Istenmeyen Tuylerden Kurtulmak Icin Haberleri

'67 yaşındayım ama 20 yaş daha genç görünüyorum' İşte yağ yakmak için 3 kolay hareket

Spor salonu üyeliğine veya pahalı ekipmanlara gerek yok; profesyonel bir fitness koçuna göre, istenmeyen yağlardan kurtulmak için bu basit ev egzersizlerini deneyin.

Kadin 2024-04-01 12:04:57

Denenmiş doğal epilasyon yöntemleri! İstenmeyen tüylerin kökünü kurutuyor! Tekrar çıkmasına izin vermiyor

İstenmeyen tüyler kadın erkek fark etmeksizin herkeste görülen bir durumdur. Bazen can sıkıcı olan bu problemden kurtulmak için lazer epilasyon yöntemlerine tonlarca para harcamak istemiyorsanız doğru yerdesiniz. Daha önce denenmiş olup olumlu sonuçlar veren bu 2 yöntem sayesinde tüyleriniz incelecek, seyrelecek ve artık çıkmayacak. İşte en en etkili ve doğal epilasyon kürleri ve uygulanışına dair detaylı bilgiler...

Kadin 2024-01-23 15:00:17

İstenmeyen tüylerden acısız kurtulmanın en etkili yolu! Epilasyon ve ağda tarihe karışıyor

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için birçok yöntemi denediniz ve hala etkili bir çözüm bulamadınız mı? İstenmeyen tüylerden acısız bir şekilde kurtulmanın birçok etkili yöntemi bulunuyor. Artık epilasyon ve ağda gibi hem acılı hem de masraflı yöntemlere veda edebilirsiniz.

Kadin 2024-01-17 10:34:10

Sadece 2 malzeme yetiyor! Bu kür ile istenmeyen tüylerinize veda edin...

İstenmeyen tüyler özellikle kadınların en rahatsız olduğu konulardan biri. Jilet ve ağda işlemlerinden sonra hemen çıkan istenmeyen tüyler yaşamı olumsuz olarak etkileyebiliyor. Özel günlerde ve tatillerde oldukça can sıkıcı olan bu durumdan kurtulmak için sadece 2 malzemeli bu tarifi deneyebilirsiniz. Haftada 3-4 kere uyguladığınız takdirde istenmeyen tüylere veda edebilirsiniz...

Kadin 2023-10-07 16:59:16

Diğer Haber Etiketleri

eo sağlıklı yaşam Kilo vermek epilasyon Lazer ayva kahve karbonat Göz mon posa tüy dökücü ağda hücre hücreler limon şeker bal zerdeçal papatya çayı çemen otu soğan Türk kahvesi lazer epilasyon alara karınca kovucu karıncalar neye gelmez karıncalar neyi sevmez karincalardan nasil kurtulunur tarçın epilasyon fiyatları nohut lazer epilasyon fiyatları evde lazer epilasyon kadın rus kıl dönmesi bacak tıraş tıraş bıçağı cilt tahrişi Doktor malzemeler çamaşır makinesi temizlemek temizlik sirke güzellik sosyal medya sakal genital bölge tiktok acı çığlık anne yardım bikini yöntem tüyo viral eleştiri kuru şampuan ayak zihin erkek Reddit neden yulaf ustura 5 yaş profesyonel ağda yaptırma kan Brezilya ipucu hirsutizm polikistik over sendromu fesleğen lavanta yağı çay ağacı yağı muz yumurta estetik destek Madonna Lady Gaga toplum vücut bıyık jilet jilet izi nasıl geçer jilet izleri nasıl geçer problem koltuk altı kararması gözenek sıkılaştırıcı saç gözenekler Güzellik uzmanı Vajina hamile cinsi homa hastalık ne yapılır siyah siyah nokta cilt bakımı evde siyah nokta temizleme asit kil maskesi yağ ağda çeşitleri püf noktası püf noktaları pudra tuz elma sirkesi zeytinyağı yumurta akı badem süt omega 3 siyah nokta bandı siyah noktaları sıkmak nane Defne böcek hamam böceği evde çöp kutusu ceviz kabuğu doğal ürünler cilt cinsel Cinsellik iktidarsızlık iktidarsızlığın çözümü çinko e vitamini balık stres bakla zencefil c vitamin c vitamini böcek ilacı böcek sokması yaz fiyatı bitkisel tedavi kombin moda gr makyaj kulak tıkanıklığı

