Sina Vilayeti Haberleri

Canlı Adalar seçim sonuçları! Saatler kala heyecan dorukta: Adalar'da seçimi kim kazandı?

Adalar seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Adalar'da AK Parti Uğur Sina Şen'i aday olarak göstermişti. Şen'in karşısında CHP cephesinde ise Ali Ercan Akpolat var. İYİ Parti'de ise Ayşe Gülnur Şakir belediye başkan adayı olarak gösterildi. Adalar seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans 2024-03-31 17:02:21

Adalar canlı seçim sonuçları! Adalar seçim sonuçlarında ipi Uğur Sina Şen mi Ali Ercan Akpolat mı göğüsleyecek??

Türkiye bir kez daha sandık başına gidiyor! İstanbul'un en çok merak edilen ilçelerinden biri olan Adalar'da seçim sonuçları takip ediliyor. Adalar seçim sonuçlarında ipi AK Parti adayı Uğur Sina Şen mi yoksa CHP adayı Ali Ercan Akpolat mı göğüsleyecek? Adalar seçim sonuçları Mynet'te olacak!

Haber 2024-03-30 22:20:15

İbn-i Sina'dan bin yıllık Ramazan reçetesi: Gün boyu tok tutuyor ve susatmıyor! 29 gün rahat ettirecek tavsiye

Aradan binlerce yıl geçmesine rağmen birçok kişi tarafından uygulanan İbn-i Sina'nın doğal reçeteleri tam anlamıyla şifa dağıtıyor. Kitaplarından alınan bilgilerle halen günüme ışık tutmayı başaran İbn-i Sina, oruç tutan kişilerin gün boyu tok kalmasını ve susamamasını sağlayacak faydaları saymaklar bitmeyen besini tavsiye etti. Ramazan ayı boyunca sizi rahat ettirecek o besin ve faydalarını haberimizde derledik.

Haber 2024-03-12 07:57:22

ZBEÜ’de elektrikli araç şarj istasyonları kuruldu

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Farabi Kampüsü, 15 Temmuz Şehitler Kampüsü ve İbni Sina Kampüsünde ikişer adet olmak üzere toplamda altı adet şarj istasyonu kuruldu.

Yurthaber 2024-02-26 14:20:45

Diğer Haber Etiketleri

Seçim 2024 seçim sonuçları Adalar ibni sina Ramazan demirhindi Zonguldak hücreler zeytinyağının faydaları ibn-i sina kanser kısırlık bitkiler gül suyu saç beyazlaması kuyruk yağı kuyruk yağı faydaları kuyruk yağının faydaları diz ağrılarına ne iyi gelir doğal ağrı kesici İsrail Gazze Hamas öksürük öksürüğe iyi gelen şeyler Filistin dikenli incir bakla çam fıstığı ısırgan otu şalgam ibni sina eserleri şalgam faydaları acılı şalgam faydaları tere ıspanak hastalık şifa Afganistan deprem ele Oyuncu atv Buse Meral emre bey kavun zencefil zerdeçal hardal hardal bitkisi bağışıklık alzheimer zeytinyağı incir diz ağrısı diz ağrısı nasıl geçer ibn sina DEAŞ terörist haberler yaşam sedef bitki reçete vücut Ankara Üniversitesi ibni sina hastanesi metaverse Ankara ameliyat fayda Oruç iftar Sahur demirhindi nasıl kullanılır beslenme osmanlı zarar deve kuşu yumurtası nar suyu faydaları uyarı fay hattı bilim hasar salgın MİT saldırı leblebi Firavun sarımsak tavsiye Ağrı sırt ağrısı sarımsağın faydaları sarımsak faydaları nelerdir Çukur Aras Bulut İynemli Doktor hekim tarif öksürük nasıl geçer? öksürük için ne yapmalıyız keten tohumu bal üzüm reflü kuruyemiş beyaz faydaları leblebi nedir yağ yakımını hızlandıran yiyecekler mide ağrısı damar sertliği ankara garı Kasım Güler nar narın faydaları hafıza meyve grip karaciğer yağlanması kan basıncı Mide‎ mide rahatsızlıkları kalp damar hastalıkları cinsel sağlık ısırgan otu faydaları afrodizyak kolesterol kalp hastalıkları kuru incir kuru incirin faydaları Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Canan Karatay paça çorbası böbrek taşı böbrek taşı ağrısı saç bakımı çörek otu yağı Altın

