Birebir Haberleri

Bakanlık sizin de kapınızı çalabilir! Türkiye'de bir ilk: Hem evli hem boşanmış çiftlerle tek tek görüşülecek

Boşanma oranının yüksek ve doğurganlık oranının düşük olduğu iller mercek altına alındı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, belirlenen illerdeki ailelerle birebir görüşmeler gerçekleştirecek. Ailelere ve boşanmış çiftlere özel anketler uygulanacak. Bu çalışmanın sonucunda illere özel politikalar hayata geçirilecek.

Haber 2024-05-26 12:44:48

Galatasaray'ı yıkmanın çözümünü buldu! İsmail Kartal'dan oyuncularına birebir markaj

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında 19 Mayıs Pazar günü deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. İsmail Kartal'ın bu maça özel hazırlandığı görülürken, derbi için taktik hazırladığı öğrenildi.

Spor 2024-05-16 10:13:31

3 bin öğretmen, öğrenci ve veliye 'Heimlich' manevrası öğretildi

Isparta'da çocukların daha güvenli ortamlarda eğitim almalarını sağlamak amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında 'Heimlich' manevrası eğitimi hızlandırıldı. Yıl başından bu yana 3 bin öğretmen, öğrenci ve veliye birebir uygulamalı eğitim verildi.

Haber 2024-05-01 10:26:57

Muhammed Nur Nahya’dan Diyanet'e göndermeli video! Akşam namazına, Kadıköy'den Beşiktaş'a gidiyorsun A8 lazım

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a 'Audi A8' marka lüks araç tahsis edilmesi tartışmaları sürerken, Diyanet'ten konuyla ilgili açıklama geldi. Yapılan açıklamada, aracın şehir dışı programlarda kullanılmak için kiralandığı belirtildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sesini birebir taklit eden Muhammed Nur Nahya, Diyanet'in lüks arabasını konu aldı. Sosyal medya fenomeni Nahya, Ali Erbaş’ı diline doladı. İşte o paylaşım...

Haber 2024-05-01 01:01:53

Diğer Haber Etiketleri

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı doğum boşanma fenerbahçe maçı maçın süper li galatasaray İsmail Kartal heimlich manevrası Isparta diyanet Ali Erbaş püf noktaları tarifi Menemen Göz isim Tunceli gulik 5 nisan avukatlar günü bitkiler hatmi çiçeği hatmi çiçeği çayı boğaz ağrısı kuru öksürük Adana Demirspor bıraktı erden sezon Süper Lig Murat Sancak Yerel seçim mon havuç hormon testi östrojen hormonal bozukluk havuç salatası tarifi sivilce saç dökülmesi Cinsel isteksizlik gribal enfeksiyon şalgam lokman hekim ak parti CHP Artvin zayıflama kilo verme kilo verme yöntemleri Kiraz kiraz sapı kiraz sapı çayı ele söyledi tatlısı tarifi saç dökülmesi nasıl önlenir saç dökülmesi neden olur saç dökülmesine ne iyi gelir kış çayı Aktar soğuk algınlığı Limon otu tansiyon balgam kalp hastalıkları stres astım diyabet bronşit mide rahatsızlıkları Karaciğer‎ Psikoloji hafıza kaybı şeker hastalığı kulak çınlaması demans uykusuzluk kereviz ıspanak ibrahim saraçoğlu kansızlık demir ibni sina yeşil mercimek kara şimşek yeşil mercimek faydaları protein magnezyum suistimal nasıl yazılır anahtar zerdeçal safran kimyon unutkanlık unutkanlık sebepleri Güneş güneş kremi faydaları posa güneş kremi la roche güneş kremi la roche posay güneş kremi bioderma güneş kremi solante güneş kremi sebamed güneş kremi erçel Model sevgilisi Hande Erçel Kendall Jenner sağlıklı yaşam haşhaş yorgunluk dolandırıcılık kimlik Mustafa Sarıgül Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı İstanbul böbrek yetmezliği Organ nakli‎ Galler donör birebir birebir nasıl yazılır seçim deprem çiftler hamilelik testi hamilelik testi nasıl yapılır gebelik testi alara hamilelik hamilelik belirtileri ne zaman başlar hamilelik belirtileri ilk hafta 1 aylık hamilelik belirtileri Doktor hastalık balkabağı kış trafik cezası trafik cezalari trafik cezaları 2022 izmir bombası malzemeleri nutella izmir bombası nasıl yapılır araç kiralama sosyal medya tiktok bikini Hindistan Heykel ak dakika haberleri hazırlık maçı n dakika haberleri İrfan Can Kahveci son dakika Lionel Messi salernitana son dakika haberleri haberler gol dünya kupası erdoğan İsveç eş anlamlı kelimeler eş anlamlısı eş anlamlısı nedir Gümüşhane

