Islak Sacla Uyumak Haberleri

Binlerce insan mahsur kaldı, yaşlılar ve çocuklar yerde uyumak zorunda... Emirates tarihinin en kötü sınavını verdi: Sonsuza kadar ders olacak

Kuraklığıyla ünlü Dubai selle sarsıldı ancak en büyük mağduriyeti havayolu ulaşımında Emirates'i tercih edenler yaşadı. Günlerdir havalimanında kalmak isteyen binlerce yolcuya hiçbir kolaylık sağlamayan şirkete tepkiler çığ oldu büyüdü. Yaşlılar ve çocuklar yerde yatmak zorunda kaldı, oteller açılmadı, yemek bulamadılar. İşte Emirates mağdurlarının isyanı...

Haber 2024-04-20 11:41:05

Murat Kurum'a seçim şarkısı yapmıştı! Sinan Akçıl 'İstanbul gitti' sözlerine sert çıktı

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Cumhur İttifakı İBB Başkan adayı Murat Kurum için seçim şarkısı bestelemiş ve 'Geceleri daha rahat uyumak için oyumu Murat Kurum’a vereceğim' demişti. Anadolu Ajansı'nın ilk seçim sonuçlarını yayımlamasıyla birlikte Türkiye haritasında illerin yer aldığı tabloda büyük değişimlerin olduğu görüldü. Birçok il AK Parti'den CHP'ye geçti. Sinan Akçıl'dan da seçim yorumu gecikmedi.

Magazin 2024-03-31 22:30:29

Asla ıslak saçla yatmamalısınız! Sebebini öğrenince bu alışkanlıktan hemen vazgeçeceksiniz... İşte mide bulandıran o neden

Bazı insanlar, güzel bir duşun ardından bir an önce dinlendirici bir uykuya geçmek için saçlarını kurutmadan ıslak saçla yatağa girebiliyor. Ancak bu hemen bırakmanız gereken bir alışkanlık. Çünkü arkasında yatan, mide bulandıran bir neden var. Islak saçınızın yatak başlığında oluşturduğu sıcak ve nemli ortam, akarlar için mükemmel bir üreme alanı sağlar. Tahtakuruları ve bakteriler de cabası...

Kadin 2024-03-08 10:19:52

Sinan Akçıl kime oy vereceğini açıkladı! Seçim şarkısını da yaptı

Cumhur İttifakı İBB Başkanı Murat Kurum için yeni seçim şarkısı hazırlayan Sinan Akçıl, "Geceleri daha rahat uyumak için oyumu Murat Kurum’a vereceğim" dedi.

Magazin 2024-02-29 17:26:56

Diğer Haber Etiketleri

Dubai havalimanı emirates ele istedi Sinan Akçıl turu Murat Kurum seçim sonuçları taht saç yatak uyku gençler philips tıraş makinesi trafik cezası antalya Göz mantar Pınar sosyal medya Yargı dizisi braun tıraş makinesi braun tıraş makinesi erkek tıraş makinesi traş makinesi kış lastiği ıslak hamburger ıslak hamburger nerede yenir ıslak hamburger tarifi Hamas İsrail Filistin okul yorgunluk karanlık Oyuncu yaşında ahmet cengiz yeşilçam kilo Heidi Klum cenin pozisyonu uykusuzluk çarşaf çamaşır makinesi temizlik karbonat sirke beyaz sirke yastık kılıfı bulaşık makinesi tableti içine atılır mi Melis Sezen magnezyum muz badem uyumak için ne yapılır yiyecek uzman peynir Kiraz güzellik sırt yaşlı genç tüyo yastık sırt üstü yatmak tiktok uyumak yöntem çok eşlilik fenomen Brezilya Apollonia Llewellyn ıslak mendil uni baby ıslak mendil uni baby yenidoğan ıslak mendil en sevilen kurabiye tarifleri kurabiye tarifleri tarifi browni kurabiye browni kurabiye tarifi ıslak kakaolu kurabiye tarifi uyuyan güzel gece hastalık plan yorgun teşhis tedavi hipersomnia alara eo enfeksiyon ıslak saç modeli Kuaför saç kurutma makinesi zarar Araç alarm Oksijen karbonmonoksit araba güvenli park cam pencere telefon Bim bim aktüel ürünler bim aktüel ürünleri Hindistan hamburger Mia Malkova siroz araştırma yorgunluk sebebi Karaciğer‎ hasar toksin ne demek organ karaciğer yağlanması belirti koku lavanta yağı güzel trend tehlike boğulma uyku apnesi ağız Kilo vermek Doktor vajinal akıntı fayda adaçayı faydaları adaçayı zararları adaçayının zararları ada çayı zararları sağlık aktüel Francia James hırsızlık Bursa Hırsız ölüm tip 2 diyabet tip 2 diyabet belirtileri diyabet uyan masterchef ıslak hamburger tarifi Masterchef eş anlamlı kelimeler nasıl yapılır malzemeler yüzüstü yatmak sırtüstü yatmak Kalp‎ kalp hastalıkları fıtık Horlama bel ağrısı Omurga İstanbul uykusuzluk nedenleri kamp kamp ekipmanları kamp malzemeleri kamp yatağı ortopedik yatak baza baza yatak Aşk Mantık İntikam dizisi Burcu Özberk kurabiye tarifi kakao

