31:26

Fitness uzmanı göbek yağlarını yakmak için 10 dakikalık basit egzersizi paylaştı

Fazla kilolar bazen can sıkıcı olabiliyor. Özellikle bel bölgesindeki yağlanmalardan kurtulmak oldukça zorlu olabiliyor. Bir fitness uzmanı spora yeni başlayanlara yönelik bir egzersiz paylaştı. Göbek yağlarını eritmeye yarayan bu egzersizi her sabah yalnızca 10 dakikanızı ayırıp yapabilirsiniz.

Kadin 2024-05-31 10:04:16

Diğer Haber Etiketleri

böcek böcek ısırması böcek ısırıkları Adana cinayet Astsubay doğum günü Edirne Çırak Terzi ayak eo zayıflama göbek yağı ayaklar Göz mon zihin İyi Yaşam pozitif vitamin kanser ilaç hücre hücreler peeling nasıl yapılır peeling körlük alzheimer alzheimer belirtileri alzheimer belirtisi demans demans hastalığı hastalık sağlıklı yaşam Nagehan Alçı Rasim Ozan Kütahyalı leke giderici domates küf bozuk bağ doku doğum doğum sonrası astım kalp ritim bozukluğu kalp krizi eller ellerde titreme terleme tiroid stres parkinson Karaciğer‎ sponsor ev kredisi ev almak yanık ağız yarasına ne iyi gelir eşyalar hayat teknoloji hobi monoton alara sırt nefes egzersizi ense kilo düşünce halı yıkama halı Altın Güneş muz Ekrem İmamoğlu av yasağı balık balık fiyatları 5 yaş ilik ishal yemek borusu endoskopi kolonoskopi whatsapp iPhone android Xiaomi Redmi telefon numara arama dolandırıcılık cayma bedeli basit karbonhidratlar gizli şeker şeker hastalığı şeker hastalığı belirtileri Saç boyası güzellik genç Pınar Demet Akalın ele Hatice cilt sağlıklı beslenme a vitamin hurma tuvalet bağırsak keten tohumu tarçın Kefir kilo verme sedef sedef hastalığı sedef hastalığı tedavisi vitamini dermal siyah vf the purest solutions c vitamini serumu salisilik asit tonik retinol nemlendirici krem yüz temizleme jeli hyaluronik asit güneş kremi gıda zehirlenmesi test bilinçaltı Beyin oruc niyeti nasıl edilir oruç niyeti Ramazan Beyoğlu fayans Kira

Daha pozitif bir yaşam için denemen gereken 10 zihin jimnastiği

Evet, hayat bazen bize limonlar fırlatır ama biz de onlardan limonata yaparız, değil mi? Günün stresi, sorumluluklar, beklemediğiniz sürprizler derken pozitif kalmak bazen gerçekten zorlayıcı olabilir. Ama endişelenme, çünkü biz buradayız ve daha pozitif bir yaşam için birkaç sıradışı zihin jimnastiğiyle seni bekliyoruz!

Kadin 30-05-24 00:24

Uzman isim uyardı: Bu vitaminler gereksiz kullanıldığında fayda yerine zarar veriyor!

Bilinçsiz yapılan vitamin alımları bazen kötü sonuçlara neden olabiliyor. Tıbbi Onkoloji Uzmanı Dr. Nail Özhan, “Kanser hastaları, gereksiz yere ihtiyaç olmadığı halde vitamin kullanımında tam tersine fayda yerine zarar da görebiliyor” dedi.

Haber 29-05-24 20:14

Peeling nedir, çeşitleri nelerdir? Peeling nasıl uygulanır? Peeling faydaları ve zararları

Her insan daha temiz ve daha güzel bir cilde sahip olmak ister. İstenilen bu cilde sahip olabilmek için ilk olarak sağlıklı beslenmeye dikkat edilmesi gerekirken, bazen de bazı cilt bakım işlemleri ile cildin yenilenmesi mümkündür. Bu bakım türlerinden birisi de 'peeling'dir. Peki, peeling nedir?