İstenmeyen tüylere kesin çözüm! Rus kadınlar bu kürü kullanıyor! Sadece iki malzeme ile hazırlanıyor

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için her gün yeni yöntemler çıksa da bazen hiçbirinden istenilen sonuç alınamıyor. Rus kadınların istenmeyen tüylerden kurtulmak için hazırladığı iki malzemeli kür ise tam bu noktada kurtarıcınız olacak. İşte Rus kadınların tüylerinden kurtulmak için hazırladıkları doğal kür tarifi ve pük noktası...

Kadin 24-08-23 08:46

Yüzdeki istenmeyen tüylerden kurtulun! Epilasyon etkisi yaratıyor

İstenmeyen tüylerden kurtulmak isteyenler farklı yollara başvuruyorlar. Özellikle yüz tüylerinden rahatsız olanlar epilasyon gibi yöntemlerin yanı sıra bitkisel kürlere de başvurabiliyorlar. İşte küçük ama etkisi çok büyük olan mucizevi bitkisel yöntemler

Kadin 01-08-23 08:30

İstenmeyen tüylerin kökünü kazıyor! Bu tariften bir tutam sürmeniz yeterli

İstenmeyen tüyler özellikle kadınların en rahatsız olduğu durumlar arasında yer alıyor. Jilet ve ağda işlemlerinden sonra hemen geri çıkan istenmeyen tüyler yaşamı olumsuz etkiliyor. Bu tüylerden kurtulmak için sizler için doğal bir kür tarifi hazırladık. İstenmeyen tüylerin kökünü kazıyan bu kürü düzenli kullandığınız takdirde sonucu inanamayacaksınız.

Kadin 24-07-23 10:53

Ağda ve tıraş bıçağı derdi yok! İstenmeyen tüylerden kalıcı şekilde kurtulmayı sağlayan doğal yöntemler

İstenmeyen tüyler sadece görünüm olarak değil hijyen olarak da zorlu anlar yaşatabiliyor. İstenmeyen tüyleri yok etmek için ağda, tıraş bıçağı gibi geçici çözümler aranıyor. Ancak evde yapılan doğal kürler ile istenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulmak mümkün olabiliyor.

Kadin 14-06-23 15:15

Tek malzemeyle istenmeyen tüylerden sonsuza dek kurtulun! Lazer epilasyona para vermeye son

İstenmeyen tüyleri yok etmek için çeşitli yöntemler bulunuyor. Ancak bu yöntemlerin arasında yer alan ağda, tıraş bıçağı, tüy dökücü kremler gibi ürünler kalıcı etkiler sağlamıyor. Ancak evde yapılan basit kürler istenmeyen tüylerden kurtulmak için istenilen etkiyi verebiliyor. İşte tüyleri yok etmenin basit yolu...

Kadin 31-05-23 14:26

Karıncalardan kurtulmanın kesin yolu! Evdeki karıncaları zarar vermeden yok eden doğal malzeme

Karınca istilaları bahar ve yaz aylarının en istenmeyen durumları arasında yer alıyor. Karıncalardan kurtulmak için çeşitli kimyasal ürünler bulunuyor. Ancak karıncalara zarar vermeden yok etmek ve doğal ürünler kullanmak isteyenler bu kimyasallardan uzak duruyor. Evdeki karıncaları kovmak için her evde bulunan etkili doğal malzemeyi kullanabilirsiniz.

