Mucize Ask Haberleri

Mucize kurtuluş! Taksi yapan uçak yer ekibi çalışanını ezdi... Korkunç anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı

Havayolu yer ekibinde çalışan bir kişi korkunç bir kazada 77 tonluk yolcu uçağı tarafından ezildi. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Kazada yaralanan 32 yaşındaki Rail isimli çalışan yoğun bakıma kaldırılırken sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. İhmalle suçlanan kimliği belirsiz kaptanın uçuştan indirildiği ve sorguya çekildiği ifade edildi.

Manşet 2024-05-24 10:51:23

Derbi sonrası herkes onu konuşmuştu! Astrolog Meral Güven'den yeni şampiyonluk tahmini: Kartlarım bastıra bastıra söylüyor!

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrası herkesin konuştuğu astrolog Meral Güven'den yeni şampiyonluk tahmini geldi. Derbideki 1-0'lık skor sonrası 14 ay önce yaptığı tahminle yeniden gündem olan Güven, "Kartlarım ısrarla üstüne bastıra bastıra söylüyor" diyerek hangi takımın şampiyon olacağını söyledi. Güven'in 'mucize şampiyonluk' çıkışı sonrası şimdi tüm gözler pazar akşamına çevrildi.

Spor 2024-05-22 15:49:04

9 aylık bebeğin ölümle burun buruna geldiği korkunç anlar! Ağaç devrilerek karyolasının üzerine düştü.... Saniye saniye bebek monitörüne yansıdı

Avustralya'nın Sidney şehrinin Avalon Beach bölgesinde şiddetli fırtına nedeniyle bir ağaç devrilerek evin çatısına çarptı. Çatıdan içeri giren ağaç 9 aylık bebeğin karyolasına çarptı. Küçük Ned olayı ufak sıyrıklarla atlatırken ailesi durumu mucize olarak değerlendirdi.

Trend 2024-05-17 15:33:56

Binbir derde deva: Vücuttaki kirli kanı temizliyor, toksinleri atıyor! Karaciğeri temizleyen mucize karışım

Gazianteplilerin vazgeçilmezi olan kahvaltılık zahter, geçmişten günümüze sofraları süslemeye devam ediyor. Birçok fayda barındıran kahvaltılık zahter karışımı deneyenlerin vazgeçilmez lezzeti haline geliyor. Kansere karşı korumadan bağışıklık güçlendirmeye kadar etkileri olan zahter karışımı genellikle kahvaltılarda tüketiliyor.

Haber 2024-05-15 19:19:16

Diğer Haber Etiketleri

Rusya uçak kaza AZ erden galatasaray galatasaray yeni maçın süper li fenerbahçe Avustralya sidney zahter mon Limonian Kore Güzelliği iltihap Kalp‎ kolesterolü düşüren sistol felç kalp krizi Meyve suyu vişne hücreler baharat zencefil karabiber tarçın zerdeçal karakteri Oyuncu ünlü oyuncu yaşında Seda Bakan ele Kuşum Aydın sosyal medya Amerika koma kıl dönmesi tiktok af ak Bakan bıraktı maçı spor gazeteler real madrid osasuna Arda Güler Carlo Ancelotti marca çocuğun evlilik Taner Ölmez Ece Çeşmioğlu Göz Bakırköy ligi UEFA UEFA Avrupa Ligi Karabağ braga kahve Mozambik kurtuluş Tır hurda incir Sinop diş diş macunu hücre lokman hekim beyin kanaması Eskişehir tahin bitkiler gribal enfeksiyon şalgam ginseng adaçayı civan perçemi hayıt tohumu çemen otu çiftler ilik ilişki sorunları Cinsellik para eo hurma cennet hurması seda tosun ibrahim saraçoğlu reyhan zihin unutkanlık dikkat dağınıklığı omega 3 omega oleik asit nedir sirke sirke anası ne işe yarar siyah turp bal öksürük balgam nar kolesterol tansiyon nar suyu faydaları Hatay İskenderun diş ağrısı diş eti iltihabı geçmeyen diş eti iltihabı karanfil limon sumak sevgilisi Sinem Ünsal mucize doktor grip nezle bebek doğum abd diyet Kilo vermek kilo vermek için ne yemeliyiz sağlıklı beslenme elma sirkesi saç dökülmesi saç dökülmesi nasıl önlenir saç dökülmesi neden olur saç dökülmesine ne iyi gelir biberiye bitkisi biberiye çayı zayıflamak için ne yapmalıyım Ebru Şahin ceviz suyu neye iyi gelir güzellik arı sütü arı sütü faydaları badem kalsiyum fosfor vitamin cilt sağlığı sindirim sistemi kalp damar hastalıkları kilo alma kilo verme kilo verme yöntemleri diyabet Halsizlik enerji protein bamya bamya tohumu kabızlık şeker demir bağırsak temizliği erkeklerde saç dökülmesine ne iyi gelir