Menemen tarifi: Menemen nasıl yapılır?

Menemen, Türk mutfağına ait olan eşsiz bir lezzettir. Menemen tarifimizi ise mutlaka denemelisiniz. Püf noktalarına dikkat ederek ve tarife birebir uyarak 'efsane' bir menemen yapabilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 26-04-24 15:03

Yoğun talep var! Kendiliğinden yetişiyor, zor şartlarda toplanıyor... Romatizma, şeker ve tansiyona birebir

Tunceli’nin yüksek rakımlı dağlarında kendiliğinden yetişen, bölgede ‘gulik’ otu diye isimlendirilen çiriş otu tezgahlardaki yerini aldı. Bu organik şifalı bitki, hem lezzeti hem de şifalı olması sebebiyle vatandaşlardan yoğun talep görüyor.

Kadin 17-04-24 12:13

Avukatlar, isimleri kullanılarak yapılan dolandırıcılığın mağduru oluyor

Son dönemlerde isimleri kullanılarak yapılan dolandırıcılığın mağduru olan avukatlar, vatandaşlara, böyle bir olayla karşılaşmaları durumunda adı geçen avukata ulaşmaları ve birebir görüşmeleri tavsiyesinde bulunuyor.

Yurthaber 05-04-24 11:40

Mucizevi çiçek: Eski çağlardan beri biliniyor! Kuru öksürük ve boğaz ağrısına birebir faydalı

Ünlü Tıbbi Biyokimya Profesörü ve bitkilerin uzmanı olarak tanınan Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, boğaz ağrılarına karşı bitkisel yöntemler hakkında bilgiler verdi. Boğaz ağrıları için Hatmi Çiçeğinin birebir fayda sağladığını söyleyen Karabulut, hatmi kökünden yapılan karışımın da tarifini verdi.

Kadin 05-03-24 15:12

Serkan Yazıcı, Belediye Meclis üyelerini tanıttı! “MARMARİS’TE YEPYENİ BİR HİKÂYE YAZACAĞIZ”

Cumhur İttifakı'nın Marmaris İlçesi Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı, belediye meclis üyesi adaylarını görkemli bir törenle kamuoyuna tanıttı. Her bir adayın Marmaris'in sorunlarını bilen ve birebir çözüm odaklı çalışacak isimler olduğunu belirten Serkan Yazıcı, "Marmarislilerle yepyeni bir hikâye yazacağız" dedi.

Haber 24-02-24 19:11

Hormonları dengeleyip fazla östrojeni vücuttan atıyor! Bel bölgesinde yağlanma, kilo vermede zorluk ve kronik yorgunluğa son veriyor

Sağlıklı beslenme, vücudumuzun ihtiyaç duyduğu besinleri almasını ve dengeli bir şekilde çalışmasını sağlarken bazı yiyecekler özellikle belirli sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için birebir faydalar sağlayabilir. Çiğ havuç salatası hormon dengesini sağlayıp fazla östrojenin vücuttan atılmasına destek olabilir. Bu sayede saç dökülmesi, baş ağrısı, depresyon, kısırlık, düşük libido ve kilo problemlerine birebir fayda sağlar.

