Her Biri Haberleri

Küçükçekmece'de silahlı saldırı! Otomobile kurşun yağdırdılar: 1'i ağır 2 yaralı

İstanbul Küçükçekmece'de iki grup arasında tartışma çıktı. Gruplardan biri, silahlarla olay yerine gelerek tartıştıkları kişilerin bulunduğu otomobile kurşun yağdırdı. Otomobildeki iki kişi yaralandı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaralıları ambulanslarla hastaneye kaldırdı. Silahlı saldırganlar ise olayın ardından kaçtı.

Haber 2024-06-13 00:33:43

Mama paralarıyla estetik ameliyatlara servet yağdırmış! 'Köpek velisi' hakkındaki skandal iddialara Cüneyt Özdemir de kayıtsız kalamadı

Şanlıurfa'daki belediye barınağından kuduz olduğu öne sürülen köpekleri toplayıp kaçıran, sosyal medyada "köpek velisi" olarak tanınan Buket Özgünlü'nün mama bahanesiyle topladığı paralarla 7 kez bıçak altına yattığı ortaya çıktı. Her biri diğerinden skandal iddiaları Cüneyt Özdemir de dile getirdi.

Haber 2024-06-12 15:44:28

Esra Bilgiç leopar desenli takımıyla hayranlarını mest etti! Her zaman güzel görünüyorsun

TOD’un yeni dizisi 'Zamanın Kapıları'nda Birkan Sokullu ile başrolü paylaşan Esra Bilgiç tarzıyla hayranlarından tam not aldı.

Magazin 2024-06-12 15:25:14

Özgür Özel'den ilk yorum! İsmail Küçükkaya'ya tek kelimeyle cevap verdi... İşte telefonuna gönderdiği o mesaj

Türkiye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel görüşmesine kilitlenmişti. O görüşmenin yankıları sürüyor. Görüşmede konuşulan konulardan verilen hediyelere kadar her şey gündem olurken son olarak Özgür Özel, gazeteci İsmail Küçükkaya'ya görüşmeye ilişkin tek kelimelik bir yorum yaptı. İşte Özel'in, Küçükkaya'nın telefonuna gönderdiği o mesaj...

Haber 2024-06-12 12:16:38

Gerçek kavurma tarifi: Kurban etinden yumuşacık dana kavurma nasıl yapılır?

Et kavurma tarifi her Kurban Bayramı'nda olduğu gibi bu bayramda da sofraları şenlendirecek. Et kavurma hazırlamak için birçok tarif var. Bu tarif ile lokum gibi yumuşacık ve ağızda dağılan et kavurma hazırlayabilirsiniz. Kurban etinden muhteşem bir kavurma yapmak isteyenlere özel dana kavurma tarifine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yemek 12-06-24 12:08

Taciz kavgası kanlı bitti! Genç kadını taciz eden iki saldırgan kendilerini engellemeye çalışan garsonu bıçakladı... Saldırganı sosyal medyadan ifşa ettiler

Tayland'ın Prachin Buri bölgesindeki bir restoranda yaşanan taciz tartışması kanlı bitti. İki erkek müşterinin bir kadın müşteriyi taciz ettiğini fark eden garson duruma müdahale etmek istedi. Garson ve saldırganlar arasındaki tartışma bir anda şiddetlendi. Saldırganlardan biri arabasından aldığı bıçakla garsonu kolundan bıçakladı. Garsonun mesai arkadaşları ise güvenlik kamerası görüntülerini sosyal medyadan paylaşarak saldırganın bulunmasını istedi.

Trend 12-06-24 11:29

İsrail'e en büyük saldırılardan biri! Dünyayı sarsan son dakika... Hizbullah'tan füze yağmuru geldi

Geçtiğimiz günlerde İsrail'in kuzeyini roket yağmurunu tutan Hizbullah bir son dakika gelişmesiyle daha dünyanın gündeminde. İsrail'in kuzeyine şimdi de en büyük saldırılardan biri gerçekleşti. Bu sırada BM Bağımsız Uluslararası Soruşturma Komisyonunda İsrail'in katliamıyla ilgili kritik bir gelişme yaşandı.