Kadin 28-05-24 21:16

Tehlikeli değişim: Türkiye'de yasak ama yapıyorlar! Göz rengi değiştirme ameliyatları trend oldu

Güzelleşmek uğruna yaptırılan operasyonlar bazen hayati sonuçlara yol açıyor. Yasal olmamasına rağmen göz rengi değiştirme ameliyatları yaygınlaşmaya başladı. Bu işlem boya ile yapılıyor. Üstelik göz renginizi değiştirmek isterken gözünüzden olabilirsiniz. Göz rengi değiştirme operasyonlarının sonuçlarından bahseden Göz Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Sevil Karaman, bu işlemin kornea naklinden körlüğe kadar gidebileceğini vurguladı. İşte detaylar...

Manşet 28-05-24 08:50

Sakın hafife almayın! Alzheimer hastalığının erken görülen 8 önemli belirtisi

Alzheimer, temel ihtiyaçların bile giderilmesini engelleyerek yaşamı oldukça zorlaştıran hastalıklardan biri. Genellikle yaşlı kesimlerde yaygın olarak görülen Alzheimer hastalığının görülme oranının daha erken yaşlara düştüğü biliniyor. 65 yaş altı veya bazen 40 yaşlarına kadar erken görülen Alzheimer'ın bazı önemli belirtileri var. Erken teşhisin tedavi için büyük önem taşıdığı Alzheimer hastalığının bu belirtilerine dikkat ederek sağlığınız için önemli bir adım atabilirsiniz.

Manşet 28-05-24 07:48

Nagehan Alçı, isim vermeden Rasim Ozan Kütahyalı'yı hedef aldı! 'Kriminel kafa, adi hırsız...'

Gazeteci Nagehan Alçı'nın sosyal medyadan yaptığı bir paylaşım gündem oldu. İsim vermeden eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı'yı hedef alan Alçı paylaşımında "Bir kriminel kafa, bir adi hırsız bazen öyle yakınınıza girer ki kör olursunuz…" yorumunu yaptı. Alçı ve Kütahyalı, 13 yıllık evliliklerini geçen sene sona erdirmişti.

Manşet 25-05-24 20:47

Hem doğal hem etkili leke çıkarıcı! Çıkmayan lekeniz kalmayacak

Çıkmayan lekeler bazen can sıkıcı olabiliyor. Bazen bir kıyafette bazen de koltuk, halı gibi ev eşyalarında görülen bu lekeler için doğal çözüm önerileri araştırılıyor. Özellikle yağ, kurumuş çamur, meyve, çay ve kahve gibi lekeleri çıkartmak oldukça zor olabiliyor. Bunun için evde kolaylıkla hazırlayabileceğiniz hem doğal hem de etkili leke çıkarıcı karışımı deneyebilirsiniz.

Kadin 21-05-24 10:15

Gizli tehlike: Bir tarafı çürüyen domates yenir mi?

Yazın tazesi kışın konservesi tüketilen domates her mevsim yemekleri süslüyor. Çorbadan menemene, ana yemeklerden kahvaltılıklara kadar birçok alanda kullanılan domatesler bazen hızlıca bozulabiliyor. Bozulan domatesin çürük kısmını kesip atıyor ve kalanını tüketiyorsanız dikkat! Bilmeniz gereken bazı bilgiler var...

Kadin 16-05-24 00:31

Doğum sonrası ortaya çıkıyor! Uzman isim tek tek açıkladı 'Uzun vadeli etkiler...'

Doğum sonrası sık karşılaşılan sağlık problemleri hakkında açıklamalarda bulunan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Korkut Arslan, “Vajina ve çevresindeki dokular, doğum sırasında önemli ölçüde esniyor. Normalde, bu dokular doğumdan sonra kısmen eski haline dönse de bazen eski darlık seviyesine tam olarak kavuşamıyor. Vajinal genişleme olarak adlandırılan bu durum, cinsel fonksiyon sorunları, idrar kaçırma gibi pelvik taban sorunları yaratabiliyor” dedi.

Kadin 15-05-24 17:27

Nadir görülüyor: Daha önce hiç duymadığınız birbirinden tuhaf 10 hastalık!