Kadin 23-02-24 15:59

Lokman Hekim'in tavsiyesi! 'Yılda en az 1 kez yiyin ya da tarlasının yanından geçin' Mucize yiyecek! Kansere karşı, gribe birebir, kilo vermeye yardımcı

Bitkilerin Profesörü Aysun Bay Karabulut, sofraların vazgeçilmezi olan şalgamın insan sağlığına da birçok etkisinin olduğunu söyleyerek özellikle bağışıklık seviyesini arttırdığı için gribal enfeksiyona karşı birebir olduğunu söyledi. İşte Lokman Hekim'in yılda en az bir kez yenilmesi ya da bu mümkün olmazsa hiç değilse şalgam tarlasını yanından geçilmesi şeklinde bir tavsiyesinin bulunduğunun geleneksek halk anlatılarında belirtildiği mucize besin şalgamın faydaları...

Kadin 29-01-24 12:43

Böyle benzerlik görülmedi! O ilde AK Parti ve CHP'nin adaylarının ismi birebir aynı

Artvin'in Hopa ilçesinde AK Parti ve CHP'nin adaylarının isimlerinin Utku Cihan olması sosyal medyada gündem oldu.

Haber 22-01-24 09:18

Kilo vermek isteyenler dikkat! Herkes çöpe atıyor ama öyle bir faydası var ki...

Diyet yapan birçok kişi ya hiç kilo veremediklerini ya da verdikleri kiloları geri aldıklarını ifade ediyor. Fazla kilolar yalnızca görüntü açısından değil sağlık açısından da sıkıntı oluşturabiliyor. Kiraz sapı kilo vermek isteyen kişiler için birebir. Sıkça tüketilen bu yaz meyvesinin sapları adeta şifa deposu.

Haber 28-12-23 15:04

'Dilan Polat dosyasıyla birebir aynı' deyip ekledi: Özlem-Tayyar Öz çiftinin de gözaltına alındığını göreceğiz

Tayyar Öz ile eşi Özlem Öz hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma açıldı. Emrullah Erdinç 'Tayyargil' olarak anılan fenomen çifte dair "Özlem-Tayyar Öz çiftinin de gözaltına alındığını göreceğiz" dedi. Gazeteci, Özlem Öz'in hamile olmasına detayına dair de bilgi verdi.

Magazin 05-12-23 12:01

KURU İNCİR TATLISI TARİFİ! Tatlı krizlerine birebir kuru incir tatlısı nasıl yapılır? İşte püf noktası

MasterChef kuru incir tatlısı tarifi merak edildi. MasterChef All Star'ın Aydın'da yapılan çekimlerinde yöreye özgü yemekler yapıldı. Gecenin en merak edilen yemeği ise kuru incir tatlısı oldu. Ege mutfağının en sevilen lezzetlerinden olan bu tatlı için tarifi ve malzemeleri sizin için hazırladık. Peki, Aydın usulü kuru incir tatlısı nasıl yapılır? İşte malzemeler

Yemek 17-11-23 21:59

Saç dökülmesi sorunu için birebir! 1 damlası bile etki ediyor, deneyin farkı görün

Uzmanların yaptığı açıklamaya göre, günde 50-100 adet saç teli dökülmesi normal sınırlar içerisinde kabul ediliyor. Genetik yapı da dahil olmak üzere; yetersiz beslenme, aşırı boya ve stres gibi faktörler saç dökülmesini tetikleyen unsurlar arasında yer alıyor. Fakat dökülen saçların hızlı bir şekilde yeniden çıkmasını sağlayan yöntemler de var. İşte hayal ettiğiniz daha gür saçlar için mucize yöntemler...

Haber 13-11-23 11:41

Aktarlardan 'kış çayı' önerisi: Soğuk algınlığına karşı birebir! İçinde yok yok

Havaların soğumasıyla birlikte artan grip ve soğuk algınlığı gibi hastalıklara karşı aktarlardan uyarı geldi. İçerisinde 10 farklı bitkiyi barındıran kış çayını tavsiye eden aktarlar, kullanıldığı takdirde kışa hastalıksız girilebileceğini söyledi.