Hassas ciltlilerin favorisi Philips 3000 Serisi Islak & Kuru Elektrikli Tıraş Makinesi'nde 440 TL indirim

Hem kuru hem de ıslak tıraş yapabilmenize olanak tanıyan Philips 3000 Serisi Islak & Kuru Elektrikli Tıraş Makinesi indirime girdi. Hassas cilde sahip olanların çok beğendiği bu cihaz rahat bir tıraş deneyimi yaşamanızı sağlıyor. Daha pürüzsüz bir cilt görünümü için kaçırmamanız gereken tıraş makinesini sizin için inceledik.

Haber 23-02-24 15:14

İşe gitmeden 3 dakika daha uyumak istedi, 690 lira trafik cezası yedi: Çoğu insanın günlük kazancı

Trafikte bazen yolu kısaltmak için tehlikeli girişimlerde bulunabiliyor. Antalya polisi bunun önüne geçebilmek için şok uygulaması gerçekleştirdi. Polisi görmeyen sürücüler cezalardan kurtulamadı. Onlardan biri de Sadıkcan Sarıkaya oldu. Sarıkaya yediği ceza sonrasında, "Akşam işe gitmeden biraz uyuyayım diye acele etmiştim. İşe bile geç kalsanız, 3 dakika fazla da uyusanız hiçbir artısı olmuyor ama 690 TL çoğu insanın günlük kazancı" dedi.

Finans 06-02-24 10:38

Islak saçla yatağa mı giriyorsunuz? Zararlarını duyunca çok şaşıracaksınız

Islak saçla yatağa girmenin zararları, çoğumuzun farkında olmadığı fakat önemli bir konudur. Saçlarımızın ıslakken yatakla teması, saç derisinde ve genel saç sağlığında çeşitli sorunlara yol açabilir. Bu alışkanlık, saçın kırılmasına ve daha kolay hasar görmesine sebep olabilir. Ayrıca, ıslak saçla yatmak, saç derisindeki mantar ve bakteri oluşumunu artırabilir. Saçınızın sağlığı için ıslak saçla yatağa girmekten kaçınmak önemlidir.

Kadin 10-01-24 10:57

Yargı'daki ateşli sahneler sosyal medyayı salladı! Ilgaz Böyle uyumak istemiyorum deyince...

Yargı'nın Ceylin ve Ilgaz'ı her bölümde gündem olmayı başarıyor. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrolünde yer aldığı Yargı'nın son bölümünde ateşli sahneler sosyal medyada gündeme geldi.