Cildiniz stresten mahvolduysa üzülmeyin! Cildinizi iyileştirecek mucize burada…

Son zamanlarda yaşadıkların sana fazla geldiyse ve cildin bu durumdan kötü etkilenmeye başladıysa sana güzel bir haberimiz var! Cildinizdeki gerek ton eşitsizliklerini gerek cansız görüntüyü yok etmeni sağlayacak bir liste oluşturduk.

Kadin 24-04-24 12:48

Mucize meyve suyu: Günde iki bardak içmek felç ve kalp krizi riskini azaltıyor!

Meyve suları büyük küçük herkesin sevdiği lezzetli içeceklerden. Bir araştırmaya göre bu meyve suyu birçok ölümcül tıbbi soruna neden bulunan kan basıncını ve kolesterolü düşürmede etkili olabiliyor. Böylelikle hem felç hem de kalp krizi riski azalıyor.

Kadin 23-04-24 11:27

4 mucize baharat: Alzheimer riskini azaltıyor, beyin sağlığını iyileştiriyor!

Sağlık uzmanlarına göre baharatlar bilişsel sağlığınızı iyileştirmeye yardımcı olabilir. Faydaları saymakla bitmeyen bu 4 mucizevi baharat beyin sağlığını iyileştirmenin yanında Alzheimer riskini de azaltıyor. İşte detaylar...

Kadin 16-04-24 14:36

'Devir ekonomi devri' dedi özel okul fiyatlarını sert eleştirdi! Seda Bakan'ın ekonomi yorumu gündem oldu

'Behzat Ç.', 'Kardeş Payı', 'Mucize Doktor' gibi yapımlarda rol alan Seda Bakan son olarak Netflix dizisi Zeytin Ağacı'nda hayat verdiği 'Leyla' karakteriyle adından söz ettirdi. Şimdilerde yeni filmi için sete çıkmaya hazırlanan ünlü oyuncu yaptığı 'ekonomi' yorumuyla gündem oldu.

Magazin 03-04-24 10:57

Kuşum Aydın değişimiyle şaşırttı! Param bitti diyerek isyan etti

Bir dönem ekranların unutulmaz isimleri arasında olan Kuşum Aydın artık gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Değişimiyle şaşırtan Kuşum Aydın 'mucize krem' arayışında hayal kırıklığı yaşadı ve bakın nasıl isyan etti.

Magazin 28-03-24 07:16

Kıl dönmesi komaya soktu! Yaşama şansı sadece %4 denildi... Doktorlar bile 'mucize vaka' olarak isimlendirdi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas bölgesinde yaşayan 36 yaşındaki Steven Spinale isimli bir adam batık kıllarını aldırmaya çalışırken hastanelik oldu. Aylarca komada kalan ve doktorların yaşama şansını %4 olarak gördükleri Spinale sayısız tıbbi müdahaleden sonra sağlığına kavuştu. Spinale'in ölüme yakın deneyimini kız kardeşi TikTok'tan yaptığı paylaşımla belgeledi.

Trend 27-03-24 13:59

Arda Güler İspanya'yı sallamaya devam ediyor! Olağanüstü şuta övgü yağmuru: Bir sanat eseri, bir mucize ve bir dahi... Ancelotti'ye çağrı yapıldı!