Haber 05-11-23 09:33

Hayat iksiri olarak anılıyor! Bu doğal ilacın faydaları saymakla bitmiyor

Doğa, insanların sağlığını olumlu etkileyebilecek sayısız bitki ve besini sunar. Bu bitkiler, yüzyıllardır geleneksel tıp ve yerel tedavi yöntemlerinin bir parçası olarak kullanılıyor. Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, limon otunun stres ve balgam giderici özelliğinin yanı sıra kalp hastalıkları ile tansiyon düşürmede birebir olduğunu söyledi. Her derde deva limon otunun saymakla bitmeyen faydaları haberimizde.

Haber 27-10-23 08:46

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'ndan kansızlık kürü tarifi! Demir eksikliğine karşı birebir

Kansızlık ve demir eksikliği, dünya genelinde yaygın bir sağlık sorunudur. Kansızlık, vücuttaki kırmızı kan hücrelerinin sayısının ve işlevinin azalması sonucu ortaya çıkar. Demir eksikliği ise kansızlığın en yaygın nedenlerinden biridir. Demir, vücutta hemoglobin üretiminde kritik bir rol oynar ve enerji seviyelerini, konsantrasyonu ve bağışıklık sistemini etkiler. Kan değerlerinizi yükseltmek ve demir eksikliğine son vermek için Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun kür tarifini deneyebilirsiniz.

Haber 22-10-23 10:32

İbn-i Sina'dan bin yıllık şifa tarifi: Kısırlığa, kansere her türlü hastalığa birebir!

İbni-i Sina, İslam'ın Altın Çağı döneminde yazdığı kitaplarıyla günümüze ışık tutmaya devam ediyor. Tıbbın babası olarak nitelendirilen İbn-i Sina, hastalıkların tedavisinde doğal yolları kullanmasıyla biliniyor. Her derde deva olan kürleri dikkat çekiyor.

Haber 14-10-23 10:08

Yumurtadan 10 kat fazla protein, etten 25 kat fazla demir içeriyor! Kabızlığı bıçak gibi kesiyor

Türk mutfaklarında sıklıkla kullanılan bu besin demir içeriği en yüksek doğal besinlerden biri. Adeta demir deposu diyebileceğimiz bu besin lif oranı açısından da zengin olması sayesinde hem sindirim hem de boşaltım sistemine birebir faydalıdır.

Haber 28-09-23 08:56

Suistimal nasıl yazılır? Suistimal ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Günlük konuşma dilinde pek çok kelimeyi farklı yörelerin şivelerine göre kullanmaktayız. Bu durum yazıya yansıdığında ortaya ciddi bir şekilde manasız sözcükler çıkmaktadır. Yöresel ağızlardan çıkan sözcüklerin birebir olarak yazıya dökülmesi doğru değildir. Bu yüzden kelimeleri kullanmadan önce doğru yazımı hakkında fikir edinilmesi önemlidir. Yazımında yaygın olarak yanlışlık yapılan sözcüklerden biri suistimal kelimesidir. Peki, suistimal nasıl yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Egitim 08-09-23 10:39

Anahtarın yerini sık sık unutuyorsanız dikkat! 1 kaşığı bile unutkanlığa birebir, hafızayı çelik gibi yapıyor

Sık kullanılan eşyaların yerini unutmak hem sosyal yaşamı hem de iş hayatını olumsuz yönde etkiler. Unutkanlık sorunu olan kişiler baharatlardan da faydalanabilir. Uzmanlar, 1 kaşığıyla bile hafızayı güçlendirmeye yeten baharatı açıkladı. İşte duyanların mutfaktan eksik etmeyeceği o baharat...

Haber 30-08-23 15:55

Sıcak yaz aylarında yüzünüzü korumanız için birebir en iyi yüz için güneş kremleri

Herkesin bildiği gibi yaz kış demeden her mevsimde güneş kremi kullanmak gerekiyor. Cildinizi güneşin zararlı ışınlarından koruyarak olası birçok problemin önüne geçebilirsiniz. Pek çok farklı çeşidi bulunan güneş kremleri arasında kafanız karışıyorsa ve ''En iyi yüz için güneş kremi hangisi?'' sorusunun cevabını merak ediyorsanız sizin için birbirinden kaliteli ürünleri derledik.