Magazin 25-12-23 11:03

Kuaför masrafına son! Braun 3 Serisi 310 BT BLU 3’ü 1 Arada Tıraş Makinesi kısa süreliğine indirimde

Karizmatik görünmeye önem veren beyler sizi böyle alalım! Kuaför masrafından kurtulmanızı sağlayacak Braun 3 Serisi 310 BT BLU 3’ü 1 Arada Sakal Şekilendirici, Kablosuz ve Islak & Kuru Kullanım Tıraş Makinesi Amazon'un Prime üyelerine özel Yılın Son Fırsatları kapsamında %20 indirime girdi. Biz de kullanıcılarından tam not alan cihazı sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber 18-12-23 13:33

Ticari araçlar için zorunlu kış lastiği uygulaması başlıyor

Kış lastiği kullanım zorunluluğu, İstanbul'da 25 Kasım'da, Türkiye genelinde ise 1 Aralık'ta hayata geçirilecek. AKO Grup Pazarlama Müdürü Esra Ertuğrul Boran konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Islak, çamurlu, kaygan, karlı, erimiş karlı ve buzlu zeminlerde kış lastiklerindeki özel karışım, lastiğin sertleşmesini engelleyerek, dengeli ve konforlu sürüş sağlar" dedi.

Finans 23-11-23 14:38

MasterChef ISLAK HAMBURGER tarifi! Evde leziz ıslak hamburger nasıl yapılır? İşte malzemeleri

Islak hamburger tarifi merak ediliyor. MasterChef All Star'ın yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu için şefler yarışmacılardan çeşit çeşit hamburger tarifleri yapmalarını istedi. Yapılması istenen tariflerden biri de ıslak hamburger oldu. Dışarıda severek tüketilen ıslak hamburger evde de kolaylıkla yapılabiliyor. Peki, ıslak hamburger nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 24-10-23 19:18

Hamas'ın serbest bıraktığı rehine yaşadıklarını anlattı! Islak tünellerde yürüdük

Hamas’ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Katar ve Mısır'ın arabuluculuğu sonrasında iki rehineyi serbest bıraktı. Rehinelerin kimlikleri 79 yaşındaki Nurit Cooper ve 85 yaşındaki Yocheved Lifshitz olarak belirlendi. İki hafta boyunca Hamas tarafından tutulan ve Pazartesi gecesi serbest bırakılan Yocheved Lifshitz yaşadıkları koşulları anlattı.

Trend 24-10-23 13:49

Profesörden uyarı geldi! 'Işık açıkken uyumak...'

Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Vefik Arıca sağlıklı uyku için karanlık bir ortamda uyumamız gerektiğini söyledi. Prof. Dr. Vefik Arıca, “Işık açıkken uyumak, özellikle okula giden çocuklarda yorgunluğa neden olabilir” dedi.

Haber 01-10-23 18:31

Yeşilçam'dan bir çınar daha gitti! Artist Ahmet lakaplı Ahmet Cengiz hayatını kaybetti

"Umudumuz Şaban", "Nerede O Eski Günler", "Islak Mendil", "Kara Gurbet" ve "Dokunmayın Dünyama" gibi filmlerdeki performansıyla hafızalara kazınan Yeşilçam'ın emektar oyuncusu Ahmet Cengiz hayatını kaybetti. Usta oyuncunun ölümü sevenlerini yasa boğdu.

Magazin 25-08-23 14:51

Çıplak uyumak neden kilo vermenize yardımcı olabilir? Ünlü isimler de deniyor

Kilo vermenin yolları çoğu kişi tarafından sıklıkla araştırılıyor. Sağlıklı bir diyet sürdürmek ve bir egzersiz rutinini takip etmenin yanında farklı yollar da deneniyor. The Sun'da yer alan bir habere göre kilo vermeye yardımcı olan etkenlerden biri de çıplak uyumak... İşte çıplak uyumaya dair ortaya atılan iddia...

Haber 01-08-23 14:46

Cenin pozisyonu nedir, bel fıtığına iyi gelir mi? Cenin pozisyonunda uyumak faydalı mı?