Haber 12-06-24 10:40

Tehlikeli hastalıkta yeni çalışma! 10 vakanın 4'ü obeziteyle bağlantılı çıktı

En tehlikeli ve ölümcül hastalıklar arasında yer alan kanser, dünyada ve ülkemizde dolaşım sistemi hastalıklarından sonra ikinci ölüm sebebi. Dünya üzerinde 2020 yılında 19 milyon 292 bin kişiye kanser teşhisi konulurken, 9 milyon 958 bin kişi kanser nedeniyle hayatını kaybetmiştir. Bu denli tehlikeli olan kanser hastalığına yakalanmamak için bazı noktalara dikkat etmek gerekiyor. Bunlardan biri de fazla kilolar...

Kadin 12-06-24 07:33

39 yaşındaki Cristiano Ronaldo'dan akılalmaz performans! Her şeyi 10 dakika içinde yaptı

Türkiye'nin 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki (EURO 2024) rakiplerinden Portekiz, hazırlık maçında İrlanda Cumhuriyeti'ni 3-0 mağlup etti. Portekiz'e galibiyeti getiren golleri 18. dakikada Joao Felix, 50 ve 60. dakikalarda Cristiano Ronaldo kaydetti. Ronaldo'nun attığı goller sosyal medyada gündeme oturdu.

Spor 12-06-24 07:24

Dursun Özbek, Galatasaray'ın transfer yapacağı mevkileri açık açık söyledi! ''Sağ bek, orta saha ve...''

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Özbek, "Sağ bek, orta saha ve Mertens'i yedekleyecek bir oyuncu bakıyoruz. Fırsat transferi olabilecek oyunculara bakıyoruz. Çok dinamik bir şey bu. Her şey kağıt üzerinde kalmaya bilir. Ben çok başarılı bir 2024-25 sezonu geçireceğimizi düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Spor 11-06-24 20:01

Eski Emniyet Müdürü Sezer: Yargıtay’dan örgütün beklediği şeklinde bir sürpriz, örgüte tekrar nefes aldıracak bir karar çıkmayacağını düşünüyorum

Adnan Oktar Suç Örgütü Operasyonunu yöneten eski İstanbul Mali Şube Müdürü Furkan Sezer, Adnan Oktar silahlı suç örgütünün dava sürecinin Yargıtay'da devam ettiğini belirterek, “Şu an artık Yargıtay'ın bir karar verilmesi bekliyoruz, hepimiz bekliyor, tüm Türkiye bekliyor. Dosyayı bilen ve bu soruşturmanın içinde bizzat görev almış, yönetmiş biri olarak söylüyorum ki, Yargıtay'dan örgütün beklediği şeklinde bir sürpriz, örgüte tekrar nefes aldıracak bir karar çıkmayacağını düşünüyorum” dedi.

Haber 11-06-24 18:25

O sahne çok konuşulmuştu... Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'i Doğukan Güngör kamera arkasını paylaştı

Her bölümüyle büyük ses getiren Kızılcık Şerbeti dizisi sezon finali bölümüyle de çok konuşulmuştu. Dizide Özge Özacar'ın hayat verdiği Görkem karakterinin balkondan düştüğü sahne sosyal medyayı sallamıştı. Dizide Fatih karakterine hayat veren Doğukan Güngör o sahnenin arka planını paylaştı.

Magazin 11-06-24 18:02

Bayramda kilo aldıran hatalara dikkat! Etin yanlış pişirilmesi kanserojen maddeleri açığa çıkarıyor

Kurban Bayramı deyince ilk akla gelenlerden biri de et yemekleri ve ikramlıklar oluyor. Bu yıl Kurban Bayramı 16 Haziran Pazar günü idrak edilecek. Bayramı en sağlıklı şekilde geçirmek ve kilo almamak istiyorsanız dikkat etmeniz gereken bazı maddeler var. Diyetisyen Emine Ayvaz Kurban Bayramı'nda hızlı kilo alımına karşı uyarılarda bulundu. İşte detaylar...