Dün akşam Real Madrid ile Osasuna arasında oynanan müsabakanın 85. dakikasında oyuna dahil olan Arda Güler'in orta sahadan çektiği şut İspanyol basınına bomba gibi düştü. Direkten dönen top sonrası AS, Arda Güler'in 'seçilmiş biri' olduğunu yazarken, Marca ise Carlo Ancelotti'ye çağrı yaptı.

Spor 17-03-24 11:52

Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu ikinci çocuklarına kavuştu! İlk kare geldi

Mucize Doktor dizisinde hayat verdiği 'Ali Vefa' karakteriyle hafızalara kazınan Taner Ölmez başarılı oyunculuğu ile dikkat çekiyor. 2021 yılında kendisi gibi oyuncu Ece Çeşmioğlu ile evlenen Ölmez, ikinci çocuğuna kavuştu. İlk kare de geldi.

Magazin 15-03-24 09:33

Gözümüzün önündeki şifa! Tam bir antioksidan deposuymuş! Cilde parlaklık veriyor, hormonları dengeliyor

Zerdeçal, mutfaklarımızın vazgeçilmezi olmasının ötesinde gerçek bir şifa kaynağıdır. Tam bir antioksidan deposu olarak bilinen bu mucizevi baharat, cilde doğal bir parlaklık kazandırırken, içerdiği bileşenlerle hormonları dengelemeye yardımcı olur. Gözümüzün önündeki bu şifa kaynağından birçoğumuz habersiz. Nerdeyse her evde bulunan bu mucize baharatın faydalarını haberimizde derledik.

Kadin 09-03-24 09:23

Çocuk hastalara ketamin enjekte ettiği iddiasıyla tutuklanmıştı! Psikiyatrist Zoroğlu'nun mahkemedeki savunması ortaya çıktı

İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan ihraç edildikten sonra Bakırköy'de açtığı özel çocuk psikiyatri kliniğinde aile içi taciz teşhisi koyduğu 40 çocuğun ailesini tehdit ettiği ve şantaj yaptığı iddiasıyla tutuklanan Prof. Dr. Süleyman Salih Zoroğlu hakim karşısına çıktı. Suçlamaları kabul etmeyen Zoroğlu, "Ketamin depresyonda mucize bir ilaçtır. Ben torbacı değilim profesörüm. Ayrıca seanstan seansa görüştüğüm çocukların beynine nasıl bir şeyler ekebilirim" dedi.

Haber 29-02-24 21:16

Karabağ tarih yazdı! Avrupa Ligi'nde mucize olarak nitelendirilecek sonuç

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Karabağ tarih yazdı. 4-2 kazandığı mücadelenin rövanşında Braga'ya uzatmalarda 3-2 mağlup olmasına rağmen adını son 16'ya yazdırdı. Azerbaycan temsilcisi tarihinde ilk kez son 16 turuna çıktı.

Spor 22-02-24 23:39

Kahve Çekirdeğinden Gelen Mucize: Mozambik Kahvesi'nin Her Çekirdeği Yağ Yakımı Sağlıyor!

Mozambik son yıllarda Afrika’nın önemli kahve üreticileri arasında yer alıyor. Mozambik kahvesi, zengin lezzeti ile beraber yüksek asiditeye sahiptir. Kaliteli kahve üretimi ve çekirdeklerin doğal bir resveratrol kaynağı olmasıyla kahve üretiminde Afrika’nın lider ülkesi olması beklenen mozambik dünyanın 36. büyük ülkesi konumunda. Ülkenin en önemli ekonomik kaynağı ise ürettikleri resveratrol zengini kahve çekirdekleri.

Haber 22-02-24 15:12

Mucize kurtuluş! Hurdaya dönen TIR'dan yara almadan çıktı

Bolu'da Anadolu Otoyolunda sürücüsünün kontrolünden çıkan demir yüklü TIR, bariyerlere çarptı. TIR’ın çekici kısmı hurdaya dönerken sürücü kazayı yara almadan atlattı.