İbni-i Sina’nın yıllar önce önerdiği şifa kaynağı! Kanser oluşumunu önlüyor, tepeden tırnağa iyileştiriyor

İnsan sağlığı için çok faydalı önerilerde bulunan İbn-i Sina'nın şifa kaynakları her derde deva oluyor. İslam'ın Altın Çağı'nın en önemli doktorlarından olan İbn-i Sina'nın birçok hastalık için çözüm önerileri günümüze kadar ulaştı. İbn-i Sina'nın reçeteleri aradan geçen bine yakın yıla rağmen günümüz hastalıklarına ışık tutuyor. Kuru incir ve zeytinyağının faydalarından dolayı kullanılması gerektiğini öneren İbn-i Sina bu karışımın tarifini kitabında belirtmiş.

Kadin 31-01-24 09:36

Sürdüğünüz anda... Saray hekimlerinin tedavi edemediği kişileri bile iyileştiren İbn-i Sina bin yıllık kitabında yazmış! Altın değerinde güzellik formülü

Pek çok insan, çeşitli rahatsızlıklardan korunmak ve iyileşme sürecine katkı sağlamak için şifalı bitkilerden yararlanıyor. Bin yıllık eseri “El Kânun Fi't-Tıbb” ile dünya tıp tarihine damga vuran İbn-i Sina'nın da şifalı bitkilere dair önemli tavsiyeleri var. Özellikle akne ve sivilce sorunu yaşayanlar için İbn-i Sina gül suyunu önermiş. Saray hekimlerinin bile tedavisini bulamadığı Buhara Emiri'ni dahi tedavi eden İbn-i Sina'nın reçeteleri altın değerinde. İşte gül suyun cilde faydaları...

Kadin 15-01-24 16:45

Beyaz saçlar da boya da artık dert değil! İbn-i Sina'nın 1000 yıl önce yazdığı reçetede şifalı formül saklı

Beyaz saçlardan kurtulmak isteyenler ilk yöntem olarak boya kullanıyor ama bu saçlara zarar verebiliyor ve kalıcı da olmuyor. Saç denince insanların karşısına genelde saçları uzatan veya sıklaştıran formüller çıkıyor ama beyaz saçlarla başa çıkmak için de çeşitli yöntemler var. İbn-i Sina ise yıllar önce beyaz saçları ortadan kaldıracak formülü bulmuş bile. Diğer bütün formülleri unutun. İşte doğal yöntemle saçların beyazlığından kurtulmak isteyenler için İbn-i Sina’nın günümüze ulaşan reçetesi…

Kadin 12-01-24 11:19

İbn-i Sina'nın yıllar önce önerdiği doğal ağrı kesici! Meğer o sorunun çözümü bunda saklıymış

İslam'ın Altın Çağı döneminin en önemli doktorlarından İbn-i Sina'nın kitabında yazdığı sağlıklı önerileri yüzyıllardır büyük ilgi görüyor. Diz ağrılarını geçirmek için her mutfakta olması gereken doğal ağrı kesici besini açıklayan İbn-i Sina birçok kişinin muzdarip olduğu bu sorunun çözümünü anlatmış.

Haber 26-11-23 15:14

İsrail'den Cenin Mülteci Kampı'na saldırı! Ölü ve yaralı sayısı arttı

İsrail askerlerinin, Batı Şeria'nın kuzeyindeki Cenin Mülteci Kampı'na düzenlediği saldırılarda, 3 Filistinli öldü, 2'si ağır 9 kişi yaralandı. Öte yandan Cenin kentine onlarca askeri araçla farklı noktalardan giriş yapan İsrail askerleri İbni Sina Hastanesi'ni de abluka altına aldı.

