Yakalanma Haberleri

Bu tehlikeli alışkanlık büyük ihtimalle sizde de var! 6 yıldan uzun süre araştırıldı... Demansa yakalanma riskini 4 kat artırıyor

Japonya'da 6 yıldan uzun süren bir çalışma yapıldı. Sadece bir şey yapan kişilerde unutkanlık hastalığı yani demansa yakalanma oranının belirgin derecede arttığını fark ettiler. Hem de bu oran tam 4 katıydı. Ayrıca çalışmada bunun beyindeki heyecanı azalttığı, tepkilerin gecikmesi ve dikkatin azalmasına yol açtığı ortaya çıktı.

Kadin 2024-02-24 14:02:05

Antienflamatuar kış çayı: Üşütmek üzereymiş gibi hissettiğinizde hemen için! Hastalığı başlamadan bitiriyor

Kış aylarında vücudumuzun direnci düşebilir ve soğuk algınlığı gibi rahatsızlıklara yakalanma riski artar. Doğadan gelen bazı mucizeler sayesinde bu riski azaltabiliriz. Antienflamatuar kış çayı, üşütmek üzereymiş gibi hissettiğinizde hemen içebileceğiniz bir şifa çayıdır. Bu çay, bağışıklık sistemini güçlendirerek hastalığı başlamadan bitirmeye yardımcı olabilir. Antienflamatuar ve bağışıklık destekleyici kış çayı haberimizde.

Haber 2024-02-17 09:39:45

İzin gününde polisin kovaladığı şüpheliyi tesadüfen yakaladı: İstanbul'da kovalamaca anları

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde izin gününde olan bir bekçi yaşadığı olayla adeta mesai gününde çalışmış kadar oldu. Arkadaşını ziyarete gelen bekçi, polisin kovaladığı şüpheliyi yakaladı. Kovalamaca ve yakalanma anı da saniye saniye görüntülendi.

Haber 2024-02-05 16:29:01

Bursa'da sevgilisini rehin alan saldırganı öldürmüştü! Mahkeme o polis hakkında karar verdi

Bursa'da 2022 yılında yakalanma kararı bulunan Raşit Atila, düzenlenen operasyonda kız arkadaşını rehin alıp kendi kafasına da silah dayamıştı. Atila, başına dayadığı silahı bırakmaya ikna edilememiş, polis müdahalesi sırasında etkisiz hale getirilmeye çalışılırken vurulmuştu. Mahkeme, Atila'nın ölümüyle ilgili yargılanan komiser hakkında beraat kararı verdi.

Haber 2024-01-31 17:23:04

Diğer Haber Etiketleri

demans unutkanlık kahvaltı biberiye portakal kış çayı tarçın zencefil limon hastalık bağışıklık bekçi Bursa Kadıköy gasp Samsun Ali Yerlikaya sosyal medya Yalova dolandırıcılık İstanbul diş fırçası temizlik eşyalar kireçlenme kemik ağrısı eklem ağrıları Bayram namazı Bolu bebeklerde sarılık bebeklerde sarılık belirtileri bebeklerde sarılık neden olur bebeklerde sarılık nasıl geçer Canan Karatay tereyağı mantar zehirlenme mantar faydaları protein alzheimer Japonya kanser risk fayda kurdeşen kurdeşen ne demek kurdeşen nedir karavan karavan fiyatları deprem Göz mon hamilelik kabızlık kabızlık nasıl geçer müshil ilacı müshil nedir ilaç enfeksiyon hijyen tuvalet vatandaş enfeksiyon hastalıkları sahra kolera ishal sinek kusma enkaz göz hastalıkları melanom mavi göz kahverengi göz cilt kanseri dejenerasyon vitiligo hastalığı Antioksidan antioksidan besinler cinsel kansızlık kolesterol yüksek tansiyon Konya kan grubu tehlike Kalp‎ kalp krizi kalp hastalıkları kalp yetmezliği bunama hafıza İspanya Madrid FBI akşam yemeği öğle yemeği sağlıklı beslenme sağlıklı beslenme listesi Sağlık Bakanlığı bekar zerdeçal zerdeçal nasıl kullanılır zerdeçal nasıl tüketilir zerdeçalın nasıl kullanılır kuzey ege balık tarifi altın süt tarifi zatürre apandisit ölüm zararlı alışkanlıklar uyku çarşaf nevresim uzman akciğer kanseri Meme kanseri meme kanseri belirtileri meme kanseri tümörü boy uzun araştırma varis kemik İntihar İstiklal Caddesi bomba terörist beslenme dondurma cips bisküvi diyabet bombalı saldırı son dakika Arnavutköy uykusuzluk felç Saç boyası seks hpv cinsel hastalık düşman obezite palm palm yağı nutella çikolata kolesterol belirtileri kolesterol düşüren kolesterol düşüren besinler kolesterol düşüren yiyecekler kolesterol düşürücü besinler Eyüpsultan taksi torbacı uyuşturucu operasyonu tuz faydaları grip nezle c vitamini stres enerji pankreas kanseri pankreas kanseri belirtileri pankreas kanseri neden olur Siberkondri Doktor internet teşhis anksiyete Akciğer‎ akciğer temizleme akciğer temizliği ibrahim saraçoğlu tere balgam biber hücre Acı biber sigara alkol