Kadin 22-05-23 13:51

Lazer epilasyona verilen paralara son! İstenmeyen tüyleri kökünden bitiriyor

Vücuttaki tüylerden kurtulmak için lazer epilasyon en etkili sonuç olarak görülüyor. Ancak giderek artan lazer epilasyon fiyatları ve yan etkileri birçok kişiyi alternatif çözümler aramaya itiyor. Rus kadınlarının istenmeyen tüylerden kurtulmak için yaptıkları doğal karışım da etkili sonuçlar sağlayabiliyor.

Kadin 08-05-23 11:43

Uzmanı bacağınızı yanlış tıraş ettiğinizi paylaştı! Pürüzsüz bacaklar için...

Bacak tıraşına yaz ayları yaklaşırken daha da dikkat ediliyor. Bacaktaki istenmeyen tüylerden kurtulmak için ağda yerine tıraş bıçağını tercih edenlerin sayısı giderek artıyor. Ancak tıraş bıçağı kullanırken yapılan basit hatalar cildinizi mahvedebiliyor. Bir doktor bacaklarınızı doğru tıraş etmenin ve pürüzsüz bacaklara kavuşmanın yolunu paylaştı.

Kadin 25-04-23 15:59

Sadece 2 malzeme ile istenmeyen tüylerinizi kökten bitirin! Lazer epilasyon etkisi yaratıyor

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için lazer epilasyona para vermek istemiyor ve bu soruna doğal çözümler arıyorsanız doğru yerdesiniz! Her evde bulunan 2 malzeme ile yapılan karışımın istenmeyen tüyleri kökünden kurutup bitirdiği iddia ediliyor. İstenmeyen tüylerden doğal yollarla kurtulmak için bu yönteme şans verebilirsiniz.

Kadin 25-04-23 11:08

Farkında değilsiniz ama çamaşırlarınızı mahvediyor! Çamaşır makinesindeki görünmeyen kirleri temizlemek için...

Çamaşır makinesinden gelen kötü kokuların neden kaynaklandığını bilemiyorsanız bunun sebebi çamaşır makinesinde biriken görünmeyen küfler, bakteriler, tozlar ve kirler olabiliyor. Uzmanlar çamaşır makinesindeki istenmeyen pisliklerin ayda bir yıkanması gerektiğini belirterek çamaşır makinesindeki kirlerden kurtulmak için yapmanız gerekenleri açıkladı.

Kadin 16-04-23 14:21

İstenmeyen tüylerden kurtulmanızı sağlayacak doğal çözüm! Lazer epilasyona gerek kalmadı

Evde istenmeyen tüylerden kurtulmak için doğal çözümler aranıyor. Lazer epilasyon gitmek istemeyenler yüzdeki ve vücuttaki tüylerini gidermek için farklı çözümlere başvuruyor. Evde hazırlanan bazı kürler sayesinde kıl kökleri zayıflayarak kolayca dökülüyor ve yeniden oluşması bir hayli uzun sürüyor. Sürekli kullanımda ise kıl kökleri tamamen yok olabiliyor. İşte istenmeyen tüylerden kurtulmanızı sağlayacak doğal kürler...

Kadin 16-04-23 10:38

Sakalları nedeniyle eleştirilerin odağına yerleşmişti! “Kendimi seksi hissediyorum”

29 yaşında Nazanin Afshar isimli bir kadın 20’li yaşlarının başlarında yüzündeki istenmeyen tüylerin artması üzerine kendisini adeta beden pozitifliği savunuculuğuna adadı. Sakallarının ilk çıkmaya başladığı sırada onlarda kurtulmak için uzun saatler harcadığını belirten Afshar, zamanla onlara alıştığını ve kendisini kabul ettiğini dile getirdi. Asfshar sosyal medyadan yapılan tüm olumsuz eleştirilere rağmen, “Kendimi seksi hissediyorum” diyerek savundu.

Trend 14-04-23 10:36

Evde yaptığı genital ağdanın sonuçlarını çığlık atarak paylaştı! Sakın bunu yapmayın

Ağda yapmak kadınlar için oldukça acı verici olabiliyor. Ülkemizde istenmeyen tüylerden kurtulmak için en çok kullanılan yöntem olan ağda, yurt dışında son dönemlerde daha popüler hale geldi. Birçok kadın ağda yaparken yaşadığı problemleri TikTok hesaplarından paylaşmaya başladı. Bir kadın genital bölgesine yaptığı ağda sırasında yaşadıklarını çığlık atarak paylaştı.