Haber 17-11-23 08:16

İbn-i Sina'nın yüz yıllık gizli reçetesi ortaya çıktı! Sadece bir kaşığı öksürüğü anında kesiyor

İslam dünyasının önemli alimleri arasında yer alan İbn-i Sina'nın tarifleri ve önerileri yüzyıllardır büyük ilgi görüyor. Kitabında hastalıklar için doğal gıdaların şifalarını yazan İbn-i Sina, birçok sağlık sorununa da reçeteleriyle çözüm bulmuş. Bu gizli reçetelerden biri daha ortaya çıktı. İbn-i Sina'nın ''El Kanun Fi' Tıbb’’ eserinde bahsettiği bu tarifler öksürüğünüzü anında kesecek.

Kadin 13-11-23 08:51

SON DAKİKA | Tünellerden bir anda karşılarına çıktılar! Hamas, İsrail tankını böyle havaya uçurdu

İsrail, Gazze'ye yönelik saldırılarını sürdürüyor. Gece boyunca devam eden saldırılarda çok sayıda kişi hayatını kaybetti. Hamas ise bir İsrail tankını vurduğu anların görüntülerini yayımladı. Öte yandan İsrail hükümetine bağlı bir bakanlığın, Gazze Şeridi'ndeki 2,3 milyon kişinin, Mısır'ın büyük bölümü çöl olan Sina Yarımadası'na nakledilmesini öngören bir savaş önerisi hazırladığı ortaya çıkarken; İsrail ordusu da kara harekatına ait yeni görüntüler paylaştı.

Haber 31-10-23 06:51

İbn-i Sina'dan bin yıllık şifa tarifi: Kısırlığa, kansere her türlü hastalığa birebir!

İbni-i Sina, İslam'ın Altın Çağı döneminde yazdığı kitaplarıyla günümüze ışık tutmaya devam ediyor. Tıbbın babası olarak nitelendirilen İbn-i Sina, hastalıkların tedavisinde doğal yolları kullanmasıyla biliniyor. Her derde deva olan kürleri dikkat çekiyor.

Haber 14-10-23 10:08

İbn-i Sina binlerce yıl önce önerdi! Bu meyveyi yiyen doktor yüzü görmüyor

Dünyanın en büyük hekimlerinden, Batı'da "Avicenna" olarak tanınan, modern tıbbın temel taşlarını koyan, tıp, fizik ve felsefe gibi alanlarda birçok kitap yazan İbn-i Sina'nın bin yıl önce önerdiği bütün meyvelerden daha besleyici dediği bu meyveyi tüketen doktor yüzü görmüyor. Birçok hastalığın tedavisinde kullanılabilen doğal şifa kaynağı olan bu meyve yüksek C ve A vitamini içeriyor.

Haber 11-10-23 15:39

İbn-i Sina binlerce yıl önce önerdi! Bu 3 besini yiyen daha uzun yaşıyor

İbn-i Sina'nın binlerce yıl önce kaleme aldığı Tıp Kanunu kitabında verdiği öneriler ve reçeteler sayesinde halen günümüze ışık tutuyor. Dünyada da tariflerinin birçok ülkede uygulandığı İbn-i Sina, uzun yaşamın sırrını paylaşmış. Bu üç süper besin hem sağlığa fayda sağlıyor hem de daha uzun yaşamaya katkı sağlıyor.

Haber 21-09-23 09:03

İbn-i Sina'nın yüz yıllar önceki gizli reçetesi ortaya çıktı! Bu tarif ağrılarınızı anında kesecek

İslam dünyasının önemli alimleri arasında yer alan İbn-i Sina'nın tarifleri ve önerileri yüzyıllardır büyük ilgi görüyor. Kitabında hastalıklar için doğal gıdaların şifalarını yazan İbn-i Sina, birçok sağlık sorununa da reçeteleriyle çözüm bulmuş. Bu gizli reçetelerden biri daha ortaya çıktı. İbn-i Sina'nın diz ağrıları için verdiği bu tarif ağrılarınızı bir gecede geçirecek.