Kadin 11-06-24 15:37

Real Madrid'de ortalığı karıştıran haber! 'Takımdan biri gidecekse bu Arda Güler!'

Real Madrid'de özellikle son haftalarda gösterdiği muhteşem performansla dikkatleri çeken Arda Güler için çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor 11-06-24 15:34

Değişimi çok konuşulmuştu! Bahar'ın Rengin'i Ecem Özkaya estetik iddialarına nokta koydu! 'Kırışıklıklarımdan memnunum'

Son dönemin en çok izlenen dizilerinden biri olan Bahar'da hayat verdiği Rengin karakteri ile dikkat çeken Ecem Özkaya değişimiyle gündem olmuştu. Ecem Özkaya estetik iddialarına son noktayı koydu.

Magazin 11-06-24 12:18

Sezon finalinde balkondan düşmüştü... Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar meğer medyada staj yapmış!

Sezon finali bölümüyle sosyal medyada uzun süre konuşulan Kızılcık Şerbeti dizisine Özge Özacar'ın hayat verdiği Görkem karakterinin balkondan düştüğü sahne damga vurmuştu. Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Özge Özacar hakkındaki ortaya çıkan bir gerçek herkesi şaşırttı. Ünlü oyuncu meğerse medyada staj yapmış....

Magazin 11-06-24 11:55

Bomba iddia... Kızılcık Şerbeti'ndeki gizemli kadın bakın kim çıktı! Herkes onu sesinden tanıdı

Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Doğukan Güngör ve Barış Kılıç gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi sezon finali bölümüyle uzun süre konuşuldu. Her sahnesi ayrı olay olan diziye Kaan Taşaner'in hayat verdiği Giray karakterinin gerçek yüzünün ortaya çıktığı sahne damga vurdu. O sahnedeki kadının yüzü gösterilmedi ama herkes sesinden tanıdı. İddialara göre o kadın bakın kimmiş...

Magazin 11-06-24 10:56

Kahveye bir tutam ekleyince faydasını ikiye katlıyor! Daha önce hiç duymadınız

Türk kahvesi geçmişten günümüze kadar ulaşan vazgeçilmez lezzetlerden biri. Kahvenin yararları kadar sık tüketildiğinde zararları da ortaya çıkabileceğinden doktu miktar ve uygun saatlerde tüketilmesi tavsiye ediliyor. Türk kahvesi içerken faydasını ikiye katlamak istiyorsanız oldukça basit olan bu yöntemi deneyebilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken türk kahvesine bir tutam kadar taze nane eklemek.

Kadin 11-06-24 07:54

Mükemmel fön için gizli silahınız! En iyi fön suyu önerileri

Saçlarınızı şekillendirirken mükemmel sonuçlar elde etmek istiyorsanız, doğru ürünün önemi yadsınamaz. Saçlara şekil verirken nemlendiren, koruyan ve parlaklık katan en iyi fön suyu da bunlardan biri. Siz de saçınızın ihtiyacına uygun bir fön suyu arıyorsanız içeriğimizi okumaya devam edin çünkü mükemmel fön için ideal fön suyu seçeneklerini sizin için araştırdık ve en iyi fön suyu ürünlerinden oluşan bir liste hazırladık. İşte detaylar!

Kadin 11-06-24 02:50

Kim Milyoner Olmak İster'de Müge Anlı sorusu! Yarışmacı zorlandı... Çift cevap joker hakkını kullandı

Kenan İmirzaloğlu'nun sunuculuğunu yaptığı Kim Milyoner Olmak İster yarışması her hafta izleyicileri ekran başına kilitliyor. Bu kez yarışmacıya daha önce Balıkesir'de kaybolan kuşu Maviş'i bulmak için Müge Anlı'nın programına başvuran 90 yaşındaki Ayşe Teyze'ye dair bir soru soruldu. Yarışmacı çift cevap joker hakkını kullandı.