Kadin 10-04-23 11:21

Yüzünü tıraş etmek için bulduğu yöntem viral oldu! Eleştiri yağmuruna tutuldu

Kadınlar yüzdeki istenmeyen tüylerden kurtulmak için ve ciltlerinin daha pürüzsüz görünmesi için çeşitli tıraş yöntemlerini tercih ediyorlar. Sosyal medyada giderek yayılan tıraş akımları tartışma yaratabiliyor. TikTok hesabında hayatını kolaylaştıran tıraş yöntemini gösteren bir kadın tartışmalara neden oldu.

Kadin 05-04-23 10:51

Tüm güzellik algılarına meydan okudular! Tıraş olmamalarının nedenini açıkladılar

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için çok çeşitli uygulamalar yapılıyor. Ağda, lazer epilasyon, tıraş bıçağı gibi yöntemler kadınların zamanının boşa gitmesine neden oluyor. Çok eski yıllardan beri dayatılan pürüzsüz kadın vücuduna karşı çıkan 16 kişi tüylerini almama nedenlerini açıklayarak vücutlarındaki tüyleri cesurca paylaştı.

Kadin 02-03-23 09:16

Yüzünüzdeki istenmeyen tüyleri kökten bitiriyor! Doğal yöntemle istenmeyen tüylerden kurtulmak için...

İstenmeyen tüyleri almak kadınlar için oldukça yorucu olabiliyor. Yüzdeki tüyleri alma trendi giderek yayılıyor. Birçok kadın yüzündeki tüyleri ustura ve ağdayla alıyor. Ancak yüzdeki istenmeyen tüylerden kurtulmak için kalıcı çözümler isteyenler epilasyon veya doğal çözümler arıyor. Evde uygulanan bir karışım tüylerden sonsuza dek kurtulmanızı sağlayabilir.

Kadin 26-02-23 14:02

Profesyonel ağdacı ağda sırasında yaşanan kanamaların nedenini açıkladı

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için çeşitli yöntemlere başvuruluyor. Ağda acısına ve kızarıklığına rağmen en sık kullanılan yöntem olarak biliniyor. Kadınlar ağda sırasında yaşanan kanamalardan şikayet ediyor. TikTok'ta profesyonel bir ağdacı bu kanamaların iyi olduğunu paylaştı.

Kadin 24-02-23 13:24

Profesyonel ağdacı paylaştı! Vajina ağdası sırasında acı hissetmemek için...

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için kullanılan ağda oldukça acı verici olabiliyor. Özellikle genital bölgeye yapılan ağdalar her kadının kabusu olarak görülüyor. Profesyonel bir ağdacı vajinaya yapılan ağdanın acımaması için yapılması gerekenleri paylaştı.

Kadin 29-01-23 11:56

İstenmeyen tüylerden acısız kurtulmanızı sağlayacak doğal çözümler

Yüzde ve vücutta çıkan istenmeyen tüyler birçok kadın için büyük problemler arasında yer alıyor. İstenmeyen tüyleri almak için epilasyona tonlarca para vermek istemeyen ve ağdanın acısından hoşlanmayan kadınlar istenmeyen tüylerden kurtulmak için doğal yöntemler arıyor. Aşağıda yer alan doğal karışımlar ile tüylerinize veda edebilirsiniz.

Kadin 23-01-23 11:56

İstenmeyen tüylerini almayı bırakarak vücudunu sergileyen 16 cesur kadın

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için çeşitli yöntemler deneniyor. Ancak lazer epilasyon, ağda gibi yöntemler oldukça pahalı veya can acıtıcı olabiliyor. Toplumda erkeklerin istenmeyen tüylerine hiçbir baskı yaratılmazken kadınlara yapılan baskılar özel yaşamı ve psikolojiyi derinden etkiliyor. Vücut tüylerini almayı bırakan 17 kadın internette vücutlarını ve yüzlerini paylaşarak diğer kadınlara ilham oluyor.