Hastalıklar bazen doğuştan bazen de zamanla ortaya çıkabiliyor. Tansiyon, diyabet ve kolesterol gibi birçok hastalık yaygın olarak biliniyor. Peki, çok az sayıda kişinin bildiği nadir hastalıkları daha önce hiç duymuş muydunuz? İşte duyunca çok şaşıracağınız 10 tuhaf hastalık...

Haber 14-05-24 10:58

Prof. Dr. Tevfik Özlü: Bu hastalığa bağlı ölümler en çok genç yaşta! Tedavi edilmediğinde kötü sonuçlar doğuruyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi, Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Tevfik Özlü, "Astım tedavi edilmediğinde yaşam kalitesini çok olumsuz olarak etkiler. Hatta bazen ölümlere yol açabilir. Maalesef astıma bağlı ölümler genç yaşta ölümlerdir. Astım aslında tedavi edilebilir bir hastalıktır. Bugünkü elimizde mevcut tedavi imkanlarıyla astımı, astımı olmayan bir kişi gibi kontrol altına alabiliyor ve normal bir hayat yaşatabiliyoruz" dedi.

Haber 07-05-24 15:07

Uzmanı uyardı: Ani yaşanan bu belirti direkt ölüme neden olabiliyor!

Diyarbakır’da Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Mesut Aydın, kalpte ortaya çıkan önemli bir belirtinin altını çizerek bunun her yaş gurubunda ortaya çıkabileceğini söyledi. Aydın, “Ritim bozukluğu, çarpıntı, nefes darlığı, göğüs ağrısı şeklinde olabileceği gibi bayılma şeklinde de olabilir. Ve hatta bazen çok nadiren kişinin direkt ölümüne neden olarak da ortaya çıkabilmektedir” ifadelerine yer verdi.

Haber 07-05-24 11:12

Elleriniz size ne anlatmak istiyor? Fazla terleyen avuç içleri o hastalığın işaretiymiş

Ellerimiz, bedenimizin birçok mesajını taşır ve bazen bize sağlık hakkında ipuçları verir. Ellerde terleme, titreme, kuruluk ve kızarıklık gibi problemler bazı hastalıkların işareti olabiliyor. İşte elinizde belirti gösteren bazı hastalıklar...

Kadin 04-05-24 15:49

Yatırım Yapmaya Karar Veren Herkesin Yaşadığı 6 Mini Dram

Yatırım yapmaya başlamak heyecan verici olduğu kadar bazen de bir o kadar kafa karıştırıcı olabilir. Yatırım yapmadan önce ince eleyip sık dokursunuz ama bir bakmışsınız ki hiç beklemediğiniz bir noktayı atlamışsınız. İşte o an ünlü yönetmenlerin bile düşünemeyeceği dramı yaşarsınız!

Trend 03-05-24 20:46

İlk evim kredisi: Ev sahibi olmanın en kolay yolu

Ev sahibi olmak birçok kişinin hayalidir. Fakat bu sürecin maddi yükümlülüklerini düşündüğümüzde, hayaller bazen ulaşılamaz gibi görünebilir. Ancak ilk evim kredisi ile bu hayale ulaşmak mümkün. Bu kredi, özellikle ilk defa ev alacak bireyler için tasarlanmış bir finansal destek sistemidir. Bu yazıda ilk evim kredisinin ne olduğunu, şartlarını, başvuru ve açıklanma sürecini birlikte ele alacağız.

Haber 03-05-24 12:48

Yanığa ne iyi gelir, nasıl geçer? Yanık için evde ne yapılabilir?

Ciltte ve vücutta oluşan yanıklar günlük yaşamda karşılaşabileceğimiz yaygın bir cilt sorunudur. Güneş yanıkları, sıcak suyla temas sonucu oluşan yanıklar, kimyasal maddelere maruz kalmak, ateş veya buharla yanıklar bu tür cilt sorunlarının yaygın örnekleridir. Yanıklar ciltte kızarıklık, ağrı, şişlik ve bazen kabarcıklarla karakterizedir ve tedavi edilmediğinde enfeksiyon riski taşıyabilirler. Peki, yanığa ne iyi gelir?