Kadıköy'de film gibi operasyon kamerada

Kadıköy’de gasp suçundan aranan bir şahıs, polis ekipleri tarafından markette alışveriş yaptığı esnada yakalandı. Kasada para ödemek için cüzdanını çıkaran şahıs, ekiplerin hızlı müdahalesiyle yere yatırılarak gözaltına alındı. Aranan şahsın yakalanma anı marketin güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 17-01-24 11:38

Aranan şahısların yakalanma rekoru: 24 saatte 51 kişi

Samsun’da 24 saat içinde polis ekiplerinin yoğun çabaları ve etkili denetimleri sonucunda aranan şahısların günlük yakalanma rekoru 49’dan 51’e çıkarıldı.

Yurthaber 26-12-23 10:13

Bakan Yerlikaya 'Gereği yapıldı' diyerek duyurdu! Böyle yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya üzerinden ordu ve asker ile ilgili tepki çeken paylaşımlarda bulunan O.K. isimli şahsın Antalya'da yakalandığını duyurdu. Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şahsın yakalanma anlarını 'Gereği yapıldı' başlığıyla paylaştı.

Haber 25-12-23 09:35

4 ilde milyonlarca liralık vurgun yapmış! Yakayı böyle ele verdi

Yalova merkezli 4 ilde kendisini polis olarak tanıtarak 4 milyon 919 bin TL ve 1 milyon 454 bin 800 dolar olmak üzere 7 farklı dolandırıcılık olayına karışan İ.B., Yalova’da planladığı milyonlarca liralık son vurgununu yapamadan suçüstü yakalandı. Şüphelinin yakalanma anı cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber 17-12-23 10:16

4 ilde milyonlarca liralık vurgun yapmıştı! Suçüstü yakalandı... Operasyon anı kamerada

Yalova merkezli 4 ilde kendisini polis olarak tanıtarak 4 milyon 919 bin TL ve 1 milyon 454 bin 800 dolar olmak üzere 7 farklı dolandırıcılık olayına karışan İ.B., Yalova’da planladığı milyonlarca liralık son vurgununu yapamadan suçüstü yakalandı. Şüphelinin yakalanma anı cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber 17-12-23 07:19

Eski HDP Milletvekili Hüda Kaya, havalimanında böyle yakalandı

İstanbul’dan Hamburg’a giderken havalimanında gözaltına alınan eski HDP Milletvekili Hüda Kaya’nın yakalanma anına ait görüntüler ortaya çıktı.

Yurthaber 02-11-23 08:06

Dokunmadan önce bir daha düşünün! Çok şaşıracaksınız, bu eşyalar klozet kapağından kat kat daha kirli olabilir

Temiz olmak veya bulunduğumuz yerin hijyenini sağlamak birçok hastalığa yakalanma riskini azaltır. Uzmanlar, gün içinde çok sık dokunulan eşyaların ya da vakit geçirilen alanların kirli olabileceğini açıkladı. Bu eşyalara dokunmadan önce bir kez daha düşünün.