Haber 15-02-24 21:40

Doğada kendiliğinden yetişiyor! Cildi ışıl ışıl parlatıyor, hızla zayıflatıyor... Günde en fazla 5 tane yeniyor: Yol kenarlarında bile bulunuyor

Sinop’ta doğal yollarla yetişen organik yer incirinin şifa kaynağı olduğu belirtildi. Doğada kendiliğinden yetişen bu mucize besinin stresten şeker hastalığına, yorgunluktan kolesterole kadar pek çok hastalığa iyi geldiği aktarıldı. Tüketildiğinde cilt sağlığını da koruyan yer inciri, cildin parlaklık kazanmasını da sağlıyor.

Kadin 15-02-24 15:46

Dişleri süt gibi bembeyaz yapan mucize kür! Anında etki ediyor

Beyaz ve sağlıklı dişlere sahip olmak, genel görünümünüzü ve özgüveninizi artırır. Süt gibi bembeyaz dişlere sahip olmanın mucizevi bir yolu var! Evde hazırlayabileceğiniz basit bir kür, dişlerinizde anında etki gösterir.

Kadin 13-02-24 10:07

Lokman Hekim'in tüm hastalara içirdiği mucize karışım: Etten daha fazla demir içeriyor! Bir kaşığında şifa barındırıyor

Anemi yani kansızlık toplumda oldukça yaygın bir sağlık sorunudur. Baş dönmesi, aşırı yorgunluk, kalp çarpıntısı, baş ağrısı gibi belirtilere yol açabilir ve yaşam kalitesini ciddi şekilde etkileyebilir. Kansızlığın tedavisinde demir bakımından zengin gıdaların tüketimi büyük önem taşır. Kırmızı et, ıspanak gibi gıdaların demir kaynağı olduğu bilinmektedir, ancak Lokman Hekim'in yıllar önce geliştirdiği özel karışım, neredeyse demir madenine dönüşmüş gibi ve birçok hastaya şifa sağlamıştır.

Kadin 09-02-24 13:56

Beyin kanaması geçirdi, 4.5 buçuk ay yoğun bakımda uyutuldu! Sonra kendi değimiyle 'mucize' gerçekleşti

Eskişehir’de evinde beyin kanaması geçiren radyoloji teknisyeni İlyas Orta (37), tedaviye alındığı hastanenin yoğun bakımında yaklaşık 4,5 ay sonra uyanarak sağlığına kavuşup, yeniden işine döndü. Yoğun bakımdayken eşinin erkek bebeklerini dünyaya getirdiğini belirten Orta, “4,5 ay kadar tamamen bilinçsiz kaldığım bir yoğun bakım sürecim oldu. Ondan sonra bir mucize gerçekleşti. Yani oğlumun dünyaya gelmesi, doktorların ve hemşirelerin çabasıyla hayata geri döndüm, çok mutluyum” dedi.

Haber 06-02-24 11:56

Her sabah 1 kaşık tüketirseniz vücuttaki tüm zehri söküp atıyor! Hazımsızlık, şişkinlik ve mide yanmasına son veriyor

Sağlıklı beslenme alışkanlıkları birçok sağlık sorununa çözüm olabilir. Günlük beslenme rutininize bir kaşık tahin eklemenin, vücudunuzun sağlığı üzerindeki olumlu etkilerini duyan çok şaşırıyor. İşte her sabah 1 kaşık tüketildiğinde vücuttaki tüm zehri söküp atan mucize besin ve faydaları...

Haber 06-02-24 07:53

Lokman Hekim'in tavsiyesi! 'Yılda en az 1 kez yiyin ya da tarlasının yanından geçin' Mucize yiyecek! Kansere karşı, gribe birebir, kilo vermeye yardımcı

Bitkilerin Profesörü Aysun Bay Karabulut, sofraların vazgeçilmezi olan şalgamın insan sağlığına da birçok etkisinin olduğunu söyleyerek özellikle bağışıklık seviyesini arttırdığı için gribal enfeksiyona karşı birebir olduğunu söyledi. İşte Lokman Hekim'in yılda en az bir kez yenilmesi ya da bu mümkün olmazsa hiç değilse şalgam tarlasını yanından geçilmesi şeklinde bir tavsiyesinin bulunduğunun geleneksek halk anlatılarında belirtildiği mucize besin şalgamın faydaları...