Haber 05-09-23 14:57

İbn-i Sina binlerce yıllık reçetesi! Hastalıkları önlüyor, bağışıklığı güçlendiriyor! Her gün bir bardak tüketin

İbni-i Sina, İslam'ın Altın Çağı döneminde yazdığı kitaplarıyla günümüze ışık tutuyor. "Polimerik erken tıbbın babası" olarak da anılan İbn-i Sina kitaplarında sağlıklı yaşam için tüketilmesi gereken besinler yer alıyor. İbn-i Sina'nın binlerce yıl önce önerdiği besin, günümüzde de hastalıklara şifa olarak öneriliyor. Bu besinden her gün bir bardak tüketmek hastalıkları önlüyor, bağışıklığı güçlendiriyor. İşte İbn-i Sina'nın önerdiği o besin…

Haber 29-08-23 17:28

İbn-i Sina'dan bin yıllık şifa kaynağı: Vücudu baştan aşağı yeniliyor! Yeni doğmuş gibi olacaksınız

İbn-i Sina'nın önerileri tam bir şifa kaynağı olarak kullanılıyor. Binlerce yıl önce kaleme aldığı Tıp Kanunu kitabında verdiği öneriler ve reçetelerle günümüze ışık tutan İbn-i Sina'nın tarifleri dünyada birçok ülkede uygulanıyor. Hastalıklara, yorgunluğa karşı doğal ilaçları öneren İbn-i Sina, vücudu temizlediğini söylediği bitkileri sıralamış. İşte her derde deva olan o bitkiler...

Haber 24-08-23 12:59

Afganistan, 5,2 büyüklüğündeki depremle sarsıldı!

Afganistan'ın Badahşan vilayeti, dün akşamdan bu yana yaşanan depremlerin ardından 5,2 büyüklüğünde depremle yeniden sarsıldı.

Haber 06-08-23 18:02

ATV'den şaşırtan final kararı! O dizinin fişini çekti

ATV'de bu yaz yayın hayatına başlayan diziyle ilgili flaş karar alındı. Oyuncu kadrosunda Emre Bey, Buse Meral, Fatih Al, Filiz Ahmet, Cihat Tamer, Bülent Alkış, Goncagül Sunar, Bahtiyar Engin, Burak Can, Sina Özer gibi isimlerin yer aldığı Vermem Seni Ellere dizisi her hafta pazar akşamı yayınlanıyordu. Dizinin final yapacağı ortaya çıktı.

Magazin 01-08-23 22:22

İbn-i Sina yıllar önce önerdi! Kavun kabuklarını sakın çöpe atmayın! Her derde deva

İbn-i Sina'nın doğal reçeteleri aradan binlerce yıl geçmesine rağmen birçok kişi tarafından yoğun ilgi görüyor. Sağlık ve sağlıklı yaşam konusunda çeşitli önerilerde bulunan İbn-i Sina'nın kitaplarından alınan bilgiler günümüze ışık tutuyor. İbn-i Sina’nın kavun kabuklarının şifa deposu olduğunu vurguladığı ortaya çıktı.

Haber 27-07-23 17:27

İbn-i Sina'nın yüzlerce yıllık reçetesinde uzun yaşamın sırrı ortaya çıktı! Bu üç besini mutlaka tüketin

İbn-i Sina, binlerce yıl önce sağlık üzerine yazdığı kitaplarında yer alan bilgiler ile günümüze ışık tutuyor. İslam alimi olarak tanınan İbn-i Sina'nın yüzlerce yıllık reçetesi ortaya çıktı. Bu reçetede yer alan üç besinin ömrü uzatmaya yardımcı olduğu belirtildi.

Haber 24-07-23 15:55

İbn-İ Sina'nın bin yıllık şifa kaynağı! Bir tutamında mucize barındırıyor

İnsanlık için inanılmaz öneriler veren İbn-i Sina'nın önerileri tam bir şifa kaynağı olarak kullanılıyor. İslam'ın Altın Çağı'nın en önemli doktorlarından olan İbn-i Sina'nın birçok hastalık için çözüm önerileri bulunuyor. İbn-i Sina'nın reçeteleri aradan geçen bine yakın yıla rağmen günümüze kadar ulaşmayı başardı. Öğrencilerin, çalışanların ve özellikle alzheimer hastalığı olanların muhakkak tüketmesi gereken besinleri İbn-i Sina asırlar öncesinden söylemiş.