Kadin 07-07-23 10:14

Hande Erçel Kendal Jenner'a mı özendi? Beyaz atlet kombini sosyal medyanın diline düştü

Özel hayatı ve tarzıyla adından sıkça söz ettiren Hande Erçel kıyafet tercihinde dünyaca ünlü model Kendal Jenner'a benzetildi. İkilinin bazı kombinlerinin birebir aynı olması takipçilerin dikkatinden kaçmadı. Erçel'in pozlarına sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 28-06-23 16:27

Mineral ve vitamin deposu! İşte vücuttaki toksinleri söküp atan ve yeni doğmuş gibi yapan 9 besin

Hastalıklara davetiye çıkaran toksin birikimi günümüzde en fazla görülen sağlık sorunlarından biridir. Zararlı olan bu toksinler hücrelerin bozulmasına yol açar. Vitamin ve mineral deposu olan bazı yiyecekler vücutta biriken toksini söküp atma konusunda birebir faydalıdır.

Haber 12-06-23 21:10

Uykusuzluk çekenler için bir avuç yemek bile yeterli! Vücudu tıka basa vitamin dolduruyor

Genlincikgiller familyasına ait Papaver cinsinden bir tür olan haşhaş, doğada bulunan en kuvvetli ağrı kesici olarak biliniyor. Uzmanlar, özellikle uykusuzluk ve yorgunluk problemlerine şifa olan haşhaşın birçok hastalığa da birebir geldiğini söylüyor.

Haber 04-06-23 09:27

Kimliğini değiştirmek istedi başına gelmeyen kalmadı! 'Birebir aynı'

Evlendikten sonra kimliğini değiştirmek isteyen kadın hayatının şokunu yaşadı. Birebir nüfus müdürlüğünün sitesini kopyalayan dolandırıcılar Zehra Zeren'in 31 bin 300 TL'sini aldı. Dolandırıcıların tuzağına düşen kadın, "Birebir görsel olarak aynıydı. Uzantısı farklıymış ona dikkat etmedim. T.C. kimlik numaramı girdiğimde soyadım değiştiği için eski soyadımı kabul etmemesi bile aynı" dedi.

Haber 02-06-23 06:47

'Kılıçdaroğlu ile birebir görüştüm' diyerek açıkladı: Mustafa Sarıgül'den altılı masa liderlerine çok konuşulacak sözler! Yazıklar olsun bize

Son dakika haberi: Parlamentonun yeni döneminde milletvekili olarak görev yapacak isimlerden biri, 36 yıl sonra CHP'den Meclis'e giren TDP lideri Mustafa Sarıgül oldu. Dün Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü açıklayan Sarıgül, görüşmeye dair dikkat çeken detayları paylaştı. Sarıgül ayrıca "Kılıçdaroğlu oy kaybetmedi, biz kazandıramadık. Yazıklar olsun bize" deyip Millet İttifakı liderleri hakkında çok konuşulacak bir çıkışa imza attı.

Haber 31-05-23 10:50

Jandarma’dan sahte parfüm operasyonu

Dünyaca ünlü parfüm markalarının birebir sahtesini üreten ve açtıkları internet sitesi pazarlayan 2 şüpheli Jandarma ekipleri tarafın yakalandı.

Yurthaber 23-05-23 09:05

Doktorlar “22 milyonda bir ihtimal” demişlerdi! Köpeği sayesinde hayatta kaldı... Yıllardır aradığı donörü köpeği buldu

Galler’de yaşayan 44 yaşındaki Lucy Humphery isimli bir kadın böbrek yetmezliği sorunuyla mücadele ediyordu. Sadece 5 yıllık ömrü kaldığı söylenen Humphery, Doberman cinsi köpeği Indie sayesinde hayata tutundu. 44 yaşındaki kadının köpeği doktorların 22 milyonda bir ihtimalle bulunabileceğini ifade ettikleri böbrek donörünü sahibi için hemen tanıdı. Köpeğinin hamlesi sayesinde Humhprey filmleri aratmayacak bir tesadüfle kendisiyle birebir eşleşen böbrek donörüyle tanıştı.