Haber 30-04-24 11:27

Ağız yarasına ne iyi gelir? Ağız yarası neden olur, nasıl geçer?

Ağız sağlığı genel sağlığımızın önemli bir parçasıdır ve her yaşta dikkat edilmesi gereken bir konudur. Sağlıklı bir ağız güzel bir gülümsemenin yanı sıra yemek yeme, konuşma ve genel yaşam kalitesi açısından da önemlidir. Ancak bazen ağız sağlığımızı etkileyen sorunlarla karşılaşabiliriz. Bunlardan biri de ağız yaralarıdır. Peki, ağız yaraları neden olur ve nasıl geçer?

Haber 30-04-24 11:12

Hemen kurtulman gereken eşya hangisi?

Hayatımız boyunca biriktirdiğimiz eşyalar bazen fazlalık haline gelebilir. Dolaplarımızda, evlerimizin köşelerinde veya belki de arka odalarda biriken bu eşyalar, zamanla gereksiz bir yük haline gelebilirler. Peki, hangi eşyanın artık senin için bir yük olduğunu düşünüyorsun? Bu test, senin için hemen kurtulman gereken eşyayı bulmana yardımcı olacak. Hadi birlikte bakalım ve fazlalıklardan kurtulmanın zamanı geldi mi!

Kadin 29-04-24 22:34

Sen ne kadar verimli çalışıyorsun?

Verimli çalışmak bazen çok zor olabiliyor. Peki sen ne kadar verimli çalışıyorsun öğrenmek istiyorsan haydi teste!

Kadin 29-04-24 20:56

Hayatını iyileştirmeye nereden başlamalısın?

Hayatımızın her döneminde bazen biraz rehberliğe, bazen de kendi iç sesimizi dinlemeye ihtiyaç duyabiliriz. Peki, sen hayatını iyileştirmek için nereden başlamalısın?

Kadin 29-04-24 17:45

İşini ve özel hayatını birbirinden ayırmanı sağlayacak 3 öneri

Hayatın koşuşturması içinde bazen kaybolduğumuz oluyor. Bu noktada iş ve özel hayat arasındaki dengeyi sağlamak günümüzün hızlı tempolu dünyasında önemli bir beceri haline geliyor. Bu dengeyi korumak için bazı stratejiler geliştirmek ve uygulamak oldukça etkili oluyor. İşte işini ve özel hayatını birbirinden ayırmanı sağlayacak 3 etkili öneri...

Kadin 29-04-24 15:27

Senin hayatın ne kadar monoton?

Hayat bazen bir döngü haline gelebilir, her gün bir öncekine benzer rutinler içinde kaybolabiliriz. Ancak bazen merak ettiğimiz bir şey var: Acaba hayatımız ne kadar monoton?

Kadin 29-04-24 14:40

Gerginliğini azaltıp seni rahatlatacak 10 nefes egzersizi

Heyecan, stres, kaygı... Hepimizin hayatında yer alan bu duygular, bazen kontrolden çıkıp bizi bunaltabilir. Neyse ki, bu durumlarda imdadımıza yetişen bir mucizevi varlık var: Nefesimiz! Evet, doğru duydunuz! Doğru nefes alma teknikleri ile gerginliği yenmek ve rahatlamak çok kolay.

Kadin 28-04-24 17:58

Bir türlü verilemeyen inatçı kiloların sebebi bu olabilir! İhmal edilirse vücuda çok fazla zararı var

İnatçı fazla kilolar bazen can sıkıcı olabiliyor. Bir türlü verilemeyen kilolar hakkında konuşan Endoüroloji Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İsmet Yavaşcaoğlu, "Gittikçe kilo alma, ne yaparsa yapsın kilo verememe, tansiyon yüksekliği, arada çarpıntı, aniden yüzün kızarması gibi belirtiler, böbrek üstü bezlerden kaynaklanıyor olabilir." dedi.