Magazin 10-06-24 16:45

Ayaklarınızı konforla buluşturacak Crocs modellerinde en düşük fiyatlar

Her yaşa ve uygun birbirinden konforlu terlikleriyle, sandaletleriyle yediden yetmişe binlerce kişinin favorisi olan Crocs modellerinde kaçırılmayacak fırsatlar başladı. Ayak sağlığınızı önceliyor, sağlık ve konfor arıyorsanız Crocslar tam da size göre! En düşük fiyatlarla sahip olmak ve her adımda yazın keyfini çıkarmak için sizin için seçtiğimiz modellere bakmayı ihtimal etmeyin.

Haber 10-06-24 16:22

Bağırsaklarınız adeta yeniden doğacak! Kabızlığı bitiren 3 etkili tarif

Kabızlık günümüzde birçok kişinin muzdarip olduğu rahatsızlıklardan biri. Tıkanmış bağırsakları rahatlatmak ve düzgün çalıştırmak için sayısız yöntem ve tarif var. 'Ne yapsam kabızlığım geçmiyor' diyenlerdenseniz bu 3 etkili tarif ile bağırsaklarınızı adeta bir motor gibi çalıştırabilirsiniz. İşte tarifler ve uygulama şekilleri...

Kadin 10-06-24 15:34

Yazın özeti gibi görüntü! Adana'da neredeyse her balkonda 4-5 klima motoru var

Adana'daki bir apartmanın görüntüsü sosyal medyada gündem yarattı. Sıcak havanın her geçen gün etkisini artırdığı kentte, vatandaşlar adeta klimalara sarıldı. Bir apartmanın her balkonunda 4'er 5'er klima motorunun olduğu görüntü, kısa sürede yayılırken, 'yazın özeti' yorumları yapıldı.

Manşet 10-06-24 13:39

40 bin TL maaş ile çalıştıracak eleman bulamıyorlar! 'Her ay zam yapıyorlar'

Sivas'ta çoban karaborsaya düştü. Hayvancılık yapanlar, 40 bin TL maaşla çoban bulamayınca hayvanlarını satma kararı aldı. Yaklaşık 2 bin 500 küçükbaşın bulunduğu Çevirme köyünün muhtarı Hasan Gül, "Köyümde sürüye çoban lazım ama bulamıyoruz. Bulamayınca da bu mesleği yapamıyoruz. Bu gidişle hayvancılık gün geçtikçe bitecek" dedi. Çoban bulamadığı için hayvanlarını arazide kendisi otlatan Bayram Çağlar da, "40-45 bin TL maaş verip de bulamayanlar var" ifadelerini kullandı.

Haber 10-06-24 11:00

Sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Erdoğan'dan çarpıcı açıklama: 'İngiliz Modeli' masada

Her fırsatta sigaraya karşı mücadeleye dikkat çeken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yeni düzenleme sinyali geldi. İstanbul'da dünyanın dört bir yanından gelen gençlerle bir araya gelen Erdoğan, sigaranın zararlarından bahsederken, sigara firmalarının ise insanları zehirleyerek kazancına kazanç eklediğine dikkat çekti. Bugüne kadar sigaraya karşı mücadelede aldıkları kararları hatırlatan Erdoğan, sigaraya karşı yeni kanun sinyali verdi. İngiliz modelinin masada olduğunu söyledi.

Haber 10-06-24 07:10

Aldığı cezalarla ve Aleyna ile yaşadıklarıyla All Star'a damga vurdu! Yunus Emre Survivor'dan elendi: Oyunu vermese...

Survivor All Star'a geldiği günden beri her hareketiyle olay olan ve aldığı cezalarla adından söz ettiren Yunus Emre finale adını yazdıramadı. Elenen Yunus Emre "Ağlayacağım, zor tutuyorum kendimi ama bu konuşmayı da yapmak zorundayım" dedi. Batuhan ise isyanıyla olay oldu.

Magazin 10-06-24 06:57

Sağlık ocağı çalışma saatleri: Sağlık ocağı kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Sağlık Bakanlığı tarafından vatandaşlara sunulan sağlık hizmetleri arasında yer alan sağlık ocaklarında her vatandaşın kayıtlı olduğu aile hekimleri hizmet verir. İlk aşama müdahaleyi, muayeneyi ya da tedaviyi yapan aile hekimleri belli saatler içinde hasta kabul eder.