Kadin 29-01-24 12:43

Kadınların mutlaka tüketmesi gereken 5 çay! İnanılmaz faydalı... Doğurganlıktan libidoya kadar etki ediyor

Doğanın bize sunduğu mucize bitkiler her derdin devası oluyor. Keza bitki çayları da aynı şekilde. Özellikle kadınların mutlaka tüketmesi gereken bu 5 çay, menopoz ateşlenmelerini azaltma, doğurganlığı artırma, libidoyu yükseltme ve regl ağrılarının hafifletilmesi gibi pek çok fayda sağlıyor.

Kadin 20-01-24 10:41

O sihirli cümleyi mutlaka kurun! 5 maddede mutlu bir evliliğin sırrı... Cinsellik sandığınızdan daha etkili, hem de her yaşta

Evliliği uzun süre sürdürmek bazıları için çok kolay olmayabiliyor. Özellikle de monotonluk bazı çiftlerin en önemli problemlerinden. Peki, hemen hemen herkesin merak ettiği 'Mutlu bir evliliğin sırrı ne?' sorusunun yanıtı nedir? Bu sorunun tek bir mucize cevabı olmasa da harika formüller, ömür boyu sürecek mutlu bir evliliğin kapılarını aralayabiliyor.

Kadin 19-01-24 12:00

1 asırdır aynı yöntemle Bilecik'in köylerinde yapıp tüketiyorlar! Yurt dışına bile satılıyor... Beğenmedikleri üründen mucize çıkıyor: Kabızlık, kansızlık, enfeksiyon son buluyor

Bilecik’in Başköy, Küplü ve Bekdemir köylüleri, yaklaşık bir asırdır atalarından bugüne kadar gelen aynı yöntemle hurma pekmezi yapmaya devam ediyor. Hurma pekmezinin kabızlık, kansızlık, dikkat dağınıklığı ve enfeksiyon gibi problemlere iyi geldiği biliniyor. İşte hurma pekmezinin faydaları...

Kadin 17-01-24 13:15

Mucize filminin Mizgin'i Seda Tosun boşanma sonrası pozlarıyla dikkat çekti! Boşanma yaradı

2015 yılında vizyona giren Mucize filmiyle adını geniş kitlelere duyuran Seda Tosun geçtiğimiz günlerde Taner Ataş'tan boşandı. Seda Tosun boşanma sonrası yaptığı paylaşımlarla beğeni topladı.

Magazin 15-01-24 06:57

Omega-3 deposu! Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'ndan zihinsel performansı artırıcı bitki: 10 dakikada farkı hissediyorsunuz

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu sağlık hakkında paylaştığı değerli bilgilerine bir yenisini daha ekledi. Ünlü profesör doğanın mucize bitkilerinden birini üstüne basa basa tavsiye etti. Son yılların yaygın problemlerinden biri olan zihinsel odaklanma problemine karşı çözüm yolları aranıyor. İçeriğinde yüzde 48 oranında omega-3 içeren reyhan tek başına hatırlama gücünüzü ve zihinsel performansınızı arşa çıkarmayı başarıyor. Çocuklarda dikkat dağınıklığını da azaltmaya yardımcı oluyor.

Haber 13-01-24 14:19

Hipokrat'ın 1 numaralı reçetesiydi 'Tıbbın babası'nın bile yüzyıllar önce önerdiği o mucize besin! Kabızlık son buluyor, enfeksiyonlar bitiyor

'Tıbbın babası' olarak anılan ve 'yemin'iyle bilinen Hipokrat'ın dahi tedavilerinde sık sık kullandığı mucize besin pek çok rahatsızlığa iyi geliyor, sağlığa ciddi faydalar sağlıyor. Hipokrat'ın genel tedavilerinin içinde yer alan sirke; cilt sağlığına, bağırsak sağlığına, iştahın baskılanmasına ve kan şekerinin düzenlenmesine yardımcı olabiliyor. İşte sirkenin vücuda birbirinden özel yararları...