Kadin 27-04-24 15:16

Kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak 3 pozitif düşünce tekniği

Stres, üzüntü, yetersizlik hissi, kaygı ya da mutsuzluk... Hepsi insana dair, gayet olağan durumlar. Ancak bu olumsuz duyguların içinde sıkışıp kalmak ve boğulmak, kesinlikle bir tercih olmamalı. Pozitif düşüncenin gücüne inandığınız takdirde kötü duyguların bir anda silinip gittiğine şahit olabilirsiniz. İşler bazen ne kadar yolunda gitmese de kendinizi mutluluğa, iyiliğe ve güzelliğe yine siz çağırabilirsiniz. İşte kötü düşüncelerden kurtulup daha iyi hissetmenizi sağlayacak teknikler...

Kadin 25-04-24 12:57

Yıkamaya getirilen halıdan çıkan altınları görünce gözlerine inanamadı! 'Bu kadar yüklü miktara denk gelmemiştik'

Siirt'te halı yıkamacıyı şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Firma sahibi, müşterisinin bıraktığı halıların birinin arasında yaklaşık 60 bin lira değerinde altın buldu. Firma sahibi, miktarı teyit edip altınları müşterisine teslim etti. Daha önce de bu tür durumlara denk geldiklerini söyleyen firma sahibi, ama bu şekilde, yüklü miktarda denk gelmediklerini belirtti. "Bazen yüzük, küpe, telefon gibi eşyalar unutuluyor. Öncekilerde de olduğu gibi, müşterimizi tespit ederek onlara teslim ettik" dedi.

Haber 24-04-24 11:20

Daha önce hiç duymadınız! Dahiyane saklama tüyosuyla muzlar 26 gün boyunca taze ve sarı kalıyor

Büyük küçük herkesin en sevdiği meyvelerden biri de muz. Muzların çok çabuk kararması ve bozulması sorunu bazen can sıkıcı olabiliyor. Birçok kişi muzları en uzun süre saklamak için çeşitli saklama yöntemleri deniyor. Bir gıda saklama uzmanı, 26 gün sonra bile muzların kararmasını önleyecek dahiyane bir tüyo paylaştı. Bu tüyo ile muzları uzun süre sarı renkte ve taptaze şekilde saklayabilirsiniz.

Kadin 20-04-24 11:14

Haluk Bayraktar'ın sert sözlerine İmamoğlu'ndan 'akraba' yanıtı! Yetkiyi pervasızca kullanma girişiminde bulunuyorlar

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar arasındaki polemik devam ediyor. İmamoğlu, Bayraktar'ın “Tasmalı köpeklerini saldırtmayı bırak” gibi sert ifadeler kullandığı açıklaması sorulduğunda "Ülkemizde bazen yetki verilmiş insanlardan daha fazla o yetkiyi pervasızca kullanma girişiminde bulunan insanlar var" diyerek tepki gösterdi.

Haber 19-04-24 17:06

Çeşit azalacak, fiyatlar aynı kalacak! 'Fiyatlar gayet uygun, bazen 50 liraya kadar veriyoruz'

Denizlerde av yasağının başlamasıyla balık çeşitliliğinin azalacağı, ancak mevcut balıklarda fiyatların aynı kalacağı bildirildi. Mersin Balıkçılar Derneği Başkanı Adnan Polat, "Sezondaki fiyatların aynısı devam ediyor" dedi. Polat, av sezonunun Akdeniz'de 15 Eylül'de başlayacağını söyledi.

Finans 17-04-24 17:13

Uzman isim üstüne basa basa uyardı! “Erken teşhis için endoskopi şart”

Endoskopi ve kolonoskopi gibi işlemlerin erken teşhis ve bazen de tedavi için kullanıldığına dikkati çeken Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Esin Korkut “Erken teşhis amaçlı endoskopi ve kolonoskopi yapılması önerilir. Kolonoskopi, kolon kanseri tanısında en güvenilir yöntemdir. Ayrıca polip ve benzeri kanser öncesi lezyonların saptanıp alınmasını sağlayarak hastaları kanserden korur. Kolon kanserinden korunmak için 45 yaşını aşmış herkese kolonoskopi önerilir” dedi.

Kadin 16-04-24 15:55

Engellenen numaradan gelen mesajları görme: Engellenen numaradan gelen mesajlar nasıl görülür?