Haber 22-08-23 06:55

Mucize tarif: Eklem ağrılarını sıfıra indiriyor, bağışıklığı zırh gibi yapıyor! Günde bir bardak yeterli

Sağlıklı bir vücut bizi hastalıklardan uzak tutar. Bunun için yediklerimize ve içtiklerimize dikkat etmek gerekiyor. Ayrıca ek olarak tüketebileceğimiz doğal besinler ve tarifler bağışıklığımızı güçlendirerek bizi hastalıklara yakalanma riskimizden koruyor. Eklem ağrısı çekenler ve yürümekte zorluk çekenler birçok faydası bulunan bu kür tarifini deneyebilir. Üstelik günde bir bardağı bile etkisi sonuçlar gösteriyor.

Haber 13-07-23 11:31

Köy muhtarı namaza gelmeyenleri tespit etti! Verdiği ceza sonrası ortaya çıkan görüntüler gündem oldu

Bolu’nun Mudurnu ilçesi Munduşlar köyü muhtarının, bayram namazına gelemeyenlere yaptığı “sulu şaka” görenleri kahkahaya boğdu. Buz gibi suya girmek istemeyip kaçanların yakalanma anları renkli görüntüler oluşturdu.

Haber 28-06-23 18:29

Bebeklerde sarılık nedir, neden olur? Sarılık olan bebeğe ne yapılır, nasıl anlaşılır?

Bebeklerde doğdukları andan itibaren birçok farklı hastalık görülebilir. Özellikle yeni doğan bebekler yapıları gereği çok hassas oldukları için dışarıdan gelen tüm olumsuz etkenlere karşı savunmasız olurlar. Haliyle pek çok farklı hastalığa yakalanma riski artar. Yeni doğan bebeklerde en sık rastlanılan hastalıklardan biri sarılıktır. Bu hastalığa neden olan birçok unsur vardır. Peki, bebeklerde sarılık nedir, nasıl anlaşılır, belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir?

Haber 22-05-23 10:07

Hastalıklara yakalanma riskini azaltıyor! Canan Karatay haklı çıktı, meğer şifa deposuymuş!

Yıllardır zararlı olarak ifade edildiği için tüketmekten kaçındığımız bir gıda ürününün daha mucizevi etkileri ortaya çıktı. Prof. Dr. Canan Karatay'ın daha önce birçok kez faydalarını açıkladığı o besin meğer hastalıklara yakalanma riskini en aza indirgiyormuş.

Haber 13-05-23 15:40

Adeta protein bombası! Alzheimer ve kanser riski için büyük önem taşıyor

Yediğimiz yiyecekler çeşitli hastalıklara yakalanma riskini düşürebiliyor ve bazı hastalıklar için şifa kaynağı olabiliyor. Sağlıklı yüksek protein içeren bir gıdanın sağlık için oldukça etkili faydaları olduğu öğrenildi. Bu gıdanın faydaları saymakla bitmiyor. Ancak tüketiminde bazı noktalara dikkat etmek gerekiyor.

Haber 05-05-23 17:14

Kurdeşene ne iyi gelir, nasıl geçer? Kurdeşene sirke iyi gelir mi, bitkisel çözümler nelerdir?

Kurdeşen, alerjik reaksiyonlar sebebiyle deride döküntüler ve kaşıntı ile kendini gösteren, hassasiyet dolayısıyla oluşan hastalık türüdür. Özellikle hassas ve alerjik cilt yapıları bu hastalığa sık sık yakalanma durumundadır. Kurdeşen, şiddetli kaşınmaları da beraberinde getirir. Bu durumda vücutta değişik boyutlarda kızarık lekeler belirebilir. Çeşitli yollarda ortaya çıkabilen kurdeşen hastalığına ne iyi gelir, kurdeşen sıkıntısına sirke iyi gelir mi?