Trend 25-04-23 15:04

Birebir nasıl yazılır, birebir yazımı nasıl olmalıdır? Birebir ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Birebir kelimesi "bir" kelimesinin iki kez tekrarlanmasıyla oluşan bir ikilemedir ve genellikle, iki kişi ya da nesne arasındaki tam bir karşılıklı ilişkiyi ifade etmek için kullanılır. Örneğin bir öğrencinin bir öğretmenle yaptığı özel ders birebir ders olarak adlandırılır. "Birebir" kelimesi Türkçe’de sıkça kullanılan bir kelime olmakla birlikte yazımı konusunda bazı karışıklıklar yaşanabilir.

Egitim 10-04-23 13:43

Dolandırıcılar yine boş durmadı! Seçimi fırsat bildiler, birebir aynısını kopyaladılar

Dolandırıcılar boş durmuyor. Bu sefer de yaklaşan seçimleri fırsat bildiler. YSK'nın sitesini birebir kopyalayan dolandırıcılar, gönderdikleri maille vatandaşlarını tuzağa düşürüyor. Dolandırıcıların tuzaklarına düşürmek istediği Çoşkun Yıldız, "Bir şekilde devam ediyorum ama bu devam edişim biraz tereddütlü. 'Cep telefonunuzu giriniz' ifadesini gördüm, orada bir durdum. Altta baktım minik bir not var. Ödemekle kalmıyorsunuz, bir de takip etmezseniz sizi üye yapıyorlar" diye konuştu.

Haber 30-03-23 07:45

Yardım standından malzemeleri alıp istifledi, 'Depremzedeyim' deyip satmaya başladı! Savunması ortaya çıktı: Çocuk kıyafetlerini bakın neden almış...

'Yangından mal kaçırır gibi' deyimini depremde birebir uyguladı, depremzede olduğunu söyleyip dağıtılan yardımları topladı ve satmaya başladı. İhbar üzerine düzenlenen operasyonda odundan yağmurluğa, havludan elektrikli battaniyeye, kadın botundan bakliyata ve zeytinyağına dek muhtelif malzemeler ele geçirildi. Mahkemece tutuklanan Ali Kamalak'ın ifadesi ortaya çıkarken (55) "Bebek kıyafetlerini neden aldın?" sorusuna verdiği yanıt dikkat çekti.

Haber 17-02-23 15:17

Evde hamilelik testi nasıl yapılır, ne zaman yapılmalı? Doğru sonuç için en doğru zaman nedir?

Bebek sahibi olmak isteyen birçok kişi sağlıklı bir hamilelik döneminin ardından bebeğini kucağına alacağı günü hayal eder. Bu hayalin gerçekleşmesi için en önemli nokta bu alanda uzman bir doktora danışmak ve doktorun önerilerine, yönlendirmelerine birebir olarak uymak olacaktır. Döllenmeden sonraki süreçte ilk hamilelik belirtileri gözlemlenmeye başlar. Hamile olunup olunmadığının anlaşılması için birçok yöntem vardır. Peki, evde hamilelik testi ne zaman yapılmalı?

Kadin 17-02-23 10:13

Yüzde yüz hamilelik belirtileri nelerdir, ilişkiden 10 gün sonra hamilelik belli olur mu? Acaba hamile miyim?

Bebek sahibi olmak isteyen kişiler korunmasız ilişkiye girdikten sonra gerçekleşebilecek tüm hamilelik belirtilerini yakından takip etmelidirler. Bu süreçte bu alanda uzman bir doktor ile birlikte hareket etmek ve doktorun önerilerine uyarak yönlendirmelerini birebir olarak uygulamak son derece önemlidir. Bazı belirtiler çok kısa sürede ve çok belirgin olarak görülebilir ancak bu durumda kişiden kişiye değişiklik gösterebilir. Peki, ilişkiden 10 gün sonra hamilelik belli olur mu?