Kadin 18-01-23 11:33

Her kadının bilmesi gerekiyor: Günlük problemleri çözen basit tüyolar! Çilek bacaklara ve kararmış koltuk altlarına veda edin

Her kadın vücudunun ve yüzünün pürüzsüz olmasını istese de bu istekler her zaman mümkün olmayabiliyor. Cilt kararmaları, çilek bacak, kabaran saçlar ve istenmeyen tüylerden kurtulmak için çeşitli yöntemler aranıyor. Bu problemleri gidermek için her kadının bilmesi gereken çok kolay güzellik ipuçları bulunuyor.

Kadin 13-01-23 12:09

Vajinasına yaptırdığı ağdayla hayatının şokunu yaşadı! Hamile olduğu ortaya çıktı

Kadınlar istenmeyen tüylerinden kurtulmak için çok çeşitli yöntemlere başvuruyorlar. Ağda da en sık kullanılan yöntemler arasında yer alıyor. Ağda sırasında çeşitli olaylar yaşanabiliyor. TikTok kullanıcısı Laura vajinasına yaptırdığı brezilya ağdası sırasında hamile olduğunu öğrendi. Fark etme nedeni izleyenleri şaşırttı.

Kadin 11-01-23 14:03

İstenmeyen tüylerden doğal ve acısız şekilde kurtulacaksınız! Epilasyona ve ağdaya veda edin!

İstenmeyen tüyleri almak için ağda, tıraş bıçağı, epilasyon gibi yöntemler kullanılıyor. Ancak birçok kişi yüzündeki ve vücudundaki istenmeyen tüylerden kurtulmak için doğal yöntemler arıyor. Evde düzenli olarak yapılan kolay bir tarifin istenmeyen tüyleri yok ettiği iddia edildi.

Kadin 10-01-23 23:35

Genç kadın vücudundaki tüyler nedeniyle ağır yorumlara maruz kaldı! Her şey 8 yaşında başladı...

İstenmeyen tüyler kadınların baş belası olarak görülüyor. Çocukluktan itibaren ağır eleştirilere maruz kalan kadınlar çok küçük yaşlarda istenmeyen tüylerden kurtulmak için zararlı işlemler yapabiliyor. Üstelik istenmeyen tüylere sebep olan hastalıklar kadınların psikolojisini etkileyebiliyor. Hirsutizm hastası Samantha Allen, aldığı ağır yorumları paylaşarak bu durumla savaşan diğer kadınlara destek oldu.

Kadin 09-01-23 10:34

İstenmeyen tüylerini almayı bırakarak vücuduyla barışan 15 kadın

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için çok çeşitli yöntemler deneniyor. Bu yöntemler ya oldukça pahalı ya da acı verici olabiliyor. Toplumda kadınların tüylerini düzenli olarak almaları için çeşitli yargılar bulunuyor. İstenmeyen tüyler üzerinde erkeklere herhangi bir baskı yaratılmazken kadınlara yapılan dayatmalar oldukça rahatsız edici olabiliyor. Vücut tüylerini almayı bırakan 15 kadın bu görüntüleri paylaşarak diğer kadınlara ilham oluyor.

Kadin 03-01-23 10:50

TikTok'ta viral oldu: Siyah noktaları teker teker döküyor! Fiddy metoduyla siyah noktalardan kurtulun

Siyah noktalar genişleyen gözeneklerin içerisine dolan bir saç folikülü veya cildin doğal olarak ürettiği yağ (sebum) ve ölü hücrelerdir. İstenmeyen görüntülere sebep olan siyah noktalardan kurtulmak için en sık uygulanan yöntem siyah noktanın sıkılmasıdır. Ancak siyah noktaları sıkmak kalıcı izlere neden olabilmektedir. TikTok'ta paylaşılan fiddy metoduyla siyah noktaları teker teker dökebilirsiniz.