Haber 10-04-23 14:55

Fiyatı 250 bin TL’ye çıktı! Deprem endişesi talebi artırdı… Siparişlere yetişemiyorlar ‘Sürekli arayanlar var’

Deprem felaketinin ardından tüm yurtta deprem tedirginliği yaşanıyor. Depreme hazırlıksız yakalanma korkusu, karavan ve kamp malzemelerinde dikkat çeken bir talep artışına neden oldu. Artan taleple beraber fiyatlarda da artış yaşandı. Özellikle karavan üreticileri siparişlere yetişemezken beklenen İstanbul depreminden korkup da vatandaşların sürekli çekme karavan veya motokaravan aradığını söyledi. Çekme karavanda ocak ayında 100 bin TL olan aracın fiyatının 250 bin TL'ye çıktığı aktarıldı.

Finans 10-03-23 10:40

Hamileler nane limon içebilir mi, mide bulantısına iyi gelir mi? Hamilelikte nane limon nasıl tüketilir, günde kaç bardak içilir?

Hamilelik döneminde anne adaylarının pek çok hastalığa yakalanma riski daha fazladır. Bu dönem, anne adayları için oldukça hassas bir dönemdir. Hormon seviyelerindeki değişimler, bağışıklık sisteminin zayıflamasına neden olabilir. Bu nedenden dolayı anne adayları soğuk algınlığı, grip gibi hastalıklara daha çabuk yakalanır. Bu hastalık dönemlerinde anne adaylarının yeme içmelerine dikkat etmesi gerekir. Peki, hamileler nane limon içebilir mi?

Kadin 24-02-23 17:39

Bu ilacı kullananlar dikkat! Demans riskini yüzde 50'ye kadar artırıyor

Bilinçsizce kullanılan ilaçların çok sayıda yan etkisi bulunuyor. Bu yan etkiler uzun zaman içerisinde ortaya çıkabiliyor. Yapılan araştırmalar sıklıkla kullanılan bir ilacın demansa yakalanma riskini yüzde 50'ye kadar artırabileceğini buldu.

Haber 24-02-23 11:44

Artan enfeksiyonlara karşı tuvalette alınacak önemli önlem! Deprem bölgeleri enfeksiyon riski altında

Kahramanmaraş merkezli depremde 10 il büyük hasar aldı. Bu hasar alan şehirlerde depremzedelerin enfeksiyon ve bulaşıcı hastalıklara yakalanma riski oluştu. Deprem bölgesindeki yetersiz kaynakların enfeksiyona yol açtığı belirtilerek sahra tuvaleti gibi alınabilecek önlemler paylaşıldı.

Haber 16-02-23 10:08

Enkazdan çıkış anı herkesi şaşırtmıştı! Gün yüzüne ağzında sigarayla çıkan Soner Amca: Eşimin cansız bedeninin...

Günlerce enkaz altında kaldı, arama-kurtarma ekipleri kendisine ulaştığında yaşama tutundu. Enkaz altında çıkarken ise ağzında sigara olmasıyla herkesi hayretler içinde bıraktı. Sosyal medyada çokça konuşulan o görüntülerdeki Soner Tuğtekin, Kahramanmaraş merkezli depreme ailecek yakalanma anlarından enkazdan ağzında sigarayla çıkışını ve eşinin cansız bedeninin çıkarıldığı güne dek kaldırımda yatışını anlatarak depremin hafızalara kazınacak hikayelerinden birini anlattı.

Haber 15-02-23 09:12

Göz renginize dikkat! Hangi hastalığa yatkın olduğunuzu belirliyor

Kan grubumuz, doğuştan gelen fiziksel özelliklerimiz gibi değiştiremediğimiz birçok etken hastalık risklerimizi belirleyebiliyor. Yapılan araştırmalar değiştiremeyeceğimiz göz renklerimizin birçok hastalığa olan yatkınlığımızı gösterdiğini tespit etti. İşte göz renginize göre yakalanma riskiniz olan hastalıklar...

Haber 02-02-23 09:37

Doğal antibiyotik olarak biliniyor: Cinsel gücü uçurur! Kansere yakalanma riskini azaltır...