Cenin pozisyonu uyku sırasında tercih edilen ve birçok insanın kendini rahat hissettiği bir vücut pozisyonudur. Adını anne rahmindeki bir ceninin pozisyonuna benzerliğinden alır. Bu pozisyon uyurken vücudun bükülmüş bir halde, dizler karına çekilmiş olarak yerleşmesini ifade eder. Cenin pozisyonunda uyumak birçok kişi için rahatlık ve güvenlik hissi sağlar. Peki, cenin pozisyonunda uyumak faydalı mı?

Haber 18-07-23 14:30

Dünya bu adamı konuşuyor! 60 yılı aşkın süredir uyumuyor... “Gözlerimi kapatmak için mücadele ediyorum”

80 yaşındaki Thai Ngoc kalıcı bir uykusuzluk sorunuyla mücadele ediyor. Yaşlı adam 60 yıldır uyumadığını iddia ederek uyumak için kendisini zorladığını ve gözlerini kapatmak için her gece mücadele verdiğini söyledi.

Trend 01-07-23 07:29

Çarşafları tek yıkamada bembeyaz yapıyor! Deterjan kullanmaya gerek kalmıyor

Herkes mis gibi kokan tertemiz gözüken çarşaflarda uyumak istiyor. Ancak bazı durumlarda çarşaflar yıkansa bile yeterince temiz görünmeyebiliyor. Sararan çamaşırları beyazlatmak için etkili yöntemler araştırılıyor. Çarşafları tek yıkamada beyazlatan karışımını paylaşan bir kadın sosyal medyada övgü topladı.

Kadin 12-06-23 11:30

Sararmış yastık kılıflarının bembeyaz olması için bulduğu çözümü paylaştı! Hiç bu kadar beyaz görünmemişti

Herkes tertemiz bir yastık kılıfında uyumak istiyor. Misler gibi kokan ve bembeyaz olan yastıkta uyumak tüm günün yorgunluğunu atabiliyor. Ancak yaz aylarında kolayca kirlenen yastık kılıfları bu konfora engel olabiliyor. Sararan yastık kılıflarını beyazlatmak için etkili yöntemler bulunuyor.

Kadin 06-06-23 11:43

Melis Sezen'in dansı yine olay oldu! Evde müzikle kendinden geçti

Son olarak Gülcemal dizisinde yer alan Melis Sezen, danslarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Oyuncu son olarak sosyal medya hesabından "Islak saçla dans etme sezonu açıldı" notuyla dans ettiği anları paylaşınca adından söz ettirdi.

Magazin 05-06-23 09:54

Uzmanlara göre kolayca uyumanızı sağlayacak 5 yiyecek! Uyku kalitesini artırıyor

Uyku problemleri gün içerisinde yorgunluğa ve dikkat dağınıklığına neden olabiliyor. En büyük uyku problemi olarak bilinen uykusuzluğa çözüm aranıyor. Uyumak için ne yapılır sorusunu araştıranlar için kolayca uyumayı sağlayacak 5 yiyecek bulunuyor.

Haber 28-05-23 22:44

Bu şekilde uyumak bir gecede yaşlandırıyor! Cildinin kırışmaması için bulduğu tüyoyu paylaştı

Uyku vücudumuzun en temel ihtiyaçları arasında yer alıyor. Herkesin rahat ettiği uyku pozisyonu değişiklik gösteriyor. Bu pozisyonlar uykuya çok daha rahat geçmenizi sağlayabiliyor. Ancak TikTok'ta cildin yaşlanmasına neden olan uyku pozisyonunu açıklayan bir kadın, takipçilerini şaşırtarak cildi için en doğru uyku pozisyonunu gösterdi.

Kadin 24-05-23 09:41

Çokeşli fenomen 6 eşiyle aynı yatakta uyumak için servet harcadı! Özel olarak 6 metrelik yatak yaptırdı

Sosyal medyadan yaptığı çokeşli paylaşımları sayesinde geniş bir hayran kitlesine ulaşan Arthur O Urso, bu kez eşleriyle aynı anda uyumak için özel olarak hazırlattığı yatağıyla gündemde. Sosyal medyada 200 bin takipçisi bulunan fenomen isim eşleriyle uyumak için özel olarak hazırlattığı yatağına 80 bin sterlin (yaklaşık 1 milyon 936 bin TL) harcadı.