Kadin 12-01-24 14:40

Öksürüğü anında kesen mucize karışım! 3 saat bekletince doğal ilaç etkisi gösteriyor

Son günlerde yaygın olan geçmeyen öksürük ve balgam gibi rahatsızlıklara yakalandıysanız çözümü çok basit. Sadece siyah turp ve bal ile hazırlanan bu karışımı 3 saat beklettiğinizde adeta doğal ilaç etkisi gösteriyor. İşte mucize karışımın yapımı...

Haber 10-01-24 16:00

Mucize içecek: Kalp krizi riskini azaltıyor, tansiyonu dengeliyor! Sadece yarım bardak içmeniz yeterli

Bedenimizdeki tüm sistemlerin birbiriyle etkileşim halinde olduğu bir gerçektir. Beslenme alışkanlıklarımız, sağlığımızı doğrudan etkiler. Tükettiğimiz her gıda, kanımızın bileşimiyle başlayıp organlarımızın düzgün çalışmasına kadar geniş bir etki alanına sahiptir. Bu noktada, nar suyunun sağlık üzerindeki etkileri oldukça şaşırtıyor. Nar suyu, kötü kolesterol seviyelerini düşürmek, yüksek tansiyonu kontrol altına almak ve kalp krizine karşı koruma sağlamak gibi faydalarıyla ön plana çıkar.

Haber 09-01-24 09:26

Depremde çökmemiş olması bile mucize! Ayakta zor duran bina yıkılmaması için mahkemeye verildi

Hatay’ın İskenderun ilçesinde depremde kolonları tamamen parçalanan ve ayakta güçlükle duran 5 katlı binanın yıkılmaması için mahkemeye verilmesi, binayı görenleri hayrete düşürüyor.

Haber 30-12-23 23:15

Diş iltihabını ve ağrısını geçiren mucize karışım! Anında etki ediyor

Diş eti iltihabı ve ağrısı hayat kalitesini olumsuz etkileyen acı verici durumlardır. Ancak, doğal ve hızlı bir şekilde bu ağrılardan kurtulmak mümkün. İşte tam da burada devreye giren bir mucize karışım var. Bu karışımın diş iltihabını ve ağrısını anında hafiflettiği iddia ediliyor. Doğal içeriğiyle dikkat çeken bu karışımın içeriğinde bulunan maddeler, ağrıyı hızla dindirme ve iltihabı azaltma konusunda etkili olabilir. Diş ağrısı ve iltihabına acil çözüm arayanlara mucize karışım haberimizde.

Kadin 29-12-23 10:29

Mucize Doktor'un Nazlı'sı Sinem Ünsal'ın sevgilisi bakın kimmiş! El ele pozları olay oldu

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Mucize Doktor dizisinde Taner Ölmez ile başrolü paylaşan Sinem Ünsal başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla da sık sık gündem olan güzel oyuncu bu defa özel hayatıyla gündem oldu. Sinem Ünsal'ın sevgilisi bakın kim çıktı.

Magazin 26-12-23 15:19

İbrahim Saraçoğlu'ndan mucize yöntem! Kuru öksürüğü anında kesiyor

İbrahim Saraçoğlu öksürüğü şıp diye kesen mucizevi yöntemi açıkladı. “Tere, bunu unutmayın. 6, 7 yaprak sapları ile beraber taze tere tüketeceksiniz. O balgamı söküyor. Bunu çocuklar da kullanabilirler.” ifadesini kullanan uzman isim, hatmi çiçeği ve yulaf samanının da kuru öksürüğe ve bronşite iyi geldiğini belirtti.

Haber 25-12-23 13:04

İki ayrı günde iki bebek doğurdu! Çift rahimli kadın 'Mucize bebeklerimiz doğdu' diyerek paylaştı

ABD’de yaşayan Kelsey Hatcher isimli bir kadın, doğuştan çift rahmi olduğunu ve nadir görülen bir hamilelikle her iki rahminde de kız bebek beklediğini açıklamıştı. Hatcher, iki bebeği iki ayrı günde doğurduğunu duyurdu.