Yediğimiz yiyecekler sağlığımızı doğrudan etkiliyor. Sık sık yenilmeyen bazı yiyecekler sağlığımız için oldukça faydalı olabiliyor. Doğal antioksidan kaynağı olarak bilinen ve fazla tüketilmeyen bir gıdanın cinsel gücü artıran en doğal ilaçlar arasında yer aldığı öğrenildi. Ancak faydaları sadece cinsellikle sınırlı kalmıyor. Kanserden kolesterole kadar birçok hastalığa önemli ölçüde fayda sağlıyor.

Haber 05-01-23 11:33

Konya'da hükümlünün saklandığı evde yakalanma anı polis kamerasında

Konya'da hırsızlık suçundan hakkında 29 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü, ailesinden gizli girdiği evde yakalandı.

Yurthaber 30-12-22 10:48

Bu kan grubuna sahipseniz dikkat! Kalp hastalıkları riskiniz yüzde 51 daha fazla

Hastalıklara yakalanma riskini artıran birçok zararlı yaşam koşulu ve hastalık bulunuyor. Ancak doğuştan gelen özellikler ve genetiğimiz de hastalık risklerini artırabiliyor. Yapılan araştırmalara göre kan grupları birçok hastalık için risk faktörü olabiliyor. Bazı kan gruplarının kalp hastalığına yakalanma riski çok daha fazla...

Haber 27-12-22 09:17

FBI’ın en çok aranılanlar listesindeydi! Yetişkin film sitesi sahibi Michael James Pratt yakalandı

2019 yılından beri kaç durumunda olan ve FBI’ın ‘En Çok Aranılan 10 Kaçak’ listesinde yerini alan yetişkin film sitesi sahibi Michael James Pratt, sahte bir kimlikle kaldığı İspanya’daki bir otelde yakalandı. Kız çocuklarını ve kadınları modellik yapmaları için ikna ederek sonrasında seks işçiliğine zorladığı iddia edilen Pratt’ın yakalanma görüntüleri İspanya basınında geniş yer buldu.

Trend 24-12-22 15:55

Bakanlık açıkladı! Bekar erkeklere özel menü: Sebzeli omlet, söğüş yeşillik, etli kuru fasulye…

Sağlık Bakanlığı Türkiye sağlıklı beslenme rehberi hazırladı. Sağlıklı beslenmeye yönelik hazırlanan bu rehberdeki bir detay dikkat çekti. Rehberde bekar erkekler için ayrı bir başlık açılmış ve bekar erkeklere özel bir menü konulmuştu. Sebzeli omlet, söğüş yeşillik ve etli kuru fasulye gibi yemeklerin olduğu menüde kahvaltı, öğle yemeği, ara öğün ve akşam yemeği detaylı bir şekilde anlatıldı. Gerekçe olarak; bekar erkeklerin evlilere göre obeziteye yakalanma riskinin yüksek olması gösterildi.

Haber 15-12-22 16:55

Toz zerdeçal nasıl tüketilir, çayı nasıl yapılır? Toz zerdeçalı nasıl kullanmalıyım, yemeklerde nasıl kullanılır?

Toz zerdeçalın içerisinde çok sayıda vitamin ve mineral, uçucu yağ ve en önemli ana etken maddesi olan kurkumin bulunur. Zerdeçal antik çağlardan beri kullanılan bir baharattır. İnanılmaz bir etkiye sahip olan zerdeçal iltihap giderici ve ağrı kesici görevi üstlenir. Kansere yakalanma riskini ve depresyonun etkilerini azaltır. Kök çubuk ve toz olarak tercih edilebilir. Peki, toz zerdeçalla neler yapılır?