Trend 27-04-23 11:30

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn’e yaz erken geldi! Islak tişörtünün içine iç çamaşırı giymeyince...

Sosyal medyada ‘Barbi’ lakabıyla tanınan ve yarım milyonu aşkın takipçisi bulunan fenomen isim Apollonia Llewellyn yine limitleri zorlayan bir paylaşıma imza atarak dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medyada sıklıkla cesur pozlarını paylaşan fenomen isim bu kez ıslak tişörtüyle kamera karşısına çekti. Tişörtünün içine iç çamaşırı giymeyen Llewellyn’in gönderisi kısa sürede gündem yarattı.

Trend 19-04-23 11:46

Islak mendil kullanmak cilde zarar veriyor mu? Bebeklere kullanımı uygun mu?

Islak mendil kullanmak, birçok insanın günlük temizlik rutininde yer alan popüler yöntemlerin arasında. Ancak bu yöntemin cilt sağlığına etkileri hakkında zaman zaman endişeler olabiliyor. Özellikle ebeveynler, bebekler için kullanımının sakıncalı olup olmadığını merak ediyor. Farklı cilt tiplerinde farklı etkiler gösterebilen ıslak mendillerin avantajları ve dezavantajları neler, gelin birlikte inceleyelim.

Kadin 14-04-23 17:49

Islak browni kurabiye tarifi! Lezzet patlaması yaşatan ıslak kurabiye nasıl yapılır?

Klasik kurabiye tariflerinden sıkıldıysanız ıslak browni kurabiyesi tam size göre! Browni kurabiye tarifi en sevilen kurabiye tarifleri arasında bulunuyor. Kahveyle, çayla mükemmel bir uyum sağlayan ıslak kurabiyenin mutlaka denenmesi gerekiyor. Browni kurabiye nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarife göz atabilirsiniz.

Yemek 12-04-23 16:30

Gerçek uyuyan güzel hastalığına sahip! Dört gün boyunca aralıksız uyuyor...Hayatımı mahvediyor

Uyku birçok kişi için zamanımızı boşa harcadığımız bir vakit olarak görülse de vücudun en temel ihtiyaçları arasında üst sırada yer alıyor. Uykusuzluk kalp krizi, inme. kanser gibi hastalıkların risklerini artırıyor. Ancak fazla uyumak da sağlık açısından zararlar taşıyabiliyor. Kendini 'Gerçek Uyuyan Güzel' olarak adlandırılan bir kadın dört boyunca aralıksız uyuduğunu paylaşarak hastalığının etkilerini anlattı.

Haber 01-03-23 09:40

Zararlarını öğrenince asla ıslak saçla uyumayacaksınız! Öyle bir hastalığa neden oluyor ki...

Saç yıkama rutini oluşturmak saçların sağlığı için en gerekli olan işlemler arasında yer alıyor. Bu rutinin dışına çıkmak saçın aşırı yağlanmasına veya kurumasına sebep olabiliyor. Ancak saç yıkadıktan sonra saçı kurutmak çok daha önem taşıyor. Birçok kişi ıslak saçla uyuma hatasını yapıyor. Islak saçla uyumak çeşitli sağlık sorunlarına neden olabiliyor.

Kadin 23-02-23 11:03

Araç içinde uyumadan önce bu önlemleri alın! Büyük risk oluşturuyor

Araç içinde uyumak sağlık için zararlı mı sorusu son günlerde sıklıkla aratılıyor. Yaşanan olağanüstü durumlarda ve tatillerde uyumak için ilk tercih olarak görülen araçlar bazı durumlarda risk oluşturabiliyor. Araçta uyumadan önce uygulanacak basit tüyolar bulunuyor.

Haber 07-02-23 10:56

17 Ocak Salı BİM aktüel ürünler listesi burada! BİM'e bugün neler geliyor? Bebek bezi ve temizlik ürünlerinde DEV İNDİRİM!