Kadin 17-02-23 09:15

Çarpıntı, ölüm korkusuna neden oluyor! Uzman isim açıkladı: İşte deprem sonrası psikolojik travmayla baş etmenin yolları

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve çevresindeki 10 ili de etkileyen yıkıcı deprem tüm Türkiye'yi derinden etkiledi. Birebir yaşayanlar kadar yaşamayanları da derinden üzen, aşırı çaresizlik ve güvensizlik hissini oluşturan asrın felaketinde, psikolojik bunalımların daha kolay atlatılabilmesi için uzman isim açıklama yaptı. İşte deprem sonrası psikolojik travmayla baş etmenin yolları...

Haber 13-02-23 15:03

Uykusuzluk çekenler dikkat! Bunu tüketmek hem uykusuzluğa birebir hem de tam bir hastalık savar!

Uykusuzluk son zamanlarda karşılaştığımız en büyük sorunlardan biri. Özellikle gençlerde görülen uyku sorunu hayatlarını olumsuz etkiliyor. Kış aylarında yaşanan uykusuzluk hastalığa da davetiye çıkartıyor. İyi ve doğru beslenme, bu sorunları çözmenin en önemli aşaması. Balkabağı bu sorunların çözümünde üst sıralarda yer alıyor.

Haber 02-02-23 21:31

81/1-c trafik cezası nedir, ceza tutarı ne kadar? 81/1-c trafik cezası maddesi ihlal konusu nedir, kimlere uygulanır?

Trafik kuralları hepimizin önce can ve mal güvenliğini yolculuk esnasında korumak için vardır. Elbette herkes önce can kaybının ve yaralanma riskinin olmayacağı bir yol deneyimi geçirmek ister bununla birlikte tabii ki mal güvenliğinin yani can kaybının olmadığı bir kazada malının da hasar görmemesini ister. Zaman zaman kişilerin yaralanmadan sadece araçlarının hasar aldığı kazalara birebir ya da medya araçları sayesinde şahit oluruz.

Haber 02-02-23 16:55

İçi çikolata dolu İzmir bombası nasıl yapılır? İzmir bombası malzemeleri ve tarifi

İçi dolu dolu İzmir bombası tarifi arıyorsanız doğru adrestesiniz. Un, şeker, nutella gibi malzemelerle hazırlanan bu tarif tatlı krizine birebir. Ancak kalorili bir tatlı olduğundan ölçülü tüketmekte fayda var... İşte içi dolu dolu İzmir bombası tarifi...

Yemek 30-01-23 15:42

Araç kiralamak istedi, dolandırıcıların tuzağına düştü! Düğün parasını kaptırdı: 'O parada hayallerim vardı, hepsi gitmiş oldu'

İstanbul'da yaşayan bir kadın, araç kiralamak isterken dolandırıcıların tuzağına düştü. Büyük firmaların sitelerini birebir kopyalayan dolandırıcılar, genç kadının düğün için biriktirdiği 62 bin TL'sini aldı. Genç kadın yaşadıklarıyla ilgili olarak "O parayı toplayana kadar ne zorluklardan geçtim. Benim için acısı tarif edilemeyecek bir şey. Benim o parada hayallerim vardı, hepsi gitmiş oldu" dedi.

Haber 25-01-23 06:42

SAÇ DÖKÜLMESİNE birebir! Hem çok kolay hem çok faydalı

Saç dökülmesi çağımızın en büyük sorunlarından biri konumunda. Ana sebeplerinden birinin stres olduğu herkes tarafından biliniyor. Vücudumuzda iş ve hayat yoğunluğundan en kolay etkilenen yerlerden biri de saçlarımız. Birçok insan saç dökülmesinin nasıl önüne geçebileceğini bilmiyor. Saç dökülmesinin stresin yanında en bilinen sebebi demir eksikliğidir. Hem saç dökülmenize çok iyi gelecek hem de yumuşacık saçlara sahip olacağınız bir bakım kürü ile sizlerleyiz...