Haber 09-12-22 17:08

50 yıl sonra ilk kez Kuzey Ege’de görüldü! O anlar saniye saniye kaydedildi

50 yıl sonra ilk kez Kuzey Ege’de Ak Lagos görüldü. Çanakkale’nin Gökçeada ilçesinde balıkçı İlker Özdemir, 11 metrelik teknesiyle açıldığı Saros Körfezi'nde, derin su balığı Ak Lagos yakaladı. Özdemir, yaklaşık 50 yıl sonra ilk kez Kuzey Ege’de görülen Ak Lagos'u yakaladığını ve bunun heyecan verici olduğunu söyledi. Ak Lagos’un yakalanma anlarını saniye saniye videoya alan Özdemir, "Biz de ilk kez yakaladık. Bu da popülasyonun çok net bir şekilde canlandığını bize gösteriyor” diye konuştu.

Haber 04-12-22 16:07

Kış ayının şifası ilaç gibi altın süt tarifi

Baharatlar hakkında son zamanlarda yapılan bilimsel çalışmalar, baharat ağırlıklı beslenenlerin kansere, kalp hastalıklarına, gribal enfeksiyonlara yakalanma oranı kullanmayanlara oranla daha düşüktür. Özellikle Asya ülkelerinde yoğun baharat kullanımı da aslında kanser vb. hastalıklarının görülme oranının neredeyse olmadığı ile çalışmaların haklı gerçekliğini açıklıyor.

Yemek 30-11-22 12:27

Gözden kaçan en zararlı alışkanlık! Ölümcül hastalıklara yakalanma riskini artırabiliyor

Uyku daha sağlıklı ve zinde bir vücut için en temel ihtiyacımız olarak görülüyor. Uzmanlar uyku ile ilgili çok sayıda bilimsel araştırmalarda bulunuyor. Az ve çok uyumanın sağlık üzerindeki etkileri her seferinde belirtiliyor. Ancak sağlık için sadece uykunun saati değil nerede uyuduğumuz da önem taşıyor. Uzmanlar çarşafların 3 tane ölümcül hastalık riskini artırabileceğini açıklıyor.

Haber 23-11-22 09:28

Akciğer kanserine yakalanma riski çok yüksek

Dünyada tüm yaşlarda en sık görülen ve kanser kaynaklı ölümlerin birinci nedeni olan akciğer kanseri, erkeklerde daha fazla olmak üzere her iki cinsiyette de ortaya çıkabiliyor. Akciğer kanseri nedeniyle bildirilen ölümlerin yüzde 62’si ise 65 yaşın altında gerçekleşiyor.

Haber 17-11-22 11:57

Bu belirtiler varsa dikkat: Kansere yakalanma olasılığınız iki kat daha fazla

Meme kanseri, kadınlarda en çok rastlanan kanser türlerinin başında yer alıyor. Meme kanseri ile ilgili yapılan çalışmalardan dikkat çekici sonuçlar ortaya çıktı. Göğüslerinde 'zararsız' yumrular ve şişlikler olan kadınların kansere yakalanma olasılığı neredeyse iki kat daha fazla. Araştırmacılar, meme kanseri belirtileri arasına eklenmesi gerektiği yönünde tavsiyede bulundu.

Haber 17-11-22 08:55

Sanıldığı kadar iyi değilmiş: Uzun boylu olanlar dikkat! Hastalık riskiniz çok daha yüksek

Uzun boylu olanların şanslı oldukları düşünülüyor. İnsanlar daha uzun boylu olmak adına ameliyat masasına bile yatabiliyor. Uzun boyun çok daha estetik olduğu düşünülse de yapılan araştırmaların sonucuna göre yetişkinlikte görülen uzun boy birkaç hastalık riskine yakalanma riskini artırıyor.

Haber 16-11-22 10:43

İntihar ilacı ve şifre... İstiklal Caddesi bombacısının yakalanma anında dikkat çeken detay, boğazı bu yüzden sıkılmış

İstiklal Caddesi'nde 6 kişinin ölümüne 81 kişinin de yaralanmasına neden olan bombayı bırakan Suriyeli Ahlam Albashir, düzenlenen operasyonla yakalandı. Operasyon anına ait görüntülerdeki bir detay ise gündem oldu. Herkes öfkeyle yapıldığını düşünürken, o görüntünün arkasından 'intihar ilacı' ve 'şifre dökümanları' çıktı.