Haber 09-06-24 20:57

Rıdvan Dilmen'den seçim sonrası ilk açıklama! Hem Ali Koç hem de Aziz Yıldırım'a seslendi

Fenerbahçe'de başkanlık seçimini kazanan Ali Koç'a ilk tebriklerden biri de Rıdvan Dilmen'den geldi. Sarı-lacivertlilerin efsane ismi Rıdvan Dilmen, Aziz Yıldırım'ı da tebrik ettiği ortak bir mesaj yayımladı.

Spor 09-06-24 20:32

Aile hekimi çalışma saatleri: Aile hekimi hangi saatlerde çalışıyor? Aile sağlık merkezi kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Aile sağlığı merkezleri (Sağlık ocakları) vatandaşların herhangi bir sağlık sorunu yaşadıkları ya da sağlık ile ilgili bir konu danışmak istedikleri zaman gidebilecekleri alanlardır. Bakanlık hizmeti olan bu kurumlarda her vatandaşın bağlı olduğu aile hekimleri bulunur. Aile sağlığı merkezlerinde belli saat ve günlerde hizmet verilir. Peki, aile hekimi hangi saatlerde çalışıyor? Aile sağlık merkezi kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Haber 09-06-24 20:13

Aile hekimi değiştirme: Aile hekimi nasıl değiştirilir? E-Devlet aile hekimi değiştirme

Aile hekimleri, vatandaşların sağlık durumlarını inceler, tedavi eder, ilk müdahaleyi yapar ve gerek gördüğü şekilde sevk önerisinde bulunur. Birçok görev ve yükümlülüğü olan aile hekimlerinden hizmet almak her vatandaşın hakkıdır ve her kişinin bir aile hekimi vardır.

Haber 09-06-24 19:44

Aile hekimi randevusu nasıl alınır? Aile hekimi randevu saat kaçta açılıyor?

Aile hekimleri, vatandaşlara yönelik verilen sağlık hizmetleri doğrultusunda tedavi edici sağlık hizmetlerini veren, bakanlığın öngördüğü eğitimleri almış doktorlardır. Aile hekimleri çeşitli görev ve sorumluluklar kapsamında çalışırlar. Her bireye atanmış bir aile hekimi bulunur.

Haber 09-06-24 18:48

Tarihi atışma ekran başına kilitledi! Evde, sokakta, kafede... Ali Koç - Aziz Yıldırım canlı yayın reytingi dizileri de maçı da geride bıraktı

Dün akşam Türkiye televizyon başında ekranlara kilitlendi! Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın katıldığı tarihi yayın reytinglere de yansıdı. Fenerbahçe başkan adaylarının düellosu reytinglerde diğer programları açık ara farkla geride bıraktı. 8 Haziran reyting sonuçları tablosunda en çok izlenen yayının Ali Koç-Aziz Yıldırım canlı yayını olduğu görüldü. Ayrıca yayının ev, sokak, kafe demeden hemen her mekandan izlendiği görüldü.

Manşet 09-06-24 13:00

Aziz Yıldırım Alicim! Hallac-ı Mansur'u oku dedi, ne demek istediği ortaya çıktı! İşte 'En-el Hak' sözünün anlamı...

Fenerbahçe yeni başkanını seçmek için bugün sandık başına gitti. Kritik seçime saatler kala adaylar Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın dün akşam ortak canlı yayına katılması Türkiye'nin gündemine oturdu. Söz konusu canlı yayında en dikkat çeken anlardan biri ise Aziz Yıldırım'ın Ali Koç'a verdiği "Hallac-ı Mansur" tavsiyesi oldu. Yayın sonrası Hallac-ı Mansur hikayesi merak edilirken, Yıldırım'ın ne demek istediği ortaya çıktı.