Hangi operatöre bağlı olduğunuz ya da hangi işletim sistemini kullanan bir cihaza sahip olduğunuz fark etmeksizin çağrı almak istemediğiniz tüm telefon numaralarını engelleyebilirsiniz. Engelleme işlemi yaptığınız zaman engellediğiniz numaradan mesaj ya da çağrı almazsınız. Ancak bazen o numaradan gelen mesajları görmeniz gerekebilir. Peki, engellenen numaradan gelen mesajlar nasıl görülür?

Haber 16-04-24 00:52

Bu numaralara dikkat! Onlarca şikayet var! Cayma bedeli ödediğinizi sanıp dolandırılabilirsiniz!

Tüketici Birliği Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Altay, tüketicilerin son zamanlarda internet aboneliği işlemleri için sıkça aranıp, rahatsız ve bazen de mağdur edildiğini belirterek, tüketicilere hizmet aldıkları firmalardan teyit almadan işlem yaptırmamalarını söyledi.

Finans 14-04-24 14:06

Ani öfke patlamalarına dikkat! Gizli şekere yakalandığınızı nasıl anlarsınız?

Gizli şeker hastalığı, bazen belirtileri fark edilmeden ilerleyebilen bir durumdur ve tanısı konulması zaman alabilir. Gizli şeker hastalığının belirtilerini ve bu belirtileri nasıl tanıyabileceğinizi ele alacağız. Kan şekerinin kontrol altına alınmaması, ciddi sağlık sorunlarına yol açabileceğinden, bu belirtileri fark etmek ve erken müdahale etmek önemlidir.

Kadin 13-04-24 16:04

Evde saçınızı boyamadan önce 'keşke bilseydim' diyeceğiniz bilgiler!

Saç boyama işlemi, birçok kişi için saçlarına yeni bir görünüm kazandırmanın yoludur. Bazen yanlış uygulamalar sonucunda istenmeyen sonuçlarla karşılaşılabilir. Saçınızı boyamadan önce doğru bilgilere sahip olmak, istenmeyen sonuçların önüne geçmek için önemlidir.

Kadin 13-04-24 12:32

'51 yaşındayım ama kimse inanmıyor' İşte genç görünmek için 3 önemli sır

51 yaşındaki kadın yaşça genç görünüyor. Yaşını duyanların şaşırdığı kadın, "Zarif bir şekilde yaşlanmak harika ve elimden gelenin en iyisini yapıyorum ama bazen biraz tazelenmeyi seviyorum" dedi.

Kadin 05-04-24 14:21

Demet Akalın eskiye götürdü! Bazen kaçıncı olduğunun bir önemi yoktur

1990 yılında Miss Globe'a katılan şarkıcı Demet Akalın, yarışmanın birincisi Gülay Pınarbaşı ile fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Akalın, fotoğrafa "Bazen kaçıncı olduğunun bir önemi yoktur" notunu düştü.

Magazin 05-04-24 10:43

Seçim kombini merak konusu oldu! Hatice 31 Mart yerel seçiminde 'pembe' oldu

Şarkıcı Hatice her seçimde kombiniyle gündeme geliyor. Bazen bir gelini andıran bazen ise siyahlar içinde yas tutan bir kadını andıran Hatice bu seçim için pembeyi işaret etti. Hatice'nin seçim kombini merak edildi.

Magazin 31-03-24 13:33

Cildinin ışıl ışıl parlamasını istiyorsan bu 3 şeyi yap!

Sağlıklı ve parlak bir cilt, birçok insanın hedefidir. Bazen bunu elde etmek bazen zor olabilir. Cildimizin parlaklığı, içsel ve dışsal faktörlere bağlıdır. Bunlar arasında beslenme, cilt bakımı rutini ve yaşam tarzı alışkanlıkları yer alır. Cildinizin sağlığı ve parlaklığı için yapabileceğiniz üç önemli adım haberimizde.