Haber 15-11-22 07:55

Dikkat! Erken ölüm riskinin artmasına neden oluyor

Ölüm en büyük korkular arasında üst sırada bulunuyor. Çeşitli hastalıklar erken ölüm ihtimalini artırıyor. Uzmanlara göre 'ultra işlenmiş gıdalar' erken ölüm riski ile bağlantı kuruyor. Kanser, diyabet, kalp hastalıkları gibi hastalıklara yakalanma ve erken ölüm riskini azaltmak için ultra işlenmiş gıdalardan uzak durmak gerekiyor.

Haber 14-11-22 17:02

Taksim'de bombalı saldırıyı yapan teröristin yakalanma görüntüsü! 6 kişinin ölümüne neden olan terörist böyle yakalandı

Taksim'de bombalı saldırıyı yapan teröristin yakalanma görüntüsü paylaşıldı. Geçtiğimiz gün İstanbul'un Beyoğlu ilçesindeki Taksim İstiklal Caddesi'nde saat 16:20'de gerçekleşen patlamada 2'si ağır 81 kişi yaralanmasına Arzu Özsoy, Yağmur Uçar, Yusuf Meydan, Ecrin Meydan, Adem Topkara ve Mukaddes Elif Topkara'nın hayatını kaybetmesine neden olan teröristin kaçış anı güvenlik kamerasına da yansımıştı. İşte Taksim'de bombalı saldırıyı yapan teröristin yakalanma anı...

Haber 14-11-22 10:51

Hayatında ilk defa İstanbul'a geldi! Sosyal medyadan tanıştığı kız metruk binaya götürünce kabusu yaşadı

Arnavutköy'de meydana gelen olayda sosyal medyadan tanıştığı kızlarla metruk binaya giren 2 iki kişi gaspa uğradı. Kızları olay yerinden uzaklaştıran 4 gaspçı A.K. ve A.K.’yi önce darp etti sonra ceplerinde bulunan telefon ve paralı aldıktan sonra A.K.’yı bıçakla yaraladı. Polis ekiplerine bile silah çeken şüpheliler yaşanan kovalamaca sonucunda yakalanarak cezaevine gönderildiler. Zanlıların yakalanma anında olay yerinde olan mahalle esnafı İbrahim Kılıç da yaşanan olayı anlattı.

Haber 28-10-22 09:58

Bu şekilde uyuyorsanız büyük tehlike altındasınız! Ölümcül hastalıklara yakalanma riskinizi artırıyor

Uyku vücudumuzun dinlenmesini sağlayan en temel ihtiyacımız olarak görülüyor. Herkesin uyku alışkanlıkları değişiklik gösteriyor. Bazı kişiler saatlerce uyuyarak uykusunu alamasa da bazılarına 5 saatin bile yeterli geldiği düşünülüyor. Ancak bu konu büyük yanılgı olarak görülüyor. Uzmanlar belirli bir saatten az uyuyan kişilerin ölümcül hastalık riskinin yüksek olduğunu vurguluyor.

Haber 20-10-22 07:48

Yapmadan önce bir kez daha düşünün: Kanser sebebi!

Yeni bir araştırma, kimyasal saç ürünleri kullanan kadınların kansere yakalanma riskinin daha yüksek olduğunu buldu. 33.000 kadın üzerinde on yıl süren bir araştırma, kimyasal saç düzleştiriciler ve rahim kanseri arasında bir bağlantı buldu.

Haber 18-10-22 18:11

Bu seks alışkanlıkları sizi kanser yapabilir

Bazı davranışlar, HPV ile ilişkili kanser geliştirme olasılığınızı dört kat artırabilir. Ağız ve boğazı enfekte edebilen insan papilloma virüsü (HPV), orofaringeal kanserin (Ağız kanserleri) en büyük risk faktörlerinden biridir. Önceki çalışmalar, oral seks yapmanın HPV ile ilişkili orofaringeal kanserin yanı sıra HPV'ye yakalanma olasılığını artırabileceği ortaya çıktı.