Kadin 28-12-22 10:08

TikTok'ta tüm püf noktalarıyla yaptığı ağdayı paylaştı! İstenmeyen tüylerin 2 ay çıkmamasını sağlıyor

Ağda istenmeyen tüylerden kurtulmak için jiletten çok daha uzun süreli etki sağlayan bir yöntem olarak görülüyor. Ağda yaptırmanın acısı olsa da uzun süreli pürüzsüzlük sağlaması bu acıyı çekmeye değer kılıyor. Dışarıda ağda yaptırırken para vermek istemeyen bir tikTok kullanıcısı evde yaptığı ağdayı tüm püf noktaları ve detaylarıyla paylaştı.

Kadin 21-12-22 10:02

Acı çekmenize gerek yok! İstenmeyen tüylerinizi doğal olarak yok edecek çözümler

İstenmeyen tüyler özellikle kadınların en rahatsız olduğu konular arasında yer alıyor. Jilet ve ağda işlemlerinden sonra hemen çıkan istenmeyen tüyler yaşamı olumsuz etkileyebiliyor. Özel günlerde ve tatillerde oldukça can sıkıcı olan bu durumdan kurtulmak için doğal çözümler bulunuyor. İstenmeyen tüylerden kurtulmak için doğal çözümleri arıyorsanız aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsiniz.

Kadin 11-12-22 09:29

Siyah noktalardan kurtulmak işte bu kadar basit! Bir daha çıkmaması için yapmanız gerekenler...

Siyah noktalar da tıpkı sivilceler gibi istenmeyen durumlara yol açıyor. En sık görülen cilt sorunları arasında olan siyah noktalar can sıkabiliyor. Birçok kişi evde siyah noktalardan nasıl kurtulurum? Siyah noktalar nasıl yok edilir? Araştırmalarında bulunuyor. Siyah noktalardan sonsuza kadar kurtulmanız için yapmanız gerekenler oldukça basit.

Kadin 18-11-22 11:19

Bu karışımı yapanların evine 1 sene böcek girmiyor! Evdeki böceklerden kurtulmak için her sene uygulayın

Böcekler hem istenmeyen görüntülere hem de sağlık için zararlı durumlara yol açabiliyor. Evde istenmeyen böcekler yılın her mevsiminde görülebiliyor. Evdeki böceklerden kurtulmak için çeşitli yöntemler aranıyor. Her sene yapacağınız oldukça kolay karışım ile 1 sene boyunca böceklerden uzak durabilirsiniz.

Kadin 06-11-22 07:02

Sadece 2 malzeme ile istenmeyen tüylere kökten çözüm! Rusların yüzyıllardır uyguladığı bu tarifin etkileri inanılmaz

İstenmeyen tüyler oldukça can sıkıcı olabiliyor. Bu tüyleri geçirmek için çeşitli uygulamalar yapılıyor. Ancak yapılan uygulamalar ya bütçeyi zorluyor ya da can acıtıcı durumlar yaşatıyor. Birçok kadın internet üzerinden istenmeyen tüylerden kurtulmanın doğal yollarını arıyor. Rus kadınlar cilt bakımlarında olduğu gibi tüylerinden de kurtulmak için evde bulunan malzemelerden yararlanıyor. İşte evde istenmeyen tüylerden kurtulmanızı sağlayacak o etkili tarif...

Kadin 25-09-22 08:58

Umudunuzu kaybetmeyin! İktidarsızlığı çözmek mümkün

Cinsel birliktelik hem kadınlar hem de erkekler için oldukça önem taşıyor. Birlikteliğin çok daha mutlu olmasını sağlayan cinsellikte bazı istenmeyen durumlar ortaya çıkabiliyor. Cinsel iktidarsızlık bu durumlar arasında bulunuyor. Ancak iktidarsızlığı çözmek sanıldığı kadar zor değil. Doğru adımlar ile bu sorundan kurtulmak mümkün.