Haber 22-07-23 09:03

İbn-i Sina bin yıl önce önerdi! Kanseri önlüyor, solunum yolu hastalıklarını tedavi ediyor

İbn-i Sina binlerce yıl önce kaleme aldığı Tıp Kanunu kitabında verdiği öneriler ve reçetelerle günümüze ışık tutuyor. İbn-i Sina'nın tarifleri dünyada birçok ülkede uygulanıyor. İbn-i Sina'nın yıllar önce reçetesini verdiği 2 malzemeleri karışım her derde deva oluyor.

Haber 06-07-23 16:45

İbn-i Sina yüzyıllar önce uyarmış! Bu tarif ağrıları anında söküp atıyor

İbn-i Sina'nın yüzyıllar önce yaptığı çalışmalar günümüze hala ışık tutmaya devam ediyor. Tıp alanındaki çalışmalarıyla bilinen İbn-i Sina'nın tarifleri dünyanın birçok ülkesinde de kabul görüp uygulanıyor. Hastalıkların tedavisinde doğal yöntemler kullanan İbn-i Sina'nın diz ağrıları için verdiği tarif, hala etkin bir şekilde kullanılıyor. Vücut ağrılarını anında söküp atan tarifi sizler için hazırladık.

Haber 30-06-23 16:52

İbn-i Sina'nın yıllar önce bulduğu mucizevi kür! Kısırlıktan kansere her şeye iyi geliyor

İbn-i Sina'nın yüzyıllar önce yaptığı çalışmalar günümüzde de etkisini sürdürmeye devam ediyor. Tıp alanındaki çalışmalarıyla bilinen İbn-i Sina'nın tarifleri dünyanın birçok ülkesinde de kabul görüp uygulanıyor. Hastalıkların tedavisinde doal yöntemler kullanan İbn-i Sina, zeytinyağı- incir karışımıyla birçok hastalığa şifa dağıtıyor.

Haber 23-06-23 19:32

DEAŞ'lı terörist İstanbul'da yakalandı

DEAŞ'ın sözde Horasan vilayeti adına faaliyet yürüterek terör örgütüne yeni kişiler kazandırdığı ve finansal destek sağladığı belirlenen şüpheli, İstanbul'da yakalandı.

Haber 22-06-23 11:08

İbn-i Sina yüzyıllar önce uzun yaşamın sırrını vermiş! Bunu yiyenler 100 yaşına kadar yaşıyor

İbni-i Sina, İslam'ın Altın Çağı döneminde yazdığı kitaplarıyla günümüze ışık tutuyor. "Polimerik erken tıbbın babası" olarak da bilinen İbn-i Sina kitaplarında sağlıklı yaşam için tüketilmesi gereken süper besinleri öneriyor. Uzun yaşamak için ne yapmak gerek sorusunun cevabını araştırıyorsanız İbn-i Sina'nın önerdiği besinlere bakabilirsiniz.

Haber 06-06-23 09:03

İbn-i Sina'nın şifa kaynağı önerisi! Vücudu baştan aşağı yenileyerek temizliyor

İbn-i Sina binlerce yıl önce kaleme aldığı Tıp Kanunu kitabında verdiği önerilerle günümüze ışık tutuyor. Yaptığı çalışmalarda hastalıklara, yorgunluğa karşı doğal ilaçları öneren İbn-i Sina, vücudu temizlediğini söylediği bitkileri sıralamış. İşte her derde deva olan o bitkiler...

Haber 25-05-23 11:55

Tümörün yeri, nokta atışıyla tespit edilebiliyor! 'Metaverse' destekli... Ankara'da 6'ncısı yapıldı

Ankara'da 'metaverse' destekli 6'ncı beyin ameliyatı yapıldı. Ankara Üniversitesi İbni Sina Hastanesi'nin beyin cerrahları tarafından, 'metaverse' teknolojisi ile görüntüleme yapılarak gerçekleştirilen 6'ncı ameliyatla, 50 yaşındaki kadın hastanın beynindeki tümör alındı.

Haber 27-04-23 18:36

Cumhuriyetin ilk vilayetinde 23 Nisan coşkusu

Cumhuriyetin ilk vilayeti Zonguldak’ta 23 Nisan coşkusu yaşandı. Makama oturan minik vali ise yıkılıp yeniden yapılması planlanan okulunun inşaatının hızlıca tamamlanmasını istedi.