Haber 14-10-22 21:31

Yediğimiz her şeyin içerisinde bulunuyor! Kalp hastalıklarına ve kansere davetiye çıkartıyor

Yediğimiz yiyecekler sağlığımızı doğrudan etkiliyor. Birçok tehlikeli hastalığın oluşmasına zemin oluşturuyor. Kanser, kolesterol, kalp hastalıklarına yakalanma riskini artıran yiyecekler bilinçsizce tüketiliyor. Bu hastalıklar için oldukça riskli görülen palm yağları yediğimiz çoğu yiyecekte bulunuyor. İşte içerisinde palm yağı olan yiyecekler...

Haber 13-10-22 13:54

Bir numaralı ölüm sebebinin en büyük düşmanı: Kolesterol seviyesini düşürür, kalp hastalıklarına karşı korur, uzun yaşamanızı sağlar

Milyonlarca insan vücudunda yüksek ve tehlikeli kolesterol seviyelerine sahiptir. Bunların üçte birinden fazlası kalp hastalığına yakalanma riski altındadır. Mevcut haliyle, kalp hastalığı bugün dünyada önde gelen ölüm nedenidir ve bu nedenle, daha uzun yaşamak için hastalık riskinizi azaltmanın yollarını bulmaya kesinlikle değer. Bazı besinler sayesinde yüksek kolesterolü düşürerek sağlığınızı kontrol altına alabilirsiniz.

Haber 12-10-22 19:09

İstanbul'da taksiyle torbacılara uyuşturucu satışına devriye polisinden suçüstü

Taksiyle akaryakıt istasyonunda uyuşturucu satışı yapan şüphelilerin yakalanma anı güvenlik kamerasınca kaydedildi

Yurthaber 12-10-22 13:06

Başucunuza koyduğunuz mucizevi ikilinin etkisini ertesi gün fark edeceksiniz! Hastalıklarla savaşıyor

Sonbahar ve kış ayları hastalıklar için çok daha fazla risk oluşturuyor. Düşen bağışıklık sistemi nezle, grip gibi hastalıklara yakalanma riskini artırıyor. Bu nedenle bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek ve içerisinde bulunan odanın havalandırılmasını iyi yapmak büyük önem taşıyor. Uyumadan önce başucunuza koyacağınız limon ve tuz ikilisi sağlık için oldukça etkili sonuçlar sağlıyor.

Haber 12-10-22 07:08

Bu kan grubuna sahip olanlar dikkat! Pankreas kanserine yakalanma riskiniz çok daha yüksek

Hastalıklar tüm yaşamımızı etkisi altına alarak olumsuz sonuçlara yol açıyor. Kanser de hayati tehlikeye sahip olan hastalıklar arasında üst sırada yer alıyor. Sürekli olarak kanser ve kansere yol açan risk faktörleri hakkında araştırmalar yapılıyor. Yapılan araştırmalara göre bazı kan grubuna sahip olan kişilerin pankreas kanserine yakalanma riski çok daha yüksek.

Haber 10-10-22 11:10

Sürekli olarak internetten aratıyorsanız dikkat! 'İnternetten hastalık arama' hastalığı sorun yaratıyor

Hastalıklara yakalanma korkusu hastalıktan daha fazla korkutuyor. Özellikle internetin yaygınlaşması ile birçok insan internet üzerinden hastalık araştırıyor ve kendine bilinçsiz teşhis konuyor. Bu durum oldukça olumsuz sonuçlara yol açıyor. Uzmanlar "İnternetten hastalık arama" hastalığı siberkondri hakkında uyarıyor.

Haber 10-10-22 10:53

Akciğer kanseri için etkili kür! Akciğerleri tertemiz yapacak

Giderek artan kanser vakaları insanların gözünü korkutuyor. Zararlı alışkanlıklar kansere yakalanma riskinin artmasına neden oluyor. En tehlikeli kanser türlerinden olan akciğer kanseri hayatı büyük ölçüde tehlikeye atıyor. Akciğer kanserinin erken teşhis edilmesi ve doğru tedavinin uygulanması önem taşıyor. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu tere kürünün akciğer kanseri için etkili olduğunu belirtiyor.

Haber 09-10-22 11:16