Kadin 30-03-24 15:54

Bu tarifle tuvaletten asla çıkamayacaksınız! 3 günde bağırsak temizleyen hurma kürü

Bağırsak sağlığı, genel sağlığımızın temel bir göstergesidir. Doğru beslenme alışkanlıkları bu dengeyi korumak için hayati öneme sahiptir. Bazen bağırsaklarımızı doğal yollarla temizlemek isteyebiliriz. İşte tam da bu noktada, 3 günde bağırsakları temizleyen hurma kürü devreye giriyor. Bu kür, içeriğinde bulunan lifler ve doğal şekerler sayesinde sindirim sistemini harekete geçirir ve bağırsakları temizler.

Kadin 26-03-24 10:05

Sedef hastalığı nedir, neden olur? Sedef hastalığı belirtileri ve tedavisi

Sedef hastalığı, deriyi etkileyen kronik bir inflamatuar bir rahatsızlıktır. Genellikle ciltte kızarıklık, pullanma, kabuklanma ve kaşıntı gibi semptomlarla kendini gösterir. Bu hastalık, genellikle döküntülerin belirgin olduğu bölgelerde, özellikle dirsekler, dizler, saç çizgisi, bel ve tırnaklar gibi bölgelerde ortaya çıkar. Ancak sedef hastalığı sadece ciltte değil, bazen eklem ağrısı ve şişmesi gibi eklem semptomları da yol açabilir.

Haber 23-03-24 11:43

Tüm cilt tipleri için en iyi Pure Solutions ürünleri

Cilt bakımında aradığımız çözümü bulmak bazen düşündüğümüz kadar kolay olmasa da doğanın saf gücünü ve bilimin ileri teknolojilerini bir araya getiren The Purest Solution, cilt sağlığınızı ve güzelliğinizi desteklemek için en etkili içerikleri sunuyor. Lekeler, sivilceler, siyah noktalar veya cilt tonu eşitsizliği gibi her türlü cilt problemine karşı etkili olan Pure solutions ürünlerinden oluşan bir liste hazırladık. İşte detaylar!

Kadin 23-03-24 04:29

Listeria hastalığı nedir, insana nasıl ve nereden bulaşır? Listeria belirtileri ve tedavisi

Listeria enfeksiyonu genellikle hafif grip benzeri semptomlarla başlar, ancak bazı durumlarda ciddi komplikasyonlara neden olabilir. Hastalığın belirtileri arasında ateş, kas ağrıları, baş ağrısı, bulantı, kusma ve ishal bulunabilir. Semptomlar genellikle enfekte gıdaların tüketiminden sonra birkaç gün içinde başlar, ancak bazen enfeksiyon belirtisiz kalabilir veya semptomlar daha uzun sürebilir.

Haber 21-03-24 13:06

Bilinçaltı testi: Hangi resim daha kötü hissettirdi? Gerçek hislerini söylüyor

Bilinçaltımızın derinliklerinde yer alan duyguları anlamak bazen karmaşık olabilir, ancak bazı testler duygusal tepkilerimizi açığa çıkarabilir. Bu bilinçaltı testinde bulunan 4 resimden en kötü hissettiren resmi seçmeli altındaki açıklamasını okumalısınız.

Kadin 16-03-24 12:01

Oruca ne zaman, nasıl niyet edilir? Oruç niyeti nasıl yapılır, niyet etmeden oruç tutulur mu?

Ramazan ayında ibadet eden kişiler gece sahura kalkıp niyetlenip öyle oruç tutarlar. Ancak imsak vakti dolayısıyla bazen oruca kalkan kişiler sahurunu yaptıktan sonra niyet etmeyi unutabilirler ya da sahura kalkmadan oruç tutabilirler. İlk kez oruç tutacak olanlar da “oruca nasıl niyet edilir?” sorusuna yanıt arar. Peki, oruca nasıl niyet edilir?

Haber 15-03-24 02:30

İstanbul’da havaya ateş açan magandalar kamerada: Polis tek tek yakaladı

Beyoğlu ve Kağıthane farklı sokaklarında bazı magandalar havaya rastgele ateş açtı. Bazen sokak ortasında bazen de arabayla seyir halindeyken havaya ateş açan magandalar, korku dolu anlar yaşattı.

Yurthaber 13-03-24 10:12