Trend 23-12-23 15:41

Mucize'nin yıldızı Seda Tosun boşandı! Nikah cüzdanını yırtarak haberi duyurdu: Evlilikte köleliğe, şiddete, aşağılanmaya, rezilliklere son!

'Mucize' filmiyle adını geniş kitlelere duyuran Seda Tosun Haziran 2022'de sosyal medya fenomeni Taner Ataş ile evlenmişti. Kısa süre önce doğum yapan Tosun evliliğinde mutlu değildi ve boşanma kararı almıştı. Seda Tosun boşandığını nikah cüzdanını yırtarak duyurdu.

Magazin 15-12-23 14:10

Fazla kilolarından şikayetçi olanlar dikkat! Göbek yağlarını eriten yöntem

Aralık ayı ile birlikte soğuk havalar iyice etkisini göstermeye başladı. Yaz aylarında daha fit görünmek için şimdiden beslenme düzenine dikkat etmek gerekli. Öte yandan birçok uzman da düzenli tüketildiğinde kilo vermeyi kolaylaştıran besinleri açıklamaya devam ediyor. İşte, göbek yağlarınızdan kurtulmanızı sağlayacak o mucize yöntem...

Haber 15-12-23 08:25

Faydaları saymakla bitmiyor! Saç dökülmesi ve kepeği bıçak gibi kesiyor

Genetik yapı, mevsim geçişleri, stres ve beslenme alışkanlıkları gibi faktörlerin neden olduğu saç dökülmesi günlük hayatta en sık rastlanan sorunlar arasında yer alıyor. Saç dökülmesi sorunu yaşayanlar öncelikle bir uzmana başvurmalıdır. Fakat dökülen saçların hızlı bir şekilde yeniden çıkmasını sağlayan mucize yöntemler de yok değil. Uzmanlar, saç dökülmesi sorunu için kozmetik dünyasında da yer bulan biberiye bitkisine dikkat çekti.

Haber 06-12-23 13:10

Kilo sorunu olanlar dikkat! 2 hafta sonra kendinizi tanıyamayacaksınız

Kilo sorunu yaşayan vatandaşlara ilişkin açıklamalarda bulunan uzmanlar sağlıklı beslenme ile düzenli yapılan egzersizin önemine dikkat çekiyor. Kilo sadece dış görüntü açısından değil sağlık konusunda da sakıncalıdır. İşte, göbek yağlarınızdan kurtulmanızı sağlayacak o mucize yöntem...

Haber 04-12-23 14:31

Ebru Şahin setlere geri dönüyor! Yeni adresi belli oldu

Son olarak Birkan Sokullu ile başrolünü paylaştığı Yüz Yıllık Mucize dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan güzel oyuncu Ebru Şahin setlere geri dönüyor. Uzun zamandır ekranlarda olmayan Şahin'in yeni adresi belli oldu.

Magazin 29-11-23 10:46

İbrahim Saraçoğlu'ndan mucize kür! Ne yaparsam yapayım kilo veremiyorum! diyenleri iğne ipliğe çevirecek

Beslenme düzenine dikkat edip düzenli egzersiz yapan kişiler kilo sorunundan kurtuluyor. Diyet yapan birçok kişi ya hiç kilo veremediklerini ifade eden kişiler için dikkat çeken bir açıklama yapıldı. Prof. Dr. Saraçoğlu düzenli tüketildiği takdirde zayıflama sürecini hızlandıran ceviz kürünü önerdi. Uzman ismin açıkladığı ceviz suyu zayıflamaya yardımcı olmakla kalmıyor genel vücut sağlığına da katkı sağlıyor.

Haber 27-11-23 14:44

Arı sütü nedir, ciltte ne işe yarar? Arı sütü cilt için nasıl kullanılır?