Haber 21-01-23 20:42

Bikini altı seçimi tartışmalara neden oldu! Sosyal medya kullanıcıları çıplak zannedince eleştiriler yağmuruna tutuldu

TikTok’ta ailesiyle birlikte gittiği bir tekne turundan görüntülerini paylaşan kadının gönderisi kısa sürede gündem yaratmayı başardı. Bikini altı ten rengiyle birebir aynı olduğu için belden aşağısının çıplak olduğu düşünülen kadın sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. Bir görenin bir daha baktığı bikini altı seçimi sosyal medyada tartışmanın fitilini ateşledi.

Trend 18-01-23 14:07

Vefat eden karısının silikondan heykelini yaptırdı! “Onun vasiyetini yerine getirdim”

Hindistan’ın Kaikhali bölgesinde yaşayan 65 yaşındaki Tapas Sandilya, merhum eşi İndrani’nin ölmeden önceki arzusunun yerine getirerek karısının birebir gerçek boyutlarda bir silikon heykelini yaptırdı. Evlerindeki salıncakta oturan heykel için 2.500 sterlin (yaklaşık 55 bin 957 TL) harcayan adam bu heykelin eşinin vasiyeti olduğunu söyledi.

Trend 06-01-23 08:08

Bu yöntem ile çok sayıda kişiyi dolandırdılar! Operasyon düzenlendi, 4 kişi tutuklandı

İstanbul'da araç kiralama sitelerini birebir kopyalayarak kurdukları sahte sitelerle çok sayıda kişiyi dolandıran şebekeye operasyon düzenlendi. Operasyonda C.Ç., M.G., H.K. ve B.T. isimli 4 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin açtıkları sahte siteler aracılığıyla araç kiralamak isteyen kişilerden ücret aldıkları ancak karşılığında herhangi bir araç vermedikleri de tespit edildi. Gözaltına alınan 4 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haber 11-12-22 15:12

Son dakika: İrfan Can Kahveci muhteşem bir gol attı, Lionel Messi'ye nazire yaptı! Birebir aynısı...

Son dakika haberleri: FIFA Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, hazırlık maçlarıyla formda kalmak için çaba gösteriyor. Sarı - lacivertlilerin İtalya Ligi Serie A takımlarından Salernitana ile karşı karşıya geldiği müsabakaya ilk 11'de başlayan İrfan Can Kahveci, 35. dakikada attığı muhteşem golün ardından Arjantin Milli Takımı ile Dünya Kupası'na damgasını vuran Lionel Messi'ye adeta bir mesaj gönderdi. İşte detaylar...

Spor 10-12-22 17:05

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsveç Başbakanı Kristersson'a anlamlı hediye... İbret alınırsa tekerrür etmez

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyaret gerçekleştiren İsveç Başbakanı Ulf Kristersson'a anlamlı bir hediye verdi. Erdoğan, Başbakan Kristersson'a, Osmanlı Devleti'nin İsveç'e yaptığı maddi yardımdan dolayı İsveç Kralı'nın son derece memnun olduğunu bildiren İsveç elçisinin yazısını hediye etti. Kristersson ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iki ülke arasında 1739'da imzalanmış bir savunma-müttefiklik ahitnamesinin birebir basımını hediye etti.

Haber 08-11-22 22:54

Pres eş anlamlısı nedir? Pres kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Türkçemizde eş anlamlı yani aynı anlama gelen sözcüklerin kullanımı epey yaygındır. Bu sözcükler birbirlerini birebir karşıladığı için cümle içerisinde kullanıldığında herhangi bir anlam kaymasına sebebiyet vermemektedir. Pres sözcüğü de bu sözcüklerden biridir. Pres eş anlamlısı olan birden fazla kelime dilimizde mevcuttur. Dilimize Fransızcadan ödünçlenen pres kelimesinin eş anlamlısı olan sözcükler nelerdir, cümle içinde nasıl kullanılır?

Egitim 28-10-22 18:01