Yurthaber 23-04-23 13:15

İbn-i Sina'nın yıllar önce önerdiği şifa kaynağı! Ağrıları bir gecede söküp atıyor

İslam dünyasının önemli alimleri arasında yer alan İbn-i Sina'nın tarifleri ve önerileri yüzyıllardır büyük ilgi görüyor. Kitabında hastalıklar için doğal gıdaların şifalarını sık sık yazan İbn-i Sina, birçok sağlık sorununa çözüm buluyor. İbn-i Sina, yazdığı kitaplarda dayanılmaz diz ağrılarını geçirmek için her mutfakta olması gereken doğal ağrı kesici besini açıklayarak birçok kişiye çözüm önerilerinde bulunmuş.

Haber 19-04-23 10:30

İbn-i Sina'nın binlerce yıl önce önerdiği şifa kaynakları! Bu üç besini yiyenler 100 yaşına kadar yaşar

İbn-i Sina, binlerce yıl önce sağlık üzerine yazdığı kitaplarında yer alan bilgiler ile hem o döneme hem de günümüze ışık tutan İslam alimi olarak tanınıyor. İbn-i Sina'nın önerdiği doğal gıdalar birçok kişi için büyük önem taşıyor. Uzun yaşamın sırrını veren İbni-i Sina, uzun yaşam için etkili sonuçlar sağlayan üç gıdayı açıklamış.

Haber 10-04-23 09:09

İbn-i Sina binlerce yıl önce önerdi! Gün boyu tok tutuyor ve susatmıyor

İbn-i Sina'nın doğal reçeteleri aradan binlerce yıl geçmesine rağmen birçok kişi tarafından uygulanıyor. Sağlık ve sağlıklı yaşam konusunda çeşitli önerilerde bulunan İbn-i Sina'nın kitaplarından alınan bilgiler günümüze ışık tutuyor. İbn-i Sina, oruç tutan kişilerin gün boyu tok kalmasını ve susamamasını sağlayacak binbir derde deva o gıdayı açıkladı.

Haber 31-03-23 09:17

İbni-i Sina’nın yıllar önce önerdiği şifa kaynağı! Fiyatı dudak uçuklatıyor

Dünya tıp tarihine damga vuran İbn-i Sina’nın reçeteleri günümüzde de merak ediliyor. Tüketenlerin hastalık yüzü görmediği bitkileri içeren reçeteler hazırlayan İbn-i Sina, birçok hastalık için çözüm önerileri sunmuştu. Ünlü alimin şifa kaynağı olan deve kuşu yumurtasını da önerdiği ortaya çıktı. İşte fiyatı dudak uçuklatan deve kuşu yumurtasının faydaları…

Haber 20-03-23 16:10

İbn-i Sina’nın her derde deva reçetesi! Cinsel sorunları bile gideriyor

Dünya tıp tarihine damga vuran İbn-i Sina’nın reçeteleri günümüzde de yoğun ilgi görüyor. Tüketenlerin hastalık yüzü görmediği bitkileri içeren reçeteler hazırlayan İbn-i Sina, birçok hastalık için çözüm önerileri sunmuştur. Ünlü alimin tüketilmesini önerdiği reçeteler arasında nar şurubu da bulunuyor. İşte doğal antioksidan özelliği taşıyan ve cinsel sorunları bile gideren nar şurubunun faydaları…

Haber 10-03-23 18:18

İbn-i Sina binlerce yıl önceden uyarmış! 'Zelzel' tedbirleri gündem oldu

Deprem yüzyıllardır en büyük hasar bırakan doğal afet olarak görülüyor. Milyonlarca insanın ölümüne sebep olan depremin etkilerinden korunmak için çeşitli önlemler alınması gerekiyor. İslam alimi İbn-i Sina'nın 'Zelzel' olarak adlandırdığı deprem hakkında yüzyıllar önce önemli uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

Haber 15-02-23 10:55

Son dakika! MİT'ten kritik operasyon... Saldırı talimatı harekete geçirdi: 15 kişi tutuklandı

Son dakika haberi: MİT ve emniyet tarafından radikal terör örgütü DEAŞ’a yönelik düzenlenen operasyonda, örgütün Horasan Vilayeti (ISKP) lider kadrosu tarafından İstanbul’da İsveç ve Hollanda Başkonsoloslukları ile Hristiyan ve Musevi vatandaşlara ait ibadethanelere yönelik eylem talimatı verildiği ileri sürülen 15 şüphelinin yakalandığı bildirildi.