Haber 28-08-22 11:35

Bunlara dikkat! Lazer epilasyona başlamadan bilmeniz gerekenler

İstenmeyen tüyleri almanın birçok yolu bulunuyor. Ancak bu yolların birçoğu etkili ve uzun vadeli sonuçlar elde etmenizi sağlayamıyor. Tüylerinden daha uzun süre kurtulmak isteyenlerin tercih ettiği lazer epilasyonlar hakkında yaptırmadan önce tüm bilgilerin bilinmesi gerekiyor.

Kadin 07-07-22 09:27

Yaz aylarında istenmeyen her türlü haşerat için en etkili böcek ilacı çeşitleri

Sıcakların etkisiyle evin her yerini saran böceklerden mustarip olanlar burada mı? Sadece ev değil, bahçesi olanlar için de kabusa dönüşen haşere sorunundan doğru ilaçlama ürünleri ile kurtulmak mümkün. “Peki ama en iyi böcek ilacı hangisi?” dediğinizi duyar gibiyiz. İşte, biz de bu sorunuzu yanıtlamak için en etkili böcek ilaçlarını tek tek inceledik.

Haber 29-06-22 17:58

Yaz aylarına girerken istenmeyen tüyler için en iyi kadın tüy dökücü krem çeşitleri

Yaz aylarının gelmesiyle elbiseler, etekler ve şortlar da dolaplardan çıktı. Hâl böyle olunca istenmeyen tüylerden pratik bir şekilde kurtulmak daha da önem kazandı. Eğer istenmeyen tüylerden kurtulmak için ağda gibi acılı yöntemleri tercih etmiyorsanız tüy dökücü kremlerden destek alabilirsiniz. Önerimizi beğendiyseniz en iyi kadın tüy dökücü krem önerilerine yer verdiğimiz yazımıza göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 28-06-22 21:41

İstenmeyen tüyleriniz için en iyi sir ağda önerileri

İstenmeyen tüyler, özellikle yaz aylarında daha rahatsız edici olabiliyor. Bu görünüm ve histen kurtulmak için birçok farklı yöntem gelişmiş olsa da sir ağda, uzun zamandır en çok tercih edilen ve etkili sonuç veren çözümlerin başında geliyor. Siz de istenmeyen tüylerinizden kurtulmak için sir ağdayı tercih ediyorsanız en iyi sir ağda önerilerimize göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 10-06-22 09:48

Ağdaya son! İstenmeyen tüylerden evde yapacağınız tarif ile kurtulabilirsiniz

Yüzde çıkan tüyler kişilerde istenmeyen görüntülere sebep olabiliyor. Yüzlerdeki tüylerden kurtulmak için birçok yöntem yapılıyor. Bu yöntemler ya yüzde cilt problemlerine sebep oluyor ya da çok yüksek fiyatlara sahipler. Evde kolayca yapacağınız bitkisel kürler ile istenmeyen tüylerinizden doğal bir şekilde kurtulabilirsiniz.

Kadin 21-04-22 12:03

İstenmeyen tüyleri giderme rehberi ve en iyi ürün tavsiyeleri

İstenmeyen tüyler hemen herkesin en büyük problemlerinden biri. Özellikle yaz aylarında bizi daha çok rahatsız eden bu sorunun birçok çözüm yolu mevcut. Tabii hangi yöntemi seçeceğinize karar verirken cilt yapısını ve hassasiyetini göz önünde bulundurmanız gerekir. Siz de "İstenmeyen tüylerle başım dertte!" diyor, bu sorundan kurtulmak için öneriye ihtiyaç duyuyorsanız yazımızı okumaya devam etmelisiniz!

Kadin 06-04-22 13:45

Lazer epilasyonda dikkat edilmesi gereken detaylar

İstenmeyen tüyler büyük problemlere yol açabiliyor. Günün yoğunluğunda istenmeyen tüylerden kurtulmak için zaman yaratmak zorlaşabiliyor. Bu zaman kısıtlamasında tüylerinizden daha kolay kurtulmanızı sağlamak için lazer epilasyon yaptırabilirsiniz. Ancak lazer epilasyonlarda dikkat etmeniz gereken noktalar bulunuyor.