Cilt bakımı doğanın sunduğu zengin içeriklere yönelme eğilimiyle giderek daha doğal ve organik yöntemlere kayıyor. Bu bağlamda arı sütü, tarih boyunca sağlık ve güzellik için kullanılan doğal bir mucize olarak öne çıkıyor. Cilt bakımında arı sütü kullanımı içeriğindeki benzersiz bileşenler sayesinde cildi besleme, yenileme ve koruma konularında popülerlik kazanmıştır. Peki, arı sütü cilt bakımında nasıl kullanılır?

Kadin 25-11-23 17:38

Saç telleriniz kırılıp dökülüyorsa dikkat! Fırça gibi saçlar için 5 -10 dakika uygulayın

Saç dökülmesi çok sayıda vatandaşın muzdarip olduğu sorulardan biri. Uzmanlar, günde 50-100 adet saç teli dökülmesinin normal olduğunu belirtiyor. Doğal ve besleyici kürler ile bu durumun önüne geçmek mümkün. İşte sadece 5 - 10 dakika uygulayarak saçlarınızı canlandırabileceğiniz o mucize yöntem...

Haber 21-11-23 13:10

Mucize besin: Kalp-damar sağlığını koruyor, bağırsakları çalıştırıyor! Kalsiyum ve fosfor deposu

Kuruyemiş çeşitlerinden biri olan bademin faydaları saymakla bitmiyor. İşlem görmemiş yani çiğ bademin rafine edilmiş veya işlenmiş bademlere göre daha besleyici olduğu biliniyor. Kalp-damar sağlığından sindirim sistemini düzenlemeye kadar birçok yararı olan bademin hiç duymadığınız faydaları haberimizde.

Haber 17-11-23 17:17

Saç dökülmesi sorunu için birebir! 1 damlası bile etki ediyor, deneyin farkı görün

Uzmanların yaptığı açıklamaya göre, günde 50-100 adet saç teli dökülmesi normal sınırlar içerisinde kabul ediliyor. Genetik yapı da dahil olmak üzere; yetersiz beslenme, aşırı boya ve stres gibi faktörler saç dökülmesini tetikleyen unsurlar arasında yer alıyor. Fakat dökülen saçların hızlı bir şekilde yeniden çıkmasını sağlayan yöntemler de var. İşte hayal ettiğiniz daha gür saçlar için mucize yöntemler...

Haber 13-11-23 11:41

Ebru Şahin Hollywood tarzıyla olay oldu! Bakan bir daha baktı

Ünlü oyuncu Ebru Şahin son olarak başrolünü Birkan Sokullu ile paylaştığı Yüz Yıllık Mucize dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkmıştı. Önceki gün Los Angelas'ta düzenlenen Hollywood Türk Film ve Drama Günleri'ne katılan güzel oyuncu davet tarzıyla sosyal medyayı salladı. Şahin'in iddialı tarzına beğeni yağdı.

Magazin 08-11-23 17:15

Diyet ve spora rağmen kilo veremeyenler buraya! Günde 1 bardak içerek göbek yağlarınızdan kurtulun

Fazla kilolarından muzdarip olan kişiler kısa sürede zayıflamanın yollarını araştırıyor. Sağlıklı beslenmenin önemini belirten birçok uzman, düzenli tüketildiğinde kilo vermenizi kolaylaştıran gıdaları açıklıyor. İşte, göbek yağlarınızdan kurtulmanızı sağlayacak o mucize yöntem...

Haber 08-11-23 13:10

Mucizevi besin: Bağırsakları temizliyor, kolesterolü dengeliyor! İşte saymakla bitmeyen faydaları

Adeta şifa niyetinde olan bamya tohumu diyabetten kabızlığa birçok hastalığın önüne geçebilme özelliğine sahip. Velinimet değeri taşıyan bamya tohumunun içinde demir, kalsiyum, magnezyum ve çinko gibi önemli besin maddeleri yer alır. Bamya tohumunu haftada bir kez tüketmek, yorgunluğu alıp götürüyor. Sabah yorgun uyananları yataktan zımba gibi uyandıran mucize besin bamya tohumunun faydaları haberimizde.

Haber 05-11-23 08:51