Spor 09-06-24 11:36

İki üniversite bitirdi! Şehirden sıkılıp kendini bu işe adadı: Orada bir hayat vardı, O hayata katılmak istedim

Çanakkale'de şehir hayatından sıkılan Eylem Bombatepe (40), kendini atalık tohumların sürdürülebilirliğine adadı. Her sene yüzlerce yıllık atalık tohumları bahçesine ekerek onların sürekliliğini sağlamayı amaçladığını söyleyen Bombatepe, "Bunlar değiştirilmemiş, orijinal tohumlar. Genleriyle hiçbir şekilde oynanmamış. Atalarımızdan bize yadigar gelen tohumlar" dedi. Bombatepe, "Köy hayatı her zaman daha güzel, ilginç, yaşam doluydu. Orada bir hayat vardı. O hayata katılmak istedim" diye konuştu.

Kadin 09-06-24 10:47

Yusuf Güney kıyametin kopacağı tarihi verince sosyal medyada dalga konusu oldu

Son dönemde astral seyahat açıklamalarıyla dile düşen Yusuf Güney, şimdi de "Bu zamana kadar yaşanan her şey fragmandı" diyerek kıyametin kopacağı tarihi verdi. Elbette bu açıklamalar dalga konusu oldu.

Magazin 09-06-24 07:16

Aziz Yıldırım ve Ali Koç'tan Dursun Özbek'e olay yaratan ifadeler! ''Ona her lafı söylemek kolay''

Fenerbahçe Başkan adayı Aziz Yıldırım ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, ortak yayında konuştu. Ali Koç, "Sizin yönetiminizdeyken 6 sene geçirdik. Güzel günlerimiz de geçti, çok badire de atlattık." dedi. Bu sözlerden sonra Dursun Özbek'e karşı kurulan cümleler sosyal medyada gündem oldu.

Spor 08-06-24 23:37

Staj sigortası nedir? Staj sigortası başlangıç sayılır mı?

Herhangi bir meslek erbabı olmak isteyen kişiler bu alanda eğitim aldıktan sonra profesyonel olarak o mesleği icra etmeden önce kısa bir uygulama döneminden geçerler. Bu dönem staj olarak adlandırılır ve her mesleğin staj dönemi farklı şartlarda ve sürelerde yapılır.

Haber 08-06-24 19:47

Bu, erkek işi, sen yapamazsın diyenlere inat bu mesleği seçti! Her gün metrelerce yüksekliğe çıkıyor

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen 6 Şubat 2023'teki depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta yapımı süren deprem konutlarının inşaatında vinç operatörü olarak çalışan Sultan Öztürk, her gün metrelerce yüksekliğe çıkarak zorlu mesai yapıyor.

Kadin 08-06-24 15:26

Konuşanlar ekibinden Hakan ve Efe'nin ismini saydı... Konuğun sözleri herkesi şaşırtırken Hasan Can Kaya ne diyeceğini bilemedi! Çıplaklar plajına...

Hasan Can Kaya'nın sunuculuğunu yaptığı Konuşanlar programının her sahnesi sosyal medyada gündem oluyor. Son olarak programa katılan bir konuğun açıklamaları herkesi şaşırttı. Konuşanlar ekibinden Hakan ve Efe'nin ismini sayan konuk onlarla çıplaklar plajına gitmek istediğini söyledi. Konuğun sözleri karşısında Kaya, ne diyeceğini bilemedi.

Magazin 08-06-24 15:19

İş insanı belediye meclisini bastı, gerginlik tavan yaptı! 'Kimse meclisi basamaz' diye tepki gösterdiler

Çanakkale Lapseki ilçesinde düzenlenen meclis toplantısında gergin dakikalar yaşandı. AK Parti Meclis Üyesi Hakan Genç, İYİ Partili Belediye Başkanı Atilla Öztürk'e, "Yanınızda Candaroğlu, her şeyden Candaroğlu çıkıyor." diyerek tepki gösterdi. O sırada içeri giren inşaat firması sahibi Erdem Candaroğlu, "Benim Candaroğlu, ne oldu?" diye çıkıştı. Bazı üyeler 'kimse meclisi basamaz' sözleriyle tepki gösterdi.

Haber 08-06-24 12:29

Sette kriz geçiren Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman'dan duygusal veda mesajı: Ben onu çok sevdim

Her sahnesi olay olan Kızılcık Şerbeti dizisinin yayınlanan ikinci sezon finali ile ekibe veda eden isimler belli oldu. O isimlerden biri de son dönemde yaşadığı sağlık sorunları ile gündemden düşmeyen Müjde Uzman oldu. Uzman, diziye sosyal medya hesabından paylaştığı duygusal mesajla veda etti.