Haber 04-02-23 22:50

Günde bir avuç yerseniz gençleştirir, kırışıklıkları önler, kalp krizine karşı korur

Tıbbın babası olarak anılan İbn-i Sina insan sağlığı için yaptığı çalışmalarla günümüze çok güçlü katkılarda bulundu. Besinlerin sağladığı faydaları tek tek kaleme alan İbn-İ Sina’nın notları halen güncelliğini koruyor. İbn-i Sina aynı zamanda kuruyemişlerle de ilgili önemli notlar paylaştı. Bu kuruyemişlerden biri de beyaz leblebi. İbn-i Sina’ya göre beyaz leblebinin faydaları.

Haber 17-11-22 07:32

Firavun bile çok değer veriyordu, işte İbn-i Sina'nın şifa dağıtan o tavsiyesi! Ne ağrı kalır ne de...

İbn-i Sina asırlar önce verdiği tavsiyeler günümüze ışık tutuyor. Tıp alanında yaptığı kürler ve öneriler tüm dünya tarafından merakla takip ediliyor ve okullarda okutuluyor. İslamiyet'in en önemli alimlerinden olan İbn-i Sina'nın doğal antibiyotik tavsiyesi hem hastalıklardan koruyor hem de ağrıları geçiriyor.

Haber 27-10-22 15:00

Çukur ekranlara dönüyor mu? Yeni sezon iddiası sosyal medyayı salladı! Çukur'un yapımcısı o gerçeği açıkladı

Bir dönem ekranlara damga vuran fenomen dizi Çukur'un yeni bölümleriyle, bir dijital platformda ekrana döneceği iddiası hayranlarını heyecanlandırdı. Show TV'de yayınlandığı dönemde 4 sezon boyunca reyting rekorlarını alt üst eden ve Koçovalı ailesinin heyecan dolu maceralarını anlatan Çukur dizisiyle ilgili son bilgileri gazeteci Sina Koloğlu açıkladı. Çukur'un ekranlara geri dönüp dönmeyeceğini Ay Yapım'ın patronuna soran Koloğlu, dizinin meraklılarını üzen bilgiyi duyurdu.

Magazin 25-10-22 21:10

İbn-i Sina tarifini yıllar önce verdi: Sadece bir kaşığı öksürüğü bıçak gibi kesiyor

Modern tıbbın babası olarak adlandırılan İbn-i Sina’nın tarifleri günümüzde de uygulanmaya devam ediyor. İbni Sina'nın birçok hastalık için oldukça etkili önerilerde bulunuyor. İbn-i Sina'nın bin yıl önce kaleme aldığı ‘’El Kanun Fi' Tıbb’’ eserinde bahsettiği tarifler her derde deva oluyor. Yazdığı en etkili tariflerden olan aşağıdaki karışım yaşadığınız sorunları bıçak gibi kesiyor.

Haber 24-10-22 08:01

İbn-i Sina şifa kaynağını yıllar önce önermiş! Her gün bir avuç yemek mide ağrılarını gideriyor, tıkanıklıkları açıyor

İslamiyet'in en önemli alimlerinden olan İbn-i Sina'nın tarifleri ve önerileri aradan yıllar geçmesine rağmen büyük ilgi görüyor. Kitabında hastalıklar için doğal gıdaların şifalarını sık sık yazan İbn-i Sina, birçok sağlık sorununa çözüm buluyor. ‘’Küçük Tıp Kanunu’’ adlı kitabında beyaz leblebinin faydalarından bahseden İbn-i Sina'nın önerilerine göre beyaz leblebi çeşitli dertlere deva oluyor.