BİM 17 Ocak 2023 Salı gününün aktüel ürünleri belli oldu. Uygun fiyat avantajı ile kaliteli ürünlerin bir arada sunulduğu BİM'de bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde dev indirim var. BİM'de bu hafta; Jenny & Willy Bebek Bezi Aylık Paketler 189 TL'den, Jenny & Willy 3×56’lı Bebek Islak Havlu 29,50 TL'den ve Jenny & Willy 5×10’lu Islak Mini Cep Mendili 12,50 TL'den satışa sunulacak.

Finans 17-01-23 09:46

Hindistan’da sokakta yapılan hamburger tarifi sosyal medyada gündem oldu! “Islak hamburgere rakip sulu hamburger”

Hindistan sokak lezzetleri ülkeyi ziyaret edenlerin ilk tercihi oluyor. Ancak sosyal medyada paylaşılan bir görüntü bu tercihin değişmesine neden olacak cinsten. Sosyal medyada gündem olan görüntülerde bir sokak satıcısının elleriyle hazırladığı hamburger görenleri şaşkına çevirdi. Sosyal medyada gündem olan hamburger yapımı kullanıcıları tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 07-01-23 10:41

Yetişkin film yıldızı Mia Malkova sosyal medyada sınır tanımadı! Islak elbiseli paylaşımı olay oldu

Yeitşkin film yıldızı Mia Malkova sosyal medyanın sınırlarını zorlamaya devam ediyor. Dünyaca ünlü isim yaptığı cesur paylaşımlara bir yenisini daha ekleyerek bu kez havuzdan ıslak elbisesiyle çıktığı anları gösterdi. Malkova’nın paylaşımı hayranlarının ilgisini çekerken gönderi adeta yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 24-12-22 10:09

Bu şekilde uyanıyorsanız durum ciddi! Karaciğeriniz uyarı veriyor: Hemen doktora başvurun

Uyumak gün içerisinde yorulan bedenimizi ve zihnimizi dinlendirmenin en iyi yolu olarak görülüyor. Uzmanlar düzenli uykunun ne kadar önemli olduğunu belirtiyorlar. Ancak çeşitli uyku problemleri nedeniyle birçok insan uykusunu yeterli derecede alamıyor. Toplumda sıklıkla görülen yorgun uyanma durumu sağlık konusunda büyük risk oluşturuyor.

Haber 09-12-22 09:22

Çarşaflarınız tertemiz kokacak! Çamaşır makinesine kesinlikle ekleyin

Yeni yıkanmış temiz çarşaflarda uyumak kadar rahatlatıcı bir şey yoktur. Ancak bu rahatlık maalesef tek bir gün sürmektedir. Çarşafların uzun süre temiz ve güzel kokması için çeşitli yöntemler aranıyor. TikTok'ta paylaşım yapan bir kadın çarşafları mis gibi kokutan tüyosunu paylaştı.

Kadin 05-12-22 09:51

Bunu da yaptılar: Kilo vermek ve daha iyi uyumak için yapılan TikTok trendi boğulmaya neden olabilir!

TikTok'ta trend haline gelen uygulamaların birçoğu faydalı ve eğlenceli olsa da bazıları akıllara durgunluk veriyor. Tehlikeli TikTok trendleri ölümcül sonuçlar doğurabiliyor. Doktorlar son zamanlarda kullanılan ağız bantları hakkında uyarılarda bulundu.

Haber 02-12-22 14:15

Ada çayı ne kadar tüketilmeli, kimler tüketmemelidir? Ada çayı her gün içilir mi, ne zaman içilir mi?

Rahatlamak için, zayıflamak için veya keyfi için bitki çayları tüketimi fazladır. Çeşitli çiçekler, otlar veya meyvelerle yapılan bitki çayları günlük hayatımızda yeri oldukça büyüktür. Sabah uyanmak için ya da gece uyumak için kolaylıkla bitki çaylarına başvurulmaktadır. Ada çayı bitki çayları arasında oldukça bilinen bir çaydır. Boğaz enfeksiyonlarında ve solunum yolu rahatsızlıklarında kullanımı oldukça yaygındır. Günümüzde tüketimi de oldukça popüler bir hâl alan ada çayı nasıl tüketilir?