Magazin 08-06-24 12:20

Türkiye'de sınav manzarası değişmedi! Kimi 1 saat önce gelip geç kaldı, kimi yüzünü kapatıp uzaklaştı

Ölçme Seçme Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) tüm yurtta bugün itibarıyla uygulandı. Her sene karşılaşılan durumlarla bu sene de karşılaşıldı. Kimi öğrenciler sınava son dakikalarda yetişti, kimi öğrenciler ise geç kalarak sınava giremedi. Beylikdüzü'nde bir aday 1 saat önce sınava gelip geç kaldı. Başka bir aday ise geç kalınca yüzünü kapayarak uzaklaştı. İşte birçok ilden gelen 'geç kalma' manzaraları...

Haber 08-06-24 11:42

Tek bir öksürük her şeyin nedeni oldu! Bağırsakları vücudundan düştü... Garip bir ıslaklık hissettim

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde ismi açıklanmayan adam öksürüğü nedeniyle bağırsaklarının vücudundan dışarı çıkması üzerine büyük bir şaşkınlık yaşadı. Olay doktorları şaşkına çevirirken adam büyük bir hızla ameliyata alındı.

Trend 08-06-24 11:34

İstanbul-İzmir Otoyolu ile akaryakıttan 5,4 milyar lira tasarruf

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul-İzmir Otoyolu'na ilişkin, "Her yıl zamandan 17,6 milyar lira, akaryakıt tüketiminden 5,4 milyar lira tasarruf ediyoruz. Karbon emisyonunu da 402 bin ton azalttık" dedi.

Finans 08-06-24 11:10

Daha etkilisi yok: Şişkinliği azaltan ödem attıran detoks çayı tarifi

Günlük yaşamın getirdiği stres ve yanlış beslenme alışkanlıkları, vücutta şişkinlik ve ödem oluşumuna yol açıyor. Bu durumu hafifletmenin yollarından biri de detoks çayı tüketmek. Şişkinliği azaltan ve ödem attıran bu etkili detoks çayı tarifiyle vücudunuzun ihtiyaç duyduğu rahatlamayı sağlayabilirsiniz. Kolayca hazırlanabilen detoks çayı tarifine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kadin 08-06-24 11:09

Trafik sigortasında zam oranı belli oldu: Arabası olan milyonları ilgilendiriyor: Genelde yayımlandı

Mayıs ayından itibaren her ay aylık olarak belirlenecekti. Trafik sigortasında temmuz ayı azami prim artış oranı yüzde 3,5 oldu.

Finans 08-06-24 10:29

Kızılcık Şerbeti dizisinin sezon finali sosyal medyayı salladı... Ebru Polat kendini tutamadı! Bu dizi yüzünden...

Cuma akşamlarına damga vuran Kızılcık Şerbeti dizisinin sezon finali Show Tv'de ekranlara geldi. Merak ve heyecanla izlenen dizinin her sahnesi sosyal medyada çok konuşuldu. Dizinin sezon finali ile ilgili Ebru Polat da yorum yaptı.

Magazin 08-06-24 09:43

Arda Güler'e son teklif Manchester United tarafından 63 milyon euro!

Real Madrid, Manchester United'ın Arda Güler için yaptığı 63 milyon euro'luk teklifi reddetti. Tuttosport Gazetesi’nin düzenlediği Golden Boy ödülü sıralamasında ilk 20 içerisinde yer almayı başaran Arda Güler'in yükselişi her geçen gün devam ediyor.

Spor 08-06-24 08:39

Doya Doya Moda jürisi Yasemin Yılmaz fena yakalandı! Ünlü futbolcuyla...

Bir dönem Doya Doya Moda programında jürilik yapan Yasemin Yılmaz adından sıkça söz ettiren modacılardan biri. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Yılmaz bu defa fena yakalandı. Ünlü modacının ünlü futbolcu ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Magazin 08-06-24 07:34