Haber 12-10-22 07:05

Ankara Garı önündeki terör saldırısı davasına devam edildi

DEAŞ'ın sözde "Türkiye vilayeti sorumlusu" Kasım Güler duruşmada tanık olarak dinlendi

Yurthaber 06-10-22 17:13

İbn-i Sina 1000 yıl önce önerdi: Nar suyunun faydalarını duyunca çok şaşıracaksınız! Nar şurubu her derde deva oluyor

İslam âlimi olan İbni Sina yaşadığı zamanlardan günümüze kadar birçok alanda ışık tutan isimler arasında bulunuyor. Tıp konusunda yaptığı kürler ve öneriler tüm dünya tarafından merakla takip ediliyor ve okullarda okutuluyor. İbni Sina yıllar önce verdiği bilgiler ile birçok hastalık için çözüm önerileri sunuyor. İbni Sina'nın nar şurubu doğal antioksidan özelliği ile şifa dağıtıyor. Cennet meyvesi olarak görülen narın şurubunun faydalarına şaşıracaksınız.

Haber 04-10-22 07:17

İbn-i Sina’nın doğal afrodizyak dediği bitkinin faydaları saymakla bitmiyor: Akciğeri temizler, nefesi açar, kanseri tedavi eder...

Binlerce yıl önce yaptığı çalışmalarla günümüzde halen adından söz ettiren İbn-i Sina, birçok hastalık ve şikâyet için doğal bitkileri öneriyor. Büyük tıp alimi, Avrupa’da Tıbbın Babası olarak anılan İbn-i Sina incelediği tüm bitkileri satır satır kaleme aldı. İbn-i Sina’nın incelediği bitkilerden biri ise akciğeri temizleme, nefesi açma ve afrodizyak özelliği ile öne çıkıyor. İşte ısırgan otunun faydaları...

Haber 28-09-22 16:34

İbn-i Sina yıllar önce tarifini verdi: Kanseri önlüyor, kalp sağlığını koruyor

İbn-i Sina'nın yüzyıllar önce tıp alanında yaptığı çalışmaların etkisi günümüzde de devam ediyor. İbn-i Sina'nın tarifleri dünyada birçok ülkede uygulanıyor. Hastalıklara iyi gelmesi için doğal ürünleri kullanan İbn-i Sina zeytinyağı- incir karışımıyla birçok hastalığa şifa dağıtıyor.

Haber 23-09-22 14:09

İbn-i Sina ve Ahi Evran Veli'nin geleneksel tıp uygulamaları kongrede değerlendirilecek

İbn-i Sina ve Ahi Evran Veli'nin geleneksel tıp uygulamaları kongrede değerlendirilecek

Yurthaber 16-09-22 15:39

Canan Karatay’ın favorisine İbn-i Sina binlerce yıl önce bakın ne demiş

Prof. Dr. Canan Karatay verdiği sağlık önerileriyle halk sağlığı hakkında önemli bilgiler veriyor. İbn-i Sina ise dünya çapında Tıbbın Babası olarak görülen modern tıbbın duayeni. Biri binlerce yıl öncesinden yaptığı çalışmalarla günümüze ışık tutarken Canan Karatay bildiği bilgileri paylaşmaya devam ediyor. Canan Karatay’ın hastalıklara çare olduğunu söylediği ve ısrarla tüketilmesi gerektiği yönünde tavsiyelerde bulunduğu favori çorbası hakkında İbn-i Sina binlerce yıl önce bakın ne demiş...

Haber 27-08-22 07:10

Böbrek taşı sorununu İbn-i Sina reçetesi ile kökten çözün! Biri olmazsa diğerini deneyin

Dünya çapında saygı gören Tıbbın Babası olarak anılan İbn-i Sina, binlerce yıl öncesinde yaptığı çalışmalarla günümüze ışık tutuyor. Henüz 10 yaşındayken Kuran-ı Kerim’i ezberleyen İbn-i Sina, sonraki yıllarda ise kendini ilim yoluna adadı. Yaptığı çalışmalarda birçok hastalık için tedavi yolu bulan İbn-i Sina günümüzün en büyük sorunlarından biri olan böbrek taşı için de tedavi yolu tavsiye ediyor. Üstelik böbrek taşı sorununu bitirmek için birden çok doğal yöntem veriyor.

Haber 11-08-22 15:09