Haber 18-11-22 18:05

Sosyal medya fenomeni Francia James yaz sezonunu bir türlü bitiremedi! Islak bikinili paylaşımı olay oldu

Sosyal medya fenomeni Francia James, sosyal medya hesaplarından birbirinden cesur paylaşımlar yaparak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sosyal medyada 11.3 milyon takipçisi bulunan fenomen isim yaz tatilinin bitmediğini adeta kanıtladı. Ten rengi ıslak bikinisiyle havuzun içinden çekilen pozlarını paylaşan James hayranlarından tam not aldı.

Trend 07-10-22 11:06

Hırsızlık şüphelisinden akılalmaz savunma! 'Uyumak için girdim, sesinizi duyunca...'

Bursa'nın İnegöl İlçesinde akıllara durgunluk veren bir hırsızlık girişimi yaşandı. Hırsızlık şüphelisi Ahmet Ç.,(45), apartmanın çatısında polis ekiplerince yakalandı. Ahmet Ç., binada yaşayanların "Çatıya neden çıktın?" sorusuna, "Sadece uyumak için girmiştim. Sesinizi duyunca kalkmak zorunda kaldım. Derdimi anlatamıyorum" dedi. Gözaltına alınan Ahmet Ç., emniyet müdürlüğüne götürüldü. İşte olayın detayları...

Haber 26-09-22 11:35

Uyku düzeniniz bu şekildeyse dikkat! Ölümcül hastalıkta risk altındasınız

Uyku vücudun en temel ihtiyaçları arasında bulunuyor. Her gün düzenli olarak uyumak sağlık için büyük önem taşıyor. Ancak birçok insan uykusunu yeterli seviyede almıyor. Bu da ölümcül hastalıklara yakalanma riskini artırabiliyor. Uzmanlar geç uyuyan kişilerin büyük risk altında olduğunu belirtiyor.

Haber 20-09-22 11:51

ISLAK HAMBURGER TARİFİ: MasterChef ıslak hamburger nasıl yapılır? Kaç tane yediğinizi sayamayacağınız ıslak hamburger tarifi

MasterChef ıslak hamburger tarifi bugün MasterChef seyircileri tarafından merak ediliyor. MasterChef Türkiye yemek psrogramının son bölümünde 2. eleme gecesi gerçekleşmişti. MasterChef'in 5 Eylül Pazartesi akşamı yayınlanacak bölümü ile yeni bir haftaya başlanmış olacak. MasterChef'in yeni bölümünde şefler yarışmacılardan ıslak hamburger tarifi yapmalarını istedi. Islak hamburger tarifini denemek isteyenler ıslak hamburger tarifini araştırıyor. Peki, ıslak hamburger nasıl yapılır? İşte yanıtı...

Yemek 05-09-22 21:47

Islak eş anlamlısı nedir? Islak kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Dilimizde eski zamanlardan beri koruduğumuz ıslak kelimesinin kökeni "ısla- / ısıl-"dır. Islak kelimesi zamanla evrilerek rutubet ve nem gibi kelimeleri de türetmiştir. Yaş, kuru olmayan yerleri ifade etmek için ıslak kelimesi kullanılır. Cümlede sıfat olarak işlev gören ıslak kelimesinin bazı eş anlamlıları vardır. Peki, ıslak kelimesinin eş anlamı nedir?

Egitim 02-09-22 17:40

Neden daha önce denemedim diyeceksiniz: Evde ıslak hamburger tarifi

Sokak lezzetleri denilince ilk akla gelen yiyecekler arasında bulunan ıslak hamburger herkes tarafından sevilerek tüketiliyor. Islak hamburger severler bu lezzeti normal hamburgere bile tercih edebiliyor. Evde ıslak hamburger nasıl yapılır diye merak ediyorsanız aşağıdaki ıslak hamburger tarifini uygulayabilirsiniz.

Yemek 19-08-22 09:58

Herkes bu hatayı yapıyor! Hastalıklara zemin oluşturuyor, doğru uyku pozisyonu nedir?