Kadin 22-03-22 11:46

Yüzünüzdeki istenmeyen beyaz küçük noktalardan sizi kurtaracak ürünler

Küçük beyaz noktalar olarak bilinen milialar, güneş ışınlarına fazla maruz kalmaktan ve makyaj kalıntılarının ciltte birikmesi nedeniyle oluşuyor. Her yaşta ve cilt tipinde çıkabilen noktalar kötü ve rahatsız edici bir görüntü yaratabilir. Beyaz noktaları sıkmak daha kötü hale getirebilir. Milialardan kurtulmak için cilt yenilenmesini destekleyen ve içeriğinde retinol ya da glikolik asit bulunduran ürünleri tercih etmelisiniz. Bu ürünler hangileri diye merak ediyorsanız birlikte inceleyelim.

Haber 11-03-22 11:09

İstenmeyen lekelerden doğal yöntemlerle kurtulun

Kıyafetlere bulaşan lekeleri çıkarmanın yolları bulunuyor. Sinir bozucu olan bu lekelerden kurtulmak için farklı uygulamalar gerekiyor. Doğru uygulamayı bulduğunuz takdirde mürekkep lekesiyle bile baş edebilirsiniz.

Haber 11-03-22 10:18

Yıllardır tüylerini almayan TikTok modeli mayolu paylaşımıyla herkesi şaşırttı! “Doğallığı seviyorum”

TikTok’ta ‘itsyagirlaimeeinghigher’ adıyla paylaşım yapan Aimee isimli model, yıllardır tüylerini almadığını itiraf etti. Toplumsal olarak kadınların güzellik algısı gereğince istenmeyen tüylerinden kurtulmak zorunda bırakıldığını ifade eden Aimee, “Doğallığı seviyorum” diyerek tabulara meydan okudu. Aimee’nin siyah mayosuyla yaptığı paylaşım milyonlarca izlenmeye ulaştı.

Trend 02-03-22 16:58

Zararlarını duyunca kullanmadan önce bir kez daha düşüneceksiniz!

Kulak çubuğu kulaktaki istenmeyen kirlerden kurtulmak adına kolay ve etkili bir yöntem olarak görülüyor. Kulağa sokulan bu yabancı maddenin kulak sağlığına pek çok zararı bulunuyor. Kulağı daha sağlıklı bir şekilde temizlemenin farklı yöntemleri bulunuyor. Kulak çubuğunun zararlarını öğrendikten sonra kulak çubuğu yerine başka alternatifler kullanmayı düşünebilirsiniz.

Haber 21-02-22 11:25

Her türlü kıl, tüy sorununuzu anında çözmenize yardımcı olacak en iyi epilasyon aletleri

İstenmeyen tüylerle adeta başımız belada. Farklı tekniklerle bu sorundan kurtulmak mümkün elbette. Epilasyon aletleri, seçenekler arasında en yaygın ve pratik çözümlerden biri. Eğer istenmeyen tüyler için tercihiniz epilasyon aleti kullanmaksa doğru yerdesiniz! En kaliteli ve hızlı çözüm alabileceğiniz birbirinden kullanışlı modelleri listelediğimiz yazımıza mutlaka göz atmalısınız.

Haber 04-02-22 01:23

Tüylerini evde almayı tercih edenlerin pürüzsüz bir tene çok zahmete girmeden ulaşmak için bilmesi gereken her şey

Neredeyse tüm kadınların ortak dertlerinden biri de istenmeyen tüylerden kurtulmak. Bunun için birçok farklı yöntem bulunuyor. İstenmeyen tüylerinizden kurtulmak için güzellik salonlarının kapılarını aşındırmak yerine bu işlemi evde kendiniz yapmak istiyorsanız zahmete girmeniz gerekmiyor. Tüylerini evde almayı tercih edenlerin pürüzsüz bir tene sahip olmak için bilmesi gerekenlere göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 23-12-21 10:52