Herkesin rahat uyuduğu pozisyon farklılık gösteriyor. En sık yapılan uyku pozisyonları arasında yüzüstü uyumak yer alıyor. Uzmanlar yüzüstü uyumanın fıtık da dahil olmak üzere birçok hastalığa yol açtığını belirterek uyarıyor. Kalp ve omurga sağlığı için doğru uyku pozisyonunu bulmak gerekiyor.

Haber 17-08-22 12:34

İstanbul'da akılalmaz olay! Hırsız önce öptü sonra... 'Rüya mı gerçek mi emin olamadım'

İstanbul'da yaşanan bir olayda eve giren bir hırsız, odanın karanlık olması nedeniyle kendisini erkek arkadaşı zanneden kadını ilk önce öptü sonra da telefonunu çaldı. Uyku sersemi kadın uyumak için yatağına geri döndüğünde erkek arkadaşını görünce panikle bağırmaya başladı. Evden kaçan ve kısa sürede yakalanan hırsız, suçlamaları kabul etmedi.

Haber 13-08-22 11:04

İyi bir gece uykusu akşam saatlerinde yememeniz gereken besinler

Uyumakta zorlanıyor musunuz? Yalnız değilsiniz. Sıcak geceler, haber döngüsü, kişisel ilişkiler veya sadece açıklanamayan uykusuzluk olsun, çoğumuz uykuya dalmak ve uyumak için mücadele ediyoruz. Uykusuzluk günlük hayatı olumsuz etkilemekle beraber bazı hastalıklarla davetiye çıkarabilir. Beslenme programınızın uyku düzeninizi bozduğunu biliyor musunuz?

Haber 30-07-22 12:37

Kampta rahatına düşkün olanlar için en rahat ve sağlıklı kamp yatağı tavsiyeleri

Şehir hayatından uzakta, doğayla iç içe huzuru yakaladığınız kamplar sizin de olmazsa olmazlarınız arasında mı yer alıyor? Kamp yaparken evinizin rahatlığını aratmayacak kamp yatağı kullanmanız, vücut ağrıları yaşamamak ve kalite uyku uyumak için oldukça önemli. Kampta rahatına düşkün olanlar, konforlu ve sağlıklı en iyi kamp yatağı tavsiyelerini sizler için derledik. Haydi, detaylara.

Haber 29-07-22 14:35

Uyuduğu yerin rahatlığına önem verenler için en uzun ömürlü ortopedik baza çeşitleri

Uyuduğumuz yerin rahat olması, kaliteli bir uyku ve uyku düzeni için oldukça önem taşır. Rahat edemediğimiz bir yatakta uyumak, bel ve boyun sağlığı için pek uygun olmayabilir. Kaliteli bir uyku ise hayat kalitenizi artırır. Uykunuzu iyice aldığınızda günü enerjik geçirirsiniz. Kaliteli bir uyku için uzun yıllar kullanabileceğiniz baza çeşitlerini sizlere liste olarak hazırladık.

Haber 28-07-22 16:14

Aşk Mantık İntikam'ın Esra'sı Burcu Özberk gömleğinin düğmelerini açarak paylaştı! Islak saç geri döndü

Ekranlarda son olarak Aşk Mantık İntikam dizisinde Esra karakterine hayat veren Burcu Özberk, dizide gösterdiği performans ile oldukça beğenilmişti. Ünlü isim, dizinin finalinin ardından sosyal medya paylaşımlarıyla sıkça konuşulmaya devam ediyor. Özberk, bu defa gömleğinin düğmelerini açarak verdiği dekolteli pozla olay oldu.

Magazin 19-07-22 17:59

Islak mendil diye bunu kullanınca... Sonrası facia!

29 yaşındaki Leon Gleed, tuvalet kağıdı yerine ıslak mendil kullanıyordu. Genç adam bir süre sonra anüs bölgesinde ciddi bir acı hissedince, bir süredir tuvalette kullandığı mendillerin ıslak mendil olmadığını anladı.

Trend 11-